Bayram Namazı

Bayram Namazı

Son dakika bayram namazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayram namazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayram namazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram Namazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram namazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 681 bayram namazı haberi bulunmuştur. Tüm bayram namazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Gündem
Kapısına mermi isabet etti! Eve döndüğünde şaşkına uğradı
Kapısına mermi isabet etti! Eve döndüğünde şaşkına uğradı Kocaeli'nin İzmit ilçesi'nde bulunan Alikahya Merkez Mahallesi'nde oturan Ahmet Gökmen’e ait 2 katlı evin kapısına mermi isabet etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökmen,"Allah göstermesin tam eve girerken bizden birine isabet etse ne olurdu düşünemiyorum. İnşallah sorumlular bulunur, gereği yapılır" dedi.
10.04.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
İzmirliler bayram namazında tarihi Hisar Camii'ne akın etti
İzmirliler bayram namazında tarihi Hisar Camii'ne akın etti İzmirli vatandaşlar, on bir ayın sultanı Ramazan’ın bitmesinin ardından bayram namazı için tarihi Hisar Camii'ne akın etti.
10.04.2024 Gündem
Bayram namazı saatleri (10 Nisan 2024) Ramazan Bayramı namazı saat kaçta? İL İL Bayram Namazı saatleri
Bayram namazı saatleri (10 Nisan 2024) Ramazan Bayramı namazı saat kaçta? İL İL Bayram Namazı saatleri Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü kutlanacak. Bayram namazı saatleri de bugünden itibaren araştırılmaya başlandı. Arefe gününün tamamlanmasıyla milyonlarca müslüman Ramazan ayına veda edecek. Bayram namazı için camilere akın edecek olan vatandaşlar, İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 81 ilin bayram namazı saatlerini Diyanet'in imsakiyelerine göre öğrenecek. Mübarek ayın başlangıcında Ramazan Bayram namazı saatleri de belirlenmişti. Tüm imsakilerde yerini almıştı. Programa göre bayram namazı Ankara'da 06.49, İstanbul'da 07.04, İzmir'de 07.13, Çanakkale'de 07.15, Iğdır'da 06.04'te kılınacak. İşte il il bayram namazı saatleri...
9.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı saatleri belli oldu
Ramazan Bayramı saatleri belli oldu Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan Bayramı namazı saatlerini resmi sitesi üzerinden paylaştı.
8.04.2024 Gündem
Bayram namazında kaç tekbir vardır (kaç tekbir getirilir)? Bayram namazında tekbir nasıl getirilir, bayram namazı kılarken kaç tekbir alınır?
Bayram namazında kaç tekbir vardır (kaç tekbir getirilir)? Bayram namazında tekbir nasıl getirilir, bayram namazı kılarken kaç tekbir alınır? Bayram namazı Hanefî mezhebinde, cuma namazının vücûb şartlarını taşıyan kimselere vâciptir. Şâfiî ve Mâlikîler'e göre müekked sünnet, Hanbelîler'e göre ise farz-ı kifâyedir. Ramazanı uğurlamaya sayılı günler kala, bayramı karşılayacak vatandaşlar bayram namazına dair detayları sorgulamaya başladı. Bayram namazına dair merak edilen detaylardan biri ise bayram namazında kaç tekbir getirildiği oldu. Peki, Bayram namazında kaç tekbir vardır? Tekbir bayram namazında kaç defa getirilir, İmam Fatiha Ve Zammı Sûreyi içinden mi okunur?
4.04.2024 Yaşam
Bayramı namazı saat kaçta? 81 ilin Ramazan Bayramı namazı vakitleri | İstanbul, İzmir, Ankara il il bayram namazı saatleri
Bayramı namazı saat kaçta? 81 ilin Ramazan Bayramı namazı vakitleri | İstanbul, İzmir, Ankara il il bayram namazı saatleri Ramazan Bayramı bayram namazı saatleri belli oldu. 2024 yılı Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Diyanet tarafından yayınlanan bayram namazı saati il il haberimizde. Başta İstanbul bayram namazı saati, Ankara bayram namazı saati, İzmir bayram namazı saati olmak üzere 81 il için bayram namazı saatleri.
3.04.2024 Gündem
Namaza gelmedikleri için soğuk suya atılmışlardı: Güzel bir ders aldık
Namaza gelmedikleri için soğuk suya atılmışlardı: Güzel bir ders aldık Bolu'nun Mudurnu ilçesinde köy muhtarının bayram namazına gelmeyenlere yaptığı sulu şaka sosyal medyada büyük ilgi gördü. Namaza gitmediği için soğuk suya atılan vatandaşlardan Mehmet Baylan, "Muhtar çok iyi düşünmüş, yapılan etkinlik çok güzeldi. Güzel bir ders almış olduk. Sıcak yataktan soğuk suya atılmak da güzel" dedi.
2.07.2023 Yaşam
Bayram namazına gelmeyenleri köyün çeşmesine attılar
Bayram namazına gelmeyenleri köyün çeşmesine attılar Bolu'nun Mudurnu ilçesi Munduşlar köyü muhtarının, bayram namazına gelemeyenlere yaptığı “sulu şaka” görenleri kahkahaya boğdu. Buz gibi suya girmek istemeyip kaçanların yakalanma anları renkli görüntüler oluşturdu.
29.06.2023 Yaşam
Bakan Ersoy taksicilerle bayramlaştı
Bakan Ersoy taksicilerle bayramlaştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı tatilini geçirdiği memleketi Antalya'da taksici esnafıyla sohbet edip bayramlarını kutladı.
28.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Muğla'da kıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Muğla'da kıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Muğla'nın Marmaris ilçesinde kıldı.
28.06.2023 Gündem
İstanbul'da bayram namazı coşkusu
İstanbul'da bayram namazı coşkusu İstanbul'da bayram namazını kılmak için binlerce vatandaş Ayasofya ve Eyüp Sultan Camii'ne akın etti.
28.06.2023 Yaşam
Bayram namazında Fatih Camii doldu, taştı
Bayram namazında Fatih Camii doldu, taştı Bayram Namazı için binlerce İstanbullu Fatih Camii'nde bir araya geldi.
28.06.2023 Yaşam
TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Bakan Koca deprem bölgesinde!
TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Bakan Koca deprem bölgesinde! TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş’ta bayram namazı sonrası açıklama yaptı. Kurtulmuş yaptığı açıklamada," Depremin yıkıntılarından nasıl ayağa kalktıysak hep beraber çok daha ileriye gideceğiz. Daha güzel bir Türkiye'yi hep beraber kuracağız." dedi. Bakan Koca da Hatay'da yaptığı açıklamada, "Devletimzi ve milletimiz var olsun tekrar hepinizin bayramı mübarek olsun" ifadelerini kullandı.
28.06.2023 Gündem
Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat, bayram namazı farz mı, sünnet mi, vacip mi? İşte bayram namazı kılınışı…
Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat, bayram namazı farz mı, sünnet mi, vacip mi? İşte bayram namazı kılınışı… Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır? İl il bayram namazı saatleri Diyanet tarafından açıklandı. Diyanet İşleri Başkanlığı verilerine göre, illerdeki bayram namazı saatleri belli olunca, bayram namazının nasıl kılındığı ve kaç rekat olduğu araştırılmaya başlandı. Peki, Bayram namazı nasıl kılınır, kaç rekat, bayram namazı farz mı, sünnet mi, vacip mi? İşte bayram namazı kılınışı…
27.06.2023 Gündem
Bayram namazı saat kaçta 2023? İl il bayram namazı saati belli oldu! İşte 2023 Kurban Bayramı namaz saatleri…
Bayram namazı saat kaçta 2023? İl il bayram namazı saati belli oldu! İşte 2023 Kurban Bayramı namaz saatleri… Bayram namazı saati belli oldu. 2023 Kurban bayramı namaz saatleri il il Diyanet tarafından yayınladı. Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 28 Haziran Çarşamba günü kılınacak bayram namazı saatleri vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Bayram namazı saat kaçta kılınacak? İşte il il 2023 bayram namazı saatleri…
27.06.2023 Gündem
Ankara bayram namazı saati! Ankara’da bayram namazı saat kaçta? 28 Haziran Ankara ilçelere göre bayram namazı saatleri!
Ankara bayram namazı saati! Ankara’da bayram namazı saat kaçta? 28 Haziran Ankara ilçelere göre bayram namazı saatleri! Bayram namazı kılacak Müslümanlar, Kurban Bayramı namaz saatlerini araştırmaya başladı. Ankaralılar bayram namazı için heyecanla beklerken İstanbul’da bayram namazı saatleri sorgulanıyor. Peki, Ankara’da bayram namazı saat kaçta? İşte Ankara bayram namazı saati…
26.06.2023 Gündem
Bayram namazı saati! İstanbul’da bayram namazı saat kaçta? 28 Haziran il ve ilçelere göre bayram namazı saatleri!
Bayram namazı saati! İstanbul’da bayram namazı saat kaçta? 28 Haziran il ve ilçelere göre bayram namazı saatleri! Kurban Bayramı namazı saati Müslümanlar tarafından araştırılıyor. Manevi açıdan rahatlatan dini vecibelerden biri olan bayram namazı sabahı erken saatlerinde cemaat ile birlikte kılınır. Bayramlarda kılınan namazın faziletleri önemlidir. Peki, Kurban Bayramı'nda namaz saat kaçta kılınır? Bayram namazında hangi dualar okunur? İşte 2023 İstanbul bayram namazı saati...
26.06.2023 Gündem
Ramazan Bayramının 2. günü oruç tutulur mu, bayramın 2. günü Şevval orucu tutulur mu? Şevval orucu ne zaman?
Ramazan Bayramının 2. günü oruç tutulur mu, bayramın 2. günü Şevval orucu tutulur mu? Şevval orucu ne zaman? İslam alemi için on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i ardında bıraktı, bayram namazı ile Ramazan bayramına başladı. Ramazan ayında tutamayacakları oruçları kaza edecekler veya bayrama kavuşmak için oruç tutmak isteyenler, Şevval orucu ne zaman, bayramın 2. günü Şevval orucu tutulur mu? Sorularına yanıt aranıyor. Peki, Ramazan Bayramının 2. günü oruç tutulur mu?
22.04.2023 Gündem
Taksim ve Eyüpsultan Camii'ne binlerce kişi akın etti
Taksim ve Eyüpsultan Camii'ne binlerce kişi akın etti Bayram namazı için binlerce vatandaş, sabahın erken saatlerinde Eyüpsultan ve Taksim Camii'ne akın etti. Namaz öncesinde camilerin içi dolarken, içeriye giremeyen yüzlerce vatandaş yanlarında getirdikleri seccadeleriyle avluda bayram namazını kıldı.
21.04.2023 Gündem
Bayram namazı saat kaçta? 2023 Ramazan bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet (Ankara, İzmir, Trabzon) il il bayram namazı saatleri
Bayram namazı saat kaçta? 2023 Ramazan bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet (Ankara, İzmir, Trabzon) il il bayram namazı saatleri İstanbul bayram namazı saat kaçta kılınacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bayram namazı il il araştırması yapanlar 21 Nisan sabahı kılınacak bayram namazı için de hazırlıklara başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı saati illere göre değişiklik gösteriyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Kocaeli, Konya, Erzurum ve tüm illerin bayram namazı saatini haberimizde derledik. Peki 2023 bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı vakitleri...
20.04.2023 Gündem
Bakan Ersoy: Sultanahmet Camii'ni bayram namazında yeniden ibadete açacağız
Bakan Ersoy: Sultanahmet Camii'ni bayram namazında yeniden ibadete açacağız Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restorasyondaki Sultanahmet Camii'ni bayram namazı ile beraber yeniden ibadete açacaklarını duyurdu.
2.04.2023 Gündem
Yunanistan'dan skandal namaz kararı! İzin vermediler
Yunanistan'dan skandal namaz kararı! İzin vermediler Yunanistan, Selanik yakınlarındaki Aleksandria'da Müslüman azınlığa mescit izni vermiyor. Bölgede yaşayan bine yakın Türk, bu yıl da bayram namazını kılamadı. Din görevlisi Musa Çolak, danıştayın lehte karar vermesine rağmen Yunan makamlarının yapının mescit olarak kullanılmasına izin vermediğini söyledi.
13.07.2022 Dünya
Kurban bayramın kaçıncı gününe kadar kesilir, bayramın 4. günü kurban kesilir mi?
Kurban bayramın kaçıncı gününe kadar kesilir, bayramın 4. günü kurban kesilir mi? Bayramın 4. günü kurban kesilir mi, kurban bayramın kaçıncı gününe kadar kesilir? Kurban bayramının son günü 12 Temmuz Salı günü. Kurban bayramının sona ermesine az bir süre kala, kurban keseceklerin araştırmaları da hız kazandı. Bayramın son günüde kurban kestirmenin caiz olup olmadığını sorgulayan vatandaşlar arama motorlarına yöneldi.
11.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Namazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram namazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.