Ayran

Ayran

Son dakika ayran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayran gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.324 ayran haberi bulunmuştur. Tüm ayran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayrana gizli formül ekleyip satış rekoru kırdı! Adanalı seyyar satıcı buldu
Ayrana gizli formül ekleyip satış rekoru kırdı! Adanalı seyyar satıcı buldu Adana’da 10 yıldır şalgamcılık yapan ve sağ ayağı tutmayan bedensel engelli Fevzi Güven, babaannesinin tarifinden yola çıkarak kendine has acılı ayran yapmayı başardı. Acıya düşkün Adanalılar Güven'in tezgahının önünde adeta kuyruk oluşturdu.
6.04.2024 Adana
Kefir haram mı? Kefir içmek caiz mi (DİYANET)?
Kefir haram mı? Kefir içmek caiz mi (DİYANET)? Kefirin haram olup olmadığına yönelik araştırmalar sorgulanıyor. Vatandaşlar kefir haram mı, sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kefir haram mı?
26.03.2024 Gündem
5 yıldızlı otelde yangın paniği
5 yıldızlı otelde yangın paniği Antalya'nın Alanya ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ediyor.
13.03.2024 Gündem
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ankara'ya metro müjdesi veren Altınok, "Metro hattı projemiz 2024 yılı yatırım programına alındı. En kısa sürece gece gündüz demeden çalışılacak. Ankara'yı metro ağları ile öreceğiz" dedi.
17.02.2024 Gündem
D Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok D Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
D Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok D Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... D vitamini insan vücudu için vazgeçilmez olan vitaminlerden biridir ve sağlıklı bir yaşam için gerekir. D vitamini içeren besinler arasında ton balığı, somon, tatlı patates, uskumru, mantar, ayran, yoğurt ve peynir bulunur.
16.01.2024 Sağlık
Bakan Yumaklı'dan flaş açıklama: Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir
Bakan Yumaklı'dan flaş açıklama: Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, zaman zaman 'bakanlık yapay ete izin verdi' gibi bazı haberler, paylaşımlar yapıldığını belirterek, "Yapay et bakanlığımızın hiçbir zaman gündeminde olmamıştır, olmayacaktır. Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir" dedi.
10.01.2024 Ekonomi
Rüyada Ayran İçtiğini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ayran İçmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Ayran İçtiğini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ayran İçmek Nasıl Yorumlanır? Rüyalar, gerçeküstü görülen durumlardır. Kişiler uyku halindeyken rüyalarında daha önce hiç olmadığı yerlerde de kendini görebilir. Bunun sonucunda ise hiç ummadığı kişilerle muhatap olabilir. 
8.01.2024 Eğitim
Ayran Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...ayran Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Ayran Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...ayran Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Ayran kürü ile sağlıklı bir şekilde kilo vermek mümkündür. Hazırlanan bu tarif içerisinde hem limon hem de soda yer almaktadır. Her biri ödem atmada etkili olan bu besinler ayran ile karıştırılarak tüketilmektedir. Ayran sindirim sistemini en iyi düzenleyen içeceklerden biridir.
15.12.2023 Sağlık
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'ın fikstürü açıklandı. Sarı - kırmızılılar Kopenhag ile başlayarak yine deplasmanda oynanacak Kopenhag maçıyla grup aşamasını tamamlayacak. İşte detaylar...
2.09.2023 Galatasaray
Süt almak isterken ayran aldı! Zaha, Ziyech ve Oliveira'yı kadrodan çıkardı, Okan Buruk açıkladı
Süt almak isterken ayran aldı! Zaha, Ziyech ve Oliveira'yı kadrodan çıkardı, Okan Buruk açıkladı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de başarı yakalamak isteyen sarı kırmızılılar, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Birçok yıldız oyuncuyu transfer eden Cimbom, orta saha transferinde mutlu sona çok yakın. Öte yandan yeni transferlerle ilgili flaş karar verildi. İşte son dakika haberin detayları...
2.09.2023 Galatasaray
Yazın serinlerken kilo almak zorunda değilsiniz! Dakikalar içerisinde yapılıyor
Yazın serinlerken kilo almak zorunda değilsiniz! Dakikalar içerisinde yapılıyor Günlük hayatta çok sık tükettiğimiz içeceklerden biri olan kahvenin yararları saymakla bitmez. Metabolizmayı hızlandırır, enerji verir, kalp sağlığını korur. Evde, ofiste, arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde ya da tek başımıza kahveyi, severek tüketiriz. Havaların ısınmasıyla beraber ise soğuk kahveye yönelim artar.
24.08.2023 Sağlık
Korkutan uyarı geldi: Bildiğimiz sineklerden değil! Hastalıkları bulaştırıyor
Korkutan uyarı geldi: Bildiğimiz sineklerden değil! Hastalıkları bulaştırıyor Türkiye'de ilk olarak Edirne'de tespit edilip daha sonra Türkiye'ye yayılan Asya kaplan sivrisineğine karşı uzmanlardan korkutan uyarı geldi. Zika, sarı humma ile Batı Nil gibi hastalıkları bulaştıran bu sinek özellikle kıyı kesimlerde hızla çoğalmaya başladı.
28.07.2023 Yaşam
Bayram kilolarıyla 3 günde vedalaşın! Küçük değişiklikler ile büyük fark yaratmak mümkün
Bayram kilolarıyla 3 günde vedalaşın! Küçük değişiklikler ile büyük fark yaratmak mümkün Bayram nedeniyle diyetler değişti, tatlı ve et tüketimi arttı. Bu durumun da kilo artışı olarak geri dönmesi muhtemel. Peki bayram sonrası kilo almak, alınmış kilolardan kurtulmak için neler yapılabilir? İşte ilk etapta uygulanması gerekenler…
30.06.2023 Sağlık
Kurban Bayramı'nda uzmanından uyarı: İlk gün et tüketmeyin!
Kurban Bayramı'nda uzmanından uyarı: İlk gün et tüketmeyin! Kurban Bayramı'nda artan kırmızı et tüketiminin birçok hastalığın yanında kilolara da davetiye çıkardığını belirten beslenme ve diyet uzmanı Kübra Tekay, özellikle bayramın ilk gününde et tüketilmesini önermediklerini belirterek, ''Bunun yerine öncelikle 24 saat boyunca soğuk ve serin bir ortamda et bekletilmeli ve dinlendirilmeli'' dedi.
26.06.2023 Sağlık
Ayran Kaç Kalori? Ayran Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Ayran Kaç Kalori? Ayran Besin Değerleri Ve Kalorisi... Birçok yiyecek yanında en çok sevilen içeceklerden biri olarak ayran öne çıkar. Yoğurttan yapılması ile beraber aynı zamanda içeriğinde önemli besin kaynakları bulunur. Tabii doğal olarak belli bir kaloriye sahip olduğunu da ifade etmek mümkündür. Bunu bir bardak üzerinden almak gerektiğinde 150 mililitre gelir.
22.06.2023 Sağlık
Toplanan inek sütü miktarı Nisan ayında yüzde 2,4 arttı
Toplanan inek sütü miktarı Nisan ayında yüzde 2,4 arttı Ticari süt işletmeleri tarafından toplanan inek sütü miktarı, Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,4 arttı.
14.06.2023 Ekonomi
Özge Ulusoy: Ben lahmacuna 500 lira vermem
Özge Ulusoy: Ben lahmacuna 500 lira vermem Her yaz olduğu gibi 2023 yazında da tatil beldelerindeki lahmacun ve ayran fiyatları gündemde. Özellikle Bodrum'da uçuk olan lahmacun fiyatları Özge Ulusoy'a soruldu. Ünlü isim bakın ne yanıt verdi.
2.06.2023 Magazin
Uzmanı uyardı: Türkiye’de süt tüketimi yetersiz seviyede
Uzmanı uyardı: Türkiye’de süt tüketimi yetersiz seviyede Bireylerin sağlıklı beslenme ve yaşam biçimlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesinin toplum sağlığı açısından büyük öneme sahip olduğunu belirten Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halit Tanju Besler, Türkiye’de süt tüketiminin yetersiz seviyede olduğunu kaydetti.
30.05.2023 Sağlık
Bakan Nebati: Tek dertleri oy devşirmek
Bakan Nebati: Tek dertleri oy devşirmek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Bir gün terör örgütünün sözcüsü gibi konuşuyorlar, ertesi gün aşırı sağcı oluyorlar, sonraki gün dindar kesilmeye karar veriyorlar, daha sonra laikliğin tek bekçisi kesiliyorlar. Böyle bir siyaset, bu milletin vicdanında, hissiyatında, fikriyatında yer bulamaz. İsterdik ki, bu seçim süreci ilkeli, temiz bir rekabet içinde ilerlesin" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Doğru netice sandıktan da çıkacak
Bakan Varank: Doğru netice sandıktan da çıkacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Yolumuza devam edeceğiz. Ama bunun yolu 28 Mayıs'tan geçiyor. İnşallah Rabbim her bir vatandaşımıza 28 Mayıs'ta da ferasetle karar vermeyi nasip etsin. İnşallah doğru netice sandıktan da çıkacak, diyoruz” dedi.
21.05.2023 Gündem
“C vitamini cildin yenilenmesini sağlıyor”
“C vitamini cildin yenilenmesini sağlıyor” Yediğimiz yiyeceklerin cildimiz dâhil genel sağlığımız üzerinde önemli etkileri olduğunu belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Uzm. Dyt. Ege Ramadanoğlu, “Besinlerle aldığımız C vitamini antioksidan görevi ile cilt sağlığımıza ve cildin hızlı yenilenmesine katkı sağlamakta, zararlı güneş ışınlarından korumaktadır. C vitamini cildimizin parlak ve genç görünmesini sağlamaktadır. Yapılan çalışmalar C vitamininden zengin bir diyetin kırışıklıklarla savaşarak cildin daha genç ve güzel olmasını sağladığını göstermektedir” dedi.
4.05.2023 Sağlık
Uzmanından Ramazan'da beslenme uyarısı
Uzmanından Ramazan'da beslenme uyarısı Ramazan ayının başlamasıyla birlikte oruç ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar iftar ve sahurda nasıl beslenilmesi gerektiği sorularının yanıtlarını aramaya başladı. Vatandaşlar 'sahurda ne yenir, tok tutan yiyecekler nelerdir? Hangi yiyecekler susatmaz, sahurda ne yenirse acıktırmaz?' sorularının cevabını aradı. Uzmanı ise Ramazan Ayı'nda aşırı yağlı yemekler ve hamur işlerinden uzak durulmasının altını çizdi.
16.03.2023 Sağlık
İftar çadırı kurulacak mı 2023? Bu yıl Ramazan’da iftar çadırları nerelere kurulacak?
İftar çadırı kurulacak mı 2023? Bu yıl Ramazan’da iftar çadırları nerelere kurulacak? Ramazan'ın olmazsa olmazı iftar çadırları Ramazan ayının yaklaşmasıyla gündeme geldi. İlçe belediyelerinin ve büyükşehir belediyelerinin organize ettiği Ramazan (iftar) çadırlarında, eve yetişemeyen yurttaşlara merkezi noktalarda yemek ikramında bulunulacak. Peki, iftar çadırı kurulacak mı 2023? Bu yıl iftar çadırları nerelere kurulacak, belli oldu mu?
13.03.2023 Gündem
28 Ocak A101 kataloğu 2023! A101 kataloğu aktüel ürünler haftanın yıldızları neler? 28 Ocak A101 indirimleri bu haftanın kataloğu!
28 Ocak A101 kataloğu 2023! A101 kataloğu aktüel ürünler haftanın yıldızları neler? 28 Ocak A101 indirimleri bu haftanın kataloğu! 28 Ocak A101 aktüel ürünler kataloğu ile birbirinden cazip ürünler belli oldu. A101 Haftanın Yıldızları kataloğunun yayınlanmasıyla hangi ürünlerin indirimli olduğu araştırılmaya başladı. Hem kesesine uygun hem de evinin ihtiyacı ürünleri almak isteyenler A101 kataloğu indirimlerini kaçırmak istemiyor. İşte 28 Ocak - 3 Şubat Haftanın Yıldızları kataloğu ile A101 indirimleri…
28.01.2023 Ekonomi
Emrah meslektaşlarına uyarıda bulundu!
Emrah meslektaşlarına uyarıda bulundu! Emrah, önceki gün alışveriş için geldiği Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. 40'ıncı sanat yılının içinde olduğunu ve yakında yeni projeleriyle sevenleriyle buluşacağını dile getiren 51 yaşındaki sanatçı, meslektaşlarına şöhret konusunda uyarıda bulundu. Aynı zamanda oyunculuk da yapan Emrah, "Şöhret sizi idare ederse aynaya baktığınız zaman kendinizi farklı görürsünüz" dedi.
24.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.