Barikat

Barikat

Son dakika barikat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barikat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barikat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barikat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barikat gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.685 barikat haberi bulunmuştur. Tüm barikat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi MİT, PKK/KCK’nın sözde Kerkük eyalet sorumlusu 'Çiya Amed' kod adlı Remzi Avcı'yı, Irak/Süleymaniye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
14.11.2023 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
İsrail askeri El Halil'de Filistinli sivillerle çatışıyor
İsrail askeri El Halil'de Filistinli sivillerle çatışıyor Batı Şeria'nın El Halil kentinde evlerin üstünde bekleyen İsrail askerleri, kendilerine taş atan Filistinlilere ateş açtı. Çatışmada anne ve çocuğu yaralandı.
8.10.2023 Dünya
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti!
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti! Antalya’da annesini bıçakla rehin alıp bıraktıktan sonra çağırılan polislere çamaşır suyu atarak eve girmelerini engelleyen, 4 saat direndikten sonra bacağından vurularak yakalanan Fırat Altun (28), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.
21.09.2023 Yaşam
Kıbrıs'ta yol projesi gerginliği! Pile-Yiğitler yolundaki arbedede 8 KKTC polisi yaralandı
Kıbrıs'ta yol projesi gerginliği! Pile-Yiğitler yolundaki arbedede 8 KKTC polisi yaralandı Birleşmiş Barış Gücü askerlerinin yol yapımına engel olması Kıbrıs'a gerilime neden oldu. KKTC tarafına araçlarıyla barikat kurup tel örgü çekmek isteyen BM askerleri olayların çıkmasına neden olmuştu.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Polis Genel Müdürlüğü, dün Pile-Yiğitler yolu yapımı sırasında Birleşmiş Milletler Barış Gücü askerleri ile yaşanan arbedede 8 polisin yaralandığını duyurdu.
19.08.2023 Dünya
MİT'ten nokta operasyon! PKK/KCK-YBŞ sözde kurye sorumlusu etkisiz hale getirdi
MİT'ten nokta operasyon! PKK/KCK-YBŞ sözde kurye sorumlusu etkisiz hale getirdi MİT, PKK/KCK-YBŞ sözde Sincar genel kurye sorumlusu 'Agit Gever' kod adlı Yılmaz Bayram’ı Irak/Sincar alanında gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
4.08.2023 Gündem
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı Rusya'yı sarsan silahlı ayaklanma bitti. Peki, Wagner'in eteklerine kadar geldiği başkent Moskova'da son durum ne? CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, bölgeden izlenimlerini aktardı.
25.06.2023 Dünya
Şiddet gören kadın evinin önüne barikat kurdu; yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı
Şiddet gören kadın evinin önüne barikat kurdu; yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı Eyüpsultan'da, imam nikahı ile birlikte yaşadığı ve alkol bağımlısı olduğu öne sürülen Ahmet Çelik'ten (46) şiddet gören Dilek Acu (41), kendini korumak için evinin önüne barikat kurdu. Ahmet Çelik, iddiaya göre Dilek Acu'na bıçakla saldırdı, evinin kamera sistemlerini parçaladı. Gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulunan Acu, 'Bu son röportajım olmasın. Ben bir ölü adayıyım. Gece evimin etrafını yumrukluyor. Elektrikleri kapatıp sus pus oturuyoruz. Polis gelince kaçıyor, 'Ben yapmadım' diyor. Kapımda bıçak biliyor, 'Seni keseceğim' diyor. Evime girerken saçlarımdan tuttu aşağıya kadar sürükledi. Bıçakla kolumu çizdi" dedi. 
12.06.2023 Yaşam
İtalyan donanmasından nefes kesen operasyon! Türk gemisine saldıran korsanlar yakalandı
İtalyan donanmasından nefes kesen operasyon! Türk gemisine saldıran korsanlar yakalandı Türkiye'den Fransa'ya giden bir kargo gemisine gizlenen bir grup göçmenin geminin kontrolünü ele geçirmesi üzerine İtalya donanması kurtarma operasyonu düzenledi. İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto, operasyonun sona erdiğini ve kaçakların hepsinin yakalandığını duyururken, operasyonun görüntüleri de ortaya çıktı.
10.06.2023 Dünya
8 yaşındaki Elif’in katili, kadın terörist çıktı
8 yaşındaki Elif’in katili, kadın terörist çıktı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 2015 yılında polis aracına atılan roketin evlerine isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 8 yaşındaki Elif Şimşek’in katilinin, PKK’ya yönelik 20 Ocak’ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınıp, tutuklanan 10 şüpheliden R.B. adlı kadın terörist olduğu ortaya çıktı.
26.01.2023 Gündem
Kosova’da etnik gerilimi tırmandıran silahlı saldırı
Kosova’da etnik gerilimi tırmandıran silahlı saldırı Kosova’nın güneyinde Sırpların yoğun olarak yaşadığı İşterpçe’de (Strpce) yaşanan silahlı saldırıda 2 Kosovalı Sırp'ın yaralanması ülkede etnik gerginliğin artmasına neden oldu.
6.01.2023 Dünya
Bolivya’da muhalif lider Camacho gözaltına alındı! Muhalefet destekçileri sokaklara döküldü
Bolivya’da muhalif lider Camacho gözaltına alındı! Muhalefet destekçileri sokaklara döküldü Bolivya’da ana muhalefet lideri ve Santa Cruz Valisi Luis Fernando Camacho polis tarafından gözaltına alındı. Camacho'nun destekçileri gözaltına alınmasının ardından sokaklara döküldü.
29.12.2022 Dünya
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Sırplara protestoları sona erdirmeye çağırdı
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Sırplara protestoları sona erdirmeye çağırdı Sırbistan hükümetindeki Kosova Dairesi Başkanı Petar Petkoviç, ABD ve Avrupa Birliği’nden (AB) Kosova’daki protestolara katılan Sırplardan hiçbirinin yargılanmayacağına veya tutuklanmayacağına dair garanti aldıklarını belirterek, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in kuzeydeki Sırpları barikatları kaldırmaya çağırdığını açıkladı.
28.12.2022 Dünya
Sırplar, Kosova'da yeni barikat kurdu
Sırplar, Kosova'da yeni barikat kurdu Kosova polisi, dün gece ülkenin kuzeyinde Sırplar tarafından yeni bir barikat daha kurulduğunu açıkladı.
17.12.2022 Dünya
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor...
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Balkanlar'da yaşanan tehlikeli gelişmeler tüm dünyanın dikkatini bu bölgeye çekti. Yeniden alev alan Kosova-Sırbistan geriliminde hafta sonunda silah sesleri duyuldu.
12.12.2022 Dünya
Dünya Kupası’nda Fas'ın tarihi galibiyeti sonrası Belçika sokakları karıştı
Dünya Kupası’nda Fas'ın tarihi galibiyeti sonrası Belçika sokakları karıştı Katar'daki 2022 FIFA Dünya Kupası’nda Fas'ın Belçika'yı 2-0 yenmesinin ardından Belçika’nın başkenti Brüksel’de sokaklar karıştı.
27.11.2022 Dünya
SGK'dan maaş kararı! Personelden faiziyle geri istedi
SGK'dan maaş kararı! Personelden faiziyle geri istedi SGK harekete geçti. Ödenen aylıklıları faiziyle geri istedi. SGK, farklı ilden gazilik kararı aldığı gerekçesiyle Uzman Jandarma Çavuş Yeşil Bozlak’a 144 bin liralık icra gönderdi. İşte bilinmesi gereken dikkat çeken detaylar...
10.11.2022 Çalışan Hakları
Seda Sayan ve Çağlar Ökten kavga mı etti?
Seda Sayan ve Çağlar Ökten kavga mı etti? Seda Sayan geçtiğimiz aylarda evlendiği kendisinden 24 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile kavga ettiği iddia edildi. Çıkan kavgada Ökten’in evin camını kırdığı ve barikat kurulduğu konuşuldu. İddialara Seda Sayan'dan yanıt geldi.
25.10.2022 Magazin
Sırbistan - Kosova sınır hattında flaş gelişme! Kararı dünyaya duyurdular
Sırbistan - Kosova sınır hattında flaş gelişme! Kararı dünyaya duyurdular Kosova’nın kuzeyinde gerginliğe yol açan, ülkeye girmek isteyen Sırbistan plakalı araçlara yönelik geçici plaka ve geçiş belgesi uygulamasının hükümet tarafından 1 ay ertelenmesinin ardından, ülkenin kuzeyinde yaşayan Sırplar, sınıra kurdukları barikatları kaldırdı.
1.08.2022 Dünya
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu gözaltına alındı
HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu gözaltına alındı HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad Cemre gözaltına alındı. Kırmızı bültenle aranan teröristle fotoğrafı çıktı.
25.06.2022 Gündem
Diyarbakır'da ölü ele geçirilen terörist, 4 kişinin şehit edildiği saldırıların faili çıktı
Diyarbakır'da ölü ele geçirilen terörist, 4 kişinin şehit edildiği saldırıların faili çıktı Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında ölü ele geçirilen 2 teröristten 'Dilşad, Dijvar, Doktor' kod isimli Mehmet Süleymanoğlu'nun 2'si polis 4 kişinin şehit edildiği saldırıların faili olduğu ortaya çıktı.
18.06.2022 Gündem
Okul katliamında eşini kaybetti acısına iki gün dayanabildi! İki gün sonra üzüntüden öldü...
Okul katliamında eşini kaybetti acısına iki gün dayanabildi! İki gün sonra üzüntüden öldü... ABD'yi dünyayı şok eden okul saldırısında öğretmen eşini kaybeden koca üzüntüden hayatını kaybetti. Lise hayatı boyunca sınıf arkadaşları tarafından konuşması ve giyinişiyle alay edilen 18 yaşındaki gencin yaptığı katliamın yarattığı şok dalgaları dünyayı sarsıyor. Saldırganın babası şoke eden bir açıklamada bulundu.
27.05.2022 Dünya
Pakistan karıştı! Mitinge yasak getirildi, barikatlar kuruldu, arbedeler yaşandı!
Pakistan karıştı! Mitinge yasak getirildi, barikatlar kuruldu, arbedeler yaşandı! Eski Pakistan Başbakanı İmran Han'ın bugün başkent İslamabad'da yapmayı planladığı mitinge yasak getirildi. 220 milyon nüfuslu Güney Asya ülkesinde başkente çıkan yollara barikat kuruldu. Yerel basın, planlanan büyük miting öncesinde onlarca Han destekçisinin gözaltına alındığını aktardı. Uluslararası ajanslardan servis edilen fotoğraflarda ise Lahore ve Islamabad kentinde, polis ile protestocular arasında arbede yaşandığı görüldü.
25.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Barikat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barikat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.