Beril Dedeoğlu

Beril Dedeoğlu

Son dakika Beril Dedeoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beril Dedeoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beril Dedeoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beril Dedeoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beril dedeoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 beril dedeoğlu haberi bulunmuştur. Tüm beril dedeoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yüzyılın Anlaşması' bir işgal projesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yüzyılın Anlaşması' bir işgal projesidir Cumhurbaşkanı Erdoğan, " 'yüzyılın anlaşması' diyorlar. Ne anlaşması ya! Bu bir işgal projesidir." dedi.
30.01.2020 Siyaset
Prof. Dr. Beril Dedeoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Beril Dedeoğlu son yolculuğuna uğurlandı Geçirdiği beyin kanaması sonrasında aramızdan ayrılan Prof. Dr. Beril Dedeoğlu, Edirnekapı mezarlığına defnedildi.
15.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Yeni Zelanda açıklaması!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Yeni Zelanda açıklaması! Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yeni Zelanda'da yaşanan terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.
15.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İslam düşmanlığı katliam seviyesine ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İslam düşmanlığı katliam seviyesine ulaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünyada teşvik edilen İslam düşmanlığı bu saldırıyla toplu katliam seviyesine ulaşmıştır" dedi.
15.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP lideri Bahçeli ile İstanbul, Ankara ve İzmir mitinglerinin yapılacağını söyleyen Erdoğan, İYİ Parti lideri Meral Akşener için de "Denizli'de çok ciddi bir yanlış yaptı. 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizliler' dedi. Ardından Aydın'a geçti, 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Aydınlı vatandaşlarım' ifadesini kullandı.
14.03.2019 Siyaset
Prof. Dr. Beril Dedeoğlu hayatını kaybetti
Prof. Dr. Beril Dedeoğlu hayatını kaybetti Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastanede tedavi gören Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu ile Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu, hayatını kaybetti.
13.03.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: AK Parti'nin Mansur Yavaş diye bir meselesi yok
AK Parti Sözcüsü Çelik: AK Parti'nin Mansur Yavaş diye bir meselesi yok AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "AK Parti'nin Mansur Yavaş diye bir meselesi yok. Mansur Yavaş, CHP, Kılıçdaroğlu ve ittifak içinde o adaylığa destek verenlerin meselesidir" dedi. Mansur Yavaş'ın sahte senetle alacak takibi yaptığını belirten Çelik, "Yargıtay'da bu kesinleşmiştir. Bizim sorduğumuz sorunun haklı olduğu ortadadır. Dolayısıyla ortada bir iftira ya da uydurmadan bahsedilecek bir durum yoktur. Mesele Mansur Yavaş'ın bunu nasıl izah ettiğidir" değerlendirmesinde bulundu.
13.03.2019 Siyaset
Son dakika... Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'ndan kötü haber!
Son dakika... Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'ndan kötü haber! Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.
13.03.2019 Gündem
Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama
Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama Geçirdiği beyin kanaması sonrası ameliyat edilen Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.
28.02.2019 Gündem
Prof. Dr. Beril Dedeoğlu, hastaneye kaldırıldı
Prof. Dr. Beril Dedeoğlu, hastaneye kaldırıldı Geçirdiği beyin kanamasının ardından ameliyat edilen Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.
28.02.2019 Yaşam
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına 76 isim atandı.
9.10.2018 Ekonomi
Ekonomik kriz çıkarmak için özel ekip kurdu!
Ekonomik kriz çıkarmak için özel ekip kurdu! ABD yönetimi, İran’a karşı yaptırım ve baskı politikalarını örgütlemek ve hamleleri tek merkezden yönetmek için özel ekip kurdu. Ekibin başına ise ABD Başkanı Trump’ın İran Özel Temsilcisi Brain Hook atandı. Beyaz Saray, İran’ın petrol ihracatını engelleyerek döviz gelirlerini kesmek ve ekonomik kriz çıkarmak için çalışıyor.
18.08.2018 Dünya
"Erdoğan, 'Artık dünyanın her yerindeyiz' mesajı verdi"
"Erdoğan, 'Artık dünyanın her yerindeyiz' mesajı verdi" Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Özbekistan ve Güney Kore'ye gerçekleştirdiği ziyaretin; ticaret, siyaset ve yatırım konularının ötesinde çok daha önemli anlam taşıdığını belirterek, "Erdoğan'ın ziyareti; 'Güney Kore, Özbekistan fark etmez biz Orta Asya, Uzak Doğu, Güney Amerika, dünyanın her yerine ulaşan bir ülkeyiz' mesajı içermektedir." dedi.
6.05.2018 Gündem
Üniversiteden Fırat Çakıroğlu açıklaması!
Üniversiteden Fırat Çakıroğlu açıklaması! Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörlüğü, üniversitede öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Edebiyat Fakültesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katil zanlısı hakkında üniversitede yürütülen disiplin soruşturmasından henüz karar çıkmadığını, zanlının "öğrencilikten atılma kararının kaldırıldığı" iddiasının da gerçeği yansıtmadığını bildirdi. İddiaya MHP ve Ülkü ocakları çevrelerinden gün boyu çok sert tepkiler gelmişti.
29.09.2021 Gündem
Ege Üniversitesi Rektörü açığa alındı
Ege Üniversitesi Rektörü açığa alındı Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun'un, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında açığa alındı
29.09.2021 Gündem
Merkel bugün Türkiye'ye geliyor
Merkel bugün Türkiye'ye geliyor Almanya Başbakanı Merkel, 15 Temmuz sonrası Türkiye’ye ilk ziyaretini bugün gerçekleştirecek. Kritik ziyarette FETÖ’cülerin iadesi, İncirlik Üssü, geri kabul anlaşması ve vize serbestisi konuları masada olacak.
29.09.2021 Gündem
Trump kazandı, Kasım rüyaları sona erdi
Trump kazandı, Kasım rüyaları sona erdi Türkiye’de topladığı himmet paralarını Clinton’ın seçim kampanyasına bağışlayan terör örgütü FETÖ elebaşı Gülen, Trump’ın zaferiyle hayal kırıklığı yaşadı.
17.06.2021 Dünya
Ankara için hangi aday daha az kötü?
Ankara için hangi aday daha az kötü? Yeni ABD Başkanı kim olursa olsun Suriye'nin geleceği, PYD ve Gülen'in iadesi iki ülke arasındaki en önemli konular olacak. Peki, Türkiye için yüksek öneme sahip bu konularda ABD Başkan adayları ne düşünüyor? Hillary Clinton ve Donald Trump'ın seçim kampanyaları boyunca yaptıkları açıklamalar bu konulardaki yaklaşımlarını ortaya koyuyor.
17.06.2021 Dünya
Uzmanlar, Türk-Rus ilişkilerinde yeni dönemi değerlendirdi
Uzmanlar, Türk-Rus ilişkilerinde yeni dönemi değerlendirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin'in gerçekleştirdiği görüşmeyi değerlendiren uzmanlar, iki ülkenin, Türk hava sahasını ihlal eden Rus jetinin düşürülmesinin ardından akamete uğrayan ilişkilerinin hızla eskiye döneceğini belirtiyor.
29.09.2021 Gündem
Dedeoğlu'dan AB açıklaması
Dedeoğlu'dan AB açıklaması "AB sürecinde Türkiye tarafında eksik olan bir süreç var. Halkların ve devletlerin buna onay vermesini sağlayacak kamu diplomasisi, ikili ilişkileri geliştirme, Brüksel'de lobi yapma gibi konularda Türkiye çok mağrur"
29.09.2021 Gündem
Erdoğan o göreve Beril Dedeoğlu'nu atadı
Erdoğan o göreve Beril Dedeoğlu'nu atadı Cumhurbaşkanı Erdoğan YÖK üyeliğine Beril Dedeoğlu'nu atadı. Prof. Beril Dedeoğlu seçim hükümetinde AB Bakanlığı da yapmıştı.
29.09.2021 Gündem
Liderler eşlerinin masasındaki tek erkek
Liderler eşlerinin masasındaki tek erkek Emine Erdoğan'ın lider eşlerine verdiği yemekte, masada oturan tek erkek, IMF Başkanı'nın eşi oldu.
29.09.2021 Gündem
Antalya Havalimanı'nda drone alarmı
Antalya Havalimanı'nda drone alarmı G-20 Lider Zirvesi dolayısıyla güvenlik önlemlerinin en üst seviyede tutulduğu Antalya Havalimanı sahası üzerinde insansız hava aracı (Drone) uçurulduğu ihbarı üzerine polis alarma geçti
29.09.2021 Gündem
AB'den Türkiye'ye çirkin teklif!
AB'den Türkiye'ye çirkin teklif! Avrupa Birliği (AB) 2015 İlerleme Raporu’nun yazımı ve açıklanması sürecinde Türkiye’ye yapılan ‘ahlaksız teklifi’ AB Bakanı Beril Dedeoğlu açıkladı...
12.11.2015 Dünya
İşte liderlerin oy kullanacağı yerler
İşte liderlerin oy kullanacağı yerler Türk halkının sandık başına gideceği 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da, Başbakan Ahmet Davutoğlu Konya'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Ankara'da oy kullanacak...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beril Dedeoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beril dedeoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.