Ayşen

Ayşen

Son dakika ayşen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşen gelişmeleri de dahil olmak üzere 699 ayşen haberi bulunmuştur. Tüm ayşen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız Eskişehir’de inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde 200 binden fazla inşaat şu anda hızla devam ediyor. Bugüne kadar 46 bin konutu dağıttık. Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular!
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular! Adana’nın Kozan ilçesinde Fen Lisesi öğrencileri, hobi için başladıkları satrançla Adana'da 32 okulun katıldığı turnuvada il ikincisi oldu.
5.03.2024 Adana
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor'
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor' Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda, son yolculuğuna uğurlandı. 55 yaşında hayatını kaybeden Gruda'nın cenazesi Şişli Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
27.12.2023 Magazin
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda çiftinin kızı Elvan Gruda, 55 yaşında yaşamını yitirdi. Elvan Gruda'nın vefatının ardından acı gerçeği yakın arkadaşı oyuncu Tuna Arman açıkladı: 'Kendi seçimiydi, kanseri umursamadı'
25.12.2023 Magazin
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti 1960'ta kurulan Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay, zatürreye bağlı organ yetmezliğinden 81 yaşında hayatını kaybetti
6.12.2023 Magazin
12 yıldır Aysen Sabancı’yla sevgili olan Mirkelam'dan evlilik yanıtı: Aşk falan yok!
12 yıldır Aysen Sabancı’yla sevgili olan Mirkelam'dan evlilik yanıtı: Aşk falan yok! Uzun süredir ortalarda görünmeyen Mirkelam, önceki akşam Etiler Akmerkez’de yeni imajıyla görüntülendi. Yaklaşık 12 yıldır birlikte olduğu Aysen Sabancı ile aşk hayatının sorulması üzerine Mirkelam, "Aşk falan yok" sözleriyle şaşırttı. Ünlü şarkıcının 'evlilik' yanıtı da dikkat çekti.
15.11.2023 Magazin
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi Oyuncu Ayşen İnci, rol arkadaşı Haluk Bilginer'e bu sözlerle takıldı. Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie ile birlikte kamera karşısına geçiyor.
11.11.2023 Magazin
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaya geçidinde lise öğrencisi Sıla Akgül'e (15) çarpıp, ölümüne neden olan otomobil sürücüsü Tolga Yağcı'nın (30) 'taksirle ölüme neden olma suçundan' 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada karar çıktı. Hakim, Yağcı'ya önce 4 yıl hapis cezası verdi ardından 'iyi hal' indirimiyle bu cezasını 3 yıl 4 aya indirip, 24 ayda ödenmek üzere 24 bin 300 lira para cezasına çevirdi.
19.10.2023 Gündem
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
27.09.2023 Televizyon
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey! Kanal D’deki ‘Yargı’nın üçüncü sezonu dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Yeni sezona bomba gibi giren dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, sosyal medya hesabından senarist Sema Ergenekon'a seslendi.
25.09.2023 Televizyon
Sıfır Atık Vakfı kuruldu
Sıfır Atık Vakfı kuruldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan Sıfır Atık çalışmaları kapsamında Sıfır Atık Vakfı kuruldu.
22.09.2023 Gündem
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor Kanal D’nin, başladığı günden bu yana ekrana damga vuran reyting rekortmeni dizisi Yargı, 24 Eylül Pazar günü üçüncü sezona başlıyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan dizi yayınlanan ikinci tanıtım ile izleyiciyi büyük bir bulmacanın içine çekiyor.
18.09.2023 Televizyon
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının birinci ayağı 19-21 Mayıs tarihlerinde, 2.ayağı 2-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının final müsabakaları 23-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşti.
26.06.2023 Diğer Sporlar
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
Antalya'da oyunu kullanan Bakan Çavuşoğlu: İkinci tura da iyi hazırlandık
Antalya'da oyunu kullanan Bakan Çavuşoğlu: İkinci tura da iyi hazırlandık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci oylaması için oy kullandıktan "İkinci tura da iyi hazırlandık. Tabii iki aday iyi çalıştı. Demokratik olgunluk içinde geçen seçimler, aslında tüm dünyaya da bir ders verdi" dedi.
28.05.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Eskişehir seçim sonuçları 2023: Eskişehir ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı ve milletvekili canlı seçim sonucu... Eskişehir hangi parti kazandı?
Eskişehir seçim sonuçları 2023: Eskişehir ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı ve milletvekili canlı seçim sonucu... Eskişehir hangi parti kazandı? Eskişehir seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçlarıyle birlike açıklanıyor. Cunhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin yapılacağı Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı için yarışacak. Eskişehir seçim sonuçları da gazetavatan.com'da olacak. Eskişehir ilçe seçim sonuçlarının sandıkların açılması ve oyların sayılmasıyla belli olacağı 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Eskişehir'de hangi parti kazandı? Hangi ittifak Eskişehir'de kazandı?
14.05.2023 Seçim
Bakan Dönmez: Hidrokarbon aramaları konusunda dünyanın dört bir tarafından teklifler alıyoruz
Bakan Dönmez: Hidrokarbon aramaları konusunda dünyanın dört bir tarafından teklifler alıyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, hidrokarbon arama ve araştırmaları konusunda dünyada bu kadar geniş filoya sahip nadir ülkelerden birinin Türkiye olduğunu belirterek, “Şimdi dünyanın dört bir tarafından ‘Bu sondajları gelin bizim burada da yapın’ diye teklifler alıyoruz. Asya’dan, Amerika’dan, Afrika’dan, Orta Doğu’dan. Tabii önceliğimizi Karadeniz gaz keşfine vermiştik. Şimdi iş programımız elverdikçe bu filomuzun bir kısmını belki yurt dışındaki işlere gönderebiliriz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi Sanatta Engel Yok Vakfı, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yaralarımızı sarmak ve engelli yaşamlara dokunmak amacıyla “Deprem ve Umut” adlı bir sergi düzenlendi. 52 sanatçının 70 özgün eserle katıldığı sergi, İstanbul Kadıköy’de nisan boyunca açık kalacak. Sergiden elde edilecek gelirin, engelli depremzedelere akülü araç almak için harcanacağı açıklandı.
3.04.2023 Kültür Sanat
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Uzm. Dr. Aydın: Kanser hangi organdaysa ona göre belirtileri vardır
Uzm. Dr. Aydın: Kanser hangi organdaysa ona göre belirtileri vardır Radyasyon Onkolojisi Bölümü Uzmanı Dr. Ayşen Aydın, sebepsiz yere iştahta azalma, kilo kaybı, çok çabuk yorulma, gece terlemeleri varsa kanserden şüphelenilebileceğini söyleyerek, kanserin hangi organdaysa ona göre belirtileri olduğunu kaydetti.
16.03.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Ayşen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.