Babaeski

Babaeski

Son dakika Babaeski haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Babaeski ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Babaeski haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babaeski

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babaeski gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 babaeski haberi bulunmuştur. Tüm babaeski haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: 11 kişi yaralandı
Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: 11 kişi yaralandı Kırklareli'nin Kavaklı beldesi yakınlarında Bulgaristan'a yolcu taşıyan otobüs Kırklareli'nde devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Kırklareli'nde nehre düşen aracın sürücüsü öldü
Kırklareli'nde nehre düşen aracın sürücüsü öldü Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde nehre düşen aracın sürücüsü öldü. Ekipler aracı ve şahsın cansız bedenini dereden çıkarmak için büyük çaba sarf etti.
21.12.2023 Gündem
Edirne'de 12 araç birbirine girdi: 2 ölü, 36 yaralı
Edirne'de 12 araç birbirine girdi: 2 ölü, 36 yaralı Edirne'de tarlada yakılan anız ateşinden çıkan dumanın kapladığı TEM otoyolunda, 12 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı.
10.09.2023 Yaşam
Bulgaristan'dan Türk hava sahasını ihlal eden helikopterden 101 kilo uyuşturucu atıldı
Bulgaristan'dan Türk hava sahasını ihlal eden helikopterden 101 kilo uyuşturucu atıldı Bulgaristan sınırında Türk hava sahasını ihlal eden helikopterden atılan piyasa değeri 20 milyon TL olan 101 kilo skunk ele geçirildi; 3 şüpheli yakalandı.
17.07.2023 Gündem
'Risksiz' görülen kente akın başladı! Ev-arsa fiyatları üç kat arttı, kiralık daire yok
'Risksiz' görülen kente akın başladı! Ev-arsa fiyatları üç kat arttı, kiralık daire yok Türkiye'de 'deprem riski' bulunmayan iller arasında gösterilen Kırklareli'de, ev ve arsalara yoğun talep oluştu. Lüleburgaz, Babaeski ve Vize ilçelerinde ev ile arsa fiyatları 3'e katlanırken, kentte kiralık daire sıkıntısı başladı. Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ise çarpıcı uyarılarda bulundu.
5.03.2023 Gündem
Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı
Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya ve İzmir için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yağışın, yarın sabah saatlerinden sonra etkili olmasının beklendiği belirtildi.
30.11.2022 Gündem
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı Yaklaşık 3 aydır bağırsak enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören sunucu Erkan Yolaç'ın son 10 gündür yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında eşi Asuman Tuğberk Yolaç, "Son 10 gündür yoğun bakımdayız. Bilinci açılıyor, kapanıyor. Onunla konuşabildiğimiz zamanda hep 'ne zaman çıkacağım' diye soruyor. Çıkacağız Erkancığım, yürüyerek geldik, yürüyerek çıkacağız diyorum. Duaları bekliyoruz" dedi.
27.10.2022 Magazin
Erkan Yolaç kimdir? Evet Hayır sunucusu kaç yaşında, nereli, yaşıyor mu, Erkan Yolaç’ın hastalığı ne?
Erkan Yolaç kimdir? Evet Hayır sunucusu kaç yaşında, nereli, yaşıyor mu, Erkan Yolaç’ın hastalığı ne? Evet Hayır sunucusu olarak tanınan Erkan Yolaç hastalığı sebebiyle gözetim altına alındı. Peki, Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Evet Hayır sunucusu Erkan Yolaç’ın hastalığı ne?
26.10.2022 Magazin
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kaza ihbarına giden jandarmaya başka bir araç çarptı: 1 şehit, 1 asker yaralı
Kaza ihbarına giden jandarmaya başka bir araç çarptı: 1 şehit, 1 asker yaralı Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde kaza ihbarına giden jandarmaya yoldan geçen başka bir araç çarptı. Kaza sonrasında 1 jandarma şehit oldu.
3.10.2022 Gündem
Yunanistan'ın kara lekesi: 201 yıllık acı Mora Katliamı
Yunanistan'ın kara lekesi: 201 yıllık acı Mora Katliamı Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, 1821 yılında Yunanlıların Türk ve Müslüman toplumuna yönelik katliamında hayatını kaybedenleri anma programı düzenlendi.
23.09.2022 Gündem
410 bin liralık telefonla dolandırıcılığın 5 şüphelisi yakalandı
410 bin liralık telefonla dolandırıcılığın 5 şüphelisi yakalandı Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, telefonla N.Ü.'yü 410 bin lira dolandırdığı gerekçesiyle aranan 5 şüpheli, İstanbul'da polis ekiplerince yakalandı. 
9.09.2022 Yaşam
Hisarcıklıoğlu: Dünyanın en stratejik sektörü tarım ve hayvancılık
Hisarcıklıoğlu: Dünyanın en stratejik sektörü tarım ve hayvancılık Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Dünyanın en stratejik sektörü, en çok kazandıracak sektörü hangisidir, derseniz, tarım ve hayvancılık. Yıllardır biz bunu ifade ediyorduk, ne zaman pandemi çıktı, Rusya-Ukrayna savaşı çıktı, bütün dünya yeni anladı” dedi.
13.08.2022 Ekonomi
Trenle işçi servisi çarpıştı! 27 kişi yaralandı
Trenle işçi servisi çarpıştı! 27 kişi yaralandı Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde yük trenini hemzemin geçitte işçi servisine çarpması sonucu meydana gelen kazada 27 kişi yaralandı.
10.03.2022 Yaşam
Köye 'Koleda' musallat oldu! Korkudan dışarı çıkamadılar, Belediye başkanı açıkladı
Köye 'Koleda' musallat oldu! Korkudan dışarı çıkamadılar, Belediye başkanı açıkladı Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesinde bin yıllık Balkan geleneği olan 'Koleda', kutlandı. Yüzlerini boyayarak çarşaf ve giydikleri kıyafetlerle korkunç görünen kalabalık grup, gelenek gereği camları vurarak belde halkını korkuttu.
8.01.2022 Yaşam
İki kent suya gömüldü! Turuncu alarm verildi...
İki kent suya gömüldü! Turuncu alarm verildi... Trakya'da etkili olan sağanak, Edirne ve Kırklareli'de taşkınlara neden oldu. Devlet Su İşleri (DSİ) 11'inci Bölge Müdürlüğü, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yükselen Ergene Nehri için 'turuncu alarm' verdi. Son 24 saatte debisi 7,5 kat artan Ergene, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde yatağından taşarken, çevredeki tarım alanları da sular altında kaldı.
29.12.2021 Gündem
Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattının yüzde 47'si tamamlandı
Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattının yüzde 47'si tamamlandı Türkiye'nin Avrupa ülkeleriyle yüksek standartlı demir yolu bağlantısını sağlayacak "Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesi" kapsamında inşası süren Çerkezköy-Kapıkule hattındaki çalışmaların yüzde 47'si tamamlandı.
31.08.2021 Ekonomi
Kaymakam Murat Atıcı kimdir? Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Murat Atıcı Bozkurt Kaymakamı oldu! Bozkurt’un yeni Kaymakamı Murat Atıcı!
Kaymakam Murat Atıcı kimdir? Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Murat Atıcı Bozkurt Kaymakamı oldu! Bozkurt’un yeni Kaymakamı Murat Atıcı! Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi kaymakamı Yenidünya ile Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Atıcı yer değiştirildi. Peki, Murat Atıcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
17.08.2021 Gündem
Trakya'da yağış sonrası kırmızı alarm!
Trakya'da yağış sonrası kırmızı alarm! Trakya’da geçtiğimiz günlerde etkili yağış sonrası taşan Ergene Nehri’ndeki zehirlerin, yer altı sularına ve toprağa karıştığı belirtildi.
7.02.2021 Gündem
Kırklareli’de 250 kişiye PCR testi yapılacak
Kırklareli’de 250 kişiye PCR testi yapılacak Kırklareli genelinde yeni tip korona virüsü (Covit-19) yaygınlığının tespit edilmesi amacıyla TÜİK ortaklığında 250 kişiye PCR ve kan testi yapılacak.
10.01.2021 Sağlık
Sıkı tedbirler uygulandı, orada vaka sayısı sıfırlandı!
Sıkı tedbirler uygulandı, orada vaka sayısı sıfırlandı! Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Alpullu’da görülen 60 pozitif, 90 temaslı koronavirüs vakasını Belediye Başkanı, muhtarlar, esnaf ve halk elbirliğiyle sıfıra düşürmeyi başardı. Şimdi koronavirüs vakasının görülmediği Alpullu’da Belediye Başkanı Erhan Ceylan, halkın, kurallara uymaya devam edeceğini bildirdi.
24.12.2020 Gündem
Kırklareli'de dev vurgun! Tam 2 ton ele geçirildi
Kırklareli'de dev vurgun! Tam 2 ton ele geçirildi Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda 2 ton kaçak şarap ele geçirildi.
20.11.2020 Gündem
Prof. Dr. Ercan'dan Marmara'da deprem açıklaması! '24 atom bombasına eşdeğer...'
Prof. Dr. Ercan'dan Marmara'da deprem açıklaması! '24 atom bombasına eşdeğer...' Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Bölgesi’nde büyük depremin Tekirdağ’da olacağını iddia etti. Ercan, "Kimse Tekirdağ depreminden söz etmiyor herkes İstanbul diyor. Oysaki büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’da beklenen depremde açığa çıkacak güç 4,3 atom bombası gücünde olacak ama Marmara Ereğlisi’nde olacak olan depremde açığa çıkacak güç ise 24 atom bombasına eşdeğer olacaktır” dedi.
19.11.2020 Gündem
Yasak geldi! Bunu yapmayan kente giremeyecek!
Yasak geldi! Bunu yapmayan kente giremeyecek! Kırklareli'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında HES kodu olmayanlar kente giriş yapamıyor. Kırklareli Valisi Osman Bilgin başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu'nda, Kovid-19 tedbirleri kapsamında Lüleburgaz, Babaeski ve Vize otoyol gişelerindeki kente giriş güzergahlarında kimlik ve HES kodu sorgulaması yapılması kararının ardından denetimler başladı.
2.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Babaeski ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babaeski haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.