Benjamin Netanyahu

Benjamin Netanyahu

Son dakika Benjamin Netanyahu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Benjamin Netanyahu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Benjamin Netanyahu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Benjamin Netanyahu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan benjamin netanyahu gelişmeleri de dahil olmak üzere 351 benjamin netanyahu haberi bulunmuştur. Tüm benjamin netanyahu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Dışişleri: İsrailli yetkililerin hukuktan söz etmeye hakları yoktur
Dışişleri: İsrailli yetkililerin hukuktan söz etmeye hakları yoktur Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Filistin halkına karşı uyguladıkları zulüm ve katliamlarla tarihin kara sayfalarına girmiş İsrailli yetkililerin hukuktan söz etmeye hakları yoktur" ifadeleri kullanıldı.
16.11.2023 Gündem
Gazze'de İsrail katliamında son dakika! Akdeniz'de ABD helikopteri düştü 5 asker hayatını kaybetti
Gazze'de İsrail katliamında son dakika! Akdeniz'de ABD helikopteri düştü 5 asker hayatını kaybetti Gazze'deki insani dram artmaya devam ederken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD Avrupa Komutanlığı (EUCOM) 10 Kasım’da askeri eğitim kapsamında havada rutin yakıt ikmali esnasında Akdeniz’e düşen ABD askeri uçağındaki 5 askeri personelin öldüğünü duyurdu. Gazze sağlık bakanlığı, Şifa hastanesinde iki hasta ve bir prematüre bebeğin öldüğünü söyledi. İsrail Savaş Kabinesi üyesi ve eski Savunma Bakanı Benny Gantz, 'Başbakan Benjamin Netanyahu görevden alınsın' çağrılarını reddetti. Netanyahu, Amerikan NBC televizyonuna verdiği demeçte Hamas'ın elindeki İsrailli rehinelerin serbest bırakılması için bir anlaşma olabileceğini söyledi.
13.11.2023 Dünya
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
İsrail elli yıl sonra resmi olarak savaş ilan etti
İsrail elli yıl sonra resmi olarak savaş ilan etti İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, anayasanın 40. maddesini tam 50 yıl sonra ilk kez onayladı. Bu kararla birlikte İsrail resmi olarak Hamas ile savaşa girmiş oldu.
8.10.2023 Dünya
Twitter paralı mı oluyor?  Elon Musk açıkladı
Twitter paralı mı oluyor? Elon Musk açıkladı Elon Musk, daha önce Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X'in tüm kullanıcılar için ücretli olabileceğini açıkladı.
19.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Genç kadın günler sonra idam edilecek! Görüntüleri ortaya çıktı: 'Evin sahibine ait' dedi ama...
Genç kadın günler sonra idam edilecek! Görüntüleri ortaya çıktı: 'Evin sahibine ait' dedi ama... Bir yıl önce iş için Dubai'ye gelen fotoğrafçının evine baskın yapan polis ekipleri yüklü miktarda uyuşturucu madde ile karşılaştı. İdam cezasına çarptırılan genç kadının bu ay içinde gerçekleşmesi beklenen cezasının uygulanıp uygulanmayacağı ise merak konusu.
9.05.2022 Dünya
İsrail'de ortalık karıştı! Netanyahu'nun çırılçıplak hali damga vurdu
İsrail'de ortalık karıştı! Netanyahu'nun çırılçıplak hali damga vurdu 23 Mart'ta yapılacak seçimlere hazırlanan İsrail'de yaşanan heykel krizi gündeme bomba gibi düştü. Başbakan Benjamin Netanyahu'nun çıplak heykeli bir anda başkent Tel Aviv sokaklarında belirince ortalık karıştı.
17.03.2021 Dünya
Netanyahu Bahreyn'i ziyaret edeceğini açıkladı
Netanyahu Bahreyn'i ziyaret edeceğini açıkladı İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu yaptığı açıklamada, Körfez devleti Bahreyn’i Veliaht Prensi Salman al-Khalifa'nin davetlisi olarak "yakında" ziyaret edeceğini açıkladı.
24.11.2020 Dünya
Aylık maaşına 3 bin TL dedi, 300 bin TL'lik saati açıklayamadı
Aylık maaşına 3 bin TL dedi, 300 bin TL'lik saati açıklayamadı Adnan Oktar organize suç örgütü yönelik açılan davanın bugünkü duruşmasında mahkeme başkanı Adnan Oktar'a 300 bin TL'lik saati sordu. Oktar sahibini hatırlamadığını söyledi. Oktar çokeşliliği ise kalbindeki coşkun sevgiye bağladı.
12.10.2020 Gündem
İsrail ve BAE anlaşması nedir? İsrail BAE anlaşmasının kapsamı, ülkelerden gelen ilk tepkiler
İsrail ve BAE anlaşması nedir? İsrail BAE anlaşmasının kapsamı, ülkelerden gelen ilk tepkiler ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında barış anlaşması imzalandığını duyurdu. İsrail ve BAE’den heyetlerin gelecek haftalarda bir araya gelerek farklı alanlarda ikili anlaşmalar imzalayacakları açıklandı. İsrail ile BAE arasında yapılan anlaşmaya Türkiye ise sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, Abu Dabi'deki büyükelçimizi çekebileceğini aktarırken, Birleşik Arap Emirlikleri'nin İsrail ile 'normalleşme' diyerek attığı bu adım, Filistin davasına yönelik siyasi bir suikasttır, hiçbir şekilde Filistin halkının yararına değildir. Uluslararası toplumun savunduğu iki devletli çözümü yok etme girişimidir" dedi. Peki İsrail ve BAE arasındaki anlaşması nedir?
15.08.2020 Gündem
İsrail, Yunanistan ve Rum Kesimi’nden EastMed adımı
İsrail, Yunanistan ve Rum Kesimi’nden EastMed adımı İsrail, Yunanistan ve Rum Kesimi, Türkiye ile Libya arasında 27 Kasım'da imzalanan deniz yetki alanları sınırlandırmasına dair mutabakat muhtırası sonrasında Doğu Akdeniz'deki değişen dengeler karşısında siyasi girişimlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu amaçla üç ülke de Doğu Akdeniz'de var olan gazın Avrupa’ya taşınması amacıyla oluşturulan Doğu Akdeniz Boru Hattı (EastMed) projesinin imzalanması konusunda görüşbirliğine vardı.
21.12.2019 Dünya
ABD'den flaş Türkiye açıklaması!
ABD'den flaş Türkiye açıklaması! ABD Savunma Bakanı Mark Esper, "Biz Kürtlerle özellikle de SDG ile DEAŞ'ı yenmek üzere el sıkıştık. Biz onlara otonom bir Kürt devleti kurmaları için yardım etme sözü vermedik. Onlarla Türkiye'ye karşı savaşmalarına destek vermek için el sıkışmadık." açıklamasında bulundu.
11.12.2019 Dünya
İsrail çizimi NYT'ye siyasi karikatür geleneğini bıraktırdı
İsrail çizimi NYT'ye siyasi karikatür geleneğini bıraktırdı New York Times gazetesi, bundan böyle uluslararası baskılarında siyasi içerikli karikatür yayımlamayacağını duyurdu.
12.06.2019 Dünya
Pompeo'dan itiraf gibi sözler! 'Yüzyılın  Anlaşması...'
Pompeo'dan itiraf gibi sözler! 'Yüzyılın Anlaşması...' ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun, ABD yönetiminin İsrail-Filistin barış planının İsrail'e öncelik tanıyan tek taraflı bir plan olarak değerlendirilip yeterli ilgiyi göremeyeceğini beklediğini ifade ettiği ortaya çıktı.
3.06.2019 Dünya
Davos zirvesi başladı!
Davos zirvesi başladı! İsviçrenin Davos kentinde bu yıl 49'uncusu düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu (WEF), "Küreselleşme 4.0" ana temasıyla başladı. Davos'ta Türkiye'yi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya ve çok sayıda iş adamı temsil ediyor.
22.01.2019 Ekonomi
Son dakika... Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili İsrail'den açıklama geldi: Aşağılık...
Son dakika... Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili İsrail'den açıklama geldi: Aşağılık... İsrail hükümeti Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile ilgili sessizliğini bozdu. Enerji Bakanı Yuval Steinitz, olayı "Aşağılık" diye nitelendirdi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da 'Bu sorunla düzgün bir şekilde ilgilenmeliyiz' dedi.
9.09.2019 Dünya
Üç ülkeyi birden Türkiye korkusu sardı! Panik yaptılar
Üç ülkeyi birden Türkiye korkusu sardı! Panik yaptılar İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu bölgede Türkiye karşıtı cepheyi genişletmek istiyor. Netanyahu bu amaçla geçen ay işgal altındaki Kudüs’te Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Dışişleri Bakanı Nikos Christodoulidis’le bir araya geldi.
12.10.2018 Dünya
Oğlu da rüşvet çarkının içinde
Oğlu da rüşvet çarkının içinde İsrail polisi, Netanyahu’nun sorgulandığı rüşvet soruşturmasında, başbakanın eşi Sara’nın ardından oğlu Yair’i de şüpheliler arasına aldı
31.08.2018 Dünya
İsrail’den ‘iyi niyet’ hamlesi
İsrail’den ‘iyi niyet’ hamlesi İsrail yargısı, Batı Şeria’daki Mitzpe Kramim Yahudi yerleşkesinin ‘iyi niyetle’ kurulduğunu gerekçe göstererek yasal sayılmasına karar verdi
29.08.2018 Dünya
‘Eşitlik istiyoruz’
‘Eşitlik istiyoruz’ İsrail’de Dürzi Arapların öncülüğündeki 50 bini aşkın kişi, İsrail vatandaşı olan ancak Yahudi olmayanları ikinci sınıf vatandaş statüsüne düşürdüğü belirtilen tartışmalı ‘Yahudi ulus devlet’ yasasını protesto etti.
5.08.2018 Dünya
Papaz için anlaşma yok
Papaz için anlaşma yok ABD Başkanı Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 11 Temmuz’daki NATO zirvesinde İsrail’de tutuklanan Ebru Özkan ile İzmir’de cezaevinde olan Papaz Brunson’un karşılıklı olarak serbest bırakılması konusunda anlaştıkları iddia edildi. Tel Aviv doğrularken, Ankara yalanladı
27.07.2018 Gündem
Türkiye'den İsrail'e sert tepki!
Türkiye'den İsrail'e sert tepki! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Siyonist, ırkçı ülkenin başbakanı, Başkanımıza insan hakkı dersi veremez" dedi.
24.07.2018 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Adalete ve barışa inanan herkes, bu kanunu reddetmelidir
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Adalete ve barışa inanan herkes, bu kanunu reddetmelidir Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Adalete ve barışa inanan herkes, bu kanunu reddetmelidir. İsrail’i 'Yahudi halkının tarihi anavatanı' olarak tanımlayan yasa, 'İsrail’de sadece Yahudilerin kendi kaderini tayin hakkı olduğunu' söylüyor. Bu ifadeler, İsrail’de yaşayan Filistinli azınlığa ve mezkur Yahudi devletinde resmi bir konumu olmayan milyonlarca yerlerinden edilmiş ve işgal altındaki Filistinliye ürkütücü bir mesaj niteliğinde" dedi.
21.07.2018 Siyaset
El Pais: "İsrail, Arap azınlığa karşı Yahudi ulus devletini kuruyor"
El Pais: "İsrail, Arap azınlığa karşı Yahudi ulus devletini kuruyor" Yasanın içeriğine yer verilen haberde, sadece İbranice'nin resmi dil olarak kabul ediliği, bu kapsamda Arapça'nın statüsünün bozulduğu kaydedildi.
20.07.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Benjamin Netanyahu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki benjamin netanyahu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.