Aysel Gürel

Aysel Gürel

Son dakika Aysel Gürel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aysel Gürel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aysel Gürel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aysel Gürel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aysel gürel gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 aysel gürel haberi bulunmuştur. Tüm aysel gürel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baha Boduroğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Baha Boduroğlu şarkıları…
Baha Boduroğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Baha Boduroğlu şarkıları… Baha Boduroğlu vefat etti. Bodruoğlu’nun vefatıyla birlikte kariyeri ve hayatı merak edilmeye başlandı. Baha Boduroğlu, Güzin Sokullu ile yolunun kesişmesinin ardından müziğe yöneldi. Gençlik Başımda Duman şarkısı bugün hala dinlenmeye devam ediyor. Peki, Baha Boduroğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Baha Boduroğlu şarkıları…
20.07.2023 Magazin
Usta sanatçı Baha Boduroğlu hayatını kaybetti
Usta sanatçı Baha Boduroğlu hayatını kaybetti Şarkıcı ve besteci Baha Boduroğlu hayatını kaybetti. 
20.07.2023 Magazin
Pakize Suda son yolculuğuna uğurlandı! Büyük vefasızlık
Pakize Suda son yolculuğuna uğurlandı! Büyük vefasızlık Bir süredir demans hastalığıyla mücadele eden Pakize Suda, beynine pıhtı atması sonucu 70 yaşında hayatını kaybetmişti. Suda, Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Kurşunlu Camii'nde kılınan cuma namazı sonrası, Menteşe Şehir Yeni Mezarlığı'na defnedildi. Törene sanat camiasından katılım olmaması dikkati çekti.
23.12.2022 Magazin
Müjde Ar: Süreler düşerse setlere dönerim
Müjde Ar: Süreler düşerse setlere dönerim Türk sinemasının usta isimlerinden Müjde Ar, önceki gün eski Kültür ve Turizm Bakanı eşi Ercan Karakaş ile birlikte alışveriş turunda görüntülendi. Hayatına Bodrum'da devam eden 68 yaşındaki sanatçı, zaman zaman İstanbul'a geldiklerini söylerken; ara verdiği setlere dönmek için şartını da açıkladı.
10.10.2022 Magazin
Müjde Ar: Anneme ‘Deli Aysel’ diyorlardı ama o bir dehaydı!
Müjde Ar: Anneme ‘Deli Aysel’ diyorlardı ama o bir dehaydı! Küçükçekmece Belediyesi’nin 'Çekmecemde Kitap Var' söyleşilerine konuk olan Müjde Ar, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Annesi Aysel Gürel’in vefatının ardından onun anısına armağan edilen 'Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam' şiir kitabını ve usta sanatçıya anılarını anlatan Müjde Ar, “Annem tabuları yıkarak, ataerkil sistemin dayattığı her şeyi yıkarak kendine bir yol çizerdi. 'Deli Aysel' diyorlardı ama o bir dehaydı” dedi. Ünlü oyuncu, annesinin yazdığı, Sezen Aksu'nun seslendirdiği 'Ünzile' şarkısının dramatik hikayesini de anlattı.
10.05.2022 Magazin
VJ Bülent: 8 aydır yastayım
VJ Bülent: 8 aydır yastayım 90’ların en ünlü VJ’lerinden biri Bülent Çarıkçı’ydı. Dönemin en çok izlenenleri arasında VJ Bülent’in gece yayınları vadı. Ünlü sunucu, 11 yıldır ekrandan uzak Edirne ve Selanik arası bir hayat yaşıyor. VJ Bülent, “Biri yazmıştı ‘Bülent’le başladı VJ’lik, Bülent’le bitti.’ Doğru gibi... Hâlâ ekranda olduğumu sanıyorlar” diyor.
10.10.2021 Magazin
Melek Mosso: Böyle olunca tabii gündemde Şeyma Subaşı'nı görürsün
Melek Mosso: Böyle olunca tabii gündemde Şeyma Subaşı'nı görürsün Melek Mosso, Megastar Tarkan'ın Yıldız Tilbe'den gelen 'challenge' davetini geri çevirmesi ve son günlerde Şeyma Subaşı'nın ilk sıralarda yer aldığı sosyal medya gündemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
12.05.2021 Magazin
Mehtap Ar öldü mü? Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar kimdir, kaç yaşında?
Mehtap Ar öldü mü? Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Müjde Ar'ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Mehtap Ar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mehtap Ar kimdir, kaç yaşında?
10.04.2021 Gündem
Oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti
Oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti Oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti. 64 yaşındaki Mehtap Ar'in akciğer kanseri tedavisi gördüğü öğrenildi.
10.04.2021 Magazin
“Sen Ağlama” için tazminat! 16 yıllık faizi ile...
“Sen Ağlama” için tazminat! 16 yıllık faizi ile... Ünlü söz yazarı Aysel Gürel’in mirasçısı Mehtap Ar, annesinin bestelediği, Sezen Aksu’nun söylediği “Sen Ağlama” şarkısını İGDAŞ (İstanbul Gaz Dağıtım AŞ) telefonda bekleme müziği olarak kullandığı iddiasıyla İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne 4 yıl önce dava açtı.
21.01.2021 Magazin
Mabel Matiz kimdir, kaç yaşında ve nereli? En güzel Mabel Matiz şarkıları ve Maya albümü
Mabel Matiz kimdir, kaç yaşında ve nereli? En güzel Mabel Matiz şarkıları ve Maya albümü Üniversite giriş sınavı YKS bugün yapıldı. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınava Mabel Matiz damga vurdu. Adaylar YKS sınavının ardından sosyal medyada soruları tartışıyor. YKS'de çıkan Mabel Matiz sorusu ise sosyal medyada gündem oldu. YKS'de Mabel Matiz'in Fırtınadayım şarkısında geçen "Gözümün gördüğü, göğsümün bildiği ile bir değil' cümlesinde anlatılmak istenen nedir?" sorusu soruldu. Pek çok kişi internette Mabel Matiz kimdir? Malbel Matiz kaç yaşında ve nereli? sorularını araştırıyor. İşte Mabel Matiz'in biyografisi ve en güzel Mabel Matiz şarkıları...
28.06.2020 Gündem
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri...
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri... Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Müjde Ar bir döneme damga vuran filmleri ve sahneleri ile Türk sinemasının unutulmaz oyuncuları arasında yer alıyor. Müjde Ar oyunculuğunun altın yıllarında yer aldığı her film çokça konuşulmuş cesur ve protest tavrı ile Türk sinemasının yıldız oyuncuları arasında yer almıştır. Peki, Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri ve hakkında merak edilenler...
21.06.2020 Gündem
Öyle Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Öyle Olsun filmi oyuncuları ve konusu ne?
Öyle Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Öyle Olsun filmi oyuncuları ve konusu ne? Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı Senaryosunu Sadık Şendil ve Suphi Tekniker'in yazdığı Öyle Olsun filminin başrollerinde Tarık Akan ve Müjde Ar yer alıyor. Peki, Öyle Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Öyle Olsun filmi oyuncuları ve konusu ne? İşte Öyle Olsun filmi hakkında bilmeniz gerekenler...
21.06.2020 Gündem
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi!
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi! Çılgın Bediş diziyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik 90'lı yıllarda sayısız konserle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan pop müzik sanatçısı oldu. Yonca Evcimik’in hayatına ilişkin bilgiler, özellikle yaşı merak ediliyor. Peki, Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında?
6.06.2020 Gündem
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri 1994 yılında bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Türk müzisyen ve besteci Uzay Heparı internette merak edilen isimler arasında geliyor. Sezen Aksu ile birlikteliği ve Sezen Aksu'yu Yıldız Tilbe ile aldattığı haberleri ile dönem dönem gündeme geliyor. Peki, Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı neden öldü? İşte Uzay Heparı hakkında merak edilenler...
3.05.2020 Gündem
Müjde Ar: Deli Aysel’in deli kızıyım
Müjde Ar: Deli Aysel’in deli kızıyım İnternette yayınlanan bir programa konuk olan oyuncu Müjde Ar, 2008 yılında hayatını kaybeden annesi Aysel Gürel hakkında konuştu.
18.04.2020 Magazin
Aynur Aydın'dan Hülya Avşar taklidi
Aynur Aydın'dan Hülya Avşar taklidi Aynur Aydın'ın, "Gel Güzelim Gel" şarkısı dinleyiciyle buluştu. Geçtiğimiz gün dinleyicinin beğenisine sunulan şarkının klibi büyük ilgi gördü.
3.09.2019 Magazin
"Hep oyuncu ve şarkıcı olmak istedim"
"Hep oyuncu ve şarkıcı olmak istedim" Ayşegül Aldinç, geçtiğimiz günlerde Suat Kavukluoğlu’nun sunduğu ve NTV Radyo’da yayınlanan 'Müzik Defter’ programının ilk canlı yayın stüdyo konuğu oldu. Ünlü sanatçı, programda geçmişten bugüne müzikal yolculuğunu anlattı.
18.02.2019 Magazin
Mehtap Ar yoğun bakımda
Mehtap Ar yoğun bakımda 11 yıl önce rahim ağzı kanserini yenen Mehtap Ar’ın birkaç aydır hastanede tedavi altında olduğu ortaya çıktı. Hastalığının nüksettiği iddialarına ise ablası Müjde Ar yanıt verdi.
21.09.2018 Magazin
Adile Naşit’in adını  ormanda yaşatacak
Adile Naşit’in adını ormanda yaşatacak Sezen Aksu, usta oyuncu Adile Naşit’i unutmadı. Naşit’in adı şarkıcının TEMA Vakfı aracılığıyla kurduğu 5 bin fidanlık hatıra ormanıyla yaşayacak
27.08.2018 Magazin
Oğlumun şarkılarını dinliyorum ve çok duygulanıyorum
Oğlumun şarkılarını dinliyorum ve çok duygulanıyorum Mabel Matiz’in iki yıldır üzerinde çalıştığı, adını annesinden alan 4’üncü stüdyo albümü “Maya” geçtiğimiz ay çıktı. Anadolu ezgilerinin elektronik altyapılarla birleştirildiği albümü ünlü şarkıcıyla konuştuk.
20.07.2018 Arşiv
Annesinden kalan yadigarı 2,2 milyon TL'ye satmış
Annesinden kalan yadigarı 2,2 milyon TL'ye satmış Oyuncu Müjde Ar, rahmetli söz yazarı annesi Aysel Gürel'in Nişantaşı'ndaki evini 2,2 milyon TL'ye sattı.
18.05.2018 Magazin
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor 37. İstanbul Film Festivali, Türk sinemasının en tanınmış yapıtlarından birinin yıldönümünü kutluyor. Arabesk, yapımından 30 yıl sonra, yeniden beyazperdede izleyicisiyle buluşuyor. Film gösteriminin ardından ise izleyicileri %100 Arabesk bir konser bekliyor
1.04.2018 Magazin
Tarkan’da iki dosya şarkı var
Tarkan’da iki dosya şarkı var Aysel Gürel, vefatının 10’uncu yılında şiir, söz, mektup ve çalışma notlarından derlenen ‘Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam’ kitabı ile anıldı. Gürel’in kızı Müjde Ar, “10 kitap daha gelecek. Tarkan, annemden iki dosya şarkı aldı” dedi
4.03.2018 Magazin
Aysel Gürel Google'da Doodle oldu!
Aysel Gürel Google'da Doodle oldu! Aysel Gürel Google'da Doodle oldu. İnternet kullanıcıları Google'a girdiğinde Aysel Gürel'e benzetilen çizimle şaşırdı. Peki Google Aysel Gürel'i neden Doodle yaptı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...
7.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aysel Gürel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aysel gürel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.