Ayla Çelik

Ayla Çelik

Son dakika ayla çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayla çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayla çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayla Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayla çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 ayla çelik haberi bulunmuştur. Tüm ayla çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkısı yayından kaldırılan Linet: Demek ki yorumum birilerini rahatsız etti!
Şarkısı yayından kaldırılan Linet: Demek ki yorumum birilerini rahatsız etti! Sözü Hakkı Yalçın'a, bestesi Ayla Çelik ve Serdar Aslan'a ait olan 'Söz' isimli şarkıyı seslendirip geçtiğimiz hafta Youtube kanalında yayınlayan Linet, tüm izinlerin alınmasına rağmen parçanın yayından kaldırıldığını açıkladı.
14.04.2023 Magazin
Ayla Çelik'ten samimi itiraflar: Özcan Deniz'e baskı yaptım, sapık gibi peşine düştüm
Ayla Çelik'ten samimi itiraflar: Özcan Deniz'e baskı yaptım, sapık gibi peşine düştüm Söz yazarı ve şarkıcı Ayla Çelik, 2012'de Demet Akalın'ın seslendirdiği, sözü kendisine, müziği Gökhan Tepe'ye ait olan ve 'Yılın Şarkısı' seçilen ‘Türkan’ ile meslektaşı Özcan Deniz hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.
31.03.2022 Magazin
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba Kanal D, yeni yayın dönemine “Başrol Sensin” sloganıyla start verdi. Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan ve çok sayıda konuğun katıldığı muhteşem geceye ünlü isimler şarkılarıyla renk kattı.
13.09.2021 Magazin
Ayla Çelik: Pop müzik bitmez!
Ayla Çelik: Pop müzik bitmez! Beyazıt Öztürk'le birlikte seslendirdiği 'Bağdat' parçasıyla büyük başarı yakalayan şarkıcı ve söz yazarı Ayla Çelik, ünlü şovmenle ilgili soruyu yanıtlarken, "pop müzik bitti" yorumlarını değerlendirdi.
21.04.2021 Magazin
Ayla Çelik'in 'Mecbur' mutluluğu
Ayla Çelik'in 'Mecbur' mutluluğu Söz yazarı ve şarkıcı Ayla Çelik, önceki gün Bebek'te para çekerken objektiflere yansıdı.
12.05.2020 Magazin
'Oynayan erkeğe tahammülüm yok'
'Oynayan erkeğe tahammülüm yok' Ayla Çelik 3 yıldır birlikte olduğu Barbaros Utku'yu birlikte olmadan önce teste tabi tuttuğunu söyledi.
17.11.2019 Magazin
Ayla Çelik’e şok mesaj: Ölmeni istiyorum!
Ayla Çelik’e şok mesaj: Ölmeni istiyorum! Ünlü şarkıcı ve söz-müzik yazarı Ayla Çelik, usta gazeteci Ali Eyüboğlu ile başarılı haberci İlkay Buharalı’nın birlikte hazırlayıp sunduğu “Magazin Noteri” programının Perşembe konuğu oldu.
13.10.2019 Magazin
Ayla Çelik'ten Hadise'ye gönderme
Ayla Çelik'ten Hadise'ye gönderme Şarkıcı Ayla Çelik, Reynmen'in 'Ela' adlı şarkısı eşliğinde dans eden Hadise'yi hedef aldı
30.07.2019 Magazin
Yazlık Gülben
Yazlık Gülben “Müsaadenle” isimi single çalışmasıyla yaz boyu en çok dinlenenler arasında yer alan Gülben Ergen, Bodrum'daki evinde çocuklarıyla baş başa tatiline devam ediyor.
26.07.2019 Magazin
Kuşum Aydın'dan çifte bayram
Kuşum Aydın'dan çifte bayram Kuşum Aydın lakabı ile tanınan ünlü şarkıcı Aydın geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
26.04.2019 Magazin
'Fırça iyi geldi'
'Fırça iyi geldi' Şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Söz yazarı Ayla Çelik'le buluşan popçu, çıkış kapısında ayaküstü soruları yanıtladı.
23.03.2019 Magazin
5 yıl sonra yeniden!
5 yıl sonra yeniden! Ebru Gündeş, beş yıl aradan sonra 15’inci albümü ‘Aşık’la sevenleriyle buluştu.
31.01.2019 Magazin
Daha çok gezeceğiz
Daha çok gezeceğiz Şarkıcı Demet Akalın, önceki gün müzisyen arkadaşı Ayla Çelik’in evinden çıkarken görüntülendi. Akalın, “Ayla’dan beş şarkı aldım” dedi.
12.10.2018 Magazin
Ayla ışıltısı
Ayla ışıltısı Ayla Çelik, Türkiye Eczacılar Kooperatifi olan ‘Ecza Koop’un özel gecesinde Kıbrıs Limak Deluxe Otel’de sahne aldı.
9.10.2018 Magazin
Kilo aldım zayıf çekin
Kilo aldım zayıf çekin Şarkıcı ve söz yazarı Ayla Çelik, dostu Kuşum Aydın’la İstinyePark’ta buluştu.
16.09.2018 Magazin
44 şarkı seslendirdi
44 şarkı seslendirdi Türk pop müziğine kazandırdığı sayısız hit şarkıyla herkesi kendine hayran bırakan Ayla Çelik, geçtiğimiz akşam başkanlığını iş insanı Necmettin Karabacak’ın yaptığı Yeşilyurt Spor Kulübü’nün ‘Yaza Veda Gecesi’nde sahne aldı.
8.09.2018 Magazin
Bekarlığın sebebini açıkladı!
Bekarlığın sebebini açıkladı! Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün yakın arkadaşı Ayla Çelik, katıldığı magazin programında Beyaz'ın başka birine ihtiyacı olmadığı için evlenemeyeceğini söyledi.
8.08.2018 Magazin
Göbek alarmı!
Göbek alarmı! Gökhan Tepe, önceki gün konser vermek için geldiği Bodrum’da Casa Costa Otel iskelesinde görüntülendi.
21.06.2018 Magazin
Ebru Gündeş kesenin ağzını açtı!
Ebru Gündeş kesenin ağzını açtı! Verdiği iki yıl aranın ardından albüm çıkarmaya hazırlanan Ebru Gündeş, yeni albümü için 950 bin TL harcadı.
11.05.2018 Magazin
Ahmet Kaya sürprizi!
Ahmet Kaya sürprizi! Mide küçültme operasyonu sonrası 1 ayda 15 kilo veren Deniz Seki, yeni albümü için stüdyo çalışmalarına başladı.
28.03.2018 Magazin
Yarın da evlenebiliriz
Yarın da evlenebiliriz Kuzey Kıbrıs’ta sahne alan Ayla Çelik, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlenen gecede Merit Crystal Cove Hotel’de hayranlarının karşısına çıktı.
18.02.2018 Magazin
'Demet Akalın'ı kapıdan kov bacadan girer'
'Demet Akalın'ı kapıdan kov bacadan girer' 'Bağdat' şarkısı ile milyonların sevgilisi olan Ayla Çelik, samimi açıklamalar yaptı.
1.01.2018 Magazin
Sevgilimle gelinlik bakmam
Sevgilimle gelinlik bakmam Bağdat şarkısıyla ünlenen Ayla Çelik, sevgilisi Barbaros Utku ile önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
19.12.2017 Magazin
Beyaz ve Ayla klipte buluştu
Beyaz ve Ayla klipte buluştu Gökhan Tepe yeni albümü öncesinde yayınladığı yepyeni single çalışması ‘Sevda Çocukları’na film gibi bir klip çekti.
24.11.2017 Magazin
Danaya  girer gibi çanta aldık!
Danaya girer gibi çanta aldık! Demet Akalın, besteci Ayla Çelik’in Bebek Koru Kahve’de düzenlenen doğum günü yemeğine katıldı.
16.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayla Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayla çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.