Aynur

Aynur

Son dakika aynur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aynur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aynur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aynur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aynur gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.017 aynur haberi bulunmuştur. Tüm aynur haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart Yenimahalle ilçe seçim sonuçları 2024: Yenimahalle ilçesinde kim kazandı? 2024 Yenimahalle belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Yenimahalle ilçe seçim sonuçları 2024: Yenimahalle ilçesinde kim kazandı? 2024 Yenimahalle belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Yenimahalle ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Yenimahalle belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Yenimahalle ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Yenimahalle ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Yenimahalle ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Demirören Medya'nın emekçi kadınları kadın olmayı anlattı!
Demirören Medya'nın emekçi kadınları kadın olmayı anlattı! Demirören Medya'nın emekçi kadınları Emine Alim, Yağmur Boz, Aynur Çekirdekoğlu ve İlknur Öcal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde CNN TÜRK canlı yayınında kadın olmayı anlattı.
8.03.2024 Gündem
'Bambam'ın tik ve kas hastalığına botoks tedavisi
'Bambam'ın tik ve kas hastalığına botoks tedavisi Adana'da gençlik hastalığı olarak bilinen 'canine distemper'e yakalanıp, tedavi sonrası vücudunda tik ve kasılmalar oluşan 1 yaşındaki toy poodle cinsi köpek 'Bambam'a botoks tedavisi uygulandı. Operasyonu yapan veteriner hekim Mete Betin, "İnsanlara uygulanan bilimsel metotlar, işin uzmanı tarafından kedi ve köpeklerin tedavisi için de kullanılabilir" dedi.
28.01.2024 Adana
Annesini 27 yerinden bıçaklayıp öldürdü mahkemedeki ifadesi kan dondurdu
Annesini 27 yerinden bıçaklayıp öldürdü mahkemedeki ifadesi kan dondurdu Bursa'da, uyuşturucu kullandıktan sonra annesini 27 yerinden bıçaklayarak öldüren Yakup Babacan (28), tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında indirim uygulanarak müebbet hapse çarptırıldı.
25.01.2024 Gündem
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı Yılmaz Erbek Apartmanı'nda, o dönemde Bornova Belediyesi'nde görev yapan 7 sanık 'görevi kötüye kullanma' suçundan hakim karşısına çıktı. Duruşmada şikayetçi avukatları, davanın görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderilmesini talebinde bulunurken, duruşma savcısı ana davaya ilişkin Yargıtay kararının beklenmesini istedi.
17.01.2024 Gündem
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle Kırkpınar Güreşleri hangi kanalda, saat kaçta? Soruları Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni canlı izlememek isteyenler tarafından sorgulanıyor. 662. kez düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri yoğun ilgi görüyor. Kırkpınar Güreşleri’nde bu yıl ödül 3 milyon lira olarak belirlendi. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni canlı izlemek isteyen sporseverler ise arama motorlarına yönelerek Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yayınlanacağı kanalı ve diğer detayları sorguluyor. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle ile ilgili detaylar...
8.07.2023 Şampiy10
Pendik’te İETT otobüsüyle cip çarpıştı! Yaya olarak kaçtılar, 4 yaralı var
Pendik’te İETT otobüsüyle cip çarpıştı! Yaya olarak kaçtılar, 4 yaralı var Pendik’te İETT otobüsüyle cip çarpıştı. Kazada otobüsteki 4 kişi yaralanırken, cip sürücüsüyle yanındaki kişi olay yerinden kaçtı. 
22.06.2023 Yaşam
Ev sahibine sahte polis tuzağı! Akılalmaz parola oyununu anlattı: Bunlar bambaşka
Ev sahibine sahte polis tuzağı! Akılalmaz parola oyununu anlattı: Bunlar bambaşka Edirne'de kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların 386 bin lirasını aldığı Aynur Özdoğan (84), emlakçının durumu fark etmesiyle evini de satmaktan son anda kurtuldu. Dolandırıcıların kendisine buluşmada parola söylettiklerini belirten Özdoğan, “Bana buluşmada parola da söylettiler. Ben 'barış' diyecekmişim, onlar da 'pınar' diyecekmiş. Dedikleri gibi parayı alacak kişi geldi ve parolayı söyledik. Parayı çantadan çıkartıp verdim ve gitti. Ben başkalarına akıl veriyordum, 'sakın kanmayın, etmeyin' diyordum. Bunlar bambaşka, çok kalabalık ve pişkin insanlar. Kimse kanmasın" dedi.
16.06.2023 Yaşam
Barajda korkunç ölüm! Eşi ve annesi haberi alınca yıkıldı
Barajda korkunç ölüm! Eşi ve annesi haberi alınca yıkıldı Aksaray'da, ayağı kayıp, Mamasın Barajı'na düşen Yılmaz Tan (28), boğuldu. Olay yerine gelen Yılmaz Tan'ın eşi Gamze (25) ile annesi Aynur Tan, uzun süre ağladı.
3.06.2023 Yaşam
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi Kobani olayları sonrası 6- 8 Ekim 2014'te Türkiye genelinde yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
Aylık 833 lira olan kirayı 5 bin liraya çıkardığı öne sürülen ev sahibi konuştu
Aylık 833 lira olan kirayı 5 bin liraya çıkardığı öne sürülen ev sahibi konuştu Adana’da aylık 833 lira olan kirayı 5 bin liraya çıkardığı öne sürülen ev sahibi kirayı 2 bin 500 lira yaptığını, 15 Mart günü evden çıkma sözü verdiği için elektrik ve su aboneliğini üzerine aldığını söyleyerek, “Ben fahiş fiyatından değil sayaç hırsızlığından gözaltına alındım. Kendi sayacımı çalmakla suçlandım. Böyle bir şey olmadı” dedi.
20.03.2023 Gündem
Fahiş fiyat artışı yaptığı öne sürülen ev sahibi adliyeye sevk edildi
Fahiş fiyat artışı yaptığı öne sürülen ev sahibi adliyeye sevk edildi Adana’da aylık 833 lira olan kirayı 5 bin liraya çıkardığı öne sürülen ev sahibi gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.
18.03.2023 Gündem
Evden çıkmayan kiracısının elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi
Evden çıkmayan kiracısının elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi Adana’da ev sahibi, aylık 833 lira olan kirayı 5 bin lira yapınca, bunu ödemeyeceğini ve evden çıkamayacağını söyleyen kadının elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi. Ayda 6 bin lira devletin yardımıyla ayakta durduğunu söyleyen kadın, ev sahibinden şikayetçi olduğunu belirterek gözyaşlarını tutamadı.
17.03.2023 Yaşam
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Abdest alırken depreme yakalandı: 'Ben bu kadar hiç korkmadım, nefesim gitti'
Abdest alırken depreme yakalandı: 'Ben bu kadar hiç korkmadım, nefesim gitti' Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde abdest almak için girdiği evin çökmesi sonucu moloz altında kalan ve boyun kemiği kırılan 3 çocuk annesi Aynur Barka, yaşadığı korku dolu anları anlattı.
9.02.2023 Gündem
TFF resmen açıkladı! MHK Başkanı Lale Orta oldu
TFF resmen açıkladı! MHK Başkanı Lale Orta oldu Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanının Lale Orta olduğunu açıkladı.
29.01.2023 Süper Lig
Gelinim Mutfakta'nın 206. hafta yarışmacısı kim?
Gelinim Mutfakta'nın 206. hafta yarışmacısı kim? Kanal D'nin başarılı yarışması Gelinim Mutfakta'nın 1026. Bölümde yarışmaya katılan 205. Haftasının yarışmacısı belli oldu! İşte yeni yarışmacı: Gelin Sonay Mozal, kaynana Aynur Mozal.
14.11.2022 Televizyon
Erkek arkadaşının evinde ölü bulundu! Şüphelinin ilk ifadesi ortaya çıktı: 'Kıskançlık krizine girdim'
Erkek arkadaşının evinde ölü bulundu! Şüphelinin ilk ifadesi ortaya çıktı: 'Kıskançlık krizine girdim' Antalya'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından 3 gündür kayıp olarak aranan 35 yaşındaki Aynur Çiçek, bir süredir görüşmediği belirtilen erkek arkadaşı Şenol Ç.'nin evinde ölü bulundu. Polis tarafından yakalanan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ilk ifadesi de ortaya çıktı. İşte kan donduran cinayetin detayları...
3.11.2022 Yaşam
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki!
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki! Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi, "Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin" sözleriyle dikkat çekmişti. Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi.
28.10.2022 Magazin
Sevim Emre'nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı!
Sevim Emre'nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı! Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı. Filtre yüzünden gözünde far olan Arda Turan dalga konusu oldu. Paylaşımı gören Aynur Aydın kendini tutamazken Sevim Emre ise sinirlendi.
9.10.2022 Magazin
Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu!
Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu! Kemal Sunal’ın Bombacı Mülayim karakterine hayat verdiği Korkusuz Korkak filmi bu akşam sTV’de izleyiciyle buluşacak. Konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak filmin konusu, oyuncu kadrosu ve nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? İşte Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu…
14.09.2022 Televizyon
Traktör uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
Traktör uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü yaşamını yitirirken eşi ise ağır yaralandı. Haber alınamayan kazazedelere çocukları ve mahalleli yaklaşık 2 saatlik aramalar sonucunda ulaştı.
8.09.2022 Yaşam
Otomobilde tartıştığı komiseri silahla öldürdü, kaçan kadın yakalandı
Otomobilde tartıştığı komiseri silahla öldürdü, kaçan kadın yakalandı Sancaktepe'de komiser yardımcısı Sinan Aytığ (31), tartıştığı arkadaşı Aynur A.(35) tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Aynur A. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
27.08.2022 Gündem
ABD'de savaş uzmanlığını bıraktı, şimdi çiftçilik yapıyor! ‘Kod yazılımı kadar prestijli bir meslek olacak’
ABD'de savaş uzmanlığını bıraktı, şimdi çiftçilik yapıyor! ‘Kod yazılımı kadar prestijli bir meslek olacak’ ABD’de askeri antropolog iken dedesinin topraklarına sahip çıkmak için kariyerini bırakıp Burdur’a gelen Dr. Ece Aynur Onur, miras kalan topraklarda susuz tarım yapmaya başladı. Önümüzdeki yüzyılın su ve gıda savaşlarına sahne olacağını düşündüğünü belirten Onur, “Bu da bir savaş ve vatan savunması. Kurtuluş Savaşı'nı nasıl kazma kürekle kazandıysak, bu savaşı da çapa ve orakla kazanacağız” dedi.
3.08.2022 Ekonomi
Samsun'da ekmeğe zam! Bugünden itibaren 4 TL'ye satılıyor
Samsun'da ekmeğe zam! Bugünden itibaren 4 TL'ye satılıyor Samsun'da zamlı ekmek tarifesi bugün hayata geçti. Fırınlara giden vatandaşlar 200 gram ekmeği 4 TL’den almaya başladı.
30.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Aynur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aynur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.