Beril Talu

Beril Talu

Son dakika Beril Talu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beril Talu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beril Talu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beril Talu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beril talu gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 beril talu haberi bulunmuştur. Tüm beril talu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıkarken yaralıların sağlık durumu hakkında son bilgi de paylaşıldı.
9.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar 150 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Kıvanç Talu hakimlikteki ifadesinde, "Son dönemlerde bir sarmala girmiştim. Öyle ki kendi kullandığım ancak eşimin babası adına olan Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve tekneyi satmak zorunda kaldım. Hatta pek çok kredi çektim. Borcu borçla kapatmaktaydım" dedi.
9.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve Beril Talu itiraf etti! Neden yurt dışına kaçtıkları ortaya çıktı
Kıvanç Talu ve Beril Talu itiraf etti! Neden yurt dışına kaçtıkları ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyon liralık vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti. Dün öğle saatlerinde Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti gözaltına alındı. Asayiş şube müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Kıvanç ve Beril Talu çifti, Anadolu Adliyesi'ne getirildi. Talu çifti, savcılık ifadelerinin ardından "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlik 2 şüphelinin de tutuklanmasına karar verdi. Öte yandan ifadeleri ortaya çıkan Talu çifti yurt dışına neden kaçtıklarını da anlattı.
6.01.2024 Gündem
Kıvanç Beril Talu çifti yakalandı mı? 150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Beril Talu kimdir, nereli, kaç yaşındalar? Fenomen çift Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir?
Kıvanç Beril Talu çifti yakalandı mı? 150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Beril Talu kimdir, nereli, kaç yaşındalar? Fenomen çift Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir? Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri çifti yakaladı. Peki, 150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Beril Talu kimdir, nereli, kaç yaşındalar? Fenomen çift Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir?
5.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu - Beril Talu kaçmaya çalışırken yakalandı! Fenomen çiftin ifadeleri ortaya çıktı
Kıvanç Talu - Beril Talu kaçmaya çalışırken yakalandı! Fenomen çiftin ifadeleri ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti gözaltına alındı. Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun ifadeleri ortaya çıktı.
5.01.2024 Gündem
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Rıza Köşker, Hatay'ın İskenderun ilçesinde balon balığı tüketimi sonucu hastanelik olan 7 kişilik ailenin, Akdeniz'in en zehirlisi olanı benekli balon balığını yediklerini söyledi.
5.01.2024 Gündem
Talu çifti Sabiha Gökçen Havaliman'ında yakalandı
Talu çifti Sabiha Gökçen Havaliman'ında yakalandı Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti polis ekiplerince yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
5.01.2024 Vatan TV
Kıvanç Talu Beril Talu gözaltına mı alındı? Var Böyle Tipler olayı nedir, Kıvanç Beril Talu çifti nerede?
Kıvanç Talu Beril Talu gözaltına mı alındı? Var Böyle Tipler olayı nedir, Kıvanç Beril Talu çifti nerede? 'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun milyonlarca liralık vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'yu yakaladı. Peki, Kıvanç Talu Beril Talu gözaltına mı alındı? Var Böyle Tipler olayı nedir?
5.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı!
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı! Yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti... 'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı.
5.01.2024 Gündem
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında bomba patladı: Eşini ihbar edebilir
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında bomba patladı: Eşini ihbar edebilir Kıvanç ve Beren Talu çifti, çevrelerini yaklaşık 100 milyon lira dolandırarak sırra kadem basmıştı. Savcılık, çift ile ilgili yurt dışına çıkış yasağı getirirken, Kıvanç ve Beren Talu ikilisi hakkında şimdi ise yeni bir iddia ortaya atıldı
28.10.2023 Magazin
“Var Böyle Tipler” hesabıyla tanınan Talu çifti hakkında soruşturma başlatıldı
“Var Böyle Tipler” hesabıyla tanınan Talu çifti hakkında soruşturma başlatıldı “Var Böyle Tipler” adlı sosyal medya hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Talu çifti hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi.
26.10.2023 Magazin
Kıvanç-Beril Talu çiftinin 100 Milyon TL’lik vurgunu! Pasaport yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar!
Kıvanç-Beril Talu çiftinin 100 Milyon TL’lik vurgunu! Pasaport yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar! Portekiz’e kaçma planları yapan Kıvanç-Beril Talu çifti, 3 yaşındaki oğulları Noel’in pasaportu gecikince vizesiz gidebilecekleri Gürcistan’a kaçtı.
25.10.2023 Magazin
‘Var Böyle Tipler’ hesabıyla tanınan fenomenden 100 milyonluk vurgun! Mağdurların ifadeleri ortaya çıktı
‘Var Böyle Tipler’ hesabıyla tanınan fenomenden 100 milyonluk vurgun! Mağdurların ifadeleri ortaya çıktı ‘Var Böyle Tipler’ hesabıyla tanınan Kıvanç ve Beril Talu’nun, çevrelerini milyonlarca TL dolandırarak Portekiz’e kaçtığı önceki gün iddia edilmişti. Şimdi ise Kıvanç ve Beril Talu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ünlü sosyal medya fenomenlerinin dolandırdığı kişiler başlarına gelen korkunç olayı anlattı. Öte yandan Kıvanç Talu, yeni bir sosyal medya hesabı açarak önümüzdeki günlerde yaşanan süreci anlatacağını vurgulamıştı.
21.10.2023 Gündem
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir, Var Böyle Tipler dolandırıcılığı olayı nedir? Kıvanç Talu Beril Talu’nun Portekiz’e kaçtığı iddia edildi!
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir, Var Böyle Tipler dolandırıcılığı olayı nedir? Kıvanç Talu Beril Talu’nun Portekiz’e kaçtığı iddia edildi! Ünlü bir influencer çiftin, reklam çekimi bahanesiyle insanları dolandırdığı iddiası magazin dünyasını hareketlendirdi. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında 100 milyon TL'yi aşan bir bütçe topladıktan sonra yurt dışına kaçtıkları yönünde ciddi suçlamalar gündemde yer etti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Kıvanç Talu kimdir? Var Böyle Tipler Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir, Kıvanç Talu eşi Beril Talu yurt dışına mı kaçtı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
19.10.2023 Televizyon
Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Kıvanç Talu Var Böyle Tipler ile ilgili dolandırıcılık iddiası gündem oldu!
Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Kıvanç Talu Var Böyle Tipler ile ilgili dolandırıcılık iddiası gündem oldu! Ünlü bir influencer çiftin, reklam çekimi gerekçesiyle insanları dolandırdığı iddiası magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'ya yöneltilen ciddi suçlamalar, 100 milyon TL'yi aşan bir bütçeyi topladıktan sonra yurt dışına kaçtıkları yönünde. Bu gelişmelerin ardından Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.10.2023 Gündem
Dubai’deki masal gibi parti faciayla bitti
Dubai’deki masal gibi parti faciayla bitti Koç Üniversitesi’ni bitiren Mina Başaran, Londra’da master yaptı. Dubai’de yedi kız arkadaşıyla kutladığı bekarlığa veda partisinden dönerken düşen özel jette hayatını kaybettiği açıklanan genç kız, 14 Nisan’da Murat Gezer ile evlenecekti.
12.03.2018 Gündem
Köşe yazarları 12 Eylül'de ne oy kullanacak?
Köşe yazarları 12 Eylül'de ne oy kullanacak? İşte 14 gazetenin köşe yazarının referandum oyu...
8.09.2010 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Beril Talu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beril talu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.