Ayna

Ayna

Son dakika ayna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayna gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.626 ayna haberi bulunmuştur. Tüm ayna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan iddialara yanıt vermişti! Ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan iddialara yanıt vermişti! Ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Ya Çok Seversen' dizisinde adından söz ettiren başarılı oyuncu Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan, dizinin bitmesinin ardından aşk yaşadıkları iddialarını yalanlamıştı. Ünlü oyuncu Bürsin, ayna karşısında verdiği pozuyla kaslarını sosyal medya hesabından paylaştı.
26.04.2024 Magazin
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar?
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar? Çukur aynalar ışığı odaklamak için kullanılır. Merceklere de benzeyen çukur aynaların günlük hayatta çok fazla kullanımları bulunur. Çukur aynalar çeşitli yerlerde ve ihtiyaca göre kullanılır. Genellikle bilim insanları teleskop ve mikroskoplarda da çukur aynaları kullanırlar. 
3.02.2024 Yaşam
Tümsek Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Tümsek Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar?
Tümsek Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Tümsek Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar? Günlük yaşantımızda aynaları çok fazla kullanırız. Bu aynaların da çeşitli seçenekleri bulunuyor. Özellikle bazı sektörlerde çeşitli aynalar kullanılmaktadır. Tümsek ayna da en çok kullanılan aynalar arasında yer alır. Tümsek ayna genellikle otomotiv sektöründe sıklıkla kullanılır. Kozmetik endüstrisinde de tümsek ayna kullanılmaktadır. 
1.02.2024 Yaşam
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Yasmin Erbil'in sözlerinin ardından Mehmet Ali Erbil kızı ile yüzleşti: Çok kırıldım!
Yasmin Erbil'in sözlerinin ardından Mehmet Ali Erbil kızı ile yüzleşti: Çok kırıldım! 'Ondan babalık görmedim' sözleriyle gündeme gelen Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil ile yüzleşti. Baba-kızın konuşması duygusal anlara sahne oldu.
28.01.2024 Magazin
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet dönemi edebiyatçıları arasında en öne çıkan isimlerden biri, kuşkusuz Ahmet Hamdi Tanpınar’dır. Gerek edebi yönü gerek eserleri gerekse kişiliğiyle bir döneme ışık tutmuştur. Cumhuriyet dönemi Türkiye’sinde dünyaya gelen Ahmet Hamdi Tanpınar, yazar, şair ve akademisyen kimliklerinin yanı sıra siyasi kimliği ile de bilinmektedir. Günümüze değin ulaşan birçok eser bırakmış, ürünleri Türk edebiyatında hala ders konusu olarak işlevini devam ettirmektedir. 
21.01.2024 Eğitim
Yasmin Erbil'den şoke eden Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak'
Yasmin Erbil'den şoke eden Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak' Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, şaşırtan açıklamalarda bulundu. Babasının kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu duyunca rahatsız olduğunu itiraf eden Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz ile ilgili itirafıyla da gündeme geldi.
21.01.2024 Magazin
Gümüş Kullanım Alanları Nelerdir? Gümüşün Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Gümüş Kullanım Alanları Nelerdir? Gümüşün Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... İnsanlık tarihinin başladığı dönemlerden beri madenler çeşitli alanlarda kullanılmış ve kişilerin hayatını kolaylaştırmıştır. Tarihi çağlara isim olarak bile maden isimlerinden verilmesi toplumlar için hayatlarına etki eden büyük bir etken olduğunu göstermektedir.
13.01.2024 Yaşam
Çinko Kullanım Alanları Nelerdir? Çinkonun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Çinko Kullanım Alanları Nelerdir? Çinkonun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Geçiş elementleri arasında yer alan çinko madeni çok sert ve kırılgan yapısıyla dikkat çekmektedir. Renk olarak maviye çalan bir gridir ve düşük sıcaklıklarda kaynayan bir yapısının olmasıyla da oldukça ilgi çekicidir. Periyodik tablo içerisinde atam numarası 30 olan çinkonun sembolü ise '' Zn '' şeklinde gösterilmektedir. Günlük kullanımda demir, alüminyum ve diğer metallerle birlikte kullanılmaktadır. Doğada katı bir halde bulunmaktadır.
12.01.2024 Sağlık
7. Sınıf Aynalar: Aynalar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
7. Sınıf Aynalar: Aynalar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! 7. sınıf aynalar konusu önemlidir ve ayrıntılarıyla açıklanması gerekmektedir. Bu konuda öncelikle ayna nedir? Bilinmesi gerekmektedir. Ayna sözlük anlamı olarak, ışığı yansıtan, nesnelerine görüntüsünü veren arkası sırlı ve cilalı cam ayna olarak ifade edilmektedir. Ayrıca Denizcilikte, küreğin ucunda bulunan yassı bölüm de ayna olarak tanımlanmaktadır. 7. Sınıf aynalar konusu Fen bilimleri ders konusudur. Gözgü olarak da tanımlanan aynaların birden çok çeşidi bulunmaktadır. Aynalar, Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatında Fen Bilimleri konusu kapsamında bulunmaktadır.
26.12.2023 Eğitim
Yeğenin ölümüne neden olmuştu, aldığı cezanın gerkçesi açıklandı
Yeğenin ölümüne neden olmuştu, aldığı cezanın gerkçesi açıklandı Kullandığı cipin altında kalan yeğeni Kutsal Hazar Eymen Kara'nın (8) ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanıp, 1 yıl 8 ay hapis cezası alan Zerrin Akça (42) hakkında gerekçeli karar açıklandı. Kararda Akça'nın, Eymen'in kapıyı açtığını görmesine rağmen kapıyı kapatarak yola devam ettiği ve sağ dikiz aynasından kapı koluna tutunarak bir müddet koşan çocuğu görmesine rağmen ciple ilerlediği yer aldı. Kararda ayrıca Akça'nın her ne kadar çocuğun ölümünü istemese de gerekli dikkat ve özeni göstermeyerek 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçunu işlediğine kanaat getirildi.
21.12.2023 Gündem
Kim Kardashian'dan olay poz! 'Ben olsam benimle çıkardım'
Kim Kardashian'dan olay poz! 'Ben olsam benimle çıkardım' Kim Kardashian'ın ayna karşısında verdiği pozu paylaştı. Dünyaca ünlü 43 yaşındaki reality TV yıldızı Kim Kardashian, makyaj aynasında bir selfie çekti.
15.12.2023 Magazin
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı Ekranların sevilen ismi Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çektiyor. Ünlü şovmen, kızının pozlarına yorum yağdırınca yine adından söz ettirdi.
14.11.2023 Magazin
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor!
'Bir Derdim Var' bugün başlıyor! Kanal D’nin; Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünü paylaştığı, AyNA Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Bir Derdim Var’, bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor. Dizinin oyuncuları, ilk bölüm öncesi projeyle ilgili duygularını dile getirdi.
9.11.2023 Televizyon
Bakan Kacır: TSE nükleer enerji alanında yeni pazarlara giriş yapacak
Bakan Kacır: TSE nükleer enerji alanında yeni pazarlara giriş yapacak Kocaeli'de Bilişim Vadisi'nde TSE'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Uluslararası Genç Profesyoneller Çalıştayı'nda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Önümüzdeki dönemde TSE, nükleer enerji alanında yeni pazarlara giriş yapacak ve daha etkin rol üstlenecek. 70 yıllık birikim ve tecrübesiyle TSE, hem bölgemizdeki ülkelere hem de İslam dünyasına standardizasyon ve uygunluk değerlendirme alanlarında hizmet sağlıyor, liderlik ediyor" dedi.
14.10.2023 Ekonomi
Zeynep Sever Demirel: ‘Bizim evde demokrasi hâkim’
Zeynep Sever Demirel: ‘Bizim evde demokrasi hâkim’ Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel, oyunculuk kariyerine ve yaptığı işe saygısı olduğunu söyleydi. 2009 Miss Belçika güzeli Zeynep Sever, "Bizde izin alma durumu falan yok" dedi.
30.09.2023 Magazin
Kanal D’nin yeni dizisi 'Bir Derdim Var'ın çekimleri başladı! Gençlere ve ailelere umut ışığı olacak
Kanal D’nin yeni dizisi 'Bir Derdim Var'ın çekimleri başladı! Gençlere ve ailelere umut ışığı olacak Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden AyNA Yapım imzalı 'Bir Derdim Var' dizisi, çarpıcı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla seyircileri ekran karşısına kilitlemeye hazırlanıyor. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı dizinin çekimleri başladı. Yakında izleyici karşısına çıkacak olan dizi çekimlerin başladığını paylaştığı klaket ile duyurdu.
30.09.2023 Magazin
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı Aşkları, çıkardığı şarkıları ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hadise bu kez de cesur klibi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaşırken, ismin çorapları dikkat çekti. Daha önce Sıfır Tolerans şarkısının klibi müstehcen bulunduğu için RTÜK tarafından yasaklanan Hadise yeni klibinden bir kesit yayınladı.
27.09.2023 Magazin
Hadise’nin iddialı pozlarında dikkat çeken detay! "Sence olmuş mu?”
Hadise’nin iddialı pozlarında dikkat çeken detay! "Sence olmuş mu?” Aşkları, çıkardığı şarkıları ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hadise yine cesur pozlarıyla ilgi odağı oldu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaşırken, ismin çorapları dikkat çekti.
20.09.2023 Magazin
Hadise'den olay gönderme! 'Bizde bir kitap tekrar okunmaz'
Hadise'den olay gönderme! 'Bizde bir kitap tekrar okunmaz' Boşandıktan sonra sosyal medya paylaşımlarına hız veren Hadise'nin eski eşiyle barıştığı iddiaları zaman zaman konuşuluyor. Barışma iddialarından sıkılan şarkıcı Hadise, son verdiği konserinde iddiaları kesin bir dille yalanlayarak göndermede bulundu.
18.09.2023 Magazin
Hadise paylaştı, takipçileri anında fark etti! Ünlü şarkıcının son paylaşımı olay oldu
Hadise paylaştı, takipçileri anında fark etti! Ünlü şarkıcının son paylaşımı olay oldu Tatilde olan Hadise'nin son fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Kalp emojisi taşıyan karedeki bir detay dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçunun paylaşımı, sadece beş ay evli kaldığı Mehmet Dinçerler'i akıllara getirdi.
14.09.2023 Magazin
Hadise 'Sünger Bob' için kesenin ağzını açtı! Tarzıyla dikkat çekti
Hadise 'Sünger Bob' için kesenin ağzını açtı! Tarzıyla dikkat çekti Hadise hem özel hayatı hem de şarkılarıyla sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz haftalarda tatile çıkan Hadise, pozlarıyla gözleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Hadise şimdi ise tatilde giydiği elbisenin fiyatıyla gündeme geldi.
13.09.2023 Magazin
Usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti!
Usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti! "Çiçek Taksim" ve "Süper Baba" adlı yapımlarla adından söz ettiren 63 yaşındaki usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti.     
29.08.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'nin bacağındaki o detay dikkat çekti
Yıldız Tilbe'nin bacağındaki o detay dikkat çekti Yıldız Tilbe, son olarak mini eteğiyle ayna karşısına geçti. Mini etekli paylaşım yapan Yıldız Tilbe'nin bacağındaki beyaz lekeler takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.
8.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.