Bedrettin Dalan

Bedrettin Dalan

Son dakika Bedrettin Dalan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bedrettin Dalan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bedrettin Dalan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bedrettin Dalan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bedrettin dalan gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 bedrettin dalan haberi bulunmuştur. Tüm bedrettin dalan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem!
Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem! Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Van'ın Tuşba ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
12.10.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Her yıl 9 bin 500 vatandaşımızın güvenli yollar sayesinde canını kurtarıyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Her yıl 9 bin 500 vatandaşımızın güvenli yollar sayesinde canını kurtarıyoruz Yeditepe Üniversitesi’nde ‘Türkiye'nin Ulaştırma Vizyonu’ konulu konferansa katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bu kaliteli ve güvenli yollar sayesinde 20 yıl öncesine göre trafik kazalarında yüzde 82 oranında azalma oldu. İstatistik olarak elimizde var, her yıl 9 bin 500 tane vatandaşımızın güvenli yollar sayesinde canını kurtarıyoruz” dedi.
6.10.2022 Ekonomi
Bakan Adil Karaismailoğlu 'Lojistik Forum 2022’de öğrencilerle bir araya geldi
Bakan Adil Karaismailoğlu 'Lojistik Forum 2022’de öğrencilerle bir araya geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Losijtik Forum 2022’de üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Çevrimiçi bağlanarak Türkiye’de ulaşım ve ulaşıma yapılan yatırımların çok önemli olduğunu belirten Bakan Karaismailoğlu öğrencilere, “Türkiye’nin konumu, yaşanan gelişmeler, ulaştırma yatırımları, lojistik faaliyetler, dünyadaki küresel hareketler konuları çok önemli. Bu yüzden bunları ayarlayacağımız programla en kısa sürede sizlere aktarmak istiyorum” açıklamasını yaptı.
14.05.2022 Siyaset
Zeki Alasya, vefat yıl  dönümünde anılıyor
Zeki Alasya, vefat yıl dönümünde anılıyor Yaşamı boyunca birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol alan, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Zeki Alasya, vefatının 6. yılında anılıyor.
7.05.2021 Kültür Sanat
Mesut Yılmaz öldü mü? Eski başbakan Mesut Yılmaz kimdir, kaç yaşında, neden öldü?
Mesut Yılmaz öldü mü? Eski başbakan Mesut Yılmaz kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Mesut Yılmaz öldü mü? Neden öldü? Eski Başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz vefat etti. Mesut Yılmaz 2019 yılı Ocak ayından bu yana tümörler ile uğraşıyordu. En son Mayıs ayında beyinde saptanan tümör nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir hastanede devam ediliyordu. Mesut Yılmaz kimdir, kaç yaşında?
30.10.2020 Gündem
Esenler Otogarı 3 yıllığına kiralanacak!
Esenler Otogarı 3 yıllığına kiralanacak! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Esenler Otogarı olarak bilinen, '15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın ticari alanlarının işletilmesi işini ihale ile kiraya verecek. 168 yazıhane- peron, restoran, birçok büfe, akaryakıt istasyonu ve irili ufaklı işyerinin bulunduğu terminalin işletilmesi işi 3 yıllığına kiralanacak. Yıllık 26 milyon 820 bin TL muhammen bedelle üzerinden yapılacak olan ihaleye, İBB’nin şirketlerinden Boğaziçi A.Ş. de katılacak.
24.12.2019 Gündem
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Magazin
Barış Dalan'ın cipini çalan kişiyi öldüren korumalar hakkında iddianame hazırlandı
Barış Dalan'ın cipini çalan kişiyi öldüren korumalar hakkında iddianame hazırlandı Bedrettin Dalan'ın oğlu Barış Dalan'ın cipini çalan Cemil Özer'i öldüren korumalar Cemal Güler ve Ergin Kerse hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
8.05.2019 Gündem
Güldüren Adam: Zeki Alasya
Güldüren Adam: Zeki Alasya Türk sinema ve tiyatrosunun gülen ve güldüren yüzü Zeki Alasya, vefatının 4. yılında anılıyor.
7.05.2019 Magazin
Eda Karaytuğ'dan "Hoş Sedalar" yankılandı
Eda Karaytuğ'dan "Hoş Sedalar" yankılandı Kültür Bakanlığı İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu sanatçısı Eda Karaytuğ’un Zorlu PSM’de gerçekleşen “Hoş Sada” isimli konserine, iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.
25.02.2019 Kültür Sanat
Kovalamaca ölümle bitti
Kovalamaca ölümle bitti İstanbul Kartal'da sabah saatlerinde hırsız olduğu belirtilen kişinin içinde öldürüldüğü cipin Bedrettin Dalan'ın oğlu Barış Dalan'a ait olduğu öğrenildi. Çaldığı ciple kaçan kişiyi vuranın ise Barış Dalan'ın yakın koruması olduğu belirtildi.
17.01.2019 Yaşam
Son dakika: MHP'de büyükşehir belediye başkan adayları belli oldu
Son dakika: MHP'de büyükşehir belediye başkan adayları belli oldu MHP, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Cengiz Ergun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Serdar Sevimli'yi aday gösterecek.
15.11.2018 Siyaset
Numan Kurtulmuş'tan af ve emeklilikte yaşa takılanlar açıklaması!
Numan Kurtulmuş'tan af ve emeklilikte yaşa takılanlar açıklaması! AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' yasa tasarısı hakkında "O konu kapanmıştır. Bugünkü şartlarda Türkiye'nin kaldırabileceği bir yük değil. Af konusunun ise seçime kadar gündeme gelmesi zor" dedi.
1.11.2018 Gündem
MHP'nin İstanbul adayı Bedrettin Dalan iddiası! Dalan'dan jet yanıt
MHP'nin İstanbul adayı Bedrettin Dalan iddiası! Dalan'dan jet yanıt MHP kaynakları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için Bedrettin Dalan'ı düşündüklerini açıkladı.Dalan'dan o iddiaya jet yanıt geldi. A Haber'e konuşan Dalan, siyasete girmeyi düşünmediğini söyledi.
31.10.2018 Siyaset
Başakşehir'de iş merkezinde yangın
Başakşehir'de iş merkezinde yangın İstanbul Başakşehir'de bir iş merkezinde çıkan ve itfaiye ekiplerince söndürülen yangın, büyük çapta hasara neden oldu.
25.04.2018 Yaşam
Ergenekon davası yeniden başladı
Ergenekon davası yeniden başladı Yargıtay’ın bozma kararı verdiği Ergenekon davası bugün yeniden görülmeye başlandı. Duruşmada savcı İlker Başbuğ'un yargılamasının durdurulmasını ve yargılama için izin alınmasını talep etti. Öte yandan, Danıştay saldırısı dosyası, Ergenekon davasından ayrılırken, İlker Başbuğ ve 18 sanığın dosyası da davadan ayrılarak Ankara'ya gönderildi. Duruşma 7 Eylül'e ertelendi.
29.09.2021 Gündem
Bedrettin Dalan'ın yeğeni trafik kazasında hayatını kaybetti
Bedrettin Dalan'ın yeğeni trafik kazasında hayatını kaybetti Eski milletvekili Bedrettin Dalan ve iş adamı Hamdi Dalan'ın yeğeni Burak Dalan, İzmir'in Karşıkaya ilçesinde, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
Yaşar Nuri Öztürk son yolculuğuna uğurlandı! Cenazede kriz
Yaşar Nuri Öztürk son yolculuğuna uğurlandı! Cenazede kriz Uzun süredir tedavi gördüğü kansere yenik düşen 71 yaşındaki ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, son yolculuğuna uğurlandı. Öztürk, son yolculuğuna Türk bayrağına sarılı tabutla uğurlandı. Cenazede gerginlik yaşandı. Otobüsün dolu olması nedeniyle şoför durmayınca, cenazeye katılanlar otobüsün önünü kesti.
24.06.2016 Magazin
Cerattepe’de iş başı
Cerattepe’de iş başı Artvin Cerattepe mevkiinde iki gündür süren çevreci gruplarla güvenlik güçleri arasındaki arbedenin ardından maden şirketi ekipleri şantiye kurma çalışmalarına başladı.
18.02.2016 Yaşam
Mustafa Koç’a taziye ve dua kuyruğu, Barzani de taziyeye geldi
Mustafa Koç’a taziye ve dua kuyruğu, Barzani de taziyeye geldi Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatı nedeniyle Koç Ailesi’nin Divan Otel’de taziyeleri kabulü devam ediyor...
29.09.2021 Gündem
Silahları iade edildi
Silahları iade edildi Ergenekon davası kapsamında dosyaları ayrılan Bedrettin Dalan, eski milletvekili Turhan Çömez, emekli Tümgeneral Mustafa Bakıcı, Emrah Gönenci ve Saipir Debzlelvidze’nin yargılandığı davaya dün devam edildi...
29.09.2021 Gündem
Mahkeme, Bedrettin Dalan’ın emanetteki silahlarının iadesine karar verdi
Mahkeme, Bedrettin Dalan’ın emanetteki silahlarının iadesine karar verdi ERGENEKON Davası kapsamında yargılanan Bedrettin Dalan’ın talebi üzerine adli emanette bulunan ruhsatlı silahları, bu silahlara ait mermileriyle antika niteliğindeki kılıç ve kamalarının iadesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Rize organik çay havzası olacak!
Rize organik çay havzası olacak! ÇAYKUR, Yeditepe Üniversitesi ile birlikte ‘Organik Çay Tarımı Projesi’ne başladı...
6.08.2015 Ekonomi
Kaçmadım hicret ettim!
Kaçmadım hicret ettim! Ergenekon’un firari sanığı olan Dalan, hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasının ardından yurda dönmüştü. Dün ilk kez hakim karşısına çıkan Dalan, kendisini bu sözlerle savundu...
29.09.2021 Gündem
Bedrettin Dalan ilk kez hakim karşısında!
Bedrettin Dalan ilk kez hakim karşısında! İstanbul 6’ıncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada avukatlarıyla birlikte hazır bulunan Dalan’ın kimlik tespiti yapıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bedrettin Dalan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bedrettin dalan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.