Bere

Bere

Son dakika bere haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bere ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bere haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bere

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bere gelişmeleri de dahil olmak üzere 475 bere haberi bulunmuştur. Tüm bere haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pendik'te ATM'de işlem yapan iş adamını öldüren şüpheli yakalandı
Pendik'te ATM'de işlem yapan iş adamını öldüren şüpheli yakalandı Pendik'te ATM'den para çekerken silahla saldırı sonucu hayatını kaybeden iş adamı Emrah Akyıldız'ın katil zanlısı olduğu tespit edilen H.I. Samsun'da yakalandı.
27.12.2023 Gündem
Kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları
Kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları   Kış aylarında düşen hava sıcaklıkları ile cilt problemlerinin görülme sıklığı artıyor. Yağlı ciltler soğukta daha az yağlanırken, normal ciltler kuruyor; kuru olan ciltlerse ağrı hissettirecek kadar hassaslaşabiliyor. Bu nedenle kış aylarında cilt sağlığını korumanın önemli olduğunu söyleyen Medicana Sağlık Grubu Dermatoloji Bölümü’nden Uzm. Dr. Ayşegül Alpay, kış aylarında cilt sağlığını korumanın yolları hakkında bilgi verdi.
21.12.2023 Sağlık
Bahçeli'den 'İç savaş' söylemlerine sert tepki: Kefenlerini alıp gelsinler!
Bahçeli'den 'İç savaş' söylemlerine sert tepki: Kefenlerini alıp gelsinler! “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısında Burdur Halkına seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; "Bir terörist alçakça ve cüretkar şekilde milletimizi tehdit ederek, '14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaş çıkar' diyebilmiştir. Eğer böyle bir niyet ve planları varsa, tavsiyem yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını da alıp gelmeleridir” dedi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Varank açıkladı! 33 bin tesiste üretim başladı
Bakan Varank açıkladı! 33 bin tesiste üretim başladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, depremden zarar gören bölgelerdeki sanayi tesisleriyle ilgili hasar raporunu açıkladı. Deprem bölgesinde bulunun 34 Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) 7’sinde kısmi altyapı hasarları olduğunu ifade eden Bakan Varank, ağır ve orta hasarlı 5 bin 600 tesisin bulunduğunu kaydetti. Varank, tüm bölge bağlamında 33 bin tesiste üretimin başladığını vurgulayarak depremin sanayi üzerindeki maliyetinin yaklaşık 170 milyar lira olduğunu söyledi.
26.03.2023 Ekonomi
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götürdüğü iddia edilen emniyet müdürü tutuklandı
Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götürdüğü iddia edilen emniyet müdürü tutuklandı Tekirdağ'dan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Gaziantep’in İslahiye ilçesinde görevlendirilen ve görev bitimi depremzedelere dağıtılan bazı yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip, evine getirdiği iddia edilen 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık, tutuklandı.
6.03.2023 Gündem
Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 4 golle eçti
Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 4 golle eçti Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe, Konyaspor'u 4-0 mağlup etti.
25.02.2023 Fenerbahçe
Ticaret Bakanlığı: 353 firmaya 84 milyon 975 bin TL 'fahiş fiyat' cezası
Ticaret Bakanlığı: 353 firmaya 84 milyon 975 bin TL 'fahiş fiyat' cezası Ticaret Bakanlığı'nca deprem sonrasında acil ihtiyaç duyulan malzemelerde fahiş fiyat artışı yaptığı değerlendirilen 353 firmaya toplam 84 milyon 975 bin 532 TL idari para cezası uygulanmasına karar verildiği bildirildi.
10.02.2023 Gündem
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu Tasarruf Sigortası Mevduat Fonu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu.
10.02.2023 Ekonomi
Tüm Türkiye'den yardım yağıyor! En temel ihtiyaçlar açıklandı
Tüm Türkiye'den yardım yağıyor! En temel ihtiyaçlar açıklandı Türkiye’nin her yerinden deprem bölgesine yardım malzemeleri gönderiliyor. Yardımların depremzedelere vaktinde ulaşması için de iyi koordinasyon gerekiyor.
10.02.2023 Gündem
Adana'da, Sinem Apartmanı'nın yıkılma anı kamerada
Adana'da, Sinem Apartmanı'nın yıkılma anı kamerada Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremde yıkımların olduğu kentlerden Adana'da Sinem Apartmanı'nın yıkıldığı anlar, araç kamerasına yansıdı.
9.02.2023 Gündem
Ahmet Ağaoğlu: Ne uyuyabiliyoruz, ne yiyebiliyoruz
Ahmet Ağaoğlu: Ne uyuyabiliyoruz, ne yiyebiliyoruz Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketine dair açıklamalarda bulundu.
9.02.2023 Trabzonspor
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler için bölgeye otobüs seferleri devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kimi, depremzedelere yardım etmek için kimi de yakınlarından haber almak için yola çıkarken, bir otobüs firması yaptığı hareketle örnek oldu. Hava yolu firmaları THY ve Sunexpress fiyatları 100 liraya sabitlerken Pegasus ise deprem bölgesinden uçuşları ücretsiz gerçekleştirecek.
7.02.2023 Gündem
Enkazda tek başına kurtarılmayı bekledi! Vatandaşlar seferber oldu
Enkazda tek başına kurtarılmayı bekledi! Vatandaşlar seferber oldu Hatay'ın Antakya ilçesinde depremde yıkılan binada, belden aşağısı enkaz altında kalan 7- 8 yaşlarındaki erkek çocuğu, kurtarılmayı bekliyor. Suriyeli olduğu, anne ve babasının da enkaz altında kaldığı belirtilen çocuk, yaşadığı şok nedeniyle konuşamıyor.
7.02.2023 Gündem
Depremin yaşandığı 10 şehre 250 milyon lira maddi yardım aktarıldı
Depremin yaşandığı 10 şehre 250 milyon lira maddi yardım aktarıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, depremin yaşandığı ve depremden etkilenen 10 şehre 250 milyon lira maddi yardım aktarıldığını duyurdu.
6.02.2023 Gündem
Uzmanı uyardı: Soğuk havalarda dar pantolon giymeyin
Uzmanı uyardı: Soğuk havalarda dar pantolon giymeyin El ve ayaklardaki kızarıklıkların soğuk ısırması habercisi olduğunu belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayşe Akkuş Kavak, “Soğuk ısırması, soğuk ama dondurucu derecede olmayan ve nemli havaya karşı cildimizde oluşan anormal yanıttır. Soğuk ısırmasında görülen ağrı ve kaşıntı bazen kişileri çok rahatsız edebilir. Bu yüzden öncelikle mevsime uygun giysiler giyilmelidir. Soğuk ve nemli ortamlardan kaçınılmalıdır. Soğuk havalarda bere ve eldiven kullanılmalıdır. Ayakları terletmeyecek ama sıcak tutacak ayakkabılar ve teri alan çoraplar giyilmelidir. Soğuk havalarda çok dar pantolon kullanımı, kalça ve bacaklarda da şikâyetlere yol açar” dedi.
31.01.2023 Sağlık
Uzmanlar uyardı: Soğuk havalar cilde zarar verebilir
Uzmanlar uyardı: Soğuk havalar cilde zarar verebilir Dış etkenlere gün boyunca maruz kalan cilt, soğuk havalarla zarar görmeye daha da açık hale geliyor. Northwestern Üniversitesi Feinberg Tıp Okulu Dermatoloji Başkanı Amy Paller, soğuk havalarda cildi tahriş olmaktan, egzama, kaşıntı, pullanma gibi problemlerden korumak için nemi içeride tutmak gerektiğine dikkat çekiyor.
12.01.2023 Sağlık
11 Kasım BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, 11 Kasım BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 11 Kasım 2022 Perşembe kataloğu!
11 Kasım BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, 11 Kasım BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 11 Kasım 2022 Perşembe kataloğu! BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu araştırmaları arttı. BİM 11 Kasım 2022 tarihli kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin belli olmasının ardından birçok farklı ürünü uygun fiyatla almak isteyenlerin sorgulaması da başladı. Peki, Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? 11 Kasım BİM kataloğu 2022…
11.11.2022 Ekonomi
11 Kasım BİM kataloğu 2022! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu!
11 Kasım BİM kataloğu 2022! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu! BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu araştırmaları arttı. BİM 11 Kasım 2022 tarihli kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin belli olmasının ardından birçok farklı ürünü uygun fiyatla almak isteyenlerin sorgulaması da başladı. Peki, Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? 11 Kasım BİM kataloğu 2022…
7.11.2022 Ekonomi
Bakımevinde otizmli genç hayatını kaybetti! 'Çocuğunuz elma yedi, kalbi durdu'
Bakımevinde otizmli genç hayatını kaybetti! 'Çocuğunuz elma yedi, kalbi durdu' Sultanbeyli'de özel bir engelli bakım merkezinde kalan otizmli Oğuz Sercan Şevker (31) iddiaya göre yasak olmasına rağmen elma yedirilmesi nedeniyle nefessiz kalarak öldü. Aile ihmal olduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Bakımevi yetkilileri ise Şevker'in bahçede bulunan ağaçtan elma kopararak yediğini söyleyerek ihmal iddialarını kabul etmedi.
2.11.2022 Yaşam
Astım ve KOAH’ta atak mevsimi başladı
Astım ve KOAH’ta atak mevsimi başladı  Solunum yolu hastalıklarında yaşanan artışın özellikle KOAH ve astım hastaları için risk oluşturduğuna işaret eden Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Ü. Seha Akduman, alerji veya viral enfeksiyonlar nedeni ile zayıflayan bağışıklık sisteminin KOAH ve astım hastalarının atak geçirmesine, yaşam kaybıyla sonuçlanabilecek zatürrelere neden olabileceğine dikkat çekti.
24.10.2022 Sağlık
Şehit uzman çavuş Cemil Yavaş, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit uzman çavuş Cemil Yavaş, son yolculuğuna uğurlandı Pençe - Kilit Operasyonu'nda yaralanıp, tedaviye alındığı hastanede 16 gün sonra şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş (27), memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı. Törende ağabeyinin askeri üniformasını giyen Esen Yavaş, tabutun üzerine mavi bere bıraktı.
22.10.2022 Gündem
Şok 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu! 19 Ekim ŞOK Market kataloğunda neler var, bu hafta Salı Günü ŞOK’ta indirimli ürünler hangileri?
Şok 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu! 19 Ekim ŞOK Market kataloğunda neler var, bu hafta Salı Günü ŞOK’ta indirimli ürünler hangileri? 19 Ekim ŞOK aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta elektronik ürünlerden, kışlık giyime, zücaciyeden elektrikli ev aletlerine kadar birçok ürün raflardaki yerini aldı. ŞOK'ta bu hafta; Katlanır Masa, Toz Torbalı Süpürge, Fantom Islak Kuru Süpürge, eldiven, bere çeşitleri uygun fiyattan satışa sunulacak. İşte ŞOK 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu…
19.10.2022 Ekonomi
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği!
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği! Devlet okullarında forma giymek zorunlu mu, okullarda forma zorunlu mu? Yaklaşık 19 milyon İlk ve ortaöğretim öğrencileri yaz tatili ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılına başladı. Öğrenciler okullarına devam ederken okullarda kıyafet uygulaması hakkında aramalarını da arttırdı. Söz konusu konuyla ilgili okul formasının zorunlu olup olmadığı oldu.
20.09.2022 Eğitim
Mabel Matiz Karakol şarkısının sözleri nedir, yeni şarkının sözleri ve müziği kime ait? Son klipi nasıl, neden gündem oldu?
Mabel Matiz Karakol şarkısının sözleri nedir, yeni şarkının sözleri ve müziği kime ait? Son klipi nasıl, neden gündem oldu? Mabel Matiz şarkıları ve çektiği kliplerle gündem olmayı sürdürüyor. Matiz'in 5. solo albümünden 'Karakol' teklisi de müzikseverlerle buluştu. 'Kavşaklar' isimli şarkısıyla ses getiren Mabel Matiz 'Karakol' isimli yeni şarkı ve klibiyle ses getirdi. Klibiyle çok konuşulan şarkının Karakol şarkısının sözleri ise merak konusu oldu. Peki Mabel Matiz'in Karakol şarkısının sözleri nedir? Mabel Matiz Karakol klibi nasıl, neden gündem oldu? Mabel Matiz yen şarkısını kim yaptı?
1.07.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Bere ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bere haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.