Berfin Özek

Berfin Özek

Son dakika berfin özek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berfin özek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berfin özek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berfin Özek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berfin özek gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 berfin özek haberi bulunmuştur. Tüm berfin özek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berfin Özek kimdir, kaç yaşında? Asitle saldıran sevgilisi Casim Ozan Çeltik'le evlenen Berfin Özek olayı nedir, son-eski hali?
Berfin Özek kimdir, kaç yaşında? Asitle saldıran sevgilisi Casim Ozan Çeltik'le evlenen Berfin Özek olayı nedir, son-eski hali? Berfin Özel kimdir, sevgilisi Casim Ozan Çeltik hapiste mi, tutuklu mu? Yüzüne kezzap atan ve 13,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Casim Ozan Çeltik'i affeden Berfin Özek, Çeltik’le evlendi. Özek, 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmış ve yüzünün büyük bölümü yanarken, sağ gözünü de kaybetmişti.
14.12.2021 Yaşam
Berfin, yüzüne asit atan eski erkek arkadaşıyla evlendi
Berfin, yüzüne asit atan eski erkek arkadaşıyla evlendi Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (21), 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmasına neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi. Berfin Özek'in şikayetinden vazgeçerek Casim Ozan Çeltik'le kıydırdığı nikah sosyal medyada paylaşıldı.
12.12.2021 Yaşam
Yüzüne kezzap atan eski sevgilisini affetmişti! İlk kez konuştu
Yüzüne kezzap atan eski sevgilisini affetmişti! İlk kez konuştu Berfin Özbek, yüzünü asit atarak yakan eski sevgilisini affetmişti ve 4 ay onun ailesinin yanında kalmıştı. Olayın iç yüzünü anlatan Berfin Özbek katıldığı televizyon programında 'Ona da aynısını yaşatıp intikam almak istedim' dedi. Berfin Özbek, 'Şimdi olsa yapar mıydın?' sorusuna da yanıt verdi.
29.07.2021 Yaşam
Yüzüne asit atan saldırganı affeden Berfin: Pişmanlık duydum
Yüzüne asit atan saldırganı affeden Berfin: Pişmanlık duydum Hatay'ın İskenderun ilçesinde, yüzüne asit döken ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik'i (23) affederek şikayetinden vazgeçen Berfin Özek (20), "Bu verdiğim karar, yanlış bir karar. Bu karardan dolayı çok pişmanlık duydum" dedi.
10.10.2020 Yaşam
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e virüs izni
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e virüs izni TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen infaz düzenlemesinin ardından tahliye edildiği ya da edileceği yönünde paylaşımlar yapılan Ceren Özdemir, Ceren Damar Şenel ve Emine Bulut'un katil zanlılarının suçlarının bu düzenleme kapsamında olmadığı, hüküm giymeleri halinde düzenlemeden yararlanamayacakları belirtildi. 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan senarist Emrah Serbes’in ise 'Covid-19' kapsamında izne çıkarıldığı, izin sonrası kalan cezasının infazı için tekrar ceza infaz kurumuna döneceği belirtildi.
19.04.2020 Gündem
Sevgilisinin yüzüne asit döktüğü Berfin: Ozan'a hakkımı helal ettim
Sevgilisinin yüzüne asit döktüğü Berfin: Ozan'a hakkımı helal ettim Hatay'ın İskenderun ilçesinde yüzüne asit döken ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) hakkındaki şikayetinden vazgeçen Berfin Özek (20), avukatı Mehtap Sert'in açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özek'in Sert ile yaptığı konuşmaları yayınladığı hesabından yaptığı paylaşımda, "O orada dört duvar arasındayken benim içim rahat değil. Sayfalarca mektup yazdık birbirimize. Ben hakkımı helal ettim ona. Onu çok seviyorum, o da beni çok seviyor" ifadeleri dikkat çekti.
11.04.2020 Gündem
Berfin Özek yüzüne asit dökerek yakan erkek arkadaşından şikayetçi olmadı
Berfin Özek yüzüne asit dökerek yakan erkek arkadaşından şikayetçi olmadı Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek, yüzüne asit dökerek yakan ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Rasim Ozan Çeltik hakkındaki şikayetinden vazgeçti.
9.04.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Kalıcı infaz düzenlemesi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Kalıcı infaz düzenlemesi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun süredir çalışılan infaz paketi ilgili görüş istedi. Erdoğan, mağdurlar için tatminkar, mahkumlar için adil, topluma kazandırma hedefli kalıcı bir infaz hukuk rejiminin ceza adalet sistemine kazandırılması gerektiğini vurguladı.
15.01.2020 Siyaset
Asitli saldırı mağduru Berfin Özek ve ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Asitli saldırı mağduru Berfin Özek ve ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Berfin Özek'in yüzüne asit dökerek sağ gözünü kaybetmesine ve yüzünün bir bölümünün yanmasına neden olan sanığa verilen 12 yıl 18 ay hapis cezasına Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tepki göstermesi, mağdur kadını ve ailesini mutlu etti.
10.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kamuya Engelli Memur Atama Töreni'nde önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kamuya Engelli Memur Atama Töreni'nde önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Engelli Vatandaşlarımızın ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerimizin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni'nde gündeme dair önemi açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berfin Özek'in yüzene asit döken sanığın aldığı ceza ile ilgili konuşarak, verilen cezanın az olduğunu vurgulayarak tepki gösterdi.
9.01.2020 Gündem
Berfin'in yüzünü asitle yakan caninin cezası belli oldu!
Berfin'in yüzünü asitle yakan caninin cezası belli oldu! Hatay'ın İskenderun ilçesinde, 19 yaşındaki Berfin Özek'in yüzüne asit dökerek sağ gözünü kaybetmesine ve yüzünün bir bölümünün yanmasına neden olan sanık, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, 12 yıl 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.
7.01.2020 Yaşam
Berfin'in hayatını karartmıştı!Kendini böyle savundu...
Berfin'in hayatını karartmıştı!Kendini böyle savundu... Duruşmada konuşan Ozan Ç, olayı inkar ederek, o akşam arkadaşıyla birlikte olduğunu ve Berfin'i görmediğini ileri sürdü. Ozan Ç. "Sevdiğim insan tarafından böyle suçlanmak beni çok üzdü"dedi.
4.07.2019 Yaşam
Ameliyata böyle gitti! Berfin'den iyi haber...
Ameliyata böyle gitti! Berfin'den iyi haber... Hatay'ın İskenderun ilçesinde eski erkek arkadaşının yüzüne asit atması ile tanınmaz hale gelen 17 yaşındaki Berfin Özek, 10 saat süren ilk ameliyat başarıyla sonuçlandı. Ameliyatı yapan Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Mutaf, Ağız ve burunla ilgili girdiği operasyonda Berfin’in göz kapakçıklarına da operasyon ile düzelttiğinin müjdesini verdi. Berfin’in boynuna ve yüzüne silikon aparatlar yerleştirildi, kendi vücudundan alınacak doku ile genç kız yeni yüzüne kavuşacak.
18.06.2019 Yaşam
Platonik aşık, Berfin'i bu hale getirdi!
Platonik aşık, Berfin'i bu hale getirdi! Hatay'ın İskenderun ilçesinde okuldan eve giderken yüzüne asit benzeri sıvı atılan genç kızın tedavisi sürüyor. Genç kızın gözünü kaybetme tehlikesi olduğu belirtildi.
20.01.2019 Yaşam
Berfin'in yüzüne sıvı atan saldırgan, tanıdık çıktı
Berfin'in yüzüne sıvı atan saldırgan, tanıdık çıktı Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek'in (19) yüzüne asit benzeri sıvı atan saldırganın, ayrıldığı nişanlısı Ozan Çeltik olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.
17.01.2019 Yaşam
Gaspçı yüzüne kimyasal sıvı attı
Gaspçı yüzüne kimyasal sıvı attı Hatay'ın İskenderun ilçesinde gaspçı tarafından telefonunu çalınmak istenirken yüzüne asit benzeri kimyasal sıvı atılan Berfin Özek'in (19) tedavisi sürüyor.
16.01.2019 Yaşam
Korkunç olay... Hırsız, genç kızın yüzüne asit attı
Korkunç olay... Hırsız, genç kızın yüzüne asit attı Hatay'ın İskenderun ilçesinde yolda yürüyen genç kızın telefonunu çalmaya çalışan hırsız, genç kızın yüzüne asit türünden bir sıvı döktü.
15.01.2019 Yaşam
Umuda yolculuk
Umuda yolculuk 12 yaşındaki berfe'nin başında ‘beyin sapı tümörü’ oluştu ve bir an önce ameliyat olması gerekiyor
29.11.2009 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Berfin Özek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berfin özek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.