Barış Atay

Barış Atay

Son dakika Barış Atay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Barış Atay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Barış Atay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barış Atay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barış atay gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 barış atay haberi bulunmuştur. Tüm barış atay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isimler seçimde ne yaptı? İşte meclise giremeyen ünlü isimler
Ünlü isimler seçimde ne yaptı? İşte meclise giremeyen ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin sonuçları belli oldu. Hangi milletvekili adaylarının seçilip seçilmediği de belirlendi. 'Payitaht Abdülhamid' dizisinin oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti sıralarından meclise girerken Mehmet Aslantuğ, Barış Atay gibi isimler de meclise giremedi. Barış Atay, Kerem Fırtına, İlyas Salman gibi ünlü isimler seçimde ne yaptı merak edildi. İşte meclise giremeyen ünlü isimler...
15.05.2023 Magazin
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
3 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis’te
3 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis’te Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) 3 vekilin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi, TBMM'ye sunuldu.
17.03.2023 Gündem
28 milletvekiline ait 40 dokunulmazlık dosyası Meclis'te
28 milletvekiline ait 40 dokunulmazlık dosyası Meclis'te HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 28 milletvekili hakkında 40 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
3.01.2022 Gündem
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e sunuldu
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ait dokunulmazlık dosyası Meclis'e sunuldu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 20 CHP'li vekile ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
1.07.2021 Siyaset
Onur Gencer’in ifadesi ortaya çıktı! 'Pişman değilim'
Onur Gencer’in ifadesi ortaya çıktı! 'Pişman değilim' HDP İzmir İl Başkanlığı’na saldırarak, 38 yaşındaki Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer’in emniyet ve savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Gencer ifadesinde, "Pişman değilim." dedi.
20.06.2021 Gündem
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi!
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi! Geçen yıl Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle Ezgi Mola'ya dava açıldı. Mola'nın iki yıl dört aya kadar hapsi istendi. Yaşanan gelişmelerin ardından arkadaşları ve sevenleri ünlü oyuncuya destek olurken Mola da sessizliğini bozdu.
3.06.2021 Magazin
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu
18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 18 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
2.11.2020 Siyaset
Barış Atay'a saldırı: 3 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi
Barış Atay'a saldırı: 3 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi İstanbul Kadıköy'de Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay'a saldırdıkları gerekçesi ile tutuklanan bir şüpheli hakkında, "Kamu görevlisini kasten yaralama" ve "Kamu görevlisine alenen hakaret etmek" suçlarından 3 yıl 10 aya, diğer iki şüpheli hakkında ise, "Kamu görevlisini yaralama" suçundan 1 buçuk yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
16.10.2020 Gündem
Milletvekili Barış Atay'a saldıran üç şüpheli tutuklandı!
Milletvekili Barış Atay'a saldıran üç şüpheli tutuklandı! İstanbul Kadıköy'de önceki gece TİP Milletvekili Barış Atay'a saldırdıkları gerekçesi ile gözaltına alınan 3 kişi, "Kasten yaralama" suçundan tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildiler. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen üç şüpheli de, "Kasten yaralama" suçundan tutuklandı. Bu arada şüphelilerin ifadeleri de ortaya çıktı.
2.09.2020 Yaşam
Barış Atay'a saldırıda flaş gelişme! 3 kişi gözaltına alındı
Barış Atay'a saldırıda flaş gelişme! 3 kişi gözaltına alındı Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay'a Kadıköy'de yapılan saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
1.09.2020 Gündem
Barış Atay’a saldıran 4 şüphelinin kimliği tespit edildi
Barış Atay’a saldıran 4 şüphelinin kimliği tespit edildi İstanbul Kadıköy’de Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay’a bir grup tarafından saldırılmıştı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Atay’a saldırdıkları belirlenen 4 şüphelinin kimliği belirlendi.
1.09.2020 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan sert tepki: Kınıyorum. Bir milletvekiline fiziki saldırı kabul edilemez
TBMM Başkanı Şentop'tan sert tepki: Kınıyorum. Bir milletvekiline fiziki saldırı kabul edilemez TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu'nun darp edilmesini kınadı.
31.08.2020 Siyaset
Corona virüs salgınına karşı ekonomik önlemler içeren kanun teklifi  Genel Kurulda kabul edildi
Corona virüs salgınına karşı ekonomik önlemler içeren kanun teklifi Genel Kurulda kabul edildi Ücretsiz izne ayrılan, kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan veya işten çıkarıldığında işsizlik ödeneğine hak kazanamayan işçilere günlük 39,24 lira destek sağlanacak. Hazine ve belediye taşınmazları ile Milli Parklar ve Orman Genel Müdürlüğü taşınmazlarına ve izinlerine ait borçlar, KYK kredi borçları, belediyelerin gelir vergisi tevkifatı ödemeleri, sosyal sigorta prim ödemeleri 3 ay süreyle ertelenecek. Konutlara ve faaliyetleri durdurulan iş yerlerine ilişkin su faturası borçları belediyelerce 3 ay süreyle ertelenebilecek. Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu kapsamındaki yetki tespitlerinin verilmesi, toplu iş sözleşmelerinin yapılması, toplu iş uyuşmazlıklarının çözümü ile grev ve lokavta ilişkin süreler, düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 3 ay süreyle uzatılacak. İşveren, her türlü iş veya hizmet sözleşmesini, ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan haller dışında 3 ay süreyle feshedemeyecek.
16.04.2020 Siyaset
Özgür Emre Yıldırım kimdir? Dudullu Postası’nın Cem karekteri Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
Özgür Emre Yıldırım kimdir? Dudullu Postası’nın Cem karekteri Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir? Dudullu Postası ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yer alınca oyuncu kadrosu da merak edilemeye başlandı. Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Dudullu Postası'nda Cem karakterine hayat veren Özgür Emre Yıldırım hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Ödüllü oyuncu Özgür Emre Yıldırım kimdir? Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
2.04.2020 Gündem
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli'nin de aralarında bulunduğu 43 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
30.03.2019 Siyaset
Sanatçı Hakan Yeşilyurt hayatını kaybetti
Sanatçı Hakan Yeşilyurt hayatını kaybetti Eftelya şarkısıyla adını duyuran usta sanatçı Hakan Yeşilyurt, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
10.02.2019 Magazin
HDP'li Barış Atay ve Erkan Baş istifa etti
HDP'li Barış Atay ve Erkan Baş istifa etti HDP Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu ile İstanbul Milletvekili Erkan Baş'ın partilerinden istifa ederek, Türkiye İşçi Partisi'ne geçmelerinin ardından Meclis'te temsil edilen parti sayısı 9'a yükseldi.
10.10.2018 Siyaset
Gazeteci Fatih Portakal ifade verdi
Gazeteci Fatih Portakal ifade verdi GAZETECİ Fatih Portakal, HDP Hatay Milletvekili Barış Atay'ın tiyatro oyununun yasaklanması üzerine attığı tweet nedeniyle, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan savcıya ifade verdi.
13.09.2018 Televizyon
İki vekil HDP'den ayrılıyor
İki vekil HDP'den ayrılıyor HDP İstanbul ve Hatay milletvekilleri Erkan Baş ve tiyatrocu Barış Atay’ın partiden ayrılarak, Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) katılacakları öğrenildi. Böylelikle TİP, 47 yıl sonra TBMM’de temsil edilecek.
30.07.2018 Siyaset
Sosyal medyada çok konuşulan olaya yeni Bakan'dan açıklama
Sosyal medyada çok konuşulan olaya yeni Bakan'dan açıklama Başkan Erdoğan'ın açıkladığı kabinede Milli Eğitim Bakanı yer alan Ziya Selçuk kendi adına bir gecede 6 farkı hesap açıldığını belirterek kapatılmaları için gerekli talimatların verildiğini ifade etti. Ayrıca Selçuk, HDP Hatay Milletvekili Barış Atay ile sosyal medyada dolaşan konuşmasının da kendisine ait olmayan hesaptan ypıldığını ifade etti.
10.07.2018 Gündem
İşte Meclis'in yeni yüzleri
İşte Meclis'in yeni yüzleri Meclis’te milletvekili sayısı 550’den 600’e çıktı ve Türkiye Büyük Millet Meclis’ine 24 Haziran ile birlikte dikkat çeken isimler de girmeyi başardı
25.06.2018 Siyaset
Şenol Şentürk hayatını kaybetti
Şenol Şentürk hayatını kaybetti Karadeniz’in kültür-sanat elçisi ve horon eğitmeni Şenol Şentürk (62), önceki gece İstanbul’da evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
25.06.2018 Magazin
Meclis’te üçüncülük yine HDP’nin oldu
Meclis’te üçüncülük yine HDP’nin oldu Yeni parlamentodaki aritmetiğin belirlenmesindeki kilit parti konumunda olan HDP, barajı aşarak 67 milletvekiliyle AK Parti ve CHP’den sonra TBMM’deki üçüncü büyük parti olmayı yine başardı
25.06.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Barış Atay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barış atay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.