Balkondan Atladı

Balkondan Atladı

Son dakika Balkondan atladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Balkondan atladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Balkondan atladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balkondan Atladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balkondan atladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 balkondan atladı haberi bulunmuştur. Tüm balkondan atladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşini vazo ile yaraladı sonra intihar etti
Eşini vazo ile yaraladı sonra intihar etti Aksaray'da tartışma sırasında birbirlerini vazo ile yaralayan çiftten Mevlüt Ç. (62), kızının 3'üncü kattaki evinin balkonunda atlayarak yaşamına son verdi.
16.01.2024 Gündem
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama AFAD'ın verilerine göre saat 08.44'te Adana'nın Kozan ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 'Şu ana kadar 112 Acil İhbar hattına can ve mal kaybına yönelik herhangi bir ihbar yapılmamıştır' dedi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Bize şu an olumsuz bir bilgi gelmedi. Sadece Kozan'da birkaç ahırın zarar gördüğü haberi geldi. Arkadaşlarımız oraya gidiyor. Ağır hasarlı binalar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kontrolünde yıkılıyor" dedi. AFAD Başkanı Yunus Sezer deprem sonrası olumsuz bir durum olmadığını açıkladı. Öte yandan Adana'nın Kozan ilçesinde saat: 10.57'de 4.4 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi. Korkutan sarsıntı sonrası yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.07.2023 Gündem
Depremi hisseder hissetmez balkondan atladı Barış Başdaş hastaneye kaldırıldı
Depremi hisseder hissetmez balkondan atladı Barış Başdaş hastaneye kaldırıldı Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde depremde balkondan atlayan Barış Başdaş ciddi bir şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırdı.
7.02.2023 TFF 1.Lig
Evden kaçan 17 yaşındaki kız 3 gün sığındığı evde çıkan yangında öldü
Evden kaçan 17 yaşındaki kız 3 gün sığındığı evde çıkan yangında öldü Çanakkale'den İstanbul'a annesinin yanına gönderilen 15 yaşındaki Mine Söylemez, iddiaya göre üvey baba tarafından istenmeyince evden kaçtı. Küçükçekmece'de erkek arkadaşının evinde 3 gün kalan Söylemez, çıkan yangında balkonda mahsur kalınca 3. kattan aşağıya atladı. 27 gün yoğun bakımda kalan Söylemez hayatını kaybetti.
26.01.2023 Vatan TV
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalı! Savcının talebine çifte ret
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalı! Savcının talebine çifte ret Türkiye'yi derinden sarsan 6 yaşındaki kız çocuğunun ‘evlilik’ yoluyla yıllarca tacize maruz kalmasıyla ilgili skandallar devam ediyor. H.K.G.’nin çocuk yaşta ‘evlendirilmesi’ne dair ilk soruşturma 2012’de başlamış ve hastaneden alınan raporla bitirilmişti. Hâkimler ve Savcılar Kurulu, ‘çocuğa cinsel istismar’la suçlanan Kadir İstekli hakkında takipsizlik kararı veren savcıya soruşturma başlatmıştı. Olayla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı.
13.12.2022 Gündem
Esenyurt'ta polis direndiler, şiddet gördüğü öne sürülen kadın balkondan atladı
Esenyurt'ta polis direndiler, şiddet gördüğü öne sürülen kadın balkondan atladı Esenyurt'ta balkondan düştüğü öne sürülen Meral Ç.'nin, polisin aile içi şiddet ihbarı için gittiği evin balkonundan atladığı belirtildi. Olay tutanağında, Meral Ç.'nin eşi ve ailesinin görevli polis memurlarına eve girmelerini engellemek için direndiği, bu nedenle biber gazı kullanıldığı belirtildi. Apartman dışına çıkan polislerin Meral Ç.'yi yerde ağır yaralı halde yatarken bulduğu, görgü tanıklarının balkondan atladığı bilgisini verdiğini anlattı. Meral Ç.'nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
12.12.2022 Yaşam
İşte Düzce'deki deprem sırasında İstanbul'da balkondan atlayan Nijeryalı!
İşte Düzce'deki deprem sırasında İstanbul'da balkondan atlayan Nijeryalı! Sabaha karşı Düzce'de meydana gelen, İstanbul, Ankara, Bursa ve Sakarya başta olmak üzere pek çok ilde hissedilen deprem tüm Türkiye'de büyük panik yarattı. Depremden sonra sarsıntıyı şiddetli hisseden illerden ürküten haberler de geldi. Bolu'da deprem olduğu sırada oturduğu apartmanın üçüncü katından atlayan bir gencin yaralandığı öğrenildi. Gencin balkondan düşme anı kameralara yansıdı. Öte yandan Düzce depreminde İstanbul'da paniğe kapılarak balkondan atlayan Nijeryalı da yaralandı.
23.11.2022 Vatan TV
Düzce'deki deprem sırasında İstanbul'da balkondan atladı, işte o Nijeryalı
Düzce'deki deprem sırasında İstanbul'da balkondan atladı, işte o Nijeryalı Sabaha karşı Düzce'de meydana gelen, İstanbul, Ankara, Bursa ve Sakarya başta olmak üzere pek çok ilde hissedilen deprem tüm Türkiye'de büyük panik yarattı. Depremden sonra sarsıntıyı şiddetli hisseden illerden ürküten haberler de geldi. Bolu'da deprem olduğu sırada oturduğu apartmanın üçüncü katından atlayan bir gencin yaralandığı öğrenildi. Gencin balkondan düşme anı kameralara yansıdı. Öte yandan Düzce depreminde İstanbul'da paniğe kapılarak balkondan atlayan Nijeryalı da yaralandı.
23.11.2022 Yaşam
Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi
Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi Demans (bellek ve benzeri zihinsel yeteneklerin bozukluğu) teşhisi konulan ve geçtiğimiz yıl mahkeme kararıyla yeğeni Dilara Elagözlü'nün vasi olarak atanmasına karar verilen Pakize Suda hakkında sosyal medyada çıkan asılsız iddialar sonrası açıklama geldi. Elagözlü, teyzesinin sağlık duurmu hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...
27.05.2022 Magazin
Korkunç olay! Baba dayağı yüzünden balkondan atladı
Korkunç olay! Baba dayağı yüzünden balkondan atladı Sultangazi'de babasından dayak yiyen 14 yaşındaki Ayşegül Ş. kendisini evin balkonunda attı. Park halindeki otomobilin üstüne düşen Ayşegül Ş.'yi gören annesi sinir krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Ayşegül'ün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
9.01.2022 Gündem
Sultangazi'de baba dayağından kaçan kız balkondan atladı
Sultangazi'de baba dayağından kaçan kız balkondan atladı Sultangazi'de babasından dayak yiyen 14 yaşındaki Ayşegül Ş. kendisini evin balkonunda attı. Park halindeki otomobilin üstüne düşen Ayşegül Ş.'yi gören annesi sinir krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Ayşegül'ün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
9.01.2022 Haber
2 çocuk annesi kadın kocasının dehşetinden böyle kurtuldu!
2 çocuk annesi kadın kocasının dehşetinden böyle kurtuldu! Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde eşi tarafından bıçakla ağır yaralanan kadın balkondan atladı.
24.10.2020 Yaşam
Deprem sırasında paniğe kapılıp 7'nci kattan atladı
Deprem sırasında paniğe kapılıp 7'nci kattan atladı İzmir'in Karabağlar ilçesinde dün akşam meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem sırasında paniğe kapıldığı ileri sürülen Onur K. (31), 7'nci kattan atladı. Bir otomobilin üstüne düşüp, ağır yaralanan Onur K., hastaneye kaldırıldı.
17.07.2020 Gündem
Mahalle bir anda karıştı! Balkondan atlayarak geldi
Mahalle bir anda karıştı! Balkondan atlayarak geldi Küçükçekmece’de arabasıyla evinden çıkmak isteyen bir vatandaş komşu engeline takıldı. Evinin önüne park ettiği aracının çıkmasına engel olacak şekilde park eden komşusuyla tekme tokat kavga etti. İki ailenin birbirine girdiği kavgada bir kişi ise balkondan atlayıp kavgaya girdi.
9.03.2020 Yaşam
Annesini bıçaklayan genç kız balkondan atladı
Annesini bıçaklayan genç kız balkondan atladı Balıkesir'in Edremit ilçesinde 19 yaşındaki genç kız, annesini bıçakladıktan sonra balkondan atladı. Hastaneye kaldırılan genç kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken ağır yaralı annesi ise yoğun bakımda tedavi altında alındı.
4.02.2020 Yaşam
Hülya Avşar yatak odasında göz göze geldi, şok yaşadı
Hülya Avşar yatak odasında göz göze geldi, şok yaşadı Evine giren hırsız ile göz göze elen ünlü sanatçı Hülya Avşar, 15 bin liralık zararı olduğunu belirtti. Avşar, ifadesinde olayı şöyle anlatmıştı: "Sabah 06.30'da odamda uyurken bir erkekle göz göze geldim. Koşarak kaçmaya çalıştı. Nakit para, çanta, dua kağıtları, ziynet eşyaları ve kızımın fotoğraflarını çalıp balkondan atladı."
30.11.2019 Magazin
Ankara'da korku dolu anlar... 3'ü çocuk 5 kişi...
Ankara'da korku dolu anlar... 3'ü çocuk 5 kişi... Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir binada çıkan yangında 1 kişi yaralanırken 3’ü çocuk toplam 5 kişi dumandan etkilendi.
13.11.2019 Yaşam
Oğlu yaptığı menemeni beğenmeyen anne, balkondan atladı
Oğlu yaptığı menemeni beğenmeyen anne, balkondan atladı Adana'da Atike T. (70), yaptığı menemeni beğenmeyen oğlu Barış T. ile tartışmasının ardından 2'nci kattaki balkondan atladı. Ayağı kırılan anne hastaneye kaldırılırken, oğlu gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Günlük kiralık evde dehşet! Balkondan atladı...
Günlük kiralık evde dehşet! Balkondan atladı... Diyarbakır’da, 14 yaşındaki N.G.'nin günlük kiralık evin balkonundan atlayarak yaşamına son vermesine tanık olan mahalle sakinleri, küçük kızın 40 yaşlarındaki bir kadın tarafından fuhşa zorlandığını iddia etti.
26.08.2019 Gündem
14 yaşındaki kızdan acı haber!
14 yaşındaki kızdan acı haber! Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde güvenlik güçleri, günlük kiralık evlere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Baskında evde bulunan 14 yaşındaki kız, 4. kattaki balkondan atlaması sonucu hayatını kaybetti.
25.08.2019 Yaşam
Hırsızlığa el ele giden sevgililer yakalandı!
Hırsızlığa el ele giden sevgililer yakalandı! Antalya’da, kamera görüntülerinden el ele tutuşarak gittikleri 10 evden hırsızlık yaptıkları tespit edilen sevgililer ile suç ortakları, kargo görevlisi kılığına giren polisler tarafından yakalandı.
12.08.2019 Gündem
Hamile kadın iki çocuğunu öldürüp terastan atladı
Hamile kadın iki çocuğunu öldürüp terastan atladı Oğlu Mustafa (4) ile kızı Ayşe’yi (2) bıçaklayarak öldüren 3,5 aylık hamile Özlem Karaçalıoğlu, “Kayınvalidemden şiddet görüyordum” diye not bıraktı.
10.04.2018 Gündem
6’ncı katta can pazarı!
6’ncı katta can pazarı! İzmir’de bir otelde cep telefonu bataryasının patlamasıyla yangın çıktı. 6. kat balkonunda mahsur kalan iki genç kadın diri diri yanmamak için balkondan atladı. Kadınlardan birinin durumu ağır
7.03.2018 Yaşam
Alevler sarınca balkondan atladı
Alevler sarınca balkondan atladı Gaz sıkışması nedeniyle alev alan 3. kattaki evde 22 yaşındaki Nikail Şentürk mahsur kaldı. Şentürk diri diri yanmamak için vatandaşların açtığı battaniyenin üzerine atladı
2.02.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Balkondan Atladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balkondan atladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.