Ayşe Nazlı

Ayşe Nazlı

Son dakika ayşe nazlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşe nazlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşe nazlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Nazlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe nazlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 ayşe nazlı haberi bulunmuştur. Tüm ayşe nazlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor'
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor' Türk Pop müziğinin efsane seslerinden Nilüfer, hayranlarını üzen haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Nilüfer, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu. .
20.09.2023 Magazin
Nilüfer'den kızına sahnede sürpriz! 'İyi ki doğdun Ayşe Nazlı'
Nilüfer'den kızına sahnede sürpriz! 'İyi ki doğdun Ayşe Nazlı' Usta isim Nilüfer, Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro'da sahne aldı. Unutulmaz şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti sunan 68 yaşındaki sanatçıyı izlemeye gelenler arasında kızı Ayşe Nazlı Yumlu da vardı. Nilüfer kızına unutamayacağı bir sürpriz yaptı.
25.07.2023 Magazin
Nilüfer: Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez
Nilüfer: Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez 'Dünya Dönüyor', 'Başıma Gelenler', 'Boşver', 'Kim Arar Seni', 'Mavilim', 'Çok Uzaklarda' ve 'Namussuz Akşamlar' şarkıları Türk popunun klasikleri arasına giren Nilüfer, önceki gün kızı Ayşe Nazlı ile görüntülendi. Son yıllarda rap müziğin öne çıktığını belirten sanatçı, "Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez" dedi.
13.04.2022 Magazin
Ormanda dehşet veren olay! İstismar ve cinayet
Ormanda dehşet veren olay! İstismar ve cinayet İzmir'de, cesedi ormanda battaniyeye sarılı bulunan Ayşe Nazlı Kınacı'yı (20) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Taylan Özgür İmal hakkında karar çıktı. İmal, 'nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 15, 'nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
1.02.2022 Yaşam
İzmir'de katledilen Ayşe Nazlı Kınacı'nın katilinden kan donduran sözler: 6-7 dakika boyunca...
İzmir'de katledilen Ayşe Nazlı Kınacı'nın katilinden kan donduran sözler: 6-7 dakika boyunca... Son dakika haberine göre; İzmir'de, cesedi ormanda battaniyeye sarılı bulunan Ayşe Nazlı Kınacı'yı (20) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Taylan Özgür İmal, hakim karşısına çıkarıldı. Duruşmada söz alan baba Altan Kınacı, "Kızım son olarak arkadaşı Özlem'e 'Korkuyorum, beni al' diye sanığın telefonundan mesaj atmış. Ben de numaranın sahibini aradım ve sanığın yanına gittim. Bize yardımcı oluyor gibi davrandı. Kızıma yardım etmek için telefonunu verdiğini söyledi hatta 'Allah razı olsun' dedim. Karakola bile birlikte gittik. Hiç renk vermedi" dedi.
5.07.2021 Gündem
20 yaşındaki Ayşe'nin ormanlık alanda cesedi bulundu! 'Ellerimle boğdum'
20 yaşındaki Ayşe'nin ormanlık alanda cesedi bulundu! 'Ellerimle boğdum' İzmir'in Menderes ilçesinde 15 Şubat'tan bu yana kayıp olarak aranan Ayşe Nazlı Kınacı'nın (20) ormanlık alanda battaniyeye sarılı cansız bedeni bulundu. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli T.Ö.İ., "Rızasıyla birlikte oldum. Tecavüz etmedim. Daha sonra tartışmaya başladık ve ellerimle boğdum. Cesedi battaniyeye sarıp, ormanlık alana attım" dediği öğrenildi.
20.02.2021 Gündem
Nilüfer'den anne-kız paylaşımı
Nilüfer'den anne-kız paylaşımı Corona virüs nedeniyle uzun süredir evden çıkmayan Nilüfer, kızıyla mutfağa girdiği anı takipçileriyle paylaştı.
20.05.2020 Magazin
Nilüfer kızı Ayşe Nazlı'yı paylaştı
Nilüfer kızı Ayşe Nazlı'yı paylaştı Şarkıcı Nilüfer'in 1999 yılında evlatlık olarak aldığı Ayşe Nazlı Uyumlu, genç kız oldu. Ayşe Nazlı'nın son halini görenler şaşırıyor.
3.05.2020 Magazin
Nilüfer ameliyat oldu!
Nilüfer ameliyat oldu! Uzun süredir kronik sinüzit sebebiyle sık sık rahatsızlanan Türk Pop Müziği'nin usta sesi Nilüfer ameliyat oldu.
16.02.2018 Magazin
FETÖ'nün medya yapılanması davası başladı
FETÖ'nün medya yapılanması davası başladı FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri ve bu konuda çağrışım yapan mesajlar verdikleri iddia edilen Ekrem Dumanlı, Emre Uslu, Tuncay Opçin, Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan ve Prof. Dr. Osman Özsoy'un da aralarında bulunduğu 17 sanığın yargılanmasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
Kızım şarkıcı olmayacak
Kızım şarkıcı olmayacak Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı ile önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
13.06.2017 Magazin
Annesinin boyunu geçti
Annesinin boyunu geçti Şarkıcı Nilüfer, önceki gün kızı Ayşe Nazlı ile beraber Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
25.01.2017 Magazin
Kızları ile spor yaptı
Kızları ile spor yaptı Usta gazeteci Reha Muhtar, ikizleri Mina, Poyraz ve Ayşe Nazlı ile birlikte görüntülendi...
16.01.2017 Magazin
'Evimde 11 kedi var!'
'Evimde 11 kedi var!' ‘Yeniden, Yeni, Yine’ albümünü sevenleriyle buluşturan Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeğiyle beraber yaşadığı Acarkent’teki villasının kapılarını InStyle Home’un Ocak sayısı için açtı.
29.12.2016 Magazin
Nilüfer’in huzur yuvası
Nilüfer’in huzur yuvası Türk pop müziğinin efsane ismi Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve 2 köpeğiyle birlikte yaşadığı huzurlu yuvası Acarkent’teki villasının kapılarını açtı.
28.12.2016 Magazin
Evimde 11 kedi var
Evimde 11 kedi var ‘Yeniden, Yeni, Yine’ albümünü sevenleriyle buluşturan Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeğiyle beraber yaşadığı Acarkent’teki villasının kapılarını InStyle Home’un Ocak sayısı için açtı...
28.12.2016 Magazin
Nazlı Ilıcak İstanbul’a getirildi
Nazlı Ilıcak İstanbul’a getirildi Fethullarcı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında aranan ve bu sabah saatlerinde Muğla’da aracının içinde yakalanan gazeteci Nazlı Ilıcak saat 16...
29.09.2021 Gündem
42 gazeteci için yakalama kararı
42 gazeteci için yakalama kararı Aralarında Nazlı Ilıcak’ın da bulunduğu 42 gazeteci hakkında darbe soruşturması kapsamında yakalama kararı çıkarıldı. Bodrum’da bulunduğu belirtilen Ilıcak’ın evlerinde ve yatında arama yapıldı
29.09.2021 Gündem
Karagül 103. bölüm fragmanında intikam zamanı-izle
Karagül 103. bölüm fragmanında intikam zamanı-izle Fox Tv ekranın reyting rekorları kıran dizisi Karagül 103. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Karagül 103. bölüm fragmanında intikam senaryoları ortaya çıkacak Karagül 103. bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Karagül 103. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
8.01.2016 Magazin
Harçlık vermeyen anne ve babasına saldırdı
Harçlık vermeyen anne ve babasına saldırdı AKSARAY’da iddiaya göre harçlık vermeyen anne ve babasına bıçakla saldırdığı iddiasıyla 23 yaşındaki işsiz İbrahim Nazlı, polis tarafından yakalandı...
30.12.2015 Yaşam
Çocuklarla pazar keyfi!
Çocuklarla pazar keyfi! Gazeteci Reha Muhtar, çocukları Ayşe Nazlı, Poyraz Deniz ve Mina Deniz’le Akmerkez’deydi...
28.09.2015 Magazin
Deniz Akkaya karakola sığındı
Deniz Akkaya karakola sığındı Deniz Akkaya, geçen cumartesi gecesi sevgilisi Murat Varol'la büyük bir tartışma yaşadı...
2.09.2015 Magazin
İyi günde kötü günde!
İyi günde kötü günde! Nilüferin kızı Ayşe Nazlı’nın 16’ncı yaş günü kutlamasına merhum sanatçı Kayahan’ın eşi İpek Açar ve kızı Aslı Gönül de katıldı...
23.07.2015 Magazin
Şarkı yazdıran aşklar yaşadım
Şarkı yazdıran aşklar yaşadım Şimdilerde yeni albümü ‘Kendi Cennetim’in heyecanını yaşayan Nilüfer, 43 yıllık müzik kariyerinin ona kattığı tecrübelerle yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Hafta Sonu’nun yeni sayısına konuşan efsane sanatçı yeni albümünü, Kayahan’ı, kızı ile olan ilişkisini ve gelecek planlarını anlattı
16.06.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Nazlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe nazlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.