Bakan Yılmaz

Bakan Yılmaz

Son dakika bakan yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.275 bakan yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm bakan yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siyasilerden peş peşe 3 Kasım paylaşımları geldi: Yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz
Siyasilerden peş peşe 3 Kasım paylaşımları geldi: Yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz AK Parti'nin iktidara gelişinin 21. yılı nedeniyle siyasiler sosyal medya hesaplarından açıklamalar yaptı.
3.11.2023 Gündem
Kira uyuşmazlığında anlaşmayla sonuçlanan dosya sayısı belli oldu! Bakan Yılmaz duyurdu
Kira uyuşmazlığında anlaşmayla sonuçlanan dosya sayısı belli oldu! Bakan Yılmaz duyurdu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, artan fiyat artışı nedeniyle kiracı- ev sahibi anlaşmazlıklarıyla ilgili “Kira uyuşmazlıklarında bugüne kadar çözümlenen ara bulucuya intikal eden uyuşmazlıkların 10 bin 46'sı anlaşmayla sonuçlandı. Bu ne demek; 20 bin ev sahibinin ve kiracının, adliye kapısına düşmemesi demek. 20 bin insan önemli'' dedi.
3.11.2023 Gündem
20 bin zabıt katibi alınacak! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Birkaç gün içerisinde açıklama yapılacak
20 bin zabıt katibi alınacak! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Birkaç gün içerisinde açıklama yapılacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 20 bin zabıt katip alımıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
28.09.2023 Gündem
Yolda bulduğu 2 bin 500 doları sahibine teslim etti
Yolda bulduğu 2 bin 500 doları sahibine teslim etti Avcılar'da Mesut Yılmaz, mezarlık ziyaretinin ardından yolun ortasında bulduğu ve içinde 2 bin 500 dolar, kredi kartları ve kasa anahtarı bulunan çantayı sahibine teslim etti.
16.04.2023 Yaşam
Abdest almaya gitti, geri döndüğünde gözlerine inanamadı
Abdest almaya gitti, geri döndüğünde gözlerine inanamadı İzmit'te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir vatandaş otomobilini park edip şadırvanda abdest almaya gitti. Şadırvandan çıktığında aracını yerinde 200 metrelik bir uçurumda bulan kişi şaşkınlık yaşadı.
16.06.2022 Yaşam
Eski Bakan Yılmaz'a bombalı saldırı düzenlenmişti! Çete çökertildi
Eski Bakan Yılmaz'a bombalı saldırı düzenlenmişti! Çete çökertildi İstanbul Küçükcekmece'de spordan sorumlu eski Devlet Bakanı Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz'ın şirketine yönelik silahlı ve bombalı saldırı gerçekleştirdikleri iddia edilen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı anları ise MOBESE kamerasına yansıdı.
16.10.2020 Gündem
Tarlada bulduğu 'gök taşını' satılığa çıkardı
Tarlada bulduğu 'gök taşını' satılığa çıkardı Çorum'un Alaca ilçesinde çiftçi Mutlu Yılmaz, geçen yıl Nisan ayında nohut ektiği sırada tarlasında bulduğu 68 kiloluk gök taşına gözü gibi bakıyor. Yılmaz, dünya literatürüne Gerdekkaya ismiyle giren Türkiyenin en büyük üçüncü gök taşını, değeri verildiğinde satmak istiyor.
29.05.2020 Yaşam
Prof. Dr. Fuat Sezgin uğurlandı! Erdoğan böyle veda etti
Prof. Dr. Fuat Sezgin uğurlandı! Erdoğan böyle veda etti İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin düzenlenen cenaze töreninin ardından son Gülhane Parkı'nda yer alan İstanbul İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi yanındaki alanda toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019 yılını Prof. Dr. Fuat Sezgin yılı ilan edeceğiz, gerekli talimatı verdik" dedi.
1.07.2018 Gündem
Bakan Yılmaz'dan atanacak öğretmenlerle ilgili flaş açıklama!
Bakan Yılmaz'dan atanacak öğretmenlerle ilgili flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz bir televizyon kanalında soruları yanıtladı. Bakan Yılmaz 2 Temmuz'da kontenjanların ilan edileceğini, tercihlerin 13 Temmuz'a kadar yapılacağını belirti. Yılmaz, "Özel okullara kesin kayıt yaptıranlar bizim listemizden düşecek. Geçici kayıt yaptıranlar listemizde olacak. Herhangi bir okulu kazandıysa, özel okula gitmek istemezse kazandığı okula gidebilecek. Burada bir karışıklık var mı?" dedi
28.06.2018 Gündem
Son dakika: Devamsızlıktan kalan 9 bin 77 öğrenci mezun edildi
Son dakika: Devamsızlıktan kalan 9 bin 77 öğrenci mezun edildi Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ortaöğretim kurumlarında devamsızlıktan kalan 9 bin 77 öğrencinin, bu yıla mahsus mezun edildiğini bildirdi.
22.06.2018 Eğitim
Artık öğrencilere ev ödevi verilmeyecek
Artık öğrencilere ev ödevi verilmeyecek Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bundan sonra hiçbir öğretmenin öğrencisine ev ödevi vermeyeceğini belirterek, "Öğrencilerimizin dikkatlerini daha çok derse yoğunlaştırmalarını, konuyu derste öğrenmelerini istiyoruz." dedi.
20.06.2018 Eğitim
Son dakika: Bakan Yılmaz'dan öğretmen ve öğrencilere müjde
Son dakika: Bakan Yılmaz'dan öğretmen ve öğrencilere müjde Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Öğretmenlerimize her 4 yılda bir, öğrencilere 5. ve 9. sınıflarda yeni bilgisayar vereceğiz." dedi.
19.06.2018 Siyaset
Bakan Yılmaz'dan LGS açıklaması
Bakan Yılmaz'dan LGS açıklaması Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Liseye geçiş sınavı, 8. sınıf öğrencilerinin okulda öğrendikleri akademik bilgileri günlük hayatta kullanabilme becerilerinin ölçüldüğü bir sınav olarak kurgulanmıştır. Bu sınavda okuyan, okudukları hakkında analiz yapan, irdeleyen başarılı olacaktır." dedi.
5.06.2018 Gündem
Bakan Yılmaz gözyaşlarını tutamadı
Bakan Yılmaz gözyaşlarını tutamadı Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz iftar programında anlattığı Kudüs'te nöbet tutan son Osmanlı askeri Iğdırlı Onbaşı Hasan'ın hikayesinde duygusal anlar yaşadı.
26.05.2018 Siyaset
Yerli ve milli enerji için 10 meslek lisesi
Yerli ve milli enerji için 10 meslek lisesi Milli Enerji Eğitim Hamlesi kapsamında 10 teknik ve meslek lisesi inşa edilecek. Enerji Bakanı Berat Albayrak, “Milli enerji ve maden politikası hedeflerinin gerçekleşmesi için kalifiye, yetişmiş ve nitelikli insan kaynağının oluşturulması da gerekiyor” dedi
16.05.2018 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Öğretmen atamaları seçimden sonra
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Öğretmen atamaları seçimden sonra Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ataması yapılacak 25 bin öğretmen için mülakatların başladığını belirterek, "İnşallah seçimden sonra atamaların hepsini ilan edeceğiz" dedi.
29.04.2018 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: 25 bin öğretmen alımı için mülakatları başlattık
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: 25 bin öğretmen alımı için mülakatları başlattık Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, '80 yılda atanan öğretmenden daha fazlasını bizim dönemimizde atadık. Şu anda da 25 bin öğretmen alımı için mülakatları başlattık.' dedi.
28.04.2018 Gündem
23 Nisan oturumunda CHP'li Özel'in sözleri, Başbakan Yıldırım'ı kızdırdı
23 Nisan oturumunda CHP'li Özel'in sözleri, Başbakan Yıldırım'ı kızdırdı Meclis'in 23 Nisan özel oturumunda gerginlik yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in 15 Temmuz'da Başbakan Binali Yıldırım ile ilgili sözlerine çok kızan Yıldırım, "O gece tanklar senin genel başkanına yol verirken bu ülkenin başbakanı uçaklara “alçakları vurun” demiştir" dedi.
23.04.2018 Gündem
Öncelik fen ve sosyal  bilimler liseleri
Öncelik fen ve sosyal bilimler liseleri Sınavla öğrenci alacak okullarda önceliğin fen ve sosyal bilimler liselerinde olduğunu açıklayan Yılmaz illerdeki 8. sınıf öğrencilerinin yüzde 10’unun sınavla liseye gireceğini söyledi
12.04.2018 Gündem
Bakan Yılmaz: En çok öğretmen ihtiyacımız İstanbul'da
Bakan Yılmaz: En çok öğretmen ihtiyacımız İstanbul'da Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, en çok öğretmen ihtiyacının İstanbul'da olduğunu belirterek, "En çok öğretmen ihtiyacımız eskiden doğuda olurdu, şimdi doğuda değil, İstanbul'da" dedi.
3.04.2018 Gündem
25 bin öğretmen ataması gerçekleştirilecek
25 bin öğretmen ataması gerçekleştirilecek Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Yeni öğretmen alımı dönemini başlattık. 25 bin öğretmen ataması gerçekleştirilecek. Bunlardan bin öğretmeni de belki daha fazlasını, Van'a gönderme konusunda mutabakata vardık." dedi.
28.03.2018 Ekonomi
Emine Erdoğan: Çocukları güvende olmayan bir toplumun geleceği de yoktur
Emine Erdoğan: Çocukları güvende olmayan bir toplumun geleceği de yoktur CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çocuklara yönelik ihmal ve istismar sorununu eğitim, sağlık, hukuk gibi çok yönlü bir bakışla ve elbirliğiyle çözülmesi gerektiğini belirterek, "Hukuki yaptırımları artırmalı, toplumu istismara teşvik eden yayınları denetim altına almalı, meseleyi tüm yönleriyle değerlendirmeliyiz. Bakanlarımız burada, medyamız burada, ailelerimiz burada. Ortak bir gayretle çocukların güven içinde yaşayacağı bir dünya inşa etmek, en temel sorumluluğumuzdur. Çocukları güvende olmayan bir toplumun geleceği de yoktur" dedi.
23.03.2018 Gündem
Bakan Yılmaz: Bu yıl 25 bin öğretmen alacağız
Bakan Yılmaz: Bu yıl 25 bin öğretmen alacağız Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, “Bu yıl 20 bin öğretmen daha alacağız ve bu alımla beraber ücretli öğretmenler arasında da bize 5 yıl ücretli öğretmenlik yapmış olmak kaydıyla, 5 bin öğretmen daha alacağız. 25 bin öğretmeni eğitim ailemize kavuşturuyoruz” dedi.
20.02.2018 Gündem
MEB okuma yazma seferberliği için sahaya iniyor
MEB okuma yazma seferberliği için sahaya iniyor Milli Eğitim Bakanlığınca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından canlı yayında başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında yürütülecek usul ve esaslar belirlendi.
6.02.2018 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'dan tablet açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'dan tablet açıklaması Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, kodlama derslerinin uygulamalı işlenebilmesi için öğrencilere tablet yerine klavyeli bilgisayarlar dağıtmayı planladıklarını bildirdi
31.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.