Gazete Vatan Logo
Magazin Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor'

Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor'

Türk Pop müziğinin efsane seslerinden Nilüfer, hayranlarını üzen haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Nilüfer, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu. .

Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor'

Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Nilüfer, koronavirüse yakalandığını açıkladı.

"HASTANEDE TEDAVİM DEVAM EDİYOR"

Açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Sevgili dostlar ve değerli kamuoyuna, birkaç gün önce başlayan yüksek ateş ve beraberindeki semptomlarla, maalesef Covid virüsüne yakalandığımı öğrendim. Hastanede tedavim devam ediyor ama değerli doktorlarımızın da gayretiyle en kısa zamanda iyileşme sürecimi tamamlayacak ve yeniden buluşacağız. Bu yüzden, 22 Eylül Kuruçeşme Açık Hava konserimi, 14 Ekim'e ertelemek zorunda kaldım. En kısa zamanda, bir arada, yeniden buluşmak dileğiyle..." ifadelerini kullandı.

'Dünya Dönüyor', 'Başıma Gelenler', 'Boşver', 'Kim Arar Seni', 'Mavilim', 'Çok Uzaklarda' ve 'Namussuz Akşamlar' şarkıları Türk popunun klasikleri arasına giren Nilüfer, geçtiğimiz aylarda kızı Ayşe Nazlı ile objektiflere yansımıştı.

"ESKİ ŞARKILARIN MODASI HİÇBİR ZAMAN GEÇMEZ"

Altın Plak ve Altın Kelebek gibi birçok önemli ödülün sahibi olan usta sanatçı, "O unutulmayan şarkılar artık günümüzde neden yok?" sorusuna, "Bütün dünyada müzik anlayışı ve zevki değişti. Sonucunda bu Türkiye'yi de etkiledi. Rap ağırlıklı oldu. Bu tarz öne çıktı. Eski şarkılar güzeldir, onların modası hiçbir zaman geçmeyecek. Son yıllarda pop müzik geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı