Berk Suyabatmaz

Berk Suyabatmaz

Son dakika Berk Suyabatmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Berk Suyabatmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Berk Suyabatmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berk Suyabatmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berk suyabatmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 berk suyabatmaz haberi bulunmuştur. Tüm berk suyabatmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Esmersoy, İtalya'daki otel engelini torpille çözmüş! 'Fırsatını bulup yaptım'
Burcu Esmersoy, İtalya'daki otel engelini torpille çözmüş! 'Fırsatını bulup yaptım' İtalyan iş insanı Massimo Cusimano (2005-2008) ve Berk Suyabatmaz (2018-2019) ile nikâh masasına oturan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz mayıs ayında kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı sevgilisi Nazım Akmandil ile çıktıkları yurt dışı tatili sırasında evlilik teklifi almıştı. Nikâh masasına oturmak için hazırlık yapan ünlü isim; düğününü yapmak istediği, İtalya'daki otelle ilgili yaşadıkları problemi nasıl çözdüğünü anlattı.
7.05.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'un yeni sevgilisi ortaya çıktı! 'İlişkimiz uzun zamandır var'
Burcu Esmersoy'un yeni sevgilisi ortaya çıktı! 'İlişkimiz uzun zamandır var' 2019'da Berk Suyabatmaz'dan boşanan Burcu Esmersoy, iki yıllık aşk orucunu bozdu. Ünlü sunucu, önceki akşam yeni sevgilisiyle beraber Etiler'de bir mekandan çıkarken ilk kez görüntülendi. Gazetecilerin "Burcu Hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun, ne zaman başladı?" sorusuna Esmersoy, "Artık 'Hayırlı olsun' deyin, ilişkimiz uzun zamandır var" karşılığını verdi.
11.12.2021 Magazin
Burcu Esmersoy '8 simit yiyorum' demişti, şimdi de...
Burcu Esmersoy '8 simit yiyorum' demişti, şimdi de... Bir kafede arkadaşlarıyla otururken kameralara takılan Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde söylediği "Bir oturuşta sekiz simit yerim” sözlerine açıklama getirdi.
31.07.2021 Magazin
Berrak Tüzünataç galoşları ayağında unuttu!
Berrak Tüzünataç galoşları ayağında unuttu! Oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gün Bebek’te bir güzellik merkezinde objektiflere takıldı.
30.01.2021 Magazin
Berrak Tüzünataç'ın ev telaşı!
Berrak Tüzünataç'ın ev telaşı! Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı iddia edildi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.
8.01.2021 Magazin
Ayaklarını sevgilisinin sırtında gezdirdi! Ünlü oyuncu...
Ayaklarını sevgilisinin sırtında gezdirdi! Ünlü oyuncu... İş insanı Berk Suyabatmaz’la ayrılan şimdilerde senarist Ece Yörenç’in oğlu Ali Yörenç’le aşk yaşamaya başlayan oyuncu Berrak Tüzünataç, ayaklarını sevgilisinin sırtında gezdirip masaj yaptı.
8.12.2020 Magazin
Berrak Tüzünataç'tan doğum günü paylaşımı
Berrak Tüzünataç'tan doğum günü paylaşımı Berrak Tüzünataç, doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kutladı.
13.11.2020 Magazin
Berk Suyabatmaz, Berrak'ı çabuk unuttu!
Berk Suyabatmaz, Berrak'ı çabuk unuttu! İş insanı Berk Suyabatmaz, Burcu Esmersoy’dan boşandıktan sonra aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç’ı da çabuk unuttu. Suyabatmaz, kalbini oyuncu Sevcan Yaşar’a kaptırdı.
28.09.2020 Magazin
Berrak'tan sosyal medya ayarı!
Berrak'tan sosyal medya ayarı! Çeşme’de tatil yapan Berrak Tüzünataç’ın eğlendiği mekan, sosyal mesafe kurallarına uymadığı gerekçesiyle jandarma tarafından basıldı! Tüzünataç, bunun üzerine mikrofonu eline alıp misafirlere o anları paylaştığı için kızdı.
20.07.2020 Magazin
Burcu Esmersoy’dan nispet pozları!
Burcu Esmersoy’dan nispet pozları! Arkadaşlarıyla tatile çıkan Burcu Esmersoy, kısa süre önce sevgilisinden ayrılmıştı. Ünlü sunucu, sosyal medyadan adeta nispet pozları paylaşıyor.
23.06.2020 Magazin
Berrak Tüzünataç ‘Burning Man’i eve taşıdı
Berrak Tüzünataç ‘Burning Man’i eve taşıdı Oyuncu Berrak Tüzünataç, karantina günlerini sevgilisi Berk Suyabatmaz ile birlikte geçiriyor. Sosyal medya üzerinden evdeki anlarını paylaşan Berrak Tüzünataç, son olarak dans ettiği anda çekilen pozunu yayınladı.
6.04.2020 Magazin
Burcu Esmersoy'dan geri adım! Berrak'ı duyunca...
Burcu Esmersoy'dan geri adım! Berrak'ı duyunca... Eski eşi Berk Suyabatmaz'ın Berrak Tüzünataç'la ilişkisine dair yaptığı açıklamalarla olay olan Burcu Esmersoy, çiftle pişti olmamak için davetli olduğu festivale gitmekten vazgeçti.
27.02.2020 Magazin
Burcu Esmersoy 'giderim' dedi, ünlüler dünyası ikiye bölündü
Burcu Esmersoy 'giderim' dedi, ünlüler dünyası ikiye bölündü Eski eşi Berk Suyabatmaz’la Berrak Tüzünataç’ın tatil fotoğrafını like’layan Burcu Esmersoy, “Düğün yaparlarsa gider misiniz?” sorusuna “Tabii ki giderim” yanıtını verdi.
7.02.2020 Magazin
Berrak Tüzünataç ile Berk Suyabatmaz'a koronavirüs engeli
Berrak Tüzünataç ile Berk Suyabatmaz'a koronavirüs engeli Yeni yılı Yunanistan’da karşılayan, ardından kayak yapmak için Fransa’ya giden Berrak Tüzünataç ile Berk Suyabatmaz, yurtdışı seyahatlerine devam ediyor.
2.02.2020 Magazin
'Eski kocanızı nasıl anarsınız?'
'Eski kocanızı nasıl anarsınız?' Sunucu Burcu Esmersoy'un boşandığı eşi Berk Suyabatmaz ve yeni sevgilisi Berrak Tüzünataç'ın birlikte çekilen fotoğraflarını beğenmesi magazin gündemine bomba gibi düştü...
29.01.2020 Magazin
"Bendeki değişimi fark edin!"
"Bendeki değişimi fark edin!" Oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki akşam Etiler Akmerkez’de kayak malzemelerinin satıldığı bir mağazada görüntülendi. Sık sık gazetecilerden kaçmaya çalışan Tüzünataç’ın, bu kez muhabirleri bekletmemek için koşar adımlarla alışverişe ara vererek dışarı çıkması şaşırttı.
19.01.2020 Magazin
Berk Suyabatmaz'dan Berrak Tüzünataç'a övgü!
Berk Suyabatmaz'dan Berrak Tüzünataç'a övgü! Berrak Tüzünataç, önceki akşam sevgilisi Berk Suyabatmaz’la Bebek Lucca çıkışı görüntülendi.
14.01.2020 Magazin
Berrak Tüzünataç-Berk Suyabatmaz'a havalimanında şok
Berrak Tüzünataç-Berk Suyabatmaz'a havalimanında şok Yeni yılı Atina’da karşılayan oyuncu Berrak Tüzünataç ile iş adamı sevgilisi Berk Suyabatmaz, İstanbul’a önceki gün döndü. Havalimanında görüntülenen ikili, objektifleri fark edince ellerini ayırdı.
4.01.2020 Magazin
Amerika'da aşk başka!
Amerika'da aşk başka! Aşklarını gizli saklı yaşamayı tercih eden Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz, ilk defa görüntülendi. İkili, yeni yılı Amerika’da karşılayacak.
29.12.2019 Magazin
Burcu Esmersoy'la Berk Suyabatmaz hakkında şok iddia!
Burcu Esmersoy'la Berk Suyabatmaz hakkında şok iddia! Berk Suyabatmaz’la eylülde boşanan Burcu Esmersoy’la ilgili şok iddia: ‘Yabancı bir güzelin fotoğraflarıyla sahte hesap açtı. Berk’e yazdı. Eşi de bu güzelle samimi konuşmalar yapınca boşandı’.
10.12.2019 Magazin
Burcu Esmersoy: Bana bekarlık yaramıyor
Burcu Esmersoy: Bana bekarlık yaramıyor Geçtiğimiz eylül ayında Berk Suyabatmaz'dan boşanan sunucu Burcu Esmersoy (43), İstinyePark'ta bir davette görüntülendi.
28.11.2019 Magazin
Tamer Karadağlı ateş püskürdü: Yasak olan ne?
Tamer Karadağlı ateş püskürdü: Yasak olan ne? Sapanca'da bir dinlenme tesisinde Burcu Esmersoy'la birlikte görüntülenen Tamer Karadağlı, güzel sunucunun ardından aşk haberlerine tepki gösterdi.
14.11.2019 Magazin
'Yakalandılar' iddiasına jet yanıt!
'Yakalandılar' iddiasına jet yanıt! Kısa bir süre önce Berk Suyabatmaz'dan boşanan Burcu Esmersoy, Tamer Karadağlı ile dinlenme tesislerinde görüntülendi.
13.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berk Suyabatmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berk suyabatmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.