Begüm Birgören

Begüm Birgören

Son dakika Begüm Birgören haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Begüm Birgören ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Begüm Birgören haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Begüm Birgören

haberleri sayfasında son dakika yaşanan begüm birgören gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 begüm birgören haberi bulunmuştur. Tüm begüm birgören haberleri aşağıda listelenmiştir.
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Begüm Birgören'in mutluluğu iki yıl sürdü! Boşanıyor...
Begüm Birgören'in mutluluğu iki yıl sürdü! Boşanıyor... Oyuncu Begüm Birgören'in mutluluğu kısa sürdü. Ünlü oyuncu Ekim 2020’de evlendiği Mehmet Cemil’den boşanma kararı aldı. Karşılıklı anlaşarak boşanacak olan çiftin davası, önümüzdeki günlerde görülecek.
14.03.2022 Magazin
Uzak Şehrin Masalı hangi gün, yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı bu akşam var mı, final bölümü günü ve saati…
Uzak Şehrin Masalı hangi gün, yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı bu akşam var mı, final bölümü günü ve saati… Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Fox TV'de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı final bölümü ile ekrana gelecek. Başrollerinde; Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören gibi isimlerin yer aldığı yapım Uzak Şehrin Masalı neden final yapıyor? Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı, saat kaçta?
14.10.2021 Gündem
Çekimleri tamamlandı
Çekimleri tamamlandı Başrolünde Tim Seyfi, Begüm Birgören ve Kemal Uçar’ın yer aldığı ‘Osman Sekiz’in çekimleri tamamlandı.
12.05.2021 Magazin
Begüm Birgören ile Mehmet Cemil dünyaevine girdi
Begüm Birgören ile Mehmet Cemil dünyaevine girdi Oyuncu Begüm Birgören, 1.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Mehmet Cemil ile Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde hayatını birleştirdi.
18.10.2020 Magazin
Plastik Aşklar, Eskişehir'de sahne aldı
Plastik Aşklar, Eskişehir'de sahne aldı 'Plastik Aşklar' Kasım ayında başladığı Türkiye turnesine tüm hızıyla devam ediyor.
17.01.2020 Kültür Sanat
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
6 yıl sonra sahneye döndü
6 yıl sonra sahneye döndü En son ‘Kadın ile Memur’ oyunuyla seyirci karşısına çıkan Oya Başar, 6 yıl sonra tiyatroya dönüyor. Usta oyuncu, ‘Plastik Aşklar’ın provalarına başladı.
17.10.2019 Magazin
Begüm Birgören'in yeni aşkı
Begüm Birgören'in yeni aşkı Begüm Birgören, önceki akşam yeni aşkı Mehmet Cemil’le Arnavutköy Sütiş’te objektiflere takıldı
19.01.2019 Magazin
Bitmeyen konuşma
Bitmeyen konuşma Oyuncu Begüm Birgören, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
29.07.2018 Magazin
Ortaya çıktı
Ortaya çıktı Uzun bir süredir ekranlarda yer almayan oyuncu Begüm Birgören önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
25.07.2018 Magazin
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi)
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi) Saygın Soysal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Çukur dizisine Elvis rolüyle yeni katılan Saygın Soysal hakkındaki tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte başarılı oyuncu Saygın Soysal'ın hayatına dair her şey...
26.03.2018 Gündem
Yeni yaşa yeni sevgili
Yeni yaşa yeni sevgili Rıza Kocaoğlu önceki akşam Nişantaşı’ndaki Room and Rumours isimli mekanda doğum gününü kutladı. 39 yaşına giren oyuncu, partiden yeni aşkı Zeynep Bastık ile el ele ayrıldı.
20.03.2018 Magazin
Tek başına dünyanın bir ucunda!
Tek başına dünyanın bir ucunda! Oyuncu Begüm Birgören, tek başına Bali’ye uçtu.
3.02.2018 Magazin
Üçü bir arada
Üçü bir arada Ünlü isimler, sokak hayvanlarının tedavisine destek olmak amacıyla önceki akşam Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede bir araya geldi.
6.11.2017 Magazin
Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu tekrar bir arada!
Begüm Birgören ve Sarp Levendoğlu tekrar bir arada! 2013'te ayrılan ikili yeniden bir araya geldi, aşkı paylaştıkları fotoğraf ortaya çıkardı...
28.10.2017 Magazin
Sarp ile Begüm 5 yıl sonra buluştu!
Sarp ile Begüm 5 yıl sonra buluştu! Sarp Levendoğlu'nun, geçtiğimiz gün eski sevgilisi Begüm Birgören ile Muğla Akyaka'da buluştuğu iddia edildi.
28.07.2017 Magazin
Sorular kaçırdı
Sorular kaçırdı Oyuncu Begüm Birgören önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi.
8.07.2017 Magazin
Sarp soruları kaçırdı
Sarp soruları kaçırdı Begüm Birgören, Bodrum tatiline devam ediyor.
6.07.2017 Magazin
Düşe kalka ders
Düşe kalka ders Oyuncu Begüm Birgören, Muğla-Akyaka tatilinde kitesurf’e merak sardı
4.07.2017 Magazin
Müzikte yükseliş döneminde
Müzikte yükseliş döneminde Küsme Aşka single’ıyla tıklanma rekorları kıran Oğuzhan Koç oyunculuk yerine müziğe yoğunlaşsa da 2018’de çekecekleri bir filmin hazırlığında...
28.04.2017 Arşiv
Partiye ünlü akını
Partiye ünlü akını Önceki akşam Özge Ulusoy’un ev sahipliğinde Karaköy Mitte’de düzenlenen Doritos’un yeni ürün lansmanına ünlü isimler adeta akın etti
26.04.2017 Magazin
5 günde 6 milyon
5 günde 6 milyon Oğuzhan Koç’un 'Küsme Aşka' adlı şarkısına çektiği yeni video klibi, 5 günde tam 6 milyon kişi tarafından izlendi.
13.04.2017 Magazin
Sarp ile yeniden olmaz
Sarp ile yeniden olmaz Begüm Birgören, Gizia Gate’in defilesine katıldı
23.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Begüm Birgören ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki begüm birgören haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.