Ayşe Kırca

Ayşe Kırca

Son dakika ayşe kırca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşe kırca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşe kırca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Kırca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe kırca gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 ayşe kırca haberi bulunmuştur. Tüm ayşe kırca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğu Demirkol'dan Ayşe Kırca sorusuna cevap! 'Teklifim her zaman açık'
Doğu Demirkol'dan Ayşe Kırca sorusuna cevap! 'Teklifim her zaman açık' Doğu Demirkol, Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızı olan Ayşe Kırca ile aşk yaşıyor. Çift, önceki akşam AVM'de görüntülendi. Çift, karşılarında basın mensuplarını görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Demirkol, "Kendi hayatınızdan kesitler çektiğiniz dizide Ayşe Kırca ile oynayacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi.
15.04.2023 Magazin
Doğu Demirkol: Ayşe, Levent Kırca'nın bize mirası
Doğu Demirkol: Ayşe, Levent Kırca'nın bize mirası Doğu Demirkol ile Levent Kırca’nın kızı Ayşe Kırca, önceki gece Bebek’te görüntülendi.
10.04.2023 Magazin
Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne?
Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne? Dizi sezonunun başlamasıyla birlikte televizyon ekranlarına yeni diziler başlıyor. Uzun süredir beklenen yapımların başında da Sol Yanım dizisi geliyor. Başrollerinde; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in oynadığı yeni dizi Sol Yanım izleyici ile buluşacak. Peki, Sol Yanım dizisi ne zaman başlıyor? Sol yanım dizisi oyuncuları kim? Sol Yanım dizisi konusu ne? İşte Sol Yanım dizisi ile ilgili detaylar...
16.10.2020 Gündem
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
Aile fotoğrafı
Aile fotoğrafı Nilgün Belgün, önceki gün Oya Başar ve kızı Ayşe Kırca ile Akmerkez’de kameralara yansıdı.
24.09.2018 Magazin
Hayalim kızımla oynamak
Hayalim kızımla oynamak Oya Başar, önceki gün Levent Kırca’yla evliliğinden olan kızı Ayşe Kırca’la Zorlu AVM’deydi.
20.08.2017 Magazin
Sahil keyfi yaptılar
Sahil keyfi yaptılar Oyuncu Oya Başar, kızı Ayşe Kırca ile tatile çıktı.
10.07.2017 Magazin
Levent Kırca’nın 4 çocuğu da mirasını reddetti
Levent Kırca’nın 4 çocuğu da mirasını reddetti Geçen yıl hayatını kaybeden usta oyuncu Levent Kırca'nın (67), Oya Başar'dan olan iki çocuğunun ardından ilk eşi Nur Diner'den olan iki çocuğu da mirasını reddetti.
22.12.2016 Magazin
Beni nasıl tanıdınız?
Beni nasıl tanıdınız? Usta oyuncu Oya Başar, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi...
20.12.2016 Magazin
'Seni kalbime gömdüm!'
'Seni kalbime gömdüm!' 12 Ekim 2015'te yaşamını yitiren oyuncu ve komedyen Levent Kırca'nın kızı Ayşe Kırca, babasının ölüm yıl dönümünü bu sözlerle hatırladı.
12.10.2016 Magazin
Levent Kırca'nın mirasına talip oldu
Levent Kırca'nın mirasına talip oldu Levent Kırca'nın çocuklarının mirasını reddetmesi üzerine İzmirli Remzi Akdemir, Kırca'nın mirasına talip oldu
30.03.2016 Magazin
Levent Kırca'nın ne kadar borcu olduğu ortaya çıktı
Levent Kırca'nın ne kadar borcu olduğu ortaya çıktı Çocuklarının reddi miras davası açtıkları ünlü oyuncu Levent Kırca'nın çevresine ve bankalara 350-400 bin lira arasında borcu olduğu ortaya çıktı. 12 Ekim 2015 tarihinde tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Levent Kırca'nın çocuklarının arasındaki mirasın reddi magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Levent Kırca kimdir? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde...
29.03.2016 Magazin
Levent Kırca'nın çocukları babalarının mirasını reddetti
Levent Kırca'nın çocukları babalarının mirasını reddetti Levent Kırca'nın çocukları babalarının mirasını reddetmek için dava açtı.Levent Kırca’nın Oya Başar’dan olan çocukları Ayşe ve Umut Kırca’nın babalarının borçlarından dolayı reddi miras davası açtıkları iddiası gündeme bomba gibi düştü.
28.03.2016 Magazin
Ünlüler evleniyor
Ünlüler evleniyor Hafta sonunda Umut Kırca, Kaya Akkaya ve Nefise Karatay nikah masasına oturdu.
17.07.2012 Magazin
Münir Özkul’u anlattılar
Münir Özkul’u anlattılar Geçtiğimiz ay vefat eden Münir Özkul, ‘Hayat Meydanı’ programında anıldı. Ailesi ve dostları efsane ismi anlattı
26.02.2018 Magazin
Oya Başar'dan miras açıklaması!
Oya Başar'dan miras açıklaması! Levent Kırca’nın Oya Başar’dan olan oğlu Umut ile kızı Ayşe, babalarının mirasını reddetti.
30.03.2016 Magazin
Kötüyü oynamak marifet
Kötüyü oynamak marifet Oya Başar önceki gün kızı Ayşe’yle objektiflere yansıdı...
15.12.2015 Magazin
Huzur içinde uyusun
Huzur içinde uyusun OYA Başar, önceki akşam oyuncu arkadaşlarıyla Nişantaşı’nda yemekteydi...
16.10.2015 Magazin
Sana da hoşçakal
Sana da hoşçakal Ölmeden 3 gün önce yazdığı veda mektubunu ‘Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle, hoşçakalın’ diye bitiren Levent Kırca (67) dün gözyaşları ve alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
13.10.2015 Magazin
Levent Kırca 'son eşim' derdi...
Levent Kırca 'son eşim' derdi... İSTANBUL’da yaşamını yitiren ünlü tiyatro sanatçısı Levent kırca’nın 6 yıldır birlikte olduğu ve ’son eşim’ diye nitelendirdiği Aslı Çetiner, DHA’ya yaptığı açıklamada Levent kırca ile çok güzel bir 6 yıl geçirdiklerini ve kendisinin adeta bir ’hayat okulu’ olduğunu söyledi...
12.10.2015 Magazin
Yer ağıt, gök acı!
Yer ağıt, gök acı! Türkiye, edebiyat ustasını uğurladı
29.09.2021 Gündem
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
Aile saadeti
Aile saadeti Oya Başar, yeni yaşını Kıbrıs’ta, sevgilisi Ali Karagöz ve kızı Ayşe ile birlikte kutladı
14.02.2012 Magazin
Yolları adliyeden geçti
Yolları adliyeden geçti Müzik ve sahne dünyasının tanınmış isimleri, son bir yılda adliyelere uğramak zorunda kaldı
24.12.2011 Magazin
'Baykal'ın görüşmeleri hoş değil'
'Baykal'ın görüşmeleri hoş değil' Sav: 'Sanki 13 Eylül'de CHP'de sorun yaşanacak havası veriyorlar. İmkansız. Böyle birşeye izin vermem. Baykal, 'Kapımız herkese açık' dediği günlerde bir kişiyi hariç tutuyordu. O da Hüsamettin Özkan'dı. Şimdi görüşüyor. Hoş değil.
30.08.2010 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Kırca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe kırca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.