Ateşkes İhlali

Ateşkes İhlali

Son dakika ateşkes ihlali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ateşkes ihlali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ateşkes ihlali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ateşkes İhlali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ateşkes ihlali gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 ateşkes ihlali haberi bulunmuştur. Tüm ateşkes ihlali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ermenistan Kelbecer’de Azerbaycan mevzilerine ateş açtı: 1 asker şehit
Ermenistan Kelbecer’de Azerbaycan mevzilerine ateş açtı: 1 asker şehit Ermenistan Silahlı Kuvvetleri tarafından Azerbaycan ordusunun Kelbecer’deki mevzilerine açılan ateş sonucu 1 Azerbaycanlı asker şehit oldu.
30.09.2023 Dünya
MSB: Son bir haftada 80 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 80 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil terörle mücadele harekatı bölgesinde 80 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Aktürk, 1 Ocak'tan itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1351, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar da 38 bin 694’e ulaştığını belirtti.
28.09.2023 Gündem
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
Ermenistan askerleri, Azerbaycan mevzilerine ateş açtı: 3 yaralı
Ermenistan askerleri, Azerbaycan mevzilerine ateş açtı: 3 yaralı Ermenistan askerlerinin sınırda ateşkes ihlali yaparak Azerbaycan mevzilerini hedef alması sonucu 3 Azerbaycan askerinin yaralandığı açıklandı.
24.09.2022 Dünya
Azerbaycan duyurdu! 50 asker şehit oldu
Azerbaycan duyurdu! 50 asker şehit oldu Azerbaycan-Ermenistan sınırında, Ermenistan askerlerinin ateşkes ihlali yaparak Azerbaycan mevzilerini hedef aldığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 50 asker şehit oldu.
13.09.2022 Dünya
Ukrayna Büyükelçisi Bodnar: Rusya’nın Ukrayna’ya seyahati o kadar kolay olmayacak
Ukrayna Büyükelçisi Bodnar: Rusya’nın Ukrayna’ya seyahati o kadar kolay olmayacak Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, “Ukrayna kolluk kuvvetleri, gerekse her Ukraynalı kendi ülkesini savunmaya hazır. İşgalci ve saldırgan devletin de şunu anlaması gerekiyor, Ukrayna’ya seyahati o kadar kolay olmayacak” dedi.
23.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna krizinde flaş iddia! Suriye ve Libya'ya damga vurmuşlardı, savaş çıkarmak için devredeler
Rusya-Ukrayna krizinde flaş iddia! Suriye ve Libya'ya damga vurmuşlardı, savaş çıkarmak için devredeler Rusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmesi! Savaş çıkaracak hamle, art arda patlama sesleri geldi. Donbas'taki Pionersky köyü çevresindeki çatışmalarda iki taraf da birbirlerinin kayıpları olduğunu ileri sürdü. Gece yarısı Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk'te arka arkaya patlamalar yaşanırken, Rus paralı asker grubu Wagner'in Donbas'ta olduğu iddia edildi. 'Sahte bayrak operasyonu' uyarısında bulunan NATO, Rusya’nın Ukrayna sınırına son yılların en büyük askeri birliğini konuşlandırdığını duyurdu.
20.02.2022 Dünya
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Ermenistan'a tepki: Azerbaycan yalnız değildir
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Ermenistan'a tepki: Azerbaycan yalnız değildir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan'ın ateşkes ihlali ile ilgili "Türkiye, can Azerbaycan'ı yalnız bırakmaycaktır" dedi. Çavuşoğlu, Ermenistan'ın yaptıklarının terör saldırısı olduğunu söyledi.
17.11.2021 Gündem
Donbas'ta bir Ukrayna askeri hayatını kaybetti
Donbas'ta bir Ukrayna askeri hayatını kaybetti Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesinde Rusya yanlısı ayrılıkçıların açtığı ateşte bir Ukrayna askeri öldü.
12.09.2021 Dünya
Azerbaycan Ermenistan son durum: Azerbaycan ve Ermenistan arasında yeni ateşkes ilan edilecek mi?
Azerbaycan Ermenistan son durum: Azerbaycan ve Ermenistan arasında yeni ateşkes ilan edilecek mi? Moskova'da 10 saat görüştükten sonra 10 Ekim'de alınan ateşkes kararına rağmen bombardıman haberleri gelmeye devam etti. Azerbaycan Ermenistan arasında geçici insani ateşkes kabul edilmesine rağmen Ermenistan ordusu ateşkes ihlali yaptı. Önceki gün Gence'ye saldırarak onlarca insanı öldüren Ermenistan'ın anlaşmanın kabulünden saatler sonra top atışına tekrar başladığı açıklandı. İşte Azerbaycan Ermenistan son durum…
18.10.2020 Gündem
Bakan Akar'dan flaş corona virüs açıklaması!
Bakan Akar'dan flaş corona virüs açıklaması! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar önemli açıklamalarda bulunuyor. Akar, "Corona virüsün herhangi bir şekilde operasyon bölgelerine sirayet etmemesi için arkadaşlarımız çalışıyor. Şu ana kadar bu konuda bir sıkıntımız olmadı. Virüse karşı mücadelemizi de sürdürüyoruz. Operasyon bölgelerimizde şu ana kadar vakamız olmadı." dedi.
8.04.2020 Gündem
İdlib'de TSK konvoyuna taciz ateşi
İdlib'de TSK konvoyuna taciz ateşi Ateşkes ihlallerine dün ve bugün de devam eden rejim unsurları, gerekli koordine yapılmasına rağmen TSK'ye ait ikmal konvoyuna makinalı tüfekle taciz ateşi açtı. Rejim unsurlarının bir başka birliğin yakınına üç havan mermisi attığı tespit edildi.
9.03.2020 Gündem
İdlib'deki ateşkese rejim ihlali
İdlib'deki ateşkese rejim ihlali İdlib'deki ateşkesin yürürlüğe girmesinden 10 dakika sonra rejimin ihlallere başladığı, ilk günün sonunda 15 ateşkes ihlali gerçekleştirdiği belirlendi.
8.03.2020 Gündem
3600 ek gösterge ile ilgili AK Parti'den flaş açıklama
3600 ek gösterge ile ilgili AK Parti'den flaş açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İdlib'de rejimin ateşkes ihlalleri 20 bin civarına ulaşmıştır" dedi. Çelik, 3600 ek gösterge ile infaz düzenlemesi üzerinde çalışmanın devam ettiğini de dile getirdi.
17.02.2020 Siyaset
Gerilim tırmanıyor! "İlan edilmemiş savaş" suçlaması
Gerilim tırmanıyor! "İlan edilmemiş savaş" suçlaması Pakistan kontrolündeki Azad Cammu ve Keşmir Cumhurbaşkanı Serdar Mesud Han, Keşmir'deki Kontrol Hattı'nın Hindistan tarafından sivillere ateş açılmasını şiddetli bir şekilde kınadığını bildirdi.
20.10.2019 Dünya
Pakistan: Kontrol hattında 6 Hint askeri öldürüldü
Pakistan: Kontrol hattında 6 Hint askeri öldürüldü Pakistan Silahlı Kuvvetler Sözcüsü Asif Ghafoor, ateşkes ihlali gerekçesiyle Keşmir’de kontrol hattında çıkan çatışmada 6 Hint askerinin öldürüldüğünü açıkladı
20.08.2019 Dünya
Pakistan Hindistan sınırında Hint askerleri ateş açtı: 2 ölü
Pakistan Hindistan sınırında Hint askerleri ateş açtı: 2 ölü Pakistan ve Hindistan arasındaki Cammu Keşmir Kontrol Hattı'nda Hint askerlerinin ateş açması sonucu iki sivil hayatını kaybetti, bir sivil yaralandı.
19.08.2019 Dünya
Türkiye ve Rusya arabuluculuğunda ateşkes sağlandı
Türkiye ve Rusya arabuluculuğunda ateşkes sağlandı Reuters Haber Ajansı, Rus medyasına dayandırarak, 'Türkiye ve Rusya'nın arabuluculuğunda İdlib'de ateşkesin sağlandığını' duyurdu.
12.06.2019 Dünya
‘Yaz tatili’nde vatani görev!
‘Yaz tatili’nde vatani görev! Bakan Akar, her meslek grubuna uygun askerlik sistemi üzerinde çalışma yapıldığını açıkladı, “Yurt dışındaki akademisyenler, öğretmenler, sporcular için askerlik hizmetini yaz tatillerine denk getirelim diyoruz” diye de örnek verdi
24.10.2018 Gündem
Pakistan ile Hindistan arasında çatışma!
Pakistan ile Hindistan arasında çatışma! Pakistan ile Hindistan askerleri arasında Keşmir kontrol hattında yaşanan çatışmada 4 Hint askeri ile 2 Pakistanlı sivilin öldüğü bildirildi.
5.02.2018 Dünya
Çavuşoğlu ile Lavrov görüştü
Çavuşoğlu ile Lavrov görüştü Suriye ordusunun İdlib'te gerginliği azaltma bölgelerindeki ilerleyişi, ardından da Rusya üslerinin Suriyeli muhaliflerce İHA'lı saldırıyla hedef alınmasıyla gerilen Ankara-Moskova ilişkilerinde hava, Putin-Erdoğan görüşmesiyle yumuşadı. Putin'in dün "Saldırıların arkasında Türk devleti ve ordusu yok" açıklamasının ardından, Rus tarafından gelen talep üzerine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile görüştü.
12.01.2018 Dünya
Rusya ve İran büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı
Rusya ve İran büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov ile İran'ın Ankara Büyükelçisi Muhammed İbrahim Taherian Fard'ın Suriye'de rejimin İdlib gerginliği azaltma bölgelerindeki saldırıları nedeniyle Dışişleri Bakanlığına çağrıldığı belirtildi.
9.01.2018 Gündem
Esad güçlerinden ateşkes ihlali
Esad güçlerinden ateşkes ihlali Suriye'de Esad rejimine bağlı güçlerin, başkent Şam'da "çatışmasızlık bölgeleri" arasında yer alan Doğu Guta'daki Ayn Terme beldesine düzenlediği füzeli saldırılarda 2 sivil hayatını kaybetti.
2.08.2017 Dünya
Suriye'de Rusya 15, Türkiye 12 ateşkes ihlali tespit etti
Suriye'de Rusya 15, Türkiye 12 ateşkes ihlali tespit etti Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'de son 24 saat içinde Moskova'nın 15, Türkiye'nin ise 12 ateşkes ihlali tespitinde bulunduğunu açıkladı
30.04.2017 Dünya
Suriye'de ateşkes ihlali! 13 sivil öldü! 30 kişi ise...
Suriye'de ateşkes ihlali! 13 sivil öldü! 30 kişi ise... İdlib'in Eriha ilçesinde yerleşim alanına ''nüfuz edici'' bombalarla düzenlenen saldırıda 13 sivil öldü, 30 kişi enkaz altında
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ateşkes İhlali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ateşkes ihlali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.