Avanos

Avanos

Son dakika avanos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan avanos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını avanos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avanos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avanos gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 avanos haberi bulunmuştur. Tüm avanos haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul’un Bahçelievler, Ümraniye, Pendik, Nevşehir’in Avanos, Ordu’nun Gölköy, Gülyalı, Kumru, İkizce, Perşembe, Mesudiye, Gürgentepe, Kabataş ve Ünye ilçeleri ile Bitlis Belediye Başkanlığı için yapılan itirazlara kararını verdi.
7.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları Nevşehir yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Nevşehir iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Nevşehir aday listesi
31.03.2024 Gündem
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "Bu şahıs, 1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
Nevşehir'de iki otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Nevşehir'de iki otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Nevşehir'in Avanos ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.
19.01.2024 Gündem
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
Kazada ölen polis memuru ile eşi son yolculuklarına uğurlandı
Kazada ölen polis memuru ile eşi son yolculuklarına uğurlandı Nevşehir'de otomobilin TIR'a çarptığı kazada hayatını kaybeden polis memuru Ertuğrul Dede (52) ile eşi Misket Dede (55), toprağa verildi.
1.10.2023 Yaşam
Edanur Çoban öldürmüştü! Korkunç gerçeği itiraf etti: İntihar etmek içindi
Edanur Çoban öldürmüştü! Korkunç gerçeği itiraf etti: İntihar etmek içindi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) iş çıkışı pompalı tüfekle vurarak öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21), nöbetçi mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Çatbaş, cinayeti işlediği pompalı tüfeği çantayla getirdiğini anlatarak, "Olay sırasında alkolün etkisindeydim. Bana hakaret etti. Gözüm döndü ve ateş ettim. Olayı tasarlamadım. Tüfeği yanımda getirmemin sebebi de intihar etmek içindi" dedi.
16.09.2023 Yaşam
Kahreden olay! 2 kardeş serinlemek için girdikleri nehirde boğuldu
Kahreden olay! 2 kardeş serinlemek için girdikleri nehirde boğuldu Nevşehir’in Avanos ilçesinde ailece pikniğe gittikleri bölgede serinlemek için Kızılırmak Nehri’ne giren Galip (9) ve Hüseyin Ertaş (8) kardeşler, boğuldu.
4.08.2023 Yaşam
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Ailesini tatile götürdü! Havuzda eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü
Ailesini tatile götürdü! Havuzda eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü Nevşehir’in Avanos ilçesinde bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşini ve kızını tatil amacıyla geldikleri otelin havuzunda bıçaklayarak öldürdü.
22.07.2023 Yaşam
Nevşehir canlı seçim sonuçları 2023: Nevşehir Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Nevşehir hangi parti kazandı?
Nevşehir canlı seçim sonuçları 2023: Nevşehir Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Nevşehir hangi parti kazandı? Nevşehir seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri kapsamında açıklanacak. gazatevatan.com seçim sayfasında Nevşehir açılan sandık sayısı, Nevşehir parti oy oranları ve Nevşehir Cumhurbaşkanı seçim sonuçları yer alacak. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir,Hacıbektaş, Kozaklı, Ürgüp ilçe seçim sonuçları bu sayfada yer alacak. Peki Nevşehir hangi parti kazandı? Nevşehir Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? Canlı Nevşehir seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Ürgüp TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama! 24 Aralık Nevşehir TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Nevşehir TOKİ kura sonuçları!
Ürgüp TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama! 24 Aralık Nevşehir TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Nevşehir TOKİ kura sonuçları! Nevşehir TOKİ kura çekiliş sonuçları merak ediliyor. TOKİ Nevşehir Avanos, Ürgüp, Gülşehir, Kozaklı kuraları çekiliyor. 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında Türkiye genelinde 250 bin konutun 1189’i Nevşehir için yapılacak. Ürgüp, Avanos, Acıgöl, Çat, Derinkuyu, Göre, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Merkez, Sulusaray, Tatlarin’de yapılan TOKİ evleri için çekilişler saat 10.00'da başladı. TOKİ Nevşehir kura sonuçları açıklandı mı, Ürgüp kura sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir? İşte, Nevşehir TOKİ kura çekimi sonuçları…
24.12.2022 Ekonomi
TOKİ Nevşehir kura çekimi canlı izle | Nevşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ Nevşehir kura çekimi canlı izle | Nevşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Nevşehir kura çekimi canlı izleme ekranı ve sonuç sorgulama ekranı aramaları yoğunlaştı. Nevşehir TOKİ kura çekimi 13 farklı ilçede inşa edilecek. Toplu konut evleri bugün sahiplerini bulacak. Peki, Nevşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır? İşte TOKİ kurası izleme ekranı ile Nevşehir TOKİ kura sonuçları ve nihai isim listesi sorgulama ekranı…
24.12.2022 Ekonomi
Nevşehir'de balon sert iniş yaptı: 2 ölü, 3 yaralı
Nevşehir'de balon sert iniş yaptı: 2 ölü, 3 yaralı Nevşehir'de rüzgar nedeniyle sert iniş yapan sıcak hava balonundaki turistlerden 2'si hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı.
18.10.2022 Yaşam
Bakan Soylu: LGBTİ’ye alıştırıp gençliğimizi elimizden alacaklar
Bakan Soylu: LGBTİ’ye alıştırıp gençliğimizi elimizden alacaklar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin teknoloji alanında Avrupa ile arasındaki farkı kapattığını belirterek, bu ilerlemeye engel olmaya çalışan Avrupa ülkelerinin LGBTİ'yi yaygınlaştırmak istediğini söyledi. Soylu, “LGBTİ midir nedir, cinsiyetsizliği bu ülkenin üzerine salmak istemeleri bundandır. Önce alıştıracaklar sonra çoluğumuzu çocuğumuzu elimizden alacaklar" dedi.
27.08.2022 Siyaset
Balonlar, Türk bayrakları ve Ömer Halisdemir posteriyle havalandı
Balonlar, Türk bayrakları ve Ömer Halisdemir posteriyle havalandı Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde, 15 Temmuz darbe girişiminin 6'ncı yıldönümünde sıcak hava balonları, Türk bayrakları ve şehit Ömer Halisdemir posteriyle havalandı.
15.07.2022 Gündem
Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü öldü
Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü öldü Nevşehir'in Avanos ilçesinde sürücüsünün şerit değiştirdiği motosiklete, otomobil çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Burhan Ş. hayatını kaybetti.
5.05.2022 Yaşam
Eski çalışanı tarafından sokak ortasında bıçaklanıp öldürüldü!
Eski çalışanı tarafından sokak ortasında bıçaklanıp öldürüldü! Nevşehir’in Avanos ilçesinde oto yıkama işletmecisi Habip Bildik (50) tartıştığı eski çalışanı Bünyamin Kına tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü, oğlu Deniz Bildik (30) yaralandı.
16.02.2021 Gündem
Muharrem İnce'den yeni parti açıklaması!
Muharrem İnce'den yeni parti açıklaması! Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, kuracağı partinin tüzüğünün hazırlandığını belirterek, 'Programı da yüzde 90 hallettik, bazı konularda tartıştık. Yakında partimizin tüzüğünü, logo ve programını açıklayacağız." açıklamasını yaptı.
25.01.2021 Siyaset
Hatay İskenderun’da ne oldu? Hatay İskenderun’da yaşanan bomba patlama olayı nasıl oldu? (Hatay İskenderun son dakika haberleri)
Hatay İskenderun’da ne oldu? Hatay İskenderun’da yaşanan bomba patlama olayı nasıl oldu? (Hatay İskenderun son dakika haberleri) Hatay İskenderun’da bir patlama meydana geldi. 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştığı açıklamasında, "Aferin kahramanlarımıza, ikisi de elde. Hikayesini anlatacağız" ifadelerine yer verdi. Hatay Valiliği ise yaptığı açıklamada patlamada herhangi bir can kaybı meydana gelmediğini bildirirken, Hatay Valisi Rahmi Doğan da, olayla ilgili yaptığı açıklamada Amanos dağlarında terör örgütü PKK'nın varlığına son verildiğini belirtti.
27.10.2020 Gündem
Akşener'den Bahçeli'nin 'evine dön' çağrısına yanıt
Akşener'den Bahçeli'nin 'evine dön' çağrısına yanıt İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'evine dön' çağrısına, "Türkiye'nin birçok sorunu varken, milletin sesini duymak yerine, o sese bir cevap vermek yerine siyasi magazinle meşgul olmasını da hiç hoş bulmadığımı, hiç hoş olmadığını ifade etmek isterim" dedi.
5.08.2020 Siyaset
Ercan Kesal kimdir? Ercan Kesal kaç yaşında ve nereli?
Ercan Kesal kimdir? Ercan Kesal kaç yaşında ve nereli? Ercan Kesal katıldığı programlar, oynadığı diziler ve canlandırdığı karakterlerle gündemde. İnternette Ercan Kesal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ercan Kesal'ın eşi kim? Ercan Kesal'ın asıl mesleği ne? soruları aratılıyor. İşte Ercan Kesal'ın biyografisi...
26.05.2020 Gündem
Teröristlerden Akçakale'ye havanlı saldırı: 2 şehit, 3 yaralı
Teröristlerden Akçakale'ye havanlı saldırı: 2 şehit, 3 yaralı PKK/YPG terör örgütünün Suriye sınırından bulunan Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki Tekçe Hudut Karakoluna havanla düzenlediği saldırıda 2 asker şehit olurken 2 asker ile 1 doktor ise yaralandı.
28.11.2019 Gündem
Aleyna'yı böyle görmediniz!
Aleyna'yı böyle görmediniz! Şarkıcı Aleyna Tilki, gezi için geldiği Kapadokya'da çömlek yaptı.
11.11.2019 Magazin
Genç kızın çığlıkları yürekler burktu!
Genç kızın çığlıkları yürekler burktu! Nevşehir’de 15 Ekim Salı günü gece saatlerinde otomobilin çarpması sonrasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Yasemin Gül’ün kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
19.10.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Avanos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avanos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.