Bekir Coşkun

Bekir Coşkun

Son dakika bekir coşkun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bekir coşkun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bekir coşkun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bekir Coşkun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bekir coşkun gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 bekir coşkun haberi bulunmuştur. Tüm bekir coşkun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'de düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya gelirken, dikkat çeken asgari ücret zammı açıklaması yaptı.
23.05.2023 Ekonomi
Muharrem İnce’den CHP'ye fotoğraflı sitem!
Muharrem İnce’den CHP'ye fotoğraflı sitem! CHP’li Muharrem İnce, gazeteci Bekir Coşkun'un cenaze töreninde Kemal Kılıçdaroğlu ile yan yana çekilen fotoğraftan kendisinin kesilip çıkarılmasına tepki göstererek, "O fotoğrafı çeken, fotoğrafın CHP'nin resmi sitesinde yayınlanmasına izin verenlere teşekkür ediyorum. Partide bölücü kimmiş, herkes görmüş oldu" dedi.
22.10.2020 Siyaset
Kılıçdaroğlu, MHP'nin 'askıda ekmek' kampanyasını eleştirdi
Kılıçdaroğlu, MHP'nin 'askıda ekmek' kampanyasını eleştirdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP tarafından başlatılan 'askıda ekmek' kampanyasını eleştirerek, "Projeye bakın, ne proje ama? Çağ açan bir proje. Sayın Bahçeli'ye yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
20.10.2020 Siyaset
Bekir Coşkun son yolculuğuna uğurlandı
Bekir Coşkun son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da, hayatını kaybeden gazeteci Bekir Coşkun'un (75) cenazesi, düzenlenen töreninin ardından Şanlıurfa'ya gönderildi.
20.10.2020 Gündem
Bekir Çoşkun neden öldü, hastalığı ne? Bekir Çoşkun kimdir, nerelidir?
Bekir Çoşkun neden öldü, hastalığı ne? Bekir Çoşkun kimdir, nerelidir? Sözcü gazetesi yazarı Bekir Çoşkun hayatını kaybetti. 75 yaşındaki Çoşkun, bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Peki, Bekir Çokun kimdir, nereli?
19.10.2020 Gündem
Bekir Coşkun kimdir?
Bekir Coşkun kimdir? Bekir Coşkun hayatını kaybetti. Son olarak Sözcü gazetesinde köşe yazarlığı yapan Bekir Coşkun, birçok gazetede muhabirlik ve yazarlık yaptı. Usta yazar uzun süredir kanser tedavisi görüyordu.
18.10.2020 Gündem
Bekir Coşkun hayatını kaybetti
Bekir Coşkun hayatını kaybetti Bir süredir kanser tedavisi gören Sözcü gazetesi yazarı gazeteci Bekir Coşkun hayatını kaybetti. Hastanede akciğer kanseri tedavisi gören 75 yaşındaki gazeteci Bekir Coşkun'un, saat 20.30 sıralarında hayatını kaybettiği öğrenildi.
18.10.2020 Gündem
Gazeteci Bekir Coşkun'a soruşturma
Gazeteci Bekir Coşkun'a soruşturma Coşkun hakkında, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatıldı
29.09.2021 Gündem
Günlük kazançları 'yok artık' dedirtti
Günlük kazançları 'yok artık' dedirtti Gündüz kuşağında yayınlanan ve skandalların eksik olmadığı izdivaç programlarıyla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor...
23.05.2016 Magazin
Sonsuzluk kütüphanesinin en güzel rafına yolculuk
Sonsuzluk kütüphanesinin en güzel rafına yolculuk Türk basınının duayen ismi, ‘kelimelerin efendisi’ gazeteci-yazar Çetin Altan’ı dün son yolculuğuna uğurladık.
23.10.2015 Yaşam
Sokak hayvanlarına yuva olacak!
Sokak hayvanlarına yuva olacak! Gelenekselleşen Sokak Hayvanları Fotoğraf Yarışması’nın 2015 yılı kazananları belli oldu...
29.09.2015 Kültür Sanat
Bekir Coşkun’a 5 bin TL tazminat
Bekir Coşkun’a 5 bin TL tazminat Yüksek Mahkeme bir başka kararında da gazeteci yazar Bekir Coşkun’un, köşe yazısı nedeniyle ‘milletvekillerine hakaret’ suçundan cezalandırılmasını, ifade ve basın özgürlüğünün ihlali saydı ve Coşkun’a 5 bin lira manevi tazminat ödenmesine karar verdi...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu Baykal'a sert çıktı
Kılıçdaroğlu Baykal'a sert çıktı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan Deniz Baykal’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin çarpıcı bilgiler verdi.
29.09.2021 Gündem
Japon mühendis için 'haysiyet anıtı 'dikilecek
Japon mühendis için 'haysiyet anıtı 'dikilecek Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu Projesi'nin İzmit Körfezi'nde yapılan Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında iki yaka arasına gerilen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutarak, bilek ve boğazını keserek yaşamına son veren Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi anısına Yalova’da anıt dikilecek.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan itiraf gibi açıklama!
Kılıçdaroğlu'ndan itiraf gibi açıklama! Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine 2015 Genel Seçimlerini kazanma şansları olmadığını söylediğini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet'ten ayrıldı!
Cumhuriyet'ten ayrıldı! Bekir Coşkun Cumhuriyet gazetesinden ayrıldığını açıkladı.
26.02.2014 Televizyon
En kısa köşe yazısı!
En kısa köşe yazısı! Cumhuriyet gazetesi yazarı Bekir Coşkun, bugün okurlarını şaşırttı.
22.12.2013 Televizyon
AKP'li vekilden ünlü gazeteciye dava!
AKP'li vekilden ünlü gazeteciye dava! Coşkun'un 4 Eylül tarihli yazısı için...
29.09.2021 Gündem
'Gidin patronuma sorun!'
'Gidin patronuma sorun!' Kovulduğu iddialarıyla medya gündemini sarsan Özdil kendi gazetesini böyle ti'ye aldı
25.09.2013 Televizyon
Cop yiyenlere indirim!
Cop yiyenlere indirim! Gezi'ye böyle destek verdi
29.09.2021 Gündem
İstifa etti mi?
İstifa etti mi? Bekir Coşkun Cumhuriyet gazetesinden istifa ettiği iddialarına cevap verdi
23.05.2013 Televizyon
'Merhaba terörist arkadaşlar'
'Merhaba terörist arkadaşlar' CHP liderinden ilginç sözler...
7.03.2013 Siyaset
'29 Ekim ve 10 Kasım'da...'
'29 Ekim ve 10 Kasım'da...' Coşkun: 29 Ekim ve 10 Kasım'da yapılan...
18.12.2012 Televizyon
Türkiye'nin üniversite buluşması!
Türkiye'nin üniversite buluşması! Bu yıl 8.'si düzenleniyor
14.12.2012 Yaşam
Bekir Coşkun'a üç nokta davası
Bekir Coşkun'a üç nokta davası Yazıda Erdoğan'ın adı geçmiyor ama...
24.11.2012 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Bekir Coşkun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bekir coşkun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.