Bahar Şahin

Bahar Şahin

Son dakika bahar şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bahar şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bahar şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahar Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahar şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 bahar şahin haberi bulunmuştur. Tüm bahar şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tetikçinin Oğlu neden yok? Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı? 16 Mayıs Fox Tv yayın akışı
Tetikçinin Oğlu neden yok? Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı? 16 Mayıs Fox Tv yayın akışı Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen'in yer aldığı dizi son dakika değişikliği yaşadı. 16 Mayıs Fox Tv yayın akışında yer alan Tetikçinin Oğlu neden yok?
16.05.2023 Televizyon
Bahar Şahin: Aşkta doğru insanı seçemiyorum!
Bahar Şahin: Aşkta doğru insanı seçemiyorum! İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yaşayan, daha sonra birçok dizide kamera karşısına geçen Bahar Şahin, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Daha önce futbolcu Dorukhan Toköz ve meslektaşı Oktay Çubuk ile yaşadığı ilişkilerle magazin gündemine gelen genç oyuncu, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
29.04.2023 Magazin
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı?
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı? Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncuları arasında yer alan Sibel, karakteriyle izleyenleri şaşkınlığa uğratacak. Tetikçinin Oğlu Sibel'i Bahar Şahin canlandırıyor. Peki Bahar Şahin kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
18.04.2023 Televizyon
Bahar Şahin ünlü futbolcunun radarına girdi!
Bahar Şahin ünlü futbolcunun radarına girdi! Bir dönem adı Dorukhan Toköz ile anılan Bahar Şahin, başka bir futbolcunun radarına girdi. Şahin, şu sıralar Dorukhan Toköz'le aynı takımda oynayan Eren Elmalı'nın radarına girdi. Dorukhan Toköz'den ayrılan güzel oyuncu Bahar Şahin yaptığı; "Ne olacak bu erkeklerin eskort sevdası!" paylaşımıyla ihanete uğradığını ima etmişti. Dorukhan Toköz ise konuyla ilgili sessizliğini korumuştu. Bahar Şahin'i adım adım takip eden Elmalı, Instagram'dan Şahin'i beğeni yağmuruna tuttu.
28.02.2023 Magazin
Bahar Şahin görüntülenmemek için çaba sarf etti! Aracındaki çiçekler dikkat çekti
Bahar Şahin görüntülenmemek için çaba sarf etti! Aracındaki çiçekler dikkat çekti Geçtiğimiz sene Trabzonspor'da forma giyen Dorukhan Toköz ile ayrılan oyuncu Bahar Şahin, Oktay Çubuk ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak mutluluk pozlarıyla gündeme gelen ikilinin ilişkisi uzun sürmemiş; Şahin ve Çubuk, yollarını ayırmaya karar vermişti.Yaşananlardan sonra geçtiğimiz gece bir mekandan çıkarken görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlerin kendisini görüntülediğini fark edince yüzünü gizledi. Ünlü ismin aracındaki çiçekler ise dikkatlerden kaçmadı.
17.11.2022 Magazin
Bahar Şahin'in fenomen annelere tepkisi olay oldu! 'Çocuklarınızı 25-30 yaşında biri gibi...'
Bahar Şahin'in fenomen annelere tepkisi olay oldu! 'Çocuklarınızı 25-30 yaşında biri gibi...' Ünlü oyuncu Bahar Şahin, yayınladığı bir video ile çocuklarını yaşına uygun giydirmeyip sosyal medya hesaplarında paylaşan annelere seslendi. Bahar Şahin’in açıklaması Instagram’da hızla yayılarak gündem oldu.
16.07.2022 Magazin
Fadik Sevin Atasoy'dan 'fenomen oyuncu' açıklaması: Herkes doktor olabilirse oyuncu da olsun
Fadik Sevin Atasoy'dan 'fenomen oyuncu' açıklaması: Herkes doktor olabilirse oyuncu da olsun Fadik Sevin Atasoy, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Rol aldığı dizinin sezon finaline girmesiyle Broadway'da oynayacağı tek kişilik oyunun provaları için Amerika'ya gideceğini söyleyen oyuncu, son dönemde ekranda sıkça gördüğümüz sosyal medya fenomenlerinin oyunculuk yapmasını değerlendirdi.
2.06.2022 Magazin
Bahar Şahin yeni aşkı Oktay Çubuk ile el ele görüntülendi
Bahar Şahin yeni aşkı Oktay Çubuk ile el ele görüntülendi Geçtiğimiz sene Trabzonspor'da forma giyen Dorukhan Toköz ile ayrılan oyuncu Bahar Şahin, önceki gün Bebek'te yeni sevgilisi ile görüntülendi. Taze aşıklar, kameraları görünce şaşkınlık yaşadı.
2.06.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Bahar Şahin koronavirüse yakalandı!
Ünlü oyuncu Bahar Şahin koronavirüse yakalandı! Erdal Beşikçioğlu ve Enis Arıkan'dan sonra Bahar Şahin de koronavirüse yakalandı. Oksijen maskeli bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, "Nur topu gibi kovid olabilir dendi" notunu yazdı.
27.12.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Bahar Şahin son pozuyla dikkatleri üzerinde topladı!
Ünlü oyuncu Bahar Şahin son pozuyla dikkatleri üzerinde topladı! Geçtiğimiz yıl ekrana veda eden Zalim İstanbul dizisiyle yıldızı parlayan Bahar Şahin, bu defa göğüs dekolteli pozuyla dikkatleri üzerine topladı.
19.12.2021 Magazin
Bahar Şahin'e yorum yağdı! 'Bu kadar güzel olunur mu?'
Bahar Şahin'e yorum yağdı! 'Bu kadar güzel olunur mu?' En son Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren ancak şimdilerde dijital bir platformda sevenleriyle buluşan ünlü oyuncu Bahar Şahin, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Şahin, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.
14.12.2021 Magazin
Bahar Şahin'in yeni aşkı bakın kim çıktı! Dorukhan Toköz'u çabuk unuttu...
Bahar Şahin'in yeni aşkı bakın kim çıktı! Dorukhan Toköz'u çabuk unuttu... Futbolcu Dorukhan Toköz’ün ihanet ettiği Bahar Şahin yeni bir aşka yelken açtı. Birlikte tatile çıkan çift, aynı yerden ayrı ayrı yaptıkları paylaşımlarla kendilerini ele verdi.
27.11.2021 Magazin
Bahar Şahin'den imalı paylaşım!
Bahar Şahin'den imalı paylaşım! Oyuncu Bahar Şahin futbolcu Dorukhan Toköz ile birlikteydi. Aşkları uzun sürmeyen çift önce birbirini takipten çıktı sonra ayrılık haberleriyle gündem oldu. Şahin'in ayrılık sonrası imalı paylaşımı ise herkesi şaşırttı.
26.10.2021 Magazin
Yol arkadaşım oyuncuları kim, konusu ne? Yol Arkadaşım filmi nerede çekildi?
Yol arkadaşım oyuncuları kim, konusu ne? Yol Arkadaşım filmi nerede çekildi? Yol Arkadaşım filmi oyuncuları kimler, konusu ne? Başrolünde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın olduğu Yol Arkadaşım filmi bu akşam izleyiciyle buluşacak. İşte Yol Arkadaşım filmi oyuncuları, konusu ve diğer detaylar…
3.06.2021 Gündem
Bahar Şahin ile Dorukhan Toköz  aşk yaşıyor!
Bahar Şahin ile Dorukhan Toköz aşk yaşıyor! Oyuncu Bahar Şahin'in Beşiktaşlı futbolcu Dorukhan Toköz ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Şahin,Doruk'han ile fotoğrafını paylaşıp sildi.
5.05.2021 Magazin
Bahar Şahin hastaneye kaldırıldı!
Bahar Şahin hastaneye kaldırıldı! Oyuncu Bahar Şahin, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve dizi sitenden ayrıldığını açıklamıştı. Son dönemin yıldızı parlayan oyuncusu, hastanelik oldu.
8.01.2021 Magazin
Eslem Akar: Çekimlerde çok gülüyoruz
Eslem Akar: Çekimlerde çok gülüyoruz “İyi Aile Babası” dizisinden koronavirüse yakalandığı için ayrılan Bahar Şahin’in yerine kadroya dahil olan Eslem Akar, ekibe çabuk ısındı: “Çekimlerde çok gülüyoruz.”
20.12.2020 Televizyon
Bahar Şahin koronavirüse yakalandı
Bahar Şahin koronavirüse yakalandı Oyuncu Bahar Şahin'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Yeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanan Şahin'in, bir süre setlerden uzak kalma kararı aldığı ve kadrodan ayrıldığı öğrenildi.
28.11.2020 Magazin
“İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu
“İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu.
20.11.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Bahar Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahar şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.