Barbara Palvin

Barbara Palvin

Son dakika Barbara Palvin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Barbara Palvin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Barbara Palvin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barbara Palvin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barbara palvin gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 barbara palvin haberi bulunmuştur. Tüm barbara palvin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Wilma Elles ile Kerem Göğüş mahkemelik oldu! 'Çocuklarımı bana göstermiyor'
Wilma Elles ile Kerem Göğüş mahkemelik oldu! 'Çocuklarımı bana göstermiyor' Wilma Elles’in ikiz çocuklarını yurtdışına kaçırdığını ve kendisiyle görüştürmediğini iddia eden Kerem Göğüş, velayet ve kişisel ilişkinin kurulması davaları açtı. Göğüş ayrıca ikizlerin velayetlerinin askıda olduğunu öne sürdü.
23.03.2023 Magazin
Barbara Palvin ve Dylan Sprouse evlilik yolunda ilk adımı attı!
Barbara Palvin ve Dylan Sprouse evlilik yolunda ilk adımı attı! Eski Victoria’s Secret Meleği Barbara Palvin ve Dylan Sprouse, nişanlandı. Bu ayın başlarında ünlü modelin Mammoth Film Festivali’ne parmağında bir elmas yüzükle gelmesi nişan dedikodularını ateşlemişti. Çifte yakın bir kaynak, "Şimdi her zamankinden daha mutlular" açıklamasında bulundu.
22.03.2023 Magazin
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi Hande Erçel, ABD merkezli Top Beauty World dergisinin yaptığı oylamada "2019'un En Güzel Kadını" seçildi. Ünlü oyuncu; Zendaya, Taylor Swift, Selena Gomez, Emilia Clarke, Sophia Turner, Barbara Palvin gibi dünyaca ünlü isimleri geride bıraktı.
14.05.2019 Magazin
Havuzlu villada böyle görüntülendi!
Havuzlu villada böyle görüntülendi! Artık resmi olarak Victoria's Secret meleği olan Barbara Palvin, geçtiğimiz gün bir çekimde görev aldı.
1.05.2019 Magazin
Barbara Palvin'den olay pozlar!
Barbara Palvin'den olay pozlar! Son dönemin yükselen modellerinden Barbara Palvin, bir mücevher markasının yeni yüzü oldu.
11.04.2019 Magazin
'Asla unutamayacağım'
'Asla unutamayacağım' Victoria's Secret meleklerinden Barbara Palvin, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından eski bir fotoğrafını paylaştı.
24.09.2017 Magazin
Mücevher büyüsü
Mücevher büyüsü Bir mücevher markasının yeni koleksiyonu önceki gün Roma’da düzenlenen davet ile tanıtıldı.
14.06.2017 Magazin
Barbara Palvin'in sırrı süt!
Barbara Palvin'in sırrı süt! Dünyaca ünlü 23 yaşındaki model Barbara Palvin, güzelliğinin sırrını açıkladı.
23.02.2017 Magazin
Barbara Palvin’in paylaşımı olay oldu!
Barbara Palvin’in paylaşımı olay oldu! Barbara Palvin, seksi paylaşımıyla sosyal medyayı karıştırdı.
23.11.2016 Magazin
İtalya'da Ebru Şallı fırtınası!
İtalya'da Ebru Şallı fırtınası! Cem Yılmaz’la ilişkisi muammaya dönen Ebru Şallı, İtalya’da ortaya çıktı!
10.10.2016 Magazin
‘Selfie’de üzerime yok’
‘Selfie’de üzerime yok’ 21 yaşındaki Macar model Barbara Palvin, ‘selfie’ konusunda “Gerçekten en iyi selfie’leri ben çekerim” diyerek rakiplerine meydan okudu...
19.10.2014 Magazin
Yeni bir melek daha!
Yeni bir melek daha! Victoria's Secret'ın yeni meleği 19 yaşındaki Macar güzel Barbara Palvin. Yeni melekte göz kamaştırmayı başardı...
21.01.2022 Magazin
Bikini bahane Barbara şahane
Bikini bahane Barbara şahane 13 yaşında sokakta yürürken şans eseri keşfedilen kumral güzel
4.11.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Barbara Palvin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barbara palvin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.