Barış Görüşmeleri

Barış Görüşmeleri

Son dakika barış görüşmeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barış görüşmeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barış görüşmeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barış Görüşmeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barış görüşmeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.041 barış görüşmeleri haberi bulunmuştur. Tüm barış görüşmeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times İsrail'in 'Gazze işgali' planını yazdı.
15.10.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Filistin-İsrail çatışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, "1967 sınırları dahilinde başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devleti ertelenemez zorunluluktur. Hak yerini bulmadan, ikazla belirtiliyorum ki sıkılı yumruklar açılmayacaktır." dedi. Tezkere oylamasında MHP olarak 'evet' diyeceklerini belirten Bahçeli, "Irak ve Suriye tezkeresine de sonuna kadar destek olup evet oyu kullanacağız. Sınır ötesi operasyonun arkasındayız." ifadelerini kullandı.
10.10.2023 Gündem
Vestfalya Antlaşması Özeti Ve Önemi... Vestfalya Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Vestfalya Antlaşması Özeti Ve Önemi... Vestfalya Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Avrupa tarihinde imzalanmış olan bir önemli antlaşmalardan biri de Vestfalya antlaşmasıdır. Avrupa tarihi kaynaklarında oldukça çok tartışılan Vestfalya antlaşması dini hükümler içeren bir anlaşma olması ile dikkat çekmektedir.
15.09.2023 Eğitim
Belgrad Antlaşması Özeti Ve Önemi... Belgrad Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Belgrad Antlaşması Özeti Ve Önemi... Belgrad Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Belgrad Antlaşması, Osmanlı Devleti döneminde imzalanan önemli antlaşmalardan biridir. Bu tarihi antlaşmanın önemi içermiş olduğu maddelerden kaynaklanır. Neden ve sonuçları, bugünkü Türkiye'nin oluşmasında önemli role sahiptir.
4.09.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Erdoğan'dan net İsveç mesajı: Sözlerini tutacaklar, teröre karşı net tavır bekliyoruz
Erdoğan'dan net İsveç mesajı: Sözlerini tutacaklar, teröre karşı net tavır bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ardından basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, İsveç'in üyelik süreci, tahıl koridoru ve terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.
12.07.2023 Gündem
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023 Dünya
Türkmen gazı için 3'lü zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Türkmen gazı için 3'lü zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında Türkmenistan'da. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'da Üçlü Zirve'de açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakü-Tiflis-Ceyhan hattı öne çıkmaktadır. Türkmen gazının buradan taşınmasına hemen başlamamız gerek" dedi.
14.12.2022 Gündem
Zelenskiy: Ukrayna şehirlerine, çoğu enerji altyapısını hedef alan 85 füze saldırısı düzenlendi
Zelenskiy: Ukrayna şehirlerine, çoğu enerji altyapısını hedef alan 85 füze saldırısı düzenlendi Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın bugün düzenlediği saldırılarda Ukrayna topraklarına 85 füze fırlattığını belirterek, söz konusu füzelerin çoğunun enerji altyapısını hedef aldığını aktardı.
15.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekya'ya gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekya'ya gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Çekya'nın başkenti Prag'da yapılacak Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi'ne katılacak.
6.10.2022 Siyaset
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Rusya Devlet Başkanı Putin dünyaya duyurdu: Savaşı bitirmek istiyoruz
Rusya Devlet Başkanı Putin dünyaya duyurdu: Savaşı bitirmek istiyoruz Rusya Devlet Başkanı Putin, 'Biz savaşı bitirmek istiyoruz ama Kiev savaşı sürdürmek istiyor' dedi.
16.09.2022 Dünya
Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde dünya liderleri Kırım’ın ilhakına karşı çıktı
Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde dünya liderleri Kırım’ın ilhakına karşı çıktı Rusya’nın 2014’de Kırım’ı ilhak etmesinin ardından Ukrayna’nın uluslararası kamuoyu oluşturmak için başlattığı Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil olmak üzere dünya liderleri Kırım’ın Ukrayna’ya iadesinden yana tavır koydu.
23.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barışın tesisi için gayretlerimizi yılmadan sürdürmeye kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barışın tesisi için gayretlerimizi yılmadan sürdürmeye kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kırım’ın yerli halklarından olan Kırım Tatar soydaşlarımızın güvenlik ve esenliğinin temini de Türkiye’nin öncelikleri arasındadır" dedi.
23.08.2022 Siyaset
İbrahim Kalın'dan tahıl koridoru açıklaması: Türkiye'nin diplomatik başarısıdır
İbrahim Kalın'dan tahıl koridoru açıklaması: Türkiye'nin diplomatik başarısıdır Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Karadeniz'den Ukrayna tahılının güvenli şekilde geçirilmesi için Dolmabahçe Sarayı'nda gerçekleştirilen tahıl koridoru imza töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Kalın, anlaşmanın Türkiye'nin diplomatik başarısı olduğunu söylerken, "Tek mesele tahıl sevkiyatı değil. Orada insanlar ölüyor, evler yıkılıyor. Bunun önüne geçmek gerek. Biz bu denge politikamızı tutarlı bir şekilde devam ettireceğiz" dedi.
22.07.2022 Siyaset
Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. yıldönümü! Kıbrıs Barış Harekatı nasıl başladı?
Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. yıldönümü! Kıbrıs Barış Harekatı nasıl başladı? Kıbrıs’ta barış ve huzuru tesis etmek amacıyla TSK tarafından gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. Yıldönümü kutlanıyor. Kıbrıs Barış Harekatı Türklerin Rumlar tarafından uğradığı baskının önüne geçmek amacıyla yapıldı. Peki, Kıbrıs Barış Harekatı nasıl başladı? Kıbrıs Barış Harekatı ne zaman başladı, neden yapıldı? İşte detaylar…
20.07.2022 Gündem
Nişan töreninde halay çekti ölümden döndü! 'Arkamı döndüğümde bayılmıştım'
Nişan töreninde halay çekti ölümden döndü! 'Arkamı döndüğümde bayılmıştım' 12 Temmuz tarihinde Adana’da nişan töreninde ‘Halayı yavaş çek’ kavgası çiftin en mutlu günlerini mahvetti. Nişanlanan kızın ağabeyi ve kuzenleri bıçaklanarak ölümden dönerken Nuriye Gül Peler, “Kendini bilmez biri yüzünden bu olaylar gelişti. Benim en mutlu günümü mahvetti” dedi. Bayram Peler ise ölümden döndüğünü anlatarak, '3 defa bıçaklandım. Arkamı döndüğümde bayılmıştım. Beni damat hastaneye götürdü. Arkamdan da 4 kişi yaralanmış.' şeklinde konuştu.
16.07.2022 Gündem
Ukrayna ve Rusya arasında kritik gelişme! 'Kırmızı çizgi' savaşı! İşte sunulan şartlar...
Ukrayna ve Rusya arasında kritik gelişme! 'Kırmızı çizgi' savaşı! İşte sunulan şartlar... Rusya Devlet Başkanı Putin'in emri ile 24 Şubat'ta başlayan savaş son sürat devam ederken bir yandan da diplomasi savaşı veriliyor. Ülkenin doğusunda yoğunlaşan çatışmaların bitmesi için girişimler sürerken iki ülkenin tabiri caizse 'kırmızı çizgi' savaşı sürüyor. İşte Putin ve Zelenski'nin savaşa son vermek için sunduğu şartlar...
8.05.2022 Dünya
Lavrov son dakika duyurdu: Ukrayna ile görüşmeler durdu
Lavrov son dakika duyurdu: Ukrayna ile görüşmeler durdu Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna'ya gönderdikleri teklife 5 gündür cevap alamadıklarını belirterek Rusya ve Ukrayna arasındaki barış görüşmelerinin durduğunu söyledi.
22.04.2022 Dünya
Bahçeli'den 'anket' tepkisi: 2023'te sokağa çıkacak yüzünüz olmayacak
Bahçeli'den 'anket' tepkisi: 2023'te sokağa çıkacak yüzünüz olmayacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anket şirketlerine tepki göstererek "Kimse bize yalan anketlerle ayar veremez, gözümüzü korkutamaz. Şimdiden haberiniz olsun 2023 yılı Haziran ayında sokağa çıkacak yüzünüz dahi olmayacaktır” dedi.
7.04.2022 Siyaset
Fed tutanakları yayımlandı! Yeni bir faiz artışı olacak mı?
Fed tutanakları yayımlandı! Yeni bir faiz artışı olacak mı? ABD Merkez Bankası’nın (Fed) son toplantısına ait yayımladığı tutanaklarda, bilanço daraltma planının Mayıs toplantısında onaylanması beklentisi öne çıktı. Peki yetkililer faiz konusuyla ilgili ne mesaj verdi? Fed'in yayımlanan tutanaklarıyla ilgili ekonomistler ne dedi? İşte detaylar...
7.04.2022 Ekonomi
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor'
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye, sanayi anlamında son 2 yılda, geçmiş dönemde yaşamadığı kadar büyüdü. 225 milyar dolara ulaşan ihracat ürünlerimizin yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor" dedi.
31.03.2022 Ekonomi
BBP Genel Başkanı Destici: Türkiye gözlerin çevrildiği ülke haline dönüştü
BBP Genel Başkanı Destici: Türkiye gözlerin çevrildiği ülke haline dönüştü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin, savaşın sona erdirilmesi için gözlerin çevrildiği, ümitlerin beklendiği ülke haline dönüştüğünü belirterek, "İnşallah beklentimiz, ümidimiz; kısa zamanda savaşın sona ermesi, buna da Türkiye'nin vesile olması. Türkiye'de barış görüşmeleri sonucunda böyle bir kararın ortaya çıkması, Türkiye için de büyük bir başarı ve kazanç olacak" dedi.
29.03.2022 Siyaset
İstanbul'da tarihi Rusya-Ukrayna zirvesi sona erdi! Rusya ve Ukrayna'dan peş peşe açıklamalar geldi...
İstanbul'da tarihi Rusya-Ukrayna zirvesi sona erdi! Rusya ve Ukrayna'dan peş peşe açıklamalar geldi... Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Türkiye tarihi bir zirveye ev sahipliği yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sonrası baş başa görüşmeler yapan iki ülke daha sonra heyetler arası görüşmeye geçti. Zirve sonrası ilk açıklama ise Ukrayna heyeti tarafından yapıldı. Ukrayna heyeti "2 hafta içinde görüşmeleri devam ettireceğiz. Güvenlik garantileri sağlanırsa nötr statüye geçeriz. Anlaşmada hiçbir şey AB’ye girmeye engel olmayacak. Türkiye dahil birçok ülkeyi garantör olarak görmek istiyoruz." açıklamasını yaptı. Rus Heyeti "Bazı noktalarda uzlaşabildik" ifadelerini kullandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise yaptığı açıklamada, "Taraflar arasında yakınlaşma sağlandı. en anlamlı ilerleme bugün sağlandı. Bu görüşmeler bize duyulan güvenin bir göstergesidir. Bazı konularda uzlaşmalar sağlandı. Acil ateşkes olmalı." dedi.
29.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Barış Görüşmeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barış görüşmeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.