Bakan Zeybekci

Bakan Zeybekci

Son dakika bakan zeybekci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan zeybekci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan zeybekci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Zeybekci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan zeybekci gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 bakan zeybekci haberi bulunmuştur. Tüm bakan zeybekci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kazada yaralanan eski Bakan Zeybekci, taburcu oldu
Kazada yaralanan eski Bakan Zeybekci, taburcu oldu Muğla'nın Ula ilçesinde kamyonetin şarampole devrildiği kazada hafif yaralanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci (62) ile yakını İbrahim Ünlü, tedavileri sonrası taburcu edildi.
13.06.2023 Gündem
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına 76 isim atandı.
9.10.2018 Ekonomi
Bakan Zeybekci'den çok önemli faiz açıklaması!
Bakan Zeybekci'den çok önemli faiz açıklaması! Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Faiz konusunda TCMB, atılması gereken adımları mutlaka atacaktır.Bundan sonraki birinci önceliğimiz enflasyonla mücadele"dedi.
4.07.2018 Ekonomi
Trump şimdi de petrolü ateşe verdi
Trump şimdi de petrolü ateşe verdi Dünya ticaretini tehdit eden ABD Başkanı Trump, Türkiye’nin de aralarında olduğu müttefik ülkelere, ‘Kasım’a kadar İran’dan petrol ithalatını kesin’ talebinde bulunacak
27.06.2018 Dünya
Zeybekci: ABD’ye ilave vergi uygulamaya bugünden itibaren başladık
Zeybekci: ABD’ye ilave vergi uygulamaya bugünden itibaren başladık Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ABD tarafından Türk ürünlerine uygulanan önlem neticesinde ortaya çıkan ilave vergi yüküne eş tutarda ek vergi uygulamasının bugün başladığını açıkladı.Zeybekçi, "22 ABD ürününe 300 milyon dolarlık ek gümrük vergisi getirildi" dedi.
21.06.2018 Ekonomi
Bakan Zeybekci açıkladı: Mutabık kaldık, 1-2 gün içinde başlayacak
Bakan Zeybekci açıkladı: Mutabık kaldık, 1-2 gün içinde başlayacak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada, "TMO'nun piyasaya girerek belirlenecek taban fiyattan nohut alımı hususunda mutabık kaldık. Çiftçimizin 'Evet bu fiyatta ben zarar etmem ve seneye de ekerim.' diyeceği fiyatla ofisimiz nohut alımına 1-2 gün içinde başlayacak." dedi.
19.06.2018 Gündem
Son dakika! Bazı ABD'li şirketlere yönelik antidamping soruşturması başlatılıyor
Son dakika! Bazı ABD'li şirketlere yönelik antidamping soruşturması başlatılıyor Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,"Amerikan dev şirketlerinin, devletten çok büyük şekilde, üst düzeyde destek, sübvansiyon alarak haksız rekabet yarattığını biliyoruz. Bu şirketlere karşı antidamping soruşturmalarını başlatmakla ilgili süreci, arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Yakında bunun hangi ürünler ve hangi şirketler olduğunu da hükümetimizle paylaştıktan sonra kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.
7.06.2018 Ekonomi
Bakan Zeybekci'den Meral Akşener'e TİKA yanıtı!
Bakan Zeybekci'den Meral Akşener'e TİKA yanıtı! Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Meral Akşener'in TİKA'ya ilişkin sözlerine "Hanımefendi, TİKA olmasın, peki ne olsun? Bağlı olduğun efendinin okulları mı olsun? Açıkça söylerim, bağlı olduğun efendinin okulları mı olsun? Aslında onu söylüyor bu. Açıkça söylüyorum" diye yanıt verdi.
3.06.2018 Siyaset
Zeybekci’den ihracatçılara döviz kurunun sabitlendiği müjdesi
Zeybekci’den ihracatçılara döviz kurunun sabitlendiği müjdesi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk Eximbank üzerinden reeskont kredi kullanan ihracatçılara döviz kurunun sabitlendiği müjdesini vererek, "25 Mayıs ile 31 Temmuz arasında vadesiz reeskont döviz kredilerinin TL olarak ödenmesi imkanı getirildi ve kurları sabitlendi. ABD doları için 4,20, euro için 4,90, İngiliz sterlini için 5,60 olarak kurlar sabitlendi ihracatçılarımız için" dedi.
26.05.2018 Ekonomi
Bakan Zeybekci’den flaş döviz kuru açıklaması: 10 gün sonra...
Bakan Zeybekci’den flaş döviz kuru açıklaması: 10 gün sonra... Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, döviz kurunda yaşanan artışın 10 gün sonra normale döneceğinin beklendiğini kaydederek, "Yaşadığımız bu Türk lirasının değeri Türkiye’nin gerçeklerini yansıtmıyor. Onun için de bunların hepsi gelip geçicidir. Göreceksiniz yaklaşık olarak 10 gün diyelim ona bu hafta sonu ve ondan sonraki hafta sonu dahil olmak üzere rahatladığımızı inşallah hep beraber göreceğiz" dedi.
25.05.2018 Ekonomi
Yataklara düşmemizi kimse beklemesin
Yataklara düşmemizi kimse beklemesin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ekonomik dengelerde bir probleminin olmadığının altını çizerek “Hareketlerden zarar görüyoruz ama Türkiye’nin yerle bir olmasını kimse beklemesin” dedi
11.05.2018 Ekonomi
Koreliler’e Süper Teşvik daveti
Koreliler’e Süper Teşvik daveti Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Güney Koreli devlere Türkiye’ye yatırım davetinde bulundu.
2.05.2018 Ekonomi
Geri dönüşte en iyi biziz
Geri dönüşte en iyi biziz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin kredi geri ödeme yüzdesiyle Avrupa ülkelerini solladığını belirterek, “Milli gelir oranına göre en iyisi biziz” dedi. Zeybekci, yılın ilk çeyreğinde yüzde 7.5’lik büyümeye ulaşacaklarını kaydetti.
26.04.2018 Ekonomi
Zamda aceleci olmayın
Zamda aceleci olmayın 2 gün içinde motorine ve benzine gelen zamların ardından ilgili kurumlara çağrıda bulunan Nihat Zeybekci, “Bu dalgalanma dönemlerinde biraz sabırlı olun. Zam için aceleci davranmayın” dedi
13.04.2018 Ekonomi
Bakan Zeybekci'den kur açıklaması
Bakan Zeybekci'den kur açıklaması Proje bazlı teşvik sistemi açıklandı. 135 milyar TL paketin içeriğinde nelerin mevcut olup olmadığı, yatırımların ne zaman devreye gireceği gibi detayları Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci anlattı. Zeybekci, kur ile ilgili olarak "Türkiye gerçeklerini yansıtmıyor" dedi.
11.04.2018 Ekonomi
Güvensiz ürünlere 'geri çağırma' ve 'tazminat' garantisi
Güvensiz ürünlere 'geri çağırma' ve 'tazminat' garantisi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "TBMM'ye sunduğumuz Ürün Güvenliği ve Teknik Düzenlemeler Kanun Tasarısı ile 'geri çağırma' müessesesi zorunlu kılınarak, imalatçıya, sattığı bütün güvensiz ürünleri tüketiciden toplatma mecburiyeti getiriliyor. Ürün sorumluluğu tazminatıyla da imalatçı, güvenli olmayan bir ürünün sebep olduğu yaralanma ve ölümlerle maddi kayıplardan dolayı tazminat ödemekle yükümlü kılınıyor" dedi.
3.04.2018 Gündem
Bakan Zeybekci: İhracatta tüm zamanların rekorunu kırdık
Bakan Zeybekci: İhracatta tüm zamanların rekorunu kırdık Ekonomi Bakanı Zeybekci "Mart ayında 15.1 milyar dolar ile ihracatta tüm zamanların rekorunu kırdık. Tarihin en büyük rakamı" dedi.
1.04.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı! Teşvik kapsamına alınıyor
Bakan açıkladı! Teşvik kapsamına alınıyor Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Artık tekstil ve konfeksiyonda yatırımlar teşvik kapsamına alınacak." dedi.
23.03.2018 Ekonomi
Zeybekci açıkladı: İnternet sitesi kuruldu
Zeybekci açıkladı: İnternet sitesi kuruldu Ekonomi Bakanlığı tarafından ihracat desteklerine ilişkin mevzuatın kolay anlaşılması ve evraklara erişimde yaşanan sıkıntıların giderilmesi için "www.kolaydestek.gov.tr" sitesi hizmete sunuldu.
20.03.2018 Ekonomi
Son dakika: Kredi faizleri düşecek mi? Bakandan kritik açıklama
Son dakika: Kredi faizleri düşecek mi? Bakandan kritik açıklama Alternatif Bank’ın galasında konuşan Zeybekci, uzun zamandır herkes tarafından şikayet konusu olan yüksek faiz oranlarıyla ilgili açıklama yaptı. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
8.03.2018 Gündem
Türkiye ve AB, Trump'a karşı!
Türkiye ve AB, Trump'a karşı! Trump'ın başlattığı ticaret savaşında AB-Türkiye cephesi kuruldu. İki taraf Dünya Ticaret Örgütü'nde (DTÖ) ortak hareket etme kararı aldı.
7.03.2018 Ekonomi
Bakan Zeybekci: Başbakanımız yakında açıklayacak
Bakan Zeybekci: Başbakanımız yakında açıklayacak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yeni teşvik ve düzenlemelerin yakında açıklanacağına dikkat çekerken, enflasyon ile mücadele için gıda konusunda da düzenleme yapacaklarını söyledi.
24.02.2018 Ekonomi
Booking.com geri dönüyor
Booking.com geri dönüyor Ekonomi Bakanı Zeybekci, Booking.com'un Türkiye faaliyetlerine bu yıl devam edebileceğini belirtti.
21.02.2018 Ekonomi
Trump'ın "ilave vergi"sine Türkiye'den cevap geldi
Trump'ın "ilave vergi"sine Türkiye'den cevap geldi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ABD'nin çelik ürünleri ithalatına ilave vergi getirmeye yönelik çalışmalarına ilişkin, "İtiraz ve şikayetler olduğunda biz de Amerikan ürünlerine karşı maalesef önlem başlatmak zorunda kalırız." dedi. Bakan Zeybekçi, "Türkiye'deki ithalatçılar, üreticiler ve ihracatçıların da bu konuda hassasiyetleri ortaya çıkar, biz de bu şikayetleri inceleriz, bakarız. Dolayısıyla buradan önlem çıkma ihtimali yüksektir"
20.02.2018 Ekonomi
Bakan Zeybekci: 1-2 güne roket atma imkanları kalmayacak
Bakan Zeybekci: 1-2 güne roket atma imkanları kalmayacak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de Merkezefendi Belediyesi tarafından 12 milyon TL'ye yaptırılan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nun açılışı yaptı. Açılışta konuşan Bakan Zeybekci, terörün kaynağını ve terörün çıktığı deliği yıkan kudretli bir Türkiye'nin olduğunu söyledi.
4.02.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Zeybekci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan zeybekci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.