Ayça Varlıer

Ayça Varlıer

Son dakika Ayça Varlıer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayça Varlıer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayça Varlıer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayça Varlıer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayça varlıer gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 ayça varlıer haberi bulunmuştur. Tüm ayça varlıer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi Kurtlar Vadisi Pusu, Zeytin Tepesi, Kehribar, Hayat Şarkısı ve Kalk Gidelim gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Ayça Varlıer uzun zamandır yaşadığı ABD'den döndü.
26.04.2024 Magazin
Ajda Pekkan'ı canlandırması beklenen Ayça Varlıer kimdir? Ayça Varlıer kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı?
Ajda Pekkan'ı canlandırması beklenen Ayça Varlıer kimdir? Ayça Varlıer kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı? Süperstar Ajda Pekkan'ın hayatının film olacağı haberi gözleri adaylara çevirdi. Önce Serenay Sarıkaya'nın adı geçmesine rağmen son isim Ayça Varlıer oldu. Sanatçının hayranları bu haber sonrası "Ayça Varlıer kimdir?", "Ayça Varlıer hangi filmlerde oynadı?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Ayça Varlıer'in hayatı...
18.01.2024 Televizyon
Ayça Varlıer Broadway’de başrol!
Ayça Varlıer Broadway’de başrol! Ayça Varlıer, Broadway müzikali “Swan Lake Rock Opera”da rol alıyor. Oyuncu, Triad Theater’da sahnelenen müzikalde Kraliçe Sherdanell rolünü canlandırıyor.
20.11.2023 Magazin
Kariyerinde yeni bir sayfa açan Ayça Varlıer böyle görüntülendi
Kariyerinde yeni bir sayfa açan Ayça Varlıer böyle görüntülendi Kariyerinde yeni bir sayfa açmak için gittiği Amerika’da Broadway müzikalinde oynayan Ayça Varlıer, iki yıl aradan sonra tekrar Muğla Akyaka'nın büyülü doğasına döndü.
28.09.2023 Magazin
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12.12.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Broadway’den teklif geldi! Türkiye’de başarılı oldum ama popüler olamadım
Broadway’den teklif geldi! Türkiye’de başarılı oldum ama popüler olamadım Ayça Varlıer, Broadway’den gelen teklif üzerine New York’a yerleşiyor. New York’ta ev tutan oyuncu, “Eylül ayında Broadway üzerine bir müzikal çalışmasına başlayacağız” açıklamasında bulundu.
13.06.2021 Gündem
Kalk Gidelim Eve yeni tanıtımı
Kalk Gidelim Eve yeni tanıtımı Sevilen dizi Kalk Gidelim Eve'nin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...
18.05.2020 Televizyon
Kalk Gidelim Eve yeni tanıtımı
Kalk Gidelim Eve yeni tanıtımı TRT'nin sevilen dizisi Kalk Gidelim Eve'nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı.
12.05.2020 Televizyon
Kalk Gidelim Eve yeni fragmanı
Kalk Gidelim Eve yeni fragmanı TRT'nin sevilen dizisi 'Kalk Gidelim' in salgın nedeniyle yayınlanan yeni projesinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı..
9.05.2020 Televizyon
Kalk gidelim 104. bölüm tanıtımı
Kalk gidelim 104. bölüm tanıtımı TRT'nin sevilen dizisi Kalk Gidelim'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! İşte detaylar...
8.04.2020 Televizyon
Kalk Gidelim 103. bölüm fragmanı
Kalk Gidelim 103. bölüm fragmanı TRT ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim'in 103. bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar...
2.04.2020 Televizyon
Kalk Gidelim 102. bölüm fragmanı yayınlandı!
Kalk Gidelim 102. bölüm fragmanı yayınlandı! Kalk Gidelim dizisi 102. yeni bölümüyle 21 Mart 2020 Cumartesi akşamı TRT 1'de olacak. Kalk Gidelim'de neler olacak?
17.03.2020 Televizyon
Ferhat Yılmaz o diziye katıldı!
Ferhat Yılmaz o diziye katıldı! Ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna dahil oldu.
1.02.2019 Kültür Sanat
Nilay Deniz, ‘Kalk Gidelim’de
Nilay Deniz, ‘Kalk Gidelim’de ‘Kalk Gidelim’ dizisinin oyuncu kadrosuna Nilay Deniz katıldı. Deniz, TRT1'de yayınlanan dizide 'Nehir' karekterine hayat verecek.
23.01.2019 Televizyon
Önemli mesajlar vereceğiz
Önemli mesajlar vereceğiz Rock ve müzikal starlarını aynı sahnede buluşturan Rock Müzikaller projesinin kadrosunda yer alan ünlü isimler önceki gün Etiler’de buluştu.
5.09.2018 Magazin
Eylülde sanat var
Eylülde sanat var Eylül ayı ile kültür sanat dünyası yeniden hareketleniyor. Contemporary İstanbul’dan konserlere, tiyatro sahnelerinden, festivallere dört bir taraf etkinlikle dolup taşacak.
31.08.2018 Arşiv
Fayton yasağına destek verdiler
Fayton yasağına destek verdiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Atları özgürlüğüne kavuşturacağız” açıklaması sonrası başlatılan elektronik fayton projesine ‘Kalk Gidelim’ dizisinden destek geldi.
27.08.2018 Magazin
Çocuk istismarına ‘dur’ diyecekler
Çocuk istismarına ‘dur’ diyecekler Rock starlarla, müzikal starları aynı sahnede buluşturan Rock Müzikaller projesi, Harbiye Açıkhava’da 24 Eylül akşamı Broadway rüzgarı estirecek.
3.08.2018 Magazin
40 kilo et yediler
40 kilo et yediler Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, İlayda Aydın, Mehtap Bayri ve Erkan Sever’in rol aldığı, ‘Kalk Gidelim’ dizisinin ekibi önceki akşam Etiler Nusr-Et’te düzenlenen yemekle yeni sezona ‘Merhaba’ dedi.
28.06.2018 Magazin
‘Kalk Gidelim setinde ortalık karıştı' iddiası!
‘Kalk Gidelim setinde ortalık karıştı' iddiası! TRT'de yayınlanan 'Kalk Gidelim' dizisinde 'Canberk' karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran'ın, senarist Baykut Badem'in menajer eşinin oyuncularına daha fazla rol yazdığını söylediği, bunun üzerine sette tartışma çıktığı ve 22 yaşındaki Yaran'ın dizinin kadrosundan çıkarıldığı öne sürüldü. Söz konusu iddiayı Habertürk yazarı Mustafa Doğan köşesine taşıdı.
7.06.2018 Magazin
Dertli Ayça
Dertli Ayça AYÇA Varlıer Akyaka’da tatilde. Geçtiğimiz sene kitesurf dersleri almaya başlayan oyuncu, sporu iyiden iyiye ilerletti.
4.06.2018 Magazin
Dalgalarla dans etti
Dalgalarla dans etti Ayça Varlıer, geçtiğimiz günlerde Akyaka’da kitesurf yaparak hünerlerini sergiledi.
17.05.2018 Magazin
İki model aynı dizide
İki model aynı dizide 2016 Best Model of the World birincisi Onur Seyit Yaran ve 2017 Best Model Of Turkey ikincisi Ela Yörüklü, TRT 1’de yayınlanan “Kalk Gidelim” kadrosunda bir araya geldi.
9.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayça Varlıer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayça varlıer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.