Babayiğit

Babayiğit

Son dakika Babayiğit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Babayiğit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Babayiğit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babayiğit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babayiğit gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 babayiğit haberi bulunmuştur. Tüm babayiğit haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 ilde eş zamanlı operasyon! 3 suç örgütü çökertildi
12 ilde eş zamanlı operasyon! 3 suç örgütü çökertildi 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-45” Operasyonlarında 3 organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşılarının da içerisinde bulunduğu suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.
22.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı açıklamada, "Adıyaman, 6'lı masa denen proje yapının ve Cumhurbaşkanı adaylarının yalan ve bühtan siyasetine fırsat vermedi" dedi. Erdoğan, "14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın, gürültünün arkası hiç kesilmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyor, özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler?
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler? Sabahattin Ali'nin 1973’te Kuyucaklı Yusuf’u kaleme almıştır. Herkes tarafından beğenilen romanlardan birisidir. Milli Eğitim Bakanlığı 100 temel eserler listesine eklemiştir.
31.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 1'i yeşil, 1'i gri kategoride 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: 1'i yeşil, 1'i gri kategoride 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan'ın Kemah ilçesinde düzenlenen 'Kahramanlar- 28 Operasyonu'nda; terörden arananlar listesinde 1'i yeşil, 1'i gri kategoride yer alan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
20.11.2023 Gündem
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef hepsini gönderdi: Var mı başka babayiğit?
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef hepsini gönderdi: Var mı başka babayiğit? MasterChef Türkiye'de gergin bir akşam yaşandı. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye All Star' TV8 ekranlarında tüm hızıyla sürüyor. MasterChef'in ekrana gelen yeni bölümünde, yedek kadroya giren son isim belli olurken, Mehmet Şef ise çok sinirlendi. Yarışmacıların yaptığı harekete sinirlenen Mehmet Şef, 'Var mı başka babayiğit' diyerek yarışmacıları kulise gönderdi. İşte tüm detaylar...
9.07.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg'un Gemlik tesislerinde her 3 dakikada 1 araç üretiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg'un Gemlik tesislerinde her 3 dakikada 1 araç üretiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik’te SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni’nde konuştu.
24.04.2023 Gündem
Nilayım adlı köpeğe tecavüz iddiası! Kaşını alarak kurtulmaya çalıştı
Nilayım adlı köpeğe tecavüz iddiası! Kaşını alarak kurtulmaya çalıştı Kağıthane'de 2014 yılında Nilayım adlı köpeğe tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanıp, beraat eden Hamdi Y., kararın Yargıtay tarafından bozulması sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Olayda Hamdi Y., suçtan kurtulmak için ilginç bir yöntem denedi. İşte haberin detayları...
26.10.2022 Yaşam
Başakşehir maçından sonra olay ifadeler! 'Var mı böyle bir babayiğit?'
Başakşehir maçından sonra olay ifadeler! 'Var mı böyle bir babayiğit?' Süper Lig'in 11.haftasını değerlendiren ve Fenerbahçe hakkında Jorge Jesus'a ayrı bir parantez açan Şansal Büyüka, Portekizli teknik adamla ilgili övgü dolu sözler kullandı. Başakşehir maçında yaptığı oyuncu değişikliklerine değinen Büyüka, Jesus'un bu hamlelerini oldukça beğenirken ünlü yorumcusunun köşe yazısında 'Var mı böyle bir babayiğit' ifadeleri ise Sarı Lacivertli camiada alkış topladı.
26.10.2022 Fenerbahçe
Düzce'de 4.2 büyüklüğünde deprem
Düzce'de 4.2 büyüklüğünde deprem AFAD'dan alınan son dakika bilgisine göre, Düzce'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre il ve ilçelerde de hissedildi.
20.07.2022 Gündem
‘En büyük ve güzel’ kurbanlıklar podyuma çıktı
‘En büyük ve güzel’ kurbanlıklar podyuma çıktı Sultangazi’de kurulan kurban pazarında ‘en büyük ve güzel’ kurbanlıklar podyuma çıktı. Türkiye’nin farklı illerinden Kurban Bayramı için İstanbul’a getirilen kurbanlıkların süslenip podyuma çıkarıldığı yarışmada renkli görüntüler oluştu. 5 kişilik jürinin oylamasıyla Tokat’tan gelen 1 ton 30 kilo ağırlığındaki ‘Babayiğit’ isimli kurbanlık birinci olarak tam altın kazandı.
2.07.2022 Yaşam
İstiklal Marşı kabulü kaçıncı yılı 2022, tarihi? 12 Mart İstiklal Marşı kabulü ile ilgili sözler ve 101. yılı mesajları!
İstiklal Marşı kabulü kaçıncı yılı 2022, tarihi? 12 Mart İstiklal Marşı kabulü ile ilgili sözler ve 101. yılı mesajları! İstiklal Marşının kabulü sözleri ve mesajlar için araştırmalar başladı. 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen, Osman Zeki Üngör tarafından bestelenen Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. Yılı kutlanıyor. Bizde İstiklal Marşının kabulünün 101’inci yılında kutlama mesajları derledik. Peki, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü kaçıncı yılı 2022, tarihi ne zaman kabul edildi? İşte İstiklal marşının kabulü ile ilgili mesajlar ve İstiklal Marşı 101. sözleri…
12.03.2022 Gündem
Bakan Varank'tan İmamoğlu'na tepki: Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz!
Bakan Varank'tan İmamoğlu'na tepki: Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Dün milyonlarca İstanbullu, şehir merkezinde mahsur kaldı. Kar küremesi yapmanız, tuzlama yapmanız da mı engellendi? Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz. İstanbul’u kar kıyamet götürüyor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı gitmiş bir balıkçı restoranında görüntü veriyor" dedi.
25.01.2022 Siyaset
Bakan Varank: Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz
Bakan Varank: Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Dün milyonlarca İstanbullu, şehir merkezinde mahsur kaldı. Kar küremesi yapmanız, tuzlama yapmanız da mı engellendi? Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz. İstanbul’u kar kıyamet götürüyor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı gitmiş bir balıkçı restoranında görüntü veriyor" dedi.
25.01.2022 Siyaset
Köpeğe istismar davasında Yargıtay'dan flaş karar!
Köpeğe istismar davasında Yargıtay'dan flaş karar! Kağıthane'de 2014 yılında Nilayım adlı köpeğe tecavüz ettiği iddiasıyla beraat eden sanık Hamdi Y. hakkındaki karar Yargıtay'da bozuldu. Yargıtay, kamera görüntülerindeki kişinin sanık olup olmadığı ve eylemi konusunda eksik araştırma yapıldığı gerekçesiyle kararı bozdu. Mahkeme, bozma sonrası görülen ilk duruşmaya katılmayan sanık hakkında bir sonraki duruşmaya zorla getirme kararı verdi.
16.11.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de 52 fabrikanın toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Buradan sanayicimize bir müjde vermek istiyorum. Sivrihisar OSB'yi bu yıl tamamlayarak sanayicimizin hizmetine sunuyoruz." dedi.
23.10.2021 Siyaset
Avrupa’nın ‘Silikon Vadisi’ İstanbul
Avrupa’nın ‘Silikon Vadisi’ İstanbul Dünyaca ünlü İngiliz gazetesi Financial Times, teknoloji yatırımları açısından bu yılın en sıcak fikirlerinin Silikon Vadisi’nden değil İstanbul’dan çıktığını yazdı. ‘Türkiye nasıl Avrupa teknolojisinin yıldızı oldu’ başlıklı gazetenin haberinde, İstanbul’un teknoloji alanında potansiyelinin yüksek olduğuna dikkat çekti.
13.08.2021 Bilim ve Teknoloji
'1239 adet Ar-Ge merkezi ve 79 Teknopark kurduk'
'1239 adet Ar-Ge merkezi ve 79 Teknopark kurduk' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Verimlilik ve Teknoloji Fuarı"nda konuştu. Oktay, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde 1239 adet Ar-Ge merkezi ve 79 Teknopark kurulduğunu, yeni çalışmaların da yapıldığını bildirdi.
9.06.2021 Bilim ve Teknoloji
İstiklal marşı kabulü ile ilgili şiirler… İstiklal Marşının kabulü 100. yılında! 12 Mart istiklal marşının kabulü ile ilgili anma sözleri ve mesajları…
İstiklal marşı kabulü ile ilgili şiirler… İstiklal Marşının kabulü 100. yılında! 12 Mart istiklal marşının kabulü ile ilgili anma sözleri ve mesajları… İstiklal Marşının kabulü üzerinden 100 yıl geçti. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin millî marşı olan İstiklâl Marşı 100 yıl önce ilk defa bugün Meclis’te okundu. Millî Mücadele devam ederken, Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınan şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklâl Marşı olarak kabul edildi. Savaştan etkilenen Anadolu insana cesaret vermesi için yazışan şiir, Osman Zeki Üngör tarafından bestelendi. Orkestrasyonu ise Edgar Manas tarafından yapıldı. İstiklal Marşının kabulü ile ilgili şiir, anma sözleri ve mesajları…
11.03.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacak
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacak Mliiyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Bundan sonra terörle mücadele stratejisinde Gara öncesi ile sonrası aynı olmayacak, inanıyorum. PKK ile saf tutan kim varsa tepeden tırnağa tutuşturulacak. PKK terör örgütü ya silahları ile ve son teröriste kadar güvenlik güçlerine teslim olup adalet önünde hesap verecektir, ya da azdan az çoktan çok gidecek, hainlerin kafaları koparılacak." dedi.
16.02.2021 Siyaset
Sinemanın Mahmut Hoca'sı Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor!  Münir Özkul kimdir?
Sinemanın Mahmut Hoca'sı Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor! Münir Özkul kimdir? Tiyatronun Kavuklu'su, sinemanın Mahmut Hoca'sı: Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor. Onlarca tiyatro oyununda ve çok sayıda filmde rol alan usta sanatçı, kariyeri boyunca Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü de dahil çok sayıda önemli ödüle layık görüldü. Peki, Münir Özkul kimdir? İşte Münir Özkul filmleri ve hayatı hakkında merak edilenler...
5.01.2021 Gündem
Savcı Sayan'ı tehdit eden kişi belirlendi!
Savcı Sayan'ı tehdit eden kişi belirlendi! Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyada ölümle tehdit edilmesiyle ilgili olarak, “AB’ye ve İsviçreli yetkililere mektup yazacağım. Bu, HDP’li birinin başına gelmiş olsaydı dünyayı ayağa kaldırırlardı. Seçilmiş belediye başkanıyım, üstelik Kürdüm ama tık yok” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla harekete geçen emniyet güçleri, Sayan’ı tehdit eden kişinin İsviçre’de yaşayan Abdülkadir Aktürk olduğunu saptadı.
23.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Salgının ortaya çıkardığı değişim süreciyle dünyayla birlikte Türkiye de yeni bir döneme giriyor. Ülkemiz yatırımın, üretimin ve ticaretin yükselen merkezlerinden biri olarak gösteriliyor. İnşallah ülkemiz hazırlık devrini geride bırakıp, artık şahlanış dönemine giriyor" dedi.
18.11.2020 Siyaset
Darp edilen sağlık çalışanı: Şu an sol gözüm görmüyor
Darp edilen sağlık çalışanı: Şu an sol gözüm görmüyor İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde maskesini doğru takması uyarısında bulunduğu kişi tarafında darp edilen sağlık çalışanı Rıfat Babayiğit, "Şu an sol gözüm görmüyor. Göreceğimi söylüyorlar ama ne kadar göreceğim bilmiyorum. İkinci bir ameliyatta daha olacağım" dedi.
26.09.2020 Gündem
Çapa Tıp Fakültesinde sağlık çalışanını darp eden kişi tutuklandı!
Çapa Tıp Fakültesinde sağlık çalışanını darp eden kişi tutuklandı! Çapa Tıp Fakültesinde maske takmadığı için kendisini uyaran sağlık çalışanını darp eden şahıs, 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı.
26.09.2020 Gündem
Bakan Koca açıkladı! İzmir'de vaka sayısı yüzde 42 arttı
Bakan Koca açıkladı! İzmir'de vaka sayısı yüzde 42 arttı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı son dakika açıklamasında salgında şiddetlenme yaşandığını belirterek İzmir'de vaka sayısının bir önceki aya göre yüzde 42 artış gösterdiğini duyurdu.
18.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Babayiğit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babayiğit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.