Balçova

Balçova

Son dakika Balçova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Balçova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Balçova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balçova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balçova gelişmeleri de dahil olmak üzere 586 balçova haberi bulunmuştur. Tüm balçova haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
27.04.2024 Yaşam
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler İzmir'in Balçova ilçesinde bir kişi ayrıldığı kız arkadaşının evine kapıda ödemeli yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi verdi. Eski sevgili, genç kadının evine çok sayıda sipariş verdi; kapıda kuryeler birikti. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Grup Laçin'den acı haber! Şerif Baldemir hayatını kaybetti
Grup Laçin'den acı haber! Şerif Baldemir hayatını kaybetti Bekar Gezelim şarkılarıyla ünlenen Grup Laçin üyesi Şerif Baldemir hayatını kaybetti.
17.03.2024 Magazin
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Kira artışı ev sahibiyle kiracıyı kanlı bıçaklı etti
Kira artışı ev sahibiyle kiracıyı kanlı bıçaklı etti İzmir'in Balçova ilçesinde kira artışı nedeniyle kiracısını bıçaklayan ve olayın ardından kaçan ev sahibi, polis ekipleri tarafından gözaltına altındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
12.07.2023 Gündem
Tapuda büyük oyun! Hesabına para yatmayınca anladı
Tapuda büyük oyun! Hesabına para yatmayınca anladı İzmir'in Balçova ilçesinde M.F. (50) iddiaya göre okuma-yazması olmayan babası S.F.'yi (73) kandırarak ona ait olan arsayı kendi üzerine geçirdi ve 8 katlı apartman yaptı. Tapu müdürlüğüne gittiğinde tapunun oğlunun üzerine aldığını öğrenen S.F., durumu yargıya taşıdı. İzmir 3’üncü Asliye Hukuk Mahkemesi 4 dairenin tapu kaydının iptaline, S.F. adına tapuya kayıt ve tesciline karar verdi.
4.06.2023 Gündem
İzmir 1. bölge seçim sonuçarı 2023: Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları canlı sonuçlar! İzmir 1. bölge kim kazandı?
İzmir 1. bölge seçim sonuçarı 2023: Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları canlı sonuçlar! İzmir 1. bölge kim kazandı? İzmir 1. bölge seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı seçim sonucu ve milletvekili oy oranları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı seçim sonuçları ve oy oranları takip edilecek. 14 Mayıs genel seçimleri kritik öneme sahip. İzmir 1 bölgede oturan vatandaşlar oy kullanmak için sandık başına gidecek. Buca, Çeşme, Balçova, GÜzelbahçe, Torbalı, Karabağlar, Menderes, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk ilçeleri seçim sonuçları anlık olarak ekrana gelecek. Peki İzmir 1. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları ve milletvekili oy oranları kaç oldu? İzmir'de hangi parti kazandı? İzmir 1. bölge hangi parti kazandı?
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları 13'üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclis'ine girecek 600 milletvekilinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri saat 17.00 itibari ile 81 ilde aynı anda sona erdi. Açık tasnif usulü gerçekleştirilen sayımların ardından İzmir'den ilk ve kesin olmayan sonuçlara gelmeye başladı.
14.05.2023 Gündem
İzmir’de faciadan dönüldü: Yıkım sırasında iş makinesi 3. kattan düştü
İzmir’de faciadan dönüldü: Yıkım sırasında iş makinesi 3. kattan düştü İzmir’in Balçova ilçesinde dört katlı bir binanın yıkım işlemi sırasında mini ekskavatör 3. kattan büyük bir gürültüyle yola düştü. Meydana gelen kazada iş makinesi operatörü ağır yaralandı.
7.01.2023 Yaşam
Mağaza müdürlüğü yapan kadının AVM'de korkunç ölümü!
Mağaza müdürlüğü yapan kadının AVM'de korkunç ölümü! İzmir'de iş yerinin bulunduğu alışveriş merkezinin 1'inci katındaki merdiven boşluğundan eksi 2'nci kata düşen mağaza müdürü Cemalifer Kızgınoğlu (48), hayatını kaybetti.
27.12.2022 Yaşam
Mahsun Kırmızıgül'ün Hilmi Topaloğlu anısı! 'Ben Diyarbakırlıyım'
Mahsun Kırmızıgül'ün Hilmi Topaloğlu anısı! 'Ben Diyarbakırlıyım' Yıllarca sahnelere ara verip, yönetmen koltuğunda oturduğu ve oyuncu kadrosunda yer aldığı filmler ile sinema sektöründe boy gösteren Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz günlerde İzmir’de hayranlarıyla buluştu. Balçova'da bir eğlence mekanında sahne alan sanatçı, şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden Hilmi Toplaoğlu'dan 'yıldız avcısı' diye bahseden Kırmızıgül, ünlü müzik yapımcısı ile bilinmeyen bir anısını da anlattı.
17.12.2022 Magazin
Otoyoldan yolun karşısına geçmek isterken canından oldu
Otoyoldan yolun karşısına geçmek isterken canından oldu İzmir’in Balçova ilçesinde, otoyoldan yolun karşısına geçmek isteyen Fırat Albayrak, minibüsün çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
8.08.2022 Yaşam
İzmir’de otoyolda otomobil kamyonete arkadan çarptı: 1 ölü 1 yaralı
İzmir’de otoyolda otomobil kamyonete arkadan çarptı: 1 ölü 1 yaralı İzmir’in Karabağlar ilçesinde otomobilin kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
2.08.2022 Yaşam
MEB'den son dakika okul kayıt parası açıklaması! Milyonları kapsıyor, Bakan Özer duyurdu: 'Bağışla kayıt arasında...'
MEB'den son dakika okul kayıt parası açıklaması! Milyonları kapsıyor, Bakan Özer duyurdu: 'Bağışla kayıt arasında...' MEB'den dikkat çeken duyuru! Okullardaki kayıt parasına ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. Her eğitim öğretim yılı öncesinde olduğu gibi 'Okul kayıtlarında para ödeniyor mu?' sorusu yeniden gündeme geldi. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı’nda konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 'bağış ve kayıt parası' konusuna değinerek, “Okulların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak durumdayız. Kayıtlarda bağış gibi sizleri de rahatsız eden süreçlerle karşılaşılmasını istemiyoruz. Veliler isterlerse bağış yaparlar ama bağışla kayıt arasında hiçbir zorunluluk ilişkisi yok. Bizim bakanlık olarak okulların ihtiyacını karşılayacak gücümüz de, bütçemiz de var.” ifadelerini kullandı.
20.07.2022 Eğitim
En düşüğü 1.000 TL! Talep resmen fırladı, İstanbul, Ankara, İzmir...
En düşüğü 1.000 TL! Talep resmen fırladı, İstanbul, Ankara, İzmir... Fiyatlar belli oldu. Aylık en düşük ödeme miktarı 1.000 TL. Bu ücret illere göre değişiyor. İstanbul’da özel yurtlarda yıllık fiyatlar 18 bin liradan başlıyor, 135 bin liraya kadar çıkıyor. Ankara’da 16 bin ila 96 bin, İzmir’de ise 17 bin ila 88 bin arasında değişiyor. Fiyatların en uygun olduğu şehirlerde ise aylık ödeme 1000 lira civarında.
26.06.2022 Ekonomi
Uzman çavuşu öldürdü, taksiyle kaçarken yakalandı
Uzman çavuşu öldürdü, taksiyle kaçarken yakalandı İzmir'in Çeşme ilçesinde, Muzaffer T., tartıştığı Uzman Çavuş Alper Akkaş'ı bıçakla öldürüp kaçtı. Şüpheli, taksiyle geldiği Bayraklı'da polisin takibi sonucu yakalanıp, gözaltına alındı.
16.05.2022 Yaşam
Yolun karşısına geçerken otomobilin çarpmasıyla öldü
Yolun karşısına geçerken otomobilin çarpmasıyla öldü İzmir'in Konak ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Turhan Dizdaroğlu (35), otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
9.05.2022 Yaşam
'Galatasaray, Fenerbahçe, Antalyaspor... Verdiğim en doğru karar...'
'Galatasaray, Fenerbahçe, Antalyaspor... Verdiğim en doğru karar...' Fenerbahçe'de kadro dışı kalan tecrübeli futbolcu Sinan Gümüş kendisine gelen bütün teklifleri reddederek "Antalyaspor'a geri dönmek istediğimi her zaman söyledim. Tabii süreç biraz uzadı" ifadelerini kullandı.
29.03.2022 Fenerbahçe
Su parkında ölen Kardelen için bilirkişi, '508 bin lira tazminat ödensin' dedi
Su parkında ölen Kardelen için bilirkişi, '508 bin lira tazminat ödensin' dedi İzmir'in Balçova ilçesinde, 9 yıl önce ailesiyle gittiği su parkında, yetişkin havuzunda boğulan Kardelen Yavaş (7) için bilirkişi, annesi Ebru Fidan ve üvey babası Hüseyin Fidan'a toplam 508 bin lira maddi tazminat ödenmesi gerektiğini belirtti.
25.03.2022 Yaşam
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Buca Metrosu’nun temelini atacak
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Buca Metrosu’nun temelini atacak İzmir'de Buca Metrosu’nun temeli yarın atılıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törene tüm İzmirlileri davet etti. Törene katılmak isteyenler için Karşıyaka, Bostanlı, Bayraklı, Konak, Gaziemir, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe’den Buca’ya saat 15.00’te hareket edecek ekspres hatlar oluşturuldu.
13.02.2022 Siyaset
FETÖ'nün yelpazecisi tutuklandı! 'Hayranlığım olduğu için gitmiştim'
FETÖ'nün yelpazecisi tutuklandı! 'Hayranlığım olduğu için gitmiştim' İzmir'de, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in konuşması sırasında bayılmaması için elindeki gazeteyi sallayıp, hemen yanı başında oturması nedeniyle 'FETÖ'nün yelpazecisi' olarak tanınan ve farklı isimle tedavi gördüğü bir hastaneden taburcu edilmesinin hemen ardından dün polis tarafından gözaltına alınıp tutuklanan Adem Zengin'in ifadesi ortaya çıktı. Zengin'in ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyip, "Yanlış hatırlamıyorsam 1990'lı yıllarda Hisar Camisi'ne gelmişti, ben de o zamanlar hayranlığım olduğu için gitmiştim. Ancak örgütle hiçbir bağım olmadı" dedi.
19.12.2021 Yaşam
Emekli albaydan acı haber! Denizde bu halde bulundu
Emekli albaydan acı haber! Denizde bu halde bulundu İzmir'de bir süredir kendisinden haber alınamayan emekli albay Doğan Perk'in (87), denizde cansız bedeni bulundu. Doğan'ın vücudunda darp izine rastlanılmazken evinde intihar edeceğine dair not bıraktığı iddia edildi.
13.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Balçova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balçova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.