Ben Fero

Ben Fero

Son dakika Ben Fero haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ben Fero ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ben Fero haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ben Fero

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ben fero gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 ben fero haberi bulunmuştur. Tüm ben fero haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet Spotify, 2021 yılına az bir süre kala her yıl olduğu gibi bu yıl da, abonelerinin 2020 yılında en çok dinlediği şarkıyı, sanatçıyı, hangi tarz müzikler dinlediği listeledi. Spotify 2020 özetini sununca, birçok kullanıcı merakla ‘’Spotify 2020 özetin nedir?’’ ‘’Spotify özet nasıl öğrenilir 2020?’’ sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Spotify Wrapped 2020 bakma linki ve Spotify 2020 özet...
2.12.2020 Gündem
Edis’in, merakla beklenen "Ân'a Veda" konseri
Edis’in, merakla beklenen "Ân'a Veda" konseri Son zamanların en çok satan pop albümü “Ân”daki her bir şarkısı ile dijital satış platformlarında liste başı olan Edis, Volkswagen Arena’daki çok özel konserle kariyerinin 5. yılını kutladı.
2.12.2019 Kültür Sanat
Ben Fero hakkında soruşturma başlatıldı
Ben Fero hakkında soruşturma başlatıldı Son zamanların en çok konuşulan rap sanatçılarından biri olan Ben Fero'ya şok!
29.11.2019 Magazin
Ben Fero'dan yılın en büyük konseri!
Ben Fero'dan yılın en büyük konseri! Trap müziğin sevilen ismi Ben Fero, 7 Aralık cumartesi günü Maslak'ta sahneye çıkıyor.
18.11.2019 Kültür Sanat
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu Müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
6.11.2019 Magazin
Ivana Sert’in ödül alması Demet Akalın’ı kızdırdı
Ivana Sert’in ödül alması Demet Akalın’ı kızdırdı Ivana Sert, 5 ay önce çıkardığı ‘İmalat Hatası’ şarkısıyla ‘Altın Zambak Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkısı’ ödülünü alınca Demet Akalın’dan tepki geldi.
13.10.2019 Magazin
Norm Ender'den Ben Fero, Ezhel ve Killa Hakan'a mesaj
Norm Ender'den Ben Fero, Ezhel ve Killa Hakan'a mesaj 'Mekanın Sahibi' isimli parçasıyla adından söz ettiren Norm Ender, Müzikonair dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.
4.10.2019 Magazin
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar 2019 yazının dünya genelinde en çok dinlenen şarkısı Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun Señorita şarkısı olurken, Türkiye’de 2019 yazına Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı damga vurdu. Yaz boyunca Türkiye’de en çok dinlenen 20 şarkının ilk 10’u tamamen Türkçe şarkılardan oluştu, rap ise en çok dinlenen müzik türü olarak öne çıktı
28.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Çağatay Ulusoy'un yeni imajı Ben Fero'ya benzetildi
Çağatay Ulusoy'un yeni imajı Ben Fero'ya benzetildi Oyuncu Çağatay Ulusoy, saçlarını kazıttı. Yeni imajını Instagram hesabından paylaşan Ulusoy, son haliyle rapçi Ben Fero'ya benzetildi.
15.08.2019 Magazin
Ünlü rapçi Killa Hakan gözaltına alındı!
Ünlü rapçi Killa Hakan gözaltına alındı! Almanya’da yaşayan Türk asıllı rapçi Killa Hakan gözaltına alındı. Bir gün nezarethanede kalan Killa Hakan daha sonra serbest bırakıldı.
13.08.2019 Magazin
Ortalık karışacak! Hepsi aynı yerde...
Ortalık karışacak! Hepsi aynı yerde... Olaylı bir şekilde rap dünyasına dönüş yapan Norm Ender, yeni şarkısında “Mekanın sahibi geri geldi, bebeleri pistten alalım” sözleriyle Ben Fero’yu hedef almıştı
30.07.2019 Magazin
Norm Ender: Bu müziği silikon dudaklılara yaptıramazlar
Norm Ender: Bu müziği silikon dudaklılara yaptıramazlar 34 yaşında ama 20 yıllık rap yolculuğu var. ‘Mekanın Sahibi’ ile günümüz rapçilerini, özellikle Ezhel ve Ben Fero’yu hedef alan bir diss yaptı. Ezhel kendisine bir gecede hazırladığı ‘Lolo’ şarkısıyla cevap verdi. İki tarafın fanlarının tartışmaları devam ederken, Norm Ender; müzik yolculuğunu, kendini ifade etme biçimi olarak gördüğü rap’i ve ona "Bebeleri pistten alalım" dedirten nedenleri anlattı.
27.07.2019 Magazin
Merve Özbey zirvede
Merve Özbey zirvede Mayıs ayında müzikseverlerle buluşturduğu ‘Devran’ albümüyle çıktığı günden beri müzik listelerinde zirveye yerleşen Merve Özbey Youtube’da da bir numara.
25.07.2019 Magazin
Ben Fero bir gecede 120 bin TL kazanıyor
Ben Fero bir gecede 120 bin TL kazanıyor Rapçi Ben Fero, Demet Akalın’la yaptığı düet sonrası konser fiyatlarına zam yaptı. Daha önce 20 bin lira aldığı ekstralar için artık 120 bin lira talep eden Fero, önceki gün Bodrum’da sahneye çıktı.
12.07.2019 Magazin
Türkiye'de Google'a giren en çok ne arıyor?
Türkiye'de Google'a giren en çok ne arıyor? Google, 24 Haziran-1 Temmuz 2019 tarihlerinde Türkiye genelinde en çok yapılan aramaları paylaştı. Bakın en çok arananlarda neler var neler?
2.07.2019 Bilim ve Teknoloji
"Burun kıvırıyorsunuz gidip çakmasını alıyorsunuz"
"Burun kıvırıyorsunuz gidip çakmasını alıyorsunuz" Bir hayranı, Ben Fero ile çektiği klip için Demet Akalın'ı eleştirdi: Şarkı güzel olmuş da o kıyafetleri giymeseydin daha iyi olurdu! Akalın, hayranına sert yanıt verdi: O Gucci'leri, Ben Fero giymemi istedi. Bu kadar kompleksli olmayın. Bana burun kıvırıyorsunuz ama sonra gidip o kıyafetlerin çakmasını alıyorsunuz.
2.07.2019 Magazin
Ben Fero'dan 'Demet Akalın' rekoru!
Ben Fero'dan 'Demet Akalın' rekoru! Ben Fero'nun Demet Akalın şarkısı izlenme rekoru kırdı
30.06.2019 Magazin
Gençlik bu karnavalda buluşacak
Gençlik bu karnavalda buluşacak Türkiye’nin ilk “Gençlik Karnavalı”, 27 Haziran’da İzmir'de başlıyor. 4 gün sürecek karnavalda, yerli ve yabancı sanatçılar sahneye çıkacak.
22.06.2019 Kültür Sanat
Ben Fero dövmeleriyle dikkat çekti
Ben Fero dövmeleriyle dikkat çekti Son dönemin en çok dinlenen rapçilerinden biri olan Ben Fero, geçtiğimiz akşam verdiği konserle büyük beğeni topladı.
7.05.2019 Magazin
Spotify'da rekor kırıldı
Spotify'da rekor kırıldı Rap müziğin son dönemde yükselen ismi Ben Fero’nun 20 Şubat tarihinde yayınlanan Orman Kanunları albümü, yayınlandığı gün Spotify’da tüm zamanların Türkiye günlük dinlenme rekorunu kırdı
6.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Hadise'nin dansı olay oldu!
Hadise'nin dansı olay oldu! Hadise önceki gün 'Ben Fero' isimli rap şarkıcısının '3-2-1 Bitir İşi' parçası eşliğinde seksi danslar yaptığı videoyu Instagram'da yayınladı
25.02.2019 Magazin
CHP'de 5 kişi adaylıktan çekildi, biri partiden de istifa etti
CHP'de 5 kişi adaylıktan çekildi, biri partiden de istifa etti CHP'nin milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından peş peşe adaylıktan çekilme haberleri gelmeye başladı. Gaziantep'te 4, Trabzon'da 1 isim adaylıktan çekildi. Konya'da ise Abdüllatif Şener'in aday gösterilmesine partililer isyan ederken Mersin'de 13 ilçe örgütü listelere tepki gösterip istifa etmişti. CHP'nin YSK'ya verdiği milletvekili aday listesinde Trabzon 4. sıra adayı Ferda Kudunoğlu, adaylıktan çekilirken partisinden de istifa etti. Gaziantep'te CHP Genel Merkezi tarafından belirlenen milletvekili adaylığı sıralamasındaki yerlerini beğenmeyen 4 kişi adaylıktan çekildi.
22.05.2018 Siyaset
Şike facebook'ta patladı!
Şike facebook'ta patladı! Ve Türk futbolunda ilk kez şikenin belgesi ortaya çıktı....
30.05.2011 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ben Fero ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ben fero haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.