Bandırma

Bandırma

Son dakika bandırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bandırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bandırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bandırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bandırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.984 bandırma haberi bulunmuştur. Tüm bandırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş, suçunu itiraf etti
Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş, suçunu itiraf etti Balıkesir'de devlet hastanesinin kadınlar tuvaletine 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği koyup, kayıt yapan bedensel engelli Tarık Özkan (40), tutuklandı.
21.04.2024 Gündem
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Bayram temizliği yaparken penceren düşen kadın hayatını kaybetti
Bayram temizliği yaparken penceren düşen kadın hayatını kaybetti Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bayram temizliği yaparken 6’ncı kattan düşen Nurhan Doğan (62) hayatını kaybetti.
5.04.2024 Gündem
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçen hafta sahile vuran cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin kaptanı Hasan Mehmet Uyanık’a (69) ait olduğu belirlendi.
3.04.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde müsilaj alarmı: Geri gelecek
Marmara Denizi'nde müsilaj alarmı: Geri gelecek Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi’ndeki renk değişimi ile ilgili durumunun deniz suyu sıcaklıklarına bağlı olarak çoğalan algler ile ilgili olduğunu belirtti.
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bandırma ilçe seçim sonuçları 2024: Bandırma ilçesinde kim kazandı? 2024 Bandırma belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bandırma ilçe seçim sonuçları 2024: Bandırma ilçesinde kim kazandı? 2024 Bandırma belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bandırma ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bandırma belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bandırma ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bandırma ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bandırma ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Balıkesir geldi. Balıkesir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Balıkesir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Balıkesir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi AYM Başkanlığına Kadir Özkaya seçildi. Seçimde, görev süresi dolan Zühtü Arslan aday olmamıştı. Peki, Kadir Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.03.2024 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolması nedeniyle yeni başkan seçildi. AYM'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu.
21.03.2024 Gündem
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, Bursa ve çevre illerde hissedildi. Peki bu depremi nasıl yorumlamak gerekiyor? Bölgede hangi faylar büyük deprem üretebilir? Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
20.03.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek! Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nde su sıcaklığının uzun yıllar ortalamasına göre 3 derece daha yüksek olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Gündem
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli?
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 45 sayı 16 ribauntluk performansla bir maçta en fazla sayı atan Türk basketbolcu oldu. Peki, Alperen Şengün kimdir, nereli, kaç yaşında? Alperen Şengün kariyer rekoru…
6.03.2024 Basketbol
Marmara Denizi'nde büyük tehlike!  'Yeniden göreceğiz'
Marmara Denizi'nde büyük tehlike! 'Yeniden göreceğiz' Her hafta Marmara Denizi’ne dalarak denizin durumunu gözlemleyen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, son durumu anlattı.
6.03.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi! Balık çeşidi azaldı
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi! Balık çeşidi azaldı Marmara Denizi’nde etkili olan fırtına nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali’ndeki tezgahlarda balık çeşidi azalırken, fiyatlar ise arttı.
16.02.2024 Ekonomi
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı! Kurtarma çalışması sürüyor
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı! Kurtarma çalışması sürüyor Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan 69 metre boyundaki kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmara Denizi'nde batan kargo gemisine yönelik arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ve şu ana kadar yapılan aramalarda içi boş bir can salı bulunduğunu açıkladı. Sahil güvenlik ekipleri, "Kimse var mı?" anonslarıyla fırtınalı denizde gemicileri arıyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da 2 sahil güvenlik gemisi, 2 sahil güvenlik botu, Kıyı Emniyeti'ne ait 2 römorkör bölgede çalıştığını, 1 sahil güvenlik korveti ve bir sahil güvenlik uçağının da bölgeye intikal edeceğini kaydetti. Hazır bekletilen helikopter ise hava şartları düzelirse havalanacak.
15.02.2024 Gündem
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali'ndeki balık tezgahları olumsuz havadan etkilendi. Marmara Denizi’ndeki fırtına, birçok tezgahı boş bırakırken, hamsinin fiyatı ise bu senenin rekorunu kırdı.
30.01.2024 Gündem
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 3 gündür etkili olan şiddetli fırtına ve yağış Bandırma Su Ürünleri Hali’nde balık tezgahlarındaki fiyatları da yükseltti.
23.01.2024 Ekonomi
Deprem açıklaması! Marmara bölgesindeki  faylar çok gergin, İstanbul için kritik 2 hat
Deprem açıklaması! Marmara bölgesindeki faylar çok gergin, İstanbul için kritik 2 hat Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilimi gözlemlediklerini belirten Prof. Dr. Kutoğlu, Doğu Anadolu'da 1, Marmara Bölgesi'nde 3 fayın 7 büyüklüğünde ve üzeri deprem üretebilecek gerginlikte olduğunu belirterek, "İstanbul anlamında sadece kuzey koldan değil; Sakarya'dan güneye dalan Geyve-Pamukova hattında devam eden yine Gemlik'ten Mudanya önlerinden devam eden Bandırma- Erdek hattına da son derece dikkat edilmesi gerekiyor" dedi.
31.12.2023 Gündem
Marmara için endişelendiren uyarı: 2000 yıllık suskun fay uyandı mı?
Marmara için endişelendiren uyarı: 2000 yıllık suskun fay uyandı mı? Maden Tetkik Arama'nın güncel fay haritasına birkaç yıl önce eklenen ve tahmini olarak 2 bin yıldır deprem üretmediği tespit edilen Gökçeyazı Fayı'na çok yakın bir noktada önceki dün meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki deprem akıllarda soru işareti bıraktı. Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan, Balıkesir il merkezinin de içinden geçen Gökçeyazı Fayı'nın her an kırılabileceğine işaret ederken, Balıkesir'in deprem riskinin İstanbul'dan daha fazla olduğunu vurguladı.
21.12.2023 Gündem
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bandırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bandırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.