Beach

Beach

Son dakika beach haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beach ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beach haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beach

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beach gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.625 beach haberi bulunmuştur. Tüm beach haberleri aşağıda listelenmiştir.
1952 Türkiye güzeli yaşamını yitirdi!
1952 Türkiye güzeli yaşamını yitirdi! Türkiye Güzeli seçilen ve 1952 yılında ABD’de düzenlenen dünyanın ilk 'Miss Universe’ yarışmasında ülkemizi temsil eden Gelengül Tayfuroğlu hayatını kaybetti.
11.01.2024 Magazin
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Hadise konserinde hayranlarını büyüledi: Eski eşine gönderme yaptı
Hadise konserinde hayranlarını büyüledi: Eski eşine gönderme yaptı Ünlü şarkıcı Hadise Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki ‘Dalga Beach’ açık hava alanında konser verdi.
28.08.2023 Magazin
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak!
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak! Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da başlayan 'Havlunu da al gel' hareketi Türkiye'ye de sıçramıştı. Bu kez de özel işletmeler ücret ödemeden bırakın denize girmeyi sahilde yürümeye bile izin vermedi.
22.08.2023 Gündem
Trump son 4 ayda 3’üncü kez hakim karşısında
Trump son 4 ayda 3’üncü kez hakim karşısında ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, 2020'de kaybettiği başkanlık seçimlerinin sonucuna müdahale etmekle suçlandığı davanın ilk duruşması kapsamında hakim karşısına çıktı. Trump, son 4 ay içinde farklı davalar kapsamında 3’üncü kez hakim karşısına çıkmış oldu.
3.08.2023 Dünya
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı!
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı! Geçtiğimiz ay sevgilisiyle birlikte Çeşme'ye tatile giden ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Şahinkaya, tatil sezonunu kapattığını açıkladı.
28.07.2023 Magazin
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat denizde aşka geldi!
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat denizde aşka geldi! Cansel Elçin ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Zeynep Tuğçe Bayat, Çeşme tatillerinde objektiflere takıldı. Keyiflerinin yerinde oldukları gözlenen ikili, bir ara sarılıp yakınlaşarak kısa süreli romantizm yaşadı.
28.07.2023 Magazin
Katil kadını öldürüp parçalara ayırdı! Polis halktan yardım isterken, dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı
Katil kadını öldürüp parçalara ayırdı! Polis halktan yardım isterken, dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı Kimliği belirsiz bir kadının cesedi üç ayrı bavulda ve üç ayrı yerde bulunması ülkeyi dehşete düşürdü. Kalıntıların bir kadına ait olduğu ve polisin katili bulmak için halktan yardım istediği belirtildi. Delray Beach polisi 'Her ipucunu araştırıyoruz' dedi.
26.07.2023 Dünya
Filenin Sultanları tatilde! Duşa gömlekle girdi
Filenin Sultanları tatilde! Duşa gömlekle girdi A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, büyük başarılarının ardından soluğu Çeşme'de aldı. Tatillerine devam eden ekip, The Beach Of Momo'da görüntülendi.
25.07.2023 Magazin
Kendi Düşen Ağlamaz'ın Tuğçe'si beach pozlarıyla nefes kesti! "Dişil enerji fışkırıyor"
Kendi Düşen Ağlamaz'ın Tuğçe'si beach pozlarıyla nefes kesti! "Dişil enerji fışkırıyor" 'Kendi Düşen Ağlamaz' dizisinde Tuğçe karakterine hayat veren oyuncu Çağla Boz'un yaz pozları sosyal medyaya damga vurdu. Genç oyuncu, fiziğiyle beğeni topladı.
20.07.2023 Magazin
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi!
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi! Oyuncu Doğa Rutkay ile televizyoncu Kerimcan Kamal, dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Her sene İzmir Çeşme'de tatil yapan ünlü çift, önceki gün Çiftlikköy'de bir beach'te objektiflere takıldı.
17.07.2023 Magazin
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Plajlarda yeni vurgun! Paranızı geri alabilirsiniz!
Plajlarda yeni vurgun! Paranızı geri alabilirsiniz! Denize girmek isteyen vatandaşlar sahil boyunca özel plajlarla karşılaşıyor. Bu plajlarda “harcama limiti” adı altında bir ücret isteniyor. Uzmanlar ise ödenen paranın geri alınabileceğini söylüyor.
10.07.2023 Ekonomi
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu tatil sezonunu açtı!
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu tatil sezonunu açtı! Son olarak 'Camdaki Kız'da 'Cana' karakterine hayat veren oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu’yla tatil sezonunu açtı. Önceki gün Türkbükü’ndeki bir beach’de görüntülenen çifte, arkadaşları eşlik etti.
10.07.2023 Magazin
Yağmur Tanrısevsin'in Bodrum'da jet ski keyfi!
Yağmur Tanrısevsin'in Bodrum'da jet ski keyfi! Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, tatil sezonunu Bodrum'da açtı. 32 yaşındaki güzel, önceki gün Yalıkavak'taki Miya Beach'te görüntülendi.
8.07.2023 Magazin
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler Seçkin Piriler ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Tangöze, eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda’yla önceki gün Gündoğan’da görüntülendi. Deniz keyfi sonrası denize girdikleri beach’in DJ'i Kıvılcım Ural’ın yeni çıkardığı “Ama ben Mafya mıyım” şarkısını çalarak Ural’ı mutlu etti.
3.07.2023 Magazin
Çekimlere kısa bir mola
Çekimlere kısa bir mola “Veda Mektubu” dizisinin Ziya’sı Selim Bayraktar ile eşi Emel Karaköse, Bodrum tatilinin ardından Çeşme’ye geçti. Çift önceki gün The Beach of Momo’daydı.
1.07.2023 Magazin
ABD Başkanı Biden'ın torunu Çeşme’de tatilde
ABD Başkanı Biden'ın torunu Çeşme’de tatilde ABD Başkanı Joe Biden’ın ilk eşi Neilia Hunter’dan olan oğlu Hunter Biden’ın kızı Naomi Biden, Türkiye’ye geldi.
1.07.2023 Gündem
ABD’de 20 yıl sonra iki eyalette yerel kaynaklı sıtma vakası tespit edildi
ABD’de 20 yıl sonra iki eyalette yerel kaynaklı sıtma vakası tespit edildi ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), ABD’nin iki eyaletinde yerel kaynaklı toplamda 5 sıtma vakasının tespit edildiğini duyurdu. CDC, ülkede 20 yıldır yerel kaynaklı sıtma vakasının görülmediğini belirterek, doktorlara ve halk sağlığı yetkililerine yönelik uyarıda bulundu.
28.06.2023 Gündem
Hadise güneşlendiği anları paylaştı!
Hadise güneşlendiği anları paylaştı! Bir derginin daveti için soluğu Bodrum’da alan Hadise, locada güneşlenmiş ve muhabirlere görüntü vermemek için büyük çaba sarf etmişti. Hadise, son olarak sosyal medyada güneşlendiği anları paylaştı.
25.06.2023 Magazin
Hadise’nin güneşlendiği kabananın perdelerini örttü! Plajda önlem
Hadise’nin güneşlendiği kabananın perdelerini örttü! Plajda önlem Bir derginin daveti için soluğu Bodrum’da alan Hadise Açıkgöz, otelin kabanasında güneşlendi. Denize girmeyen şarkıcının hotelin beach’inden ayrıldığı sırada elini beline atan erkek arkadaşının bu hali objektiflere yansıdı.
24.06.2023 Magazin
'Zamanı ve uzayı aştım' dedi, vahşice cinayetler işledi! Son sözleri sorulduğunda ortalık buz kesti
'Zamanı ve uzayı aştım' dedi, vahşice cinayetler işledi! Son sözleri sorulduğunda ortalık buz kesti ABD’de erken yaşta uyuşturucu ve alkol batağına düşen Duane Owen’in kendisini sakinleştirecek bir eylem arayışı, şiddete kadar gitti. 2 masum kadını canice katledip cesetlerine tecavüz eden Owen, 15 Haziran’da idam edildi. Owen, kendisine oldukça mütevazi bir son yemek seçerken son sözleri sorulduğunda odada bulunanları şoke etti.
16.06.2023 Dünya
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, gizli belgeler soruşturması kapsamında açılan davanın ilk duruşmasının sona ermesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
13.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Beach ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beach haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.