Bayrak

Bayrak

Son dakika bayrak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayrak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayrak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayrak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayrak gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.832 bayrak haberi bulunmuştur. Tüm bayrak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümit Önal: Fiber Mobilite çağını başlatıyoruz
Ümit Önal: Fiber Mobilite çağını başlatıyoruzTürk Telekom bu yıl ilk yarıda konsolide gelirlerini 63.2 milyar TL’ye yükseltirken son 12 ayda 1.9 milyonu aşan mobil faturalı net abone kazanımı ile rekor seviyeye ulaştı. Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Fiber Mobilite çağını başlatıyoruz” dedi.
18.09.2024Ekonomi
Adana nöbetçi eczaneler
Adana nöbetçi eczanelerAdana'nın merkez ilçelerinde 20 Eylül Cuma günü nöbetçi olan eczanelerin listesi şöyle:Merve Akçayır EczanesiAdres: Mansurlu Mahallesi, İnönü Caddesi No:63/B Aladağ / AdanaKonum Tarifi: Aladağ Hastanesi civarı, PTT yanıTelefon: 0 (505) 596-37-01Türkmen EczanesiAdres: Gaziosmanpaşa Mahallesi, 37...
20.09.2024Adana
Demokrasinin kara lekesi 12 Eylül darbesinin üzerinden 44 yıl geçti
Demokrasinin kara lekesi 12 Eylül darbesinin üzerinden 44 yıl geçtiTürkiye demokrasi tarihinin kara lekesi 12 Eylül 1980 darbesinin üzerinden 44 yıl geçti. Hukukun askıya alındığı bu süreçte yüz binlerce kişi gözaltına alınıp tutuklandı, çok sayıda kişi idam edildi... Toplumda travma yaratan karanlık dönemden işkenceler ve insan hakları ihlalleri hafızalara kazındı. İşte 12 Eylül darbesinde yaşanan hadiseler...
12.09.2024Gündem
TAY TV 18. yaşında: Yeni logo ve programlarla izleyicilerin karşısında
TAY TV 18. yaşında: Yeni logo ve programlarla izleyicilerin karşısındaEylül 2006’da yayın hayatına başlayan ve bu yıl 18. yaşına giren TAY TV, yarışseverlerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Yeni yayın dönemine minimalist bir logo ile giren TAY TV, nal, padok ve hız sembollerini içeren bu yeni tasarımını kullanmaya başladı. Türkiye’nin 9 hipodromundan canlı at yarışı yayınları gerçekleştiren kanal, mevcut programlarının yanı sıra yeni yapımlarla da yarışseverlerle buluşacak.
10.09.2024Şampiy10
Bakan Tekin duyurdu! Okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacak
Bakan Tekin duyurdu! Okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacakMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tunceli'de meydana gelen trafik kazasında şehit olan 4 asker için yarın eğitim- öğretim yılının ilk gününde 81 ildeki okullarda bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.
8.09.2024Gündem
Bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin davada ailelerden sanığa tepki
Bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin davada ailelerden sanığa tepkiKırklareli'nin Demirköy ilçesi İğneada beldesinde yaşanan sel felaketinde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin davanın duruşmasında gerginlik çıktı. Selde ölen tesis müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, kardeşinin cinayete kurban gittiği iddia etti. Solmaz'a ilişkin "Konu sabah programları olmasın diye bu konulara girmiyordum. Ümit kardeşimi çok severim. Hayatı riskliydi" şeklinde sözler sarf eden tutuklu sanık Bülent Bayrak, tepki çekti. Yakınlarını kaybeden aileler, Solmaz'ın özel hayatının konuşulmasına tepki gösterdi.
4.09.2024Gündem
Kerem Aktürkoğlu'ndan veda: 'Bizim evimiz ve yuvamız Galatasaray'
Kerem Aktürkoğlu'ndan veda: 'Bizim evimiz ve yuvamız Galatasaray'Galatasaray'dan, Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı camiaya ve taraftarlara veda etti.
3.09.2024Galatasaray
Arka Sokaklar'dan yeni sezona özel tanıtım: Tarih olmak başka, tarih yazmak başka
Arka Sokaklar'dan yeni sezona özel tanıtım: Tarih olmak başka, tarih yazmak başkaTürk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, yenilenen oyuncu kadrosu, yönetmeni ve logosuyla yeni sezona hazır. Her cuma günü Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak olan diziden sıra dışı bir tanıtım filmi yayınlandı. Tanıtım, “Tarih olmak başka, tarih yazmak başka” sloganıyla izleyicileri ekran başına çağırıyor.
28.08.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bin yıllık yürüyüşümüz bir Kızılelma seferidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bin yıllık yürüyüşümüz bir Kızılelma seferidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 953. Yıl Dönümü Kutlama Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malazgirt, Türklerle birlikte tüm Müslümanların zaferidir. Davamız nesillere ve çağlara ışık olmaktır. Davamız hak ile batılın kıyamete kadar sürecek davasında her zaman hakkın yanında durmaktır. Zaman değişir, asırlar değişir ama ruh değişmez. Kan aynı kan, karakter aynı karakterdir. Bizim yürüyüşümüz Türkiye Yüzyılı'nadır, Malazgirt Zaferi'nin rehberliğinde, aydınlığında bu yolu yürüyeceğiz. Malazgirt ruhunu yaşatacak nesillere şerefle teslim edeceğiz" dedi.
26.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Attığımız adımları korkuyla takip ediyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Attığımız adımları korkuyla takip ediyorlarCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in 'Bir çocuğun oyuncağını beklemesini bekler gibi bekledim' dediği Savarona'yı bakımsızlıktan kurtarıp milletimize kazandırdık. Birileri sadece Gazi'nin ismini kullanarak siyasi rant peşinde koşarken biz binlerce yıllık tarihimizin tamamını bir bütün olarak kucaklıyoruz" dedi.
24.08.2024Gündem
Pirireis denizaltısı bugün hizmete giriyor
Pirireis denizaltısı bugün hizmete giriyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Aksaz Tersanesi Komutanlığı Açılış ve Deniz Platformları Teslim Töreni'ne katılacak. Törenin ardından Pirireis denizaltısı ile dünyada sınıfının en büyüğü olan 3 bin tonluk denizaltı havuzu hizmete girecek.
24.08.2024Gündem
Seferleri iptal edilen Karadağ yolcuları iki gündür İstanbul Havalimanı'nda bekliyor: Yolcular protesto ediyor
Seferleri iptal edilen Karadağ yolcuları iki gündür İstanbul Havalimanı'nda bekliyor: Yolcular protesto ediyorKaradağ'ın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Air Montenegro'nun İstanbul-Tivat seferi iptal edildi. Seferleri iptal edilen ve iki gündür Karadağ'a gidemeyen yolcular İstanbul Havalimanı'nda protesto ederek duruma tepki gösterdi.
23.08.2024Gündem
MSB kaynaklarından Irak’la imzalanan mutabakat açıklaması: Hedef terörün bertaraf edilmesi
MSB kaynaklarından Irak’la imzalanan mutabakat açıklaması: Hedef terörün bertaraf edilmesiMilli Savunma Bakanlığı kaynakları, Irak ile imzalanan mutabakat zaptına ilişkin bazı basın yayın organlarında yer alan anlaşma metnin gerçek olmadığını söyledi. Bakanlık kaynakları, imzalanan mutabakat zaptıyla ana hedefin; terör örgütleri veya yasaklı örgütlerin iki ülkenin egemenliğine, güvenliğine ve bölgesel güvenliğe oluşturduğu tehditlerin bertaraf edilmesi olduğunu söyledi.
22.08.2024Gündem
Gaziantep'te Osmanlı kumaşı kutnu yeniden moda oldu! Büyük ilgi görüyor
Gaziantep'te Osmanlı kumaşı kutnu yeniden moda oldu! Büyük ilgi görüyorBinlerce yıllık geçmişi ve tarihi yapıları ile turistlerin gözde mekânı haline gelen Gaziantep'in yöresel kumaşı olan kutnu büyük ilgi görüyor.
22.08.2024Gaziantep
Bakan Yumaklı: İzmir Karşıyaka-Urla ve Bolu'daki yangınlar söndürüldü
Bakan Yumaklı: İzmir Karşıyaka-Urla ve Bolu'daki yangınlar söndürüldüOrman yangınlarıyla amansız mücadele sürüyor. İzmir'deki yangın 4. gününe girerken maalesef Aydın, Muğla, Bolu ve Manisa'daki orman yangınları etkisini devam ettiriyor. Rüzgar, yüksek nem ve yeni yangınların çıkması da ekiplerin işini zorlaştırıyor. Son gelişmelerle ilgili bilgi aktaran Bakan Yumaklı, '3 yangın kontrol altında, 5'i sürüyor. Karşıyaka, Urla ve Göynük'teki yangınlar söndürüldü.' dedi. Çıkan yangınlarla ilgili 5 kişinin tutuklandığını belirten Bakan Yerlikaya, İzmir'de 4 bin 159 kişinin tahliye edildiğini açıkladı.
18.08.2024Gündem
Çukurova Üniversitesi'nde bayrak değişimi: Beriş görevi Tuncel'den devraldı
Çukurova Üniversitesi'nde bayrak değişimi: Beriş görevi Tuncel'den devraldıÇukurova Üniversitesi'nde rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel'den görevi devralan yeni rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, düzenlenen törenle görevine başladı.
17.08.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölücü teröre karşı tarihi başarılar elde ettik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölücü teröre karşı tarihi başarılar elde ettikCumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terörü, ülkemiz için bir tehdit kaynağı olmaktan çıkartana kadar azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
15.08.2024Gündem
Gaziantep'te köyler arası turnuvada hakeme çirkin saldırı! İnceleme başlatıldı
Gaziantep'te köyler arası turnuvada hakeme çirkin saldırı! İnceleme başlatıldıGaziantep'te düzenlenen köyler arası turnuvada maç sonrası hakemler, oyuncular ve taraftarın çirkin saldırısına uğradı. O anlar ise çevredeki vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
18.08.2024Gaziantep
Filistin bayrağı çizilen merdivenler belediye tarafından beyaza boyandı: Filistin halkının davasını, ulusal simgelere saygı duyarak savunacağız
Filistin bayrağı çizilen merdivenler belediye tarafından beyaza boyandı: Filistin halkının davasını, ulusal simgelere saygı duyarak savunacağızBeyoğlu Cihangir’de Salı Pazarı Yokuşu olarak bilinen renkli merdivenler, gençlerden oluşan bir grup tarafından Filistin bayrağının renklerine boyandı. Beyoğlu Belediyesine bağlı ekipler ise, 'Ulusların Bayrakları kutsaldır' yazılı pankart asarak merdivenleri gece saatlerinde beyaza boyadı.Beyoğlu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, "Soykırımcı katliama karşı mücadele eden Filistin bayrağının onlarca kişinin bastığı bir merdivende resmedilmesi kamuoyu vicdanını yaralamıştır. Filistin halkının haklı davasını, ulusal simgelere saygı duyarak savunmayı sürdüreceğiz" ifadelerine yer verildi.
5.08.2024Gündem
Neden milli yas ilan edildi, milli yas nedir? Milli yas ilan edilince ne olur, mekanlar kapanır mı? Milli yasta konserler iptal edilir mi?
Neden milli yas ilan edildi, milli yas nedir? Milli yas ilan edilince ne olur, mekanlar kapanır mı? Milli yasta konserler iptal edilir mi?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin şehadeti sebebiyle yarın bir günlük milli yas ilan edildiğini bildirdi. Peki, milli yas nedir? Milli yas ilan edilince ne olur, mekanlar kapanır mı?
2.08.2024Gündem
1 günlük milli yas ilan edildi! Bayraklar yarıya indirildi
1 günlük milli yas ilan edildi! Bayraklar yarıya indirildiTürkiye genelinde, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin İran'ın başkenti Tahran'da 31 Temmuz 2024 tarihinde uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından bir günlük milli yas ilan edildi.
2.08.2024Gündem
Adana'da damlar kırmızıya boyanmak için gün sayıyor!
Adana'da damlar kırmızıya boyanmak için gün sayıyor!Çukurovalı çiftçiler, Karaisalı’da biber hasadına sıcak yaz günlerinde yoğun mesaiyle başladı.
1.08.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Mavi Vatan tepkisi: Bunun adı sorumsuzluktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Mavi Vatan tepkisi: Bunun adı sorumsuzlukturCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Filistin direnişine terör yaftası kurmakta gösterdikleri mahareti İsrail'in vahşi katliamlarına tepki vermekte gösteremediler. Benzer basiretsizliği Mavi Vatan konusunda görüyoruz. Ülkemizi yayılmacılıkla itham ederek birilerine göz kırpıyorlar. CHP, Türkiye'nin çıkarlarını savunmak yerine Mavi Vatan'a 'masal' diyerek birilerine göz kırpıyor. Bunun adı sorumsuzluktur, şuursuzluktur, gaflettir." dedi.
30.07.2024Gündem
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktı
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktıKanal D’nin fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta bir bayrak değişikliğine sahne oldu. Yarışmanın yayınlanan ilk tanıtım filmindeki gizemli kadının Aslı Hünel olduğu anlaşıldı. Gelinim Mutfakta, Aslı Hünel’in sunumuyla yeni sezonda Kanal D’de yayınlanacak.
24.07.2024Magazin
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladı
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladıTurkcell, Paris Olimpiyatları’nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcularımızı konuk etti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin gelişimi için taşıdığı öneme odaklanıyoruz. Olimpik sporların ülkemizde daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm dünyanın takip edeceği olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı giyecek sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
23.07.2024Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Bayrak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayrak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.