Aydos Ormanı

Aydos Ormanı

Son dakika Aydos Ormanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aydos Ormanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aydos Ormanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydos Ormanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydos ormanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 aydos ormanı haberi bulunmuştur. Tüm aydos ormanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek Pendik'te düzenlenen mitingde konuşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Sizlere söz veriyorum. Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek. Ailelerimize, çocuklarımıza, evlatlarımıza zaman kalacak" ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Gündem
30 Mart okullar tatil mi 2023, İstanbul’da yarın okul var mı? Yarın okullar tatil mi 2023?
30 Mart okullar tatil mi 2023, İstanbul’da yarın okul var mı? Yarın okullar tatil mi 2023? İstanbul'da okullar tatil mi, 30 Mart 2023 İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 56 il için sarı kod uyarısı yapıldı. Kar yağışının etkili olduğu illerde okulların tatil olup olmadığı ise merak konusu oldu. Peki, İstanbul'da okullar var mı 2023?
29.03.2023 Eğitim
İstanbul'a kar yağdı! Meteoroloji uyardı: Lapa lapa yağacak
İstanbul'a kar yağdı! Meteoroloji uyardı: Lapa lapa yağacak İstanbul'un yüksek kesimlerinde sabah saatlerinde kar yağdı. Kartal, Aydos Ormanı'nın yüksek kesimleri kar yağışının ardından beyaza büründü.
29.03.2023 Yaşam
İstanbul'un yüksek kesimlerine yılın ilk karı yağdı!
İstanbul'un yüksek kesimlerine yılın ilk karı yağdı! İstanbul'da son günlerde hava sıcaklığının düşmesinin ardından, sabah erken saatlerde Kartal Aydos'ta yılın ilk karı yağmaya başladı. Yağan sulu kar bir süre sonra etkisini kaybetti. Aydos Ormanı'nın yüksek kesimlerinde ağaçların karla kaplandığı görüldü.
29.01.2023 Vatan TV
Aydos Ormanı'nda denetim
Aydos Ormanı'nda denetim  Sancaktepe Aydos Ormanı'nda olası orman yangınlarını önlemek amacıyla denetim yapıldı. Denetimde ormana piknik ya da yürüyüş yapmak için gelenler, artan yangınlar nedeniyle uyarılarak bilgilendirildi.
23.07.2022 Yaşam
İstanbul’da piknik yapabileceğiniz 11 tabiat ormanı ve köyü
İstanbul’da piknik yapabileceğiniz 11 tabiat ormanı ve köyü Türkiye’nin en büyük ve kalabalık şehri olan İstanbul, şehir hayatının vazgeçilmezi olan kaos ve stresi de beraberinde getiriyor. Daha az yeşil alan gördüğümüz, plaza ve gökdelenlerin her geçen gün arttığı bu metropolde, güneş ışığı, ağaçlarla ve kuş sesleriyle baş başa olabileceğimiz yerler de azalıyor.
23.03.2022 Galeri
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı!
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrası beklenen kar yağışı başladı. İlçe merkezinde sulu kar görülürken, Kadıköy, Gazitepe, Ortaköy gibi birçok mahallede beyaza büründü. Öte yandan Kartal’ın yüksek kesimleri ve Çatalca'da da kar etkili oldu.
12.01.2022 Gündem
Arda Yurtseven neden öldü, Mavi Balina intiharı mı? Arda Yurtseven’in ölüm ile ilgili ayrıntılar!
Arda Yurtseven neden öldü, Mavi Balina intiharı mı? Arda Yurtseven’in ölüm ile ilgili ayrıntılar! Arda Yurtseven nasıl ve neden öldü? İstanbul'da kaybolan Arda Yurtseven cesedi Aydos Ormanı'nda asılı bulundu. Yurtseven’in 'Mavi Balina' oyunu sebebiyle öldüğüne dair iddialar ortaya atılırken, Arda Yurtseven'in dayısından açıklama geldi.
24.09.2021 Gündem
Arda Yurtseven öldü mü, Yurtseven bulundu mu? Kartal’da kaybolan Arda Yurtseven ile ilgili flaş gelişme!
Arda Yurtseven öldü mü, Yurtseven bulundu mu? Kartal’da kaybolan Arda Yurtseven ile ilgili flaş gelişme! Arda Yurtseven öldü mü, Arda Yurtseven bulundu mu? İstanbul Kartal'da 3 gün önce ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu 16 yaşındaki Arda Yurtseven ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
22.09.2021 Gündem
Kayıp genç Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu
Kayıp genç Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu İstanbul Kartal'da 3 gün önce ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu 16 yaşındaki Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu. Yurtseven'in ölüm nedeniyle ilgili inceleme sürüyor.
22.09.2021 Gündem
Kartal ve Beykoz'daki ormanlarda denetim
Kartal ve Beykoz'daki ormanlarda denetim Kartal ve Beykoz'daki ormanlarda yunus ve özel harekat polisleri denetim yaptı. Denetimlere polis helikopteri ve polis köpekleri de eşlik etti.
5.08.2021 Gündem
Aydos Ormanı'nda çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Aydos Ormanı'nda çıkan yangın büyümeden söndürüldü Aydos Ormanı'nın Kartal'da kalan bölümünde çıkan yangın, büyümeden söndürüldü.
5.08.2021 Gündem
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas...
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas... Orman yangınlarıyla mücadele tüm Türkiye'de devam ediyor. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Bakan Pakdemirli, Hatay Dörtyol, Isparta Eğirdir, Karabük ve Adana Feke yangınlarının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şu ana kadar çıkan 189 yangından 174'ünün kontrol altına alındığını açıkladı. Altun'un paylaştığı görselde, saat 12.00 itibari ile 6 ilde 15 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.
5.08.2021 Gündem
İstanbul Orman Bölge Müdürü'nden yasaklarla ilgili açıklama
İstanbul Orman Bölge Müdürü'nden yasaklarla ilgili açıklama İstanbul Valiliği'nin ormanlara giriş yasağının ardından detayları İstanbul Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin açıkladı. Şahin, "Yetkili idarelerin denetim ve gözetiminde bulunan izinli park, piknik ve mesire alanları ile tabiat parklarında yürüyüş yapmak, spor yapmak, piknik yapmak serbest, ancak mangal ateşi yakmak, piknik tüpü ve ateş yakmak kesinlikle yasaklanmıştır. " dedi.
31.07.2021 Gündem
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Meteoroloji'den art arda uyarılar...
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Meteoroloji'den art arda uyarılar... Meteoroloji peş peşe uyarılarda bulunmuştu. "İstanbul'da kar ne zaman başlayacak?" sorusu yanıtını buldu. Sabah saatlerinde İstanbul’un farklı ilçelerinde kar yağışı başladı. Büyükçekmece, Silivri, Sarıyer ve Beylikdüzü’nde rüzgarın da etkisi ile kar yağışı şiddetlenerek etkisini sürdürüyor. Meteoroloji ise İstanbul'daki kar yağışıyla ilgili tahmin değiştirdi. Peki kar yağışı ne zamana kadar devam edecek? İşte tüm detaylar...
27.01.2021 Gündem
İstanbul'da kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı geldi
İstanbul'da kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı geldi Uzun süredir İstanbul'da kar yağışının ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Günler öncesinden uyarılar yapıldı. İstanbul'da kar yağışı başladı. İstanbul'un Anadolu Yakası'nın yüksek kesimlerinde sulu kar yağışı etkili oluyor. AKOM'dan kar yağışı sonrası önemli bir açıklama geldi.
14.01.2021 Gündem
Aydos Ormanı sabaha karşı alevlere teslim oldu
Aydos Ormanı sabaha karşı alevlere teslim oldu Anadolu yakasının en büyük ormanlık alanlarından birisi olan Aydos Ormanında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sabaha karşı yangın çıktı. Çıkan yangına çok sayıda itfaiye ve orman bölge müdürlüğü ekibi müdahale etti.
3.10.2020 Yaşam
Aydos Ormanı'ndaki yangın söndürüldü
Aydos Ormanı'ndaki yangın söndürüldü Aydos'ta ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın yaklaşık 45 dakika süren çalışmalar sonucu kontrol altına alındı. Orman yangını drone ile havadan da görüntülendi.
17.08.2020 Gündem
Haberler peş peşe geliyor! 4 ilde ormanlık alanda yangın
Haberler peş peşe geliyor! 4 ilde ormanlık alanda yangın Peş peşe yangın haberleri geliyor. İstanbul Sultanbeyli Aydos Ormanı'nda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Çanakkale merkeze bağlı Kurşunlu köyü yakınlarında ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın ekiplerin erken müdahalesiyle söndürüldü. Ankara'nın Mamak ilçesinde de ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine giden itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Öte yandan Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı Mehmetli beldesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkili olduğu bölgede, alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
14.08.2020 Gündem
Aydos Ormanı'nda 4 farklı noktada yangın! Ekipler müdahale ediyor
Aydos Ormanı'nda 4 farklı noktada yangın! Ekipler müdahale ediyor İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "Aydos Ormanı'nda 4 farklı noktada yangın çıkmıştır." denildi.
12.08.2020 Gündem
Kartal Aydos Ormanı'nda yangın
Kartal Aydos Ormanı'nda yangın Kartal Aydos Ormanı'nda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yerden itfaiye ekipleri, havadan helikopterin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.
9.08.2020 Yaşam
İstanbul'da Aydos Ormanı'nda yangın! Ekipler bölgede...
İstanbul'da Aydos Ormanı'nda yangın! Ekipler bölgede... Aydos Ormanı’nda 5 farklı noktada yangın çıktı. Kontrol altına alınan yangında sabotaj ihtimali üzerinde duruluyor.
9.08.2020 Gündem
İstanbul'da ormanlık alanda yangın! 1 kişi gözaltına alındı
İstanbul'da ormanlık alanda yangın! 1 kişi gözaltına alındı İstanbul Kartal Aydos'da ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın havadan ve yerden yapılan çalışmalarla kontrol altına alınarak söndürüldü. 1 kişi gözaltına alındı. Yangına ilişkin gözaltına alınan şüphelinin akli dengesinin yerinde olmadığı ve yangının, çöpleri yakmak isterken meydana geldiği bildirildi.
5.08.2020 Gündem
İstanbul için korkutan açıklama! Coronadan sonra 'Lyme' tehlikesi
İstanbul için korkutan açıklama! Coronadan sonra 'Lyme' tehlikesi Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, Türkiye’nin pek çok noktasında kene vakalarında artış yaşandı. Farklı türleri olan kenelerin bazıları, ölümcül bir hastalık olan Kırım Kongo Kanamalı Ateşine neden oluyor. İstanbul’daki kene türlerinin ise, ölümlere neden olan bu enfeksiyonu taşımadığını ifade eden uzmanlar İstanbulluları, keneden bulaşan bir diğer ciddi hastalık ‘Lyme’a karşı uyardı.
16.06.2020 Gündem
İstanbul Aydos Ormanı'nda yangın
İstanbul Aydos Ormanı'nda yangın Kartal'daki Aydos Ormanı'nda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, yaklaşık 30 dakikalık çalışma sonucunda söndürüldü
20.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aydos Ormanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydos ormanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.