Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Ocak Pazartesi

22 Ocak Pazartesi gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45'de "Beni Bırakma" adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini seyredebilme imkanınız yoksa, bu tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Kırgın Çiçekler" adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızı süslüyor. Hayranlıkla seyredebileceğiniz yeni bölümde, yine birbirinden şaşırtıcı gelişmeler oluyor... Merak uyandıran yeni bölümü akşam kuşağında ekranlarınızdan izleyebilir ve böylelikle tüm öğrenmek istediğiniz gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Ocak Pazartesi

Sabah 06:45'de "Beni Bırakma" adlı yerli dizinin tekrarını seyredebileceksiniz. Ardından 08:00'da "Kahvaltı Haberleri" adlı haber bülteni ekranlarınıza dahil olacak. Gündeme dair tüm merak ettiğiniz gelişmeleri, ekranlarınız karşısından seyrederek öğrenebilirsiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve spor gibi daha akla gelebilecek pek çok konuya dair gelişmeler karşınızda olacak. 10:00'da "Müge Anlı ile Tatlı Sert" adlı güncel yaşam programı başlıyor. Yaşanmış hayat hikayelerini, tüm gerçekleriyle bir kez daha gözler önüne seren yayını izlerken hem hüzünlenebilir hem de yaşananlara hayret edebilirsiniz.

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13:00'da "ATV Gün Ortası" adlı ana haber bülteni yayın akışında yerini alıyor. Gündemin tüm sıcak gelişmelerinden haberdar olmak için gün ortası yayınını takip edebilirsiniz. Böylelikle en güncel haberleri, genel hatlarıyla öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz.

14:00'da "Beni Bırakma" adlı fenomen dizinin yeni bölümü ekranlara dahil olacak. Gün ortanızda dizi seyretmeyi sevenlerdenseniz mutlaka bu diziyi kaçırmayın. Saatler 16:20'yi gösterdiğinde de "Esra Erol'da" adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza geliyor. Yaşanmış hayat hikayelerine tanıklık etmenizi sağlayan sürükleyici yayını, hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Cinayet olaylarından kayıplara kadar daha pek çok yaşanmış hikayeler ele alınıyor ve detaylı çözüm yolları aranmaya başlanıyor.

Haberin Devamı

19:00'da "ATV Ana Haber" adlı bülten ile haberin nabzını tutan sıcak gelişmeler ekranlarınıza geliyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, piyasa, emlak, yaşam, spor, hava durumu ve trafik gibi daha pek çok konuya dair gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Ardından saat 20:00'da "Kırgın Çiçekler" adlı dizinin yeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Gece kuşağında 00:30'da "Son Durak" adlı gündem ötesi gelişmeleri ele alan program sizlerle olacak. 01:30'da "Beni Bırakma" , 02:30'da ise "Bahtiyar Ölmez" adlı iki dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.