Baba Olmak

Baba Olmak

Son dakika baba olmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baba olmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baba olmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baba Olmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baba olmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.103 baba olmak haberi bulunmuştur. Tüm baba olmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem...
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem... Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 41 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la aşk pozu paylaştı. Evliliğe sıcak bakan ve yeniden baba olmak istediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil'e sevgilisinden çok sevindiği bir hediye gelmişti. Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan'la bir paylaşım yaptı. Ünlü şovmenin "Sevgilim" notunu düştüğü paylaşımına "Maşallah" yorumları yağdı!
19.02.2024 Magazin
Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara bağlayacak! Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi?
Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekranlara bağlayacak! Efe'yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi? Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile her cuma akşamı ekrana gelmeye devam ediyor.
18.10.2023 Magazin
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Nicel Taşdemir, yaşam tarzının baba olmak için gereken sperm miktarında etkili olduğunu belirterek, 'kısırlık' hakkında açıklamalarda bulundu.
24.07.2023 Sağlık
Hera Aslan: Ben ne dersem o, evde de benim sözüm geçer!
Hera Aslan: Ben ne dersem o, evde de benim sözüm geçer! Şarkıcı Hera Aslan (32), geçtiğimiz akşam Ataşehir’de yer alan bir mekanda konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ sevgilisi Ozan Doğulu'nun, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusuna “Yeterince çocuğumuz var" karşılığını vermesiyle ilgili konuştu.
20.05.2023 Magazin
Ozan Doğulu'dan 'dördüncü çocuk' açıklaması! Hera'nın cevabı dikkat çekti
Ozan Doğulu'dan 'dördüncü çocuk' açıklaması! Hera'nın cevabı dikkat çekti Aranjör ve DJ Ozan Doğulu, önceki akşam kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Hera Aslan (32) ile Ankara'da bir mekanın açılışında sahne aldı. 2018 yılında boşandığı Ece Hanım ile evliliğinden Arya, Lila ve Elya adında üç kızı olan Doğulu, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusunu yanıtladı. Şarkıcı Hera da bu soruya kayıtsız kalmadı.
29.04.2023 Magazin
'Kraliçe' bu akşam başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterler
'Kraliçe' bu akşam başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterler Kanal D’nin; yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar'dan uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı 'Kraliçe' dizisi, bu akşam izleyici karşısına çıkıyor.
22.03.2023 Televizyon
'Kraliçe' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri
'Kraliçe' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.
20.03.2023 Televizyon
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı Türkiye’yi sarsan büyük depremlerin ardından Gaziantep Nurdağı’nda 130 saat sonra 3 çocuğu ve eşiyle enkazdan sağ olarak çıkartılan Hasan Basri Aslan’ın 112 ambulansında kendisine oksijen verip müdahale eden sağlık görevlilerine, “Ama ben çok kokuyorum. Sizi rahatsız ediyorum” sözleri herkesi ağlattı.
11.02.2023 Gündem
Özgü Kaya ve Arda Türkmen’den Set Ekstra ’ya çok özel açıklamalar!
Özgü Kaya ve Arda Türkmen’den Set Ekstra ’ya çok özel açıklamalar! Kanal D’nin, her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı Türkan karakteri ile herkesin gönlünde taht kuran oyuncu Özgü Kaya, bu hafta sevilen şef Arda Türkmen’in mutfağına konuk oldu. Çekimler sonrası Set Ekstra programından Asiye Acar’ın sorularını cevaplayan ikili samimi açıklamalarda bulundu.
16.01.2023 Televizyon
Evliliği bitiren sorun! Tüm çiftleri ilgilendiriyor, istememek 'kusur' sayılıyor
Evliliği bitiren sorun! Tüm çiftleri ilgilendiriyor, istememek 'kusur' sayılıyor Evli çiftlerin birçoğu bu sorunu yaşıyor. Kadın ya da erkeğin çeşitli sebeplere bağlı olarak çocuk istememesi söz konusu olabiliyor. Özellikle yeni evli sayılabilecek çiftlerden bir taraf, karşı tarafın hiç çocuk istemediğini öğrendiğinde büyük bir şok ile karşılaşıyor, tartışmalar büyüyor. Bu da en sonunda çiftleri boşanmanın eşiğine getirebiliyor. Çocuk istememenin 'kusur' sayıldığı kararlar da mevcut. Uzman isimler konuya ilişkin önemli detaylara yer verdi...
14.01.2023 Gündem
Eşine şantaj yapanı öldüren sanığa verilen cezaya itiraz
Eşine şantaj yapanı öldüren sanığa verilen cezaya itiraz Kayseri'de C.A.'ya yönelik, 'özel hayatın gizliliği' ve 'şantaj’ suçundan 3,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Gökhan Özcan'ı (35), adliye çıkışında öldüren kadının eşi İsmail Altuntaş'a 'iyi hal' indirimiyle verilen 26 yıl 8 ay hapis ile onu azmettirdiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan eşi C.A.’ya verilen beraat kararına, maktulün ailesi itiraz etti. Özcan ailesinin avukatları İsmail Altuntaş’a verilen cezayı az buldu, beraat eden C.A.'nın da cezalandırılması gerektiğini belirtti.
30.12.2022 Gündem
Burak Özçivit'ten oğlu Karan'la pozlar! Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı
Burak Özçivit'ten oğlu Karan'la pozlar! Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit'in bugün doğum günü. İkinci kez baba olmak için gün sayan 38 yaşına basan yakışıklı oyuncu, Instagram hesabından 2019'da dünyaya gelen oğlu ile paylaşımda bulundu. Karan ile eğlenceli hallerini yayınlayan Özçivit'e, eşi Fahriye Evcen'den romantik bir yorum geldi.
24.12.2022 Magazin
Eşine şantaj yapanı öldüren kocaya iyi hal indirimiyle 26 yıl 8 ay hapis
Eşine şantaj yapanı öldüren kocaya iyi hal indirimiyle 26 yıl 8 ay hapis Kayseri'de C.A.'ya yönelik, 'özel hayatın gizliliği' ve 'şantaj suçundan 3,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Gökhan Özcan'ı (35), adliye çıkışında öldüren kadının eşi İsmail Altuntaş, tutuklu yargılandığı davada 'iyi hal' indirimiyle 26 yıl 8 ay hapse çarptırıldı. Sanığı azmettirdiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan eşi C.A. ise beraat etti.
1.12.2022 Gündem
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar! "Dünyanın en güzel çifti" olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar. Ünlü çift hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı.
19.11.2022 Magazin
Fahriye Evcen hamile mi, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in 2. çocuğu mu olacak? Fahriye Evcen tekrar hamile mi?
Fahriye Evcen hamile mi, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in 2. çocuğu mu olacak? Fahriye Evcen tekrar hamile mi? Fahriye Evcen hamile mi 2022? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun rolünü canlandıran, Fahriye Evcen 2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile dünya evine girmişti. 2019 yılında oğulları Karan'ı kucaklarına alan ünlü çiftten sevindiren haber geldi. Peki, Fahriye Evcen-Burak Özçivit’in 2. çocuğu mu olacak? Fahriye Evcen tekrar hamile mi?
22.06.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe kime benziyor? Kenan İmirzalıoğlu'ndan ilk yorum
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe kime benziyor? Kenan İmirzalıoğlu'ndan ilk yorum İkinci kez anne-baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinden yakışıklı oyuncu, önceki gün Ulus'ta bulunan spor salonundan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle konuşan İmirzalıoğlu, meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un önceki haftalarda dünyaya gelen oğlu Kurt Efe hakkında konuştu.
2.05.2022 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'ndan tokat açıklaması: Will Smith’e hiç yakışmadı!
Kenan İmirzalıoğlu'ndan tokat açıklaması: Will Smith’e hiç yakışmadı! Şimdilerde ikinci kez baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, Etiler’de objektiflere takıldı. Oyuncu, meslektaşı Will Smith’in, Oscar töreninde sunucu Chris Rock’a attığı tokatla ilgili açıklama yaptı.
2.04.2022 Magazin
Sinan Akçıl: Baba olma hayallerimi erteledim
Sinan Akçıl: Baba olma hayallerimi erteledim 1 Ocak 2019 tarihinde Amsterdam'da dünyaevine giren Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çifti, dokuz ay sonra ani bir kararla boşanmıştı. Ayrılığa oyuncunun kıskançlık krizlerinin neden olduğu iddia edilmişti. Şubat 2021'de tekrar nikâh masasına oturan ikiliden 39 yaşındaki şarkıcının çocuk isteğine Kıratlı'nın sıcak bakmaması, ikinci boşanma kararında en büyük etken olduğu konuşuluyor. Sinan Akçıl'dan bu konuya gönderme niteliğinde bir açıklama geldi.
28.03.2022 Magazin
Hande Soral ve İsmail Demirci çifti bebeklerinin ismini açıkladı!
Hande Soral ve İsmail Demirci çifti bebeklerinin ismini açıkladı! 5 yıl önce ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu Hande Soral ile İsmail Demirci, anne-baba olmak için gün sayıyor. Ünlü çift, bebeklerine verecekleri ismi duyurdu.
21.03.2022 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi projesi ile ekranlara mı dönüyor? Son noktayı koydu
Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi projesi ile ekranlara mı dönüyor? Son noktayı koydu İkinci kez baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Etiler'deydi. Yeni bir dizi projesiyle ekranlara döneceği yönünde hakkında haberler çıkan İmirzalıoğlu, konuya son noktayı koydu.
19.03.2022 Magazin
Hande Soral karnı burnunda poz verdi!
Hande Soral karnı burnunda poz verdi! Bensu Soral'ın kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. 7 aylık hamile olan Soral, son halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu, yeni fotoğraflarını, "Göbek güncelleme!" notuyla yayınladı.
17.03.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'a gelen reklam teklifi dudak uçuklattı!
Kıvanç Tatlıtuğ'a gelen reklam teklifi dudak uçuklattı! Modacı Başak Dizer ile 2016 yılında nikah masasına oturan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şimdilerde baba olmak için gün sayıyor. Kıvanç Tatlıtuğ'a bir içecek firmasında servet değerinde reklam teklifi geldi.
13.03.2022 Magazin
Ece Çeşmioğlu'ndan karnı burnunda pozlar!
Ece Çeşmioğlu'ndan karnı burnunda pozlar! Haziran ayında evlenen oyuncu çift Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez, anne-baba olmak için gün sayıyor. Yaklaşık 8 aylık hamile olan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından karnı burnunda fotoğrafını paylaştı.
13.03.2022 Magazin
Kar tatilinde olan Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni poz!
Kar tatilinde olan Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni poz! Modacı Başak Dizer ile 2016 yılında nikah masasına oturan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şimdilerde baba olmak için gün sayıyor. Bir erkek bebek bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti, hafta sonu dağdaydı. Tatilin keyfini çıkaran ikiliden Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir fotoğraf paylaştı.
17.02.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ menemen paylaşımıyla takipçilerini ikiye böldü!
Kıvanç Tatlıtuğ menemen paylaşımıyla takipçilerini ikiye böldü! Baba olmak için gün sayan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ mutfağa girdi. Karavanda Menemen yapan Tatlıtuğ, takipçilerini ikiye böldü...
12.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Baba Olmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baba olmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.