Bdp

Bdp

Son dakika bdp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bdp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bdp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bdp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bdp gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.180 bdp haberi bulunmuştur. Tüm bdp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN Türk'te açıkladı: Yavaş, Akşener'e adaylık sözü verdi
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN Türk'te açıkladı: Yavaş, Akşener'e adaylık sözü verdi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan "Ne Oluyor?" programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
12.08.2023 Gündem
Katliam gibi kaza! 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı
Katliam gibi kaza! 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı Konya’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
3.07.2022 Yaşam
Paramotorla Amanoslar'a gelen PKK'lı teröriste 9 yıl 7 ay hapis
Paramotorla Amanoslar'a gelen PKK'lı teröriste 9 yıl 7 ay hapis Hatay'da, paramotorla geldiği Amanos Dağları'nda yakalanan, eski BDP Genel Başkanı ve 24'üncü dönem HDP Muş Milletvekili Demir Çelik'in oğlu PKK'lı terörist Yoldaş Selim Çelik, tutuklu yargılandığı davada 9 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.
3.02.2022 Gündem
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevden alınacak mı?
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevden alınacak mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 10 Aralık tarihli konuşmasında Ekrem İmamoğlu döneminde PKK ile iltisaklı kişilerin İBB’de göreve alındığını açıklamıştı. Bunun üzerine İBB'ye kayyum atanacak mı? İmamoğlu görevden alınacak mı? soruları peş peşe geldi. Konuyla ilgili dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı.
28.12.2021 Siyaset
Doğubayazıt Belediyesi eski başkanı Canan Korkmaz gözaltına alındı
Doğubayazıt Belediyesi eski başkanı Canan Korkmaz gözaltına alındı İstanbul ve Ağrı'da PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler arasında yer alan Doğubayazıt Belediyesi eski Başkanı Canan Korkmaz'ın da İstanbul'da gözaltına alındığı öğrenildi.
12.11.2021 Gündem
MİT Kumpası davasında gerekçeli karar açıklandı
MİT Kumpası davasında gerekçeli karar açıklandı FETÖ'nün 7 Şubat 2012'de MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerini ifadeye çağırmasına ilişkin 10 sanığın ağırlaştırılmış müebbet ve 5 sanığın 7,5 yıldan 8 yıl 4 aya kadar değişen hapis cezasına çarptırdığı 18 sanıklı MİT kumpası davasında mahkeme gerekçeli kararını açıkladı. Gerekçeli kararda, "7 Şubat aslında 15 Temmuz darbe kalkışmasına giden yolda örgütün bir güç denemesi ve gövde gösterisi mahiyetindedir" ifadeleri kullanıldı.
17.06.2021 Gündem
MHP'li Kaşıkçı, dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi
MHP'li Kaşıkçı, dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, TBMM Başkanlığı'na ulaşan kendisi hakkındaki dokunulmazlık dosyasıyla ilgili, "Hakkımda hazırlanan dokunulmazlık dosyasının genel kurula gelmesi halinde 'evet' oyu kullanacağım" dedi.
4.03.2021 Siyaset
Teröristbaşı Karayılan'a büyük şok! Teslim oldu
Teröristbaşı Karayılan'a büyük şok! Teslim oldu Terör örgütü PKK'nın Gara'daki eğitim sorumlusu teslim oldu. Kadın teröristten PKK'nın yapılanması ve terör faaliyetleriyle ilgili flaş itiraflar gelirken tutuklanan terörist örgüt yapılanmasıyla ilgili önemli itiraflarda bulunurken, halen dağda olan 151 teröristi fotoğraflarından teşhis ederek deşifre etti.
2.03.2021 Gündem
HDP'li Dirayet Dilan Taşdemir ile ilgili yeni belgeler ortaya çıktı!
HDP'li Dirayet Dilan Taşdemir ile ilgili yeni belgeler ortaya çıktı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gara'ya giden HDP'li vekilin Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu açıklamasının ardından yeni detaylar ortaya çıktı. Terör örgütü PKK/KCK'dan kaçarak teslim olan teröristler ifadelerinde, HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir'in Gara'ya gittiğini anlattı. Dirayet Dilan Taşdemir'in Gara'da görüldüğü 9 Haziran 2019'da Diyarbakır'dan Havayolu ile Erbil'e "çıkış", 13 Haziran 2019'da da Erbil'den İstanbul Havalimanına "giriş" kaydı bulunduğu tespit edildi. Öte yandan "Ulaş" kod adlı terörist ifadesinde Taşdemir'e ilişkin, "Kandil'de yer alan örgüt üst yönetimi ve KCK'nın önerisiyle HDP milletvekili seçtirildi. Milletvekili seçildikten sonraki süreçte HDP içerisinde PKK sekretaryası olarak görev yaptı." ifadelerini kullandı.
22.02.2021 Siyaset
Güvenpark'taki kanlı saldırı hakkında flaş bilgiler
Güvenpark'taki kanlı saldırı hakkında flaş bilgiler Teslim olan A.D, terör örgütü PKK'nın 2016'da Ankara Güvenpark otobüs duraklarındaki saldırısı ile 4 yıl önce Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü ek binasına yönelik eylemine ilişkin bilgiler verdi.
13.02.2021 Yaşam
HDP deşifre oldu! Gizli tanık her şeyi ortaya döktü!
HDP deşifre oldu! Gizli tanık her şeyi ortaya döktü! Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin aralarında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da olduğu 108 sanıklı davanın iddianamesinde tanıklar, HDP'li bazı isimlerin terör örgütü PKK/KCK ile bağlarını ortaya koydu. Ayhan Bilgen'in 2011 ile 2015 yılları arasında legal yollardan Kandil'e giderek PKK/KCK'nın sözde eş başkanlığı ile görüşmeler yaptığını söyleyen gizli tanık Ulaş, "Ayhan Bilgen'in en son yine Kandil KCK eş başkanlığının talimatı ve KCK Türkiye sözcülüğünün önerisi ile Kars Belediye Başkanı olarak aday gösterilerek seçilmesi sağlandı." ifadelerini kullandı. Ulaş, BDP Eş Başkanlığını yapan Gültan Kışanak'ın, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın talimatıyla belediye başkanı seçildiğini bildirdi.
8.01.2021 Gündem
HDP'li eski vekilin terörist oğlu Yoldaş Selim Çelik tutuklandı
HDP'li eski vekilin terörist oğlu Yoldaş Selim Çelik tutuklandı Firari eski HDP milletvekili Demir Çelik'in "Terörden Arananlar Gri Liste"de yer alan oğlu "Savaş" kod adlı Yoldaş Selim Çelik, Hatay'da tutuklandı.
25.10.2020 Gündem
İtirafçı PKK HDP ilişkisini deşifre etti!
İtirafçı PKK HDP ilişkisini deşifre etti! HDP'nin PKK tarafından kullanıldığı ev HDP'nin üst aklının PKK olduğu söylemine karşı bir itirafçı teröristin ifadeleri buradaki dengede başka bir matematiğin olduğunu ortaya çıkardı. İtirafçının ifadelerine göre örgüt HDP'nin politikalarını belirlese de HDP de şehirlerde ve dağ trafiğinde örgütün beyni olarak faaliyet gösteriyor.
25.10.2020 Gündem
HDP'li eski vekilin oğlu Amanoslar'da çıkan çatışmada yakalandı
HDP'li eski vekilin oğlu Amanoslar'da çıkan çatışmada yakalandı Hatay Amanoslar’da güvenlik korucularının operasyonu neticesinde, 1 terörist ölü, 1 terörist sağ olarak ele geçirildi
21.10.2020 Gündem
AK Parti'den flaş İstanbul Sözleşmesi kararı!
AK Parti'den flaş İstanbul Sözleşmesi kararı! AK Parti, İstanbul Sözleşmesi'ne dair kararını verdi. Karar 14 Temmuz’da yapılan MYK toplantısında alındı.
3.08.2020 Siyaset
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü!
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü! Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak’ın HDP’deki yakın çalışma arkadaşı Mazlum Tekdağ operasyonla yok edildi. Tekdağ terörden hapis cezası alınca kaçtığı Kandil’deki yerini İHA’lar belirledi. F-16’ların nokta atışı PKK’lı teröristin sonu oldu. PKK'nın Mazlum Tekdağ'ın ölümünü 8 ay gizlediği de ortaya çıktı.
30.06.2020 Gündem
PKK'nın kadın yapılanmasına operasyon! Çok sayıda gözaltı var
PKK'nın kadın yapılanmasına operasyon! Çok sayıda gözaltı var PKK'nın kadın yapılanması TJA'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan zanlılardan bazılarının, HDP ve BDP üyesi oldukları, örgüt adına eylem ve etkinlikleri organize ettikleri tespit edildi.
15.01.2020 Gündem
Jet Fadıl bu kez HDP'li belediye ile icralık oldu
Jet Fadıl bu kez HDP'li belediye ile icralık oldu Jet Fadıl lakabıyla tanınan Fadıl Akgündüz, kendi imkanlarıyla yaptıracağını belirttiği Siirt Belediyesi hizmet binasının kalan 5,5 milyon lira borcunu ödemeyince HDP'li belediye ile icralık oldu.
14.01.2020 Ekonomi
HDP önündeki eylemde 13'üncü gün; aile sayısı 34 oldu
HDP önündeki eylemde 13'üncü gün; aile sayısı 34 oldu Diyarbakır'da, kayıp çocuklarının bulunması için HDP il binası önünde oturma eylemine Bursa'dan gelen Türkan Mutlu da katıldı.
15.09.2019 Gündem
Iğdır eski belediye başkanı gözaltına alındı
Iğdır eski belediye başkanı gözaltına alındı Iğdır eski belediye başkanı Murat Yikit, terör örgütü PKK soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
8.05.2019 Gündem
TIR ile minibüs çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı...
TIR ile minibüs çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı... Düzce TEM Otoyolu Gümüşova rampaları mevkiinde tır ile minibüsün karıştığı kazada 5 kişi öldü 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.
9.04.2019 Yaşam
Elazığ'ın Karakoçan ilçesi'nde kazanan AK Parti oldu
Elazığ'ın Karakoçan ilçesi'nde kazanan AK Parti oldu AK Parti Elazığ Karakoçan ilçesi başkan adayı Ayhan Akbabande, önemli bir başarı elde ederek belediye başkanlığını aldı.
2.04.2019 Siyaset
CHP Antalya'da, Öcalan sempatizanı bir aday daha
CHP Antalya'da, Öcalan sempatizanı bir aday daha Yerel seçimde CHP'nin Antalya'daki adayları arasında, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük talep eden BDP Antalya eski İl Başkanı Abdülbaki Karaağaç'tan sonra HDP kontenjanından bir kişinin daha Kepez ilçesi belediye meclis üyesi adayları arasında olduğu ortaya çıktı.
20.03.2019 Siyaset
Pervin Buldan, "Adayımız yok diye kimse kaygılanmasın, sizleri temsil edecek arkadaşlarımız olacak" demişti! CHP'nin meclis üyesi adayı, 'Öcalan'a özgürlük' istemiş
Pervin Buldan, "Adayımız yok diye kimse kaygılanmasın, sizleri temsil edecek arkadaşlarımız olacak" demişti! CHP'nin meclis üyesi adayı, 'Öcalan'a özgürlük' istemiş CHP'nin Antalya'daki adayları arasında bulunan Abdülbaki Karaağaç'ın terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanışının 15'inci yılı nedeniyle Antalya'da düzenlenen eylemde, "Bizler, Abdullah Öcalan'ın derhal özgür bırakılmasını istiyoruz" diye konuşma yaptığı ortaya çıktı.
15.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisince Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılarak, vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Proje çalışmaları devam eden millet bahçemizin yapımına bu yıl başlıyoruz. Fakat CHP bu işten anlamıyor. Park alanlarını ormanlık alanlarını millet bahçesiyle karıştırıyor bu zavallılar. Dersini iyi çalış öğren de öyle gel" dedi.
24.02.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bdp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bdp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.