Bahtiyar Ölmez

Bahtiyar Ölmez

Son dakika Bahtiyar Ölmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bahtiyar Ölmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bahtiyar Ölmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahtiyar Ölmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahtiyar ölmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 bahtiyar ölmez haberi bulunmuştur. Tüm bahtiyar ölmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haldun Boysan kimdir? Kurtlar Vadisi'nin Tombalacı Mehmet'i Haldun Boysan vefat etti!
Haldun Boysan kimdir? Kurtlar Vadisi'nin Tombalacı Mehmet'i Haldun Boysan vefat etti! Kurtlar Vadisi'nin Tombalacı Mehmet karakterine hayat veren ünlü oyuncu Haldun Boysan hayatını kaybetti. 'Maria ile Mustafa' adlı dizinin çekimleri için Nevşehir'de bulunan ünlü oyuncu Haldun Boysan kaldığı otelde kalp krizi geçirdi. Acı haber sanat camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Peki, Haldun Boysan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Haldun Boysan'ın hayatı ve oynadığı diziler...
1.09.2020 Gündem
Haldun Boysan Kimdir?
Haldun Boysan Kimdir? Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde 'Tombalacı' lakabıyla diziye damga vuran ünlü oyuncu Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
31.08.2020 Magazin
Sermiyan Midyat ile aşk yaşayan Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?
Sermiyan Midyat ile aşk yaşayan Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar’ın birlikteliklerini Instagram’dan duyurmasının ardından, Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler de arttı. Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? soruları ilgi görüyor. İşte Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler…
13.01.2020 Gündem
Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurdu… Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir?
Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurdu… Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurarak hayranlarını şaşırttı. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan 'Cellabi' adlı sinema filminin öncesinde ilişkilerini açıklayan çift, takipçilerine yeni yılda aşk, huzur ve mutluluk diledi. Bu açıklamadan sonra Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? soruları ilgi görüyor. İşte Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler…
3.01.2020 Gündem
Hande Subaşı kimdir?
Hande Subaşı kimdir? Hande Subaşı kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Pek çok önemli dizi ve filmde rol alan Hande Subaşı'nın hayatına dair bilgiler merak ediliyor. İşte Hande Subaşı hakkındaki tüm ayrıntılar...
12.08.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 20 Mart Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 20 Mart Salı 20 Mart Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı sevilen sürükleyici dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız hafta içi her gün aynı saatte tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümünü izleyebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
20.03.2018 Gündem
Oyunculara bağlamayın
Oyunculara bağlamayın ‘Bahtiyar Ölmez’ dizisinde oynayan Hande Subaşı, önceki gece Bebek’te bir kulüpten çıkarken görüldü.
17.03.2018 Magazin
ATV o dizinin fişini çekti!
ATV o dizinin fişini çekti! ATV ekranlarında yayınlanan Bahtiyar Ölmez dizisi cumartesi günlerinde beklenen reytingi yakalayamayınca final kararı alındı.
15.03.2018 Televizyon
ATV yayın akışında bugün neler var? -12 Mart Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? -12 Mart Pazartesi 12 Mart Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:50’de “Beni Bırakma” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini takip edemiyorsanız bu tekrarlarını sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı sevilen dizi final bölümü ile ekranlara veda ediyor. Nefes kesen final bölümünü ailenizle birlikte izleyerek muhteşem bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
12.03.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 09 Mart Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 09 Mart Cuma 09 Mart Cuma gününe ait ATV yayın akışı sabah, 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Haberin nabzını yoklayan tüm gündem gelişmelerini bu sabah bülteninden anlık olarak seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen diziyi, ailenizle birlikte izleyerek keyif dolu bir cuma akşamı yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
9.03.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 06 Mart Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 06 Mart Salı 06 Mart Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 08:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa ve emlak gibi daha pek çok konu alanına özgü gelişmeleri bu sabah bültenini seyrederken öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Heyecanlı ve sürükleyici anlar vaat eden fenomen diziyi, ailenizle birlikte seyrederek güzel bir salı akşamı geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
6.03.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma 02 Mart Cuma gününe ait ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile birlikte başlıyor. Haberin nabzını tutan tüm olayları ve yaşananları ekranlarınızdan detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı dizinin renkli ve keyif dolu yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Her karesinde farklı duygular barındıran heyecan dolu sürükleyici diziyi sevdiklerinizle birlikte ATV ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takip etmeniz yeterli.
2.03.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Şubat Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Şubat Cuma 16 Şubat Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı sabah bülteni ile başlangıcı yapıyor. Gündemin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve son dakika haberleri ekranlarınıza gelecek. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Aşk ve Mavi” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Nefes kesen diziyi tüm ailece seyredebilir ve güzel anların tadını çıkartabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
16.02.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 13 Şubat Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 13 Şubat Salı 13 Şubat Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “”Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlangıcı yapıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini seyredemiyorsanız her hafta içi sabah mutlaka bu tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü sizleri selamlayacak. Yeni bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız mutlaka ATV ekranlarınızın başına geçin. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
13.02.2018 Gündem
Şaşırtan rakam! Tam 40 yeni oyuncu...
Şaşırtan rakam! Tam 40 yeni oyuncu... 40’ın üzerinde oyuncu, devam eden dizilere transfer oldu.
12.02.2018 Magazin
Aşk bitti mi?
Aşk bitti mi? ‘Bahtiyar Ölmez’ dizisinde ‘Aylin’ karakterini canlandıran Hande Subaşı, önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
5.02.2018 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Ocak Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Ocak Pazartesi 22 Ocak Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45'de "Beni Bırakma" adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini seyredebilme imkanınız yoksa, bu tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Kırgın Çiçekler" adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızı süslüyor. Hayranlıkla seyredebileceğiniz yeni bölümde, yine birbirinden şaşırtıcı gelişmeler oluyor... Merak uyandıran yeni bölümü akşam kuşağında ekranlarınızdan izleyebilir ve böylelikle tüm öğrenmek istediğiniz gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
22.01.2018 Gündem
Bahtiyar Ölmez 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Bahtiyar Ölmez 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bahtiyar Ölmez 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu Bahtiyar Ölmez dizisinin yeni bölümünde intikam hırsı ön plana çıkıyor. Peki Bahtiyar nasıl bir intikam almayı düşünüyor? İşte yaşanacakların özeti...
20.01.2018 Gündem
ATV Yayın akışında bugün neler var? - 19 Ocak Cuma
ATV Yayın akışında bugün neler var? - 19 Ocak Cuma 19 Ocak Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, 07:00'da "Kahvaltı Haberleri" ile güne başlangıç yapıyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini öğrenmek için bu sabah bültenini takipte kalabilirsiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve hava durumu gibi daha pek çok konuda merak edilen gelişmeler ekranlarınıza dahil olacak. Akşam saatlerinde ise kanalın sevilen dizisi "Aşk ve Mavi" yepyeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni bölümü izlerken çoğu kez olanlara hayret edecek ve sürükleyici bir dizi deneyimine şahit olabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
19.01.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Ocak Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Ocak Salı 16 Ocak Salı gününe ait ATV yayın akışı, sabah 06:45'de "Beni Bırakma" adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen diziyi hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınızdan seyrederek son yaşananlardan haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:30'da İstanbulspor- Fenerbahçe karşılaşmasını izleyebileceksiniz. Her karesinde etkileneceğiniz maç programı ile akşamınızı daha heyecanlı ve keyif dolu hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
16.01.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Ocak Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 15 Ocak Pazartesi 15 Ocak Pazartesi gününe ait ATV yayın akışı, saat 07:00’da “Beni Bırakma” adlı fenomen dizinin tekrarı ekranlardaki yerini alıyor. Sabaha erken uyananlardansanız dizinin tekrar bölümünü seyrederek güne başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise saat 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dram ağırlıklı dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Her karesinde farklı olayları işaret eden yeni bölüm ile pazartesi akşamınızı daha renkli ve sürükleyici bir atmosfere dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi mutlaka takipte kalın.
15.01.2018 Gündem
Bahtiyar Ölmez 9. bölümde büyük yüzleşme!
Bahtiyar Ölmez 9. bölümde büyük yüzleşme! Bahtiyar Ölmez 9. yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak. ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Bahtiyar Ölmez yeni bölümde büyük yüzleşme yaşanacak. İşte Bahtiyar Ölmez 9. yeni bölümden ilk sahneler...
13.01.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 12 Ocak Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 12 Ocak Cuma 12 Ocak Cuma gününe ait ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı haber bülteni ile karşılaşacaksınız. Haber dünyasının en merak edilen sıcak gelişmeleri ve anlık olayları objektif bakış açısıyla ele alınıyor ve Kanal D ekranlarınıza yansıtılıyor. Akşam kuşağında ise “Aşk ve Mavi” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza geliyor. Sürükleyici kesitleri ile tüm hayranlarını TV karşısına kilitleyecek olan yeni bölümü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizi mutlaka takip edin.
12.01.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 09 Ocak Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 09 Ocak Salı 09 Ocak Salı gününe ait ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı ana haber bülteni ile ekranlara dahil oluyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve olaylar sizlere tek tek aktarılacak. Siyasetten, sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan tüm konulara ait güncel gelişmelerden objektif şekilde haberdar olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı sürükleyici dizinin yepyeni bölümü ekranlarda. İşlerin tersine gittiği, Hızır’ın farklı planlar peşine düştüğü nefes kesen yeni bölüme şimdiden hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizi takipte kalabilirsiniz.
9.01.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 08 Ocak Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 08 Ocak Pazartesi 08 Ocak Pazartesi gününe ait ATV yayın akışı, 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” adlı ana haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Sağlık, ekonomi, yaşam, hava durumu, trafik ve siyaset gibi daha pek çok konudaki güncel bilgileri ekranlarınız karşısından öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle. Sevilen dram ağırlık dizinin bu haftaki yeni bölümünde yine heyecan dolu anlar kendini belli edecek ve tüm hayranları ekranları karşısına bağlı kalacak. 20:00’da izlemeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
8.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahtiyar Ölmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahtiyar ölmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.