Asus

Asus

Son dakika Asus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asus gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 asus haberi bulunmuştur. Tüm asus haberleri aşağıda listelenmiştir.
ŞOK aktüel ürünler kataloğu! 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu
ŞOK aktüel ürünler kataloğu! 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu ŞOK aktüel ürünler indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. ŞOK'ta bu hafta Toronto Köşe Takımından 4 Kişilik Mutfak Masa Takımına, hazır mutfak Dolapları ve Çekmece Düzenleyicisinden Asus Expert book Taşınabilir Bilgisayara kadar birbirinden farklı ürünler yer alıyor. Peki, 28 Aralık 2022 ŞOK’ta hangi ürünler var? ŞOK 28 Aralık 2022 kataloğu
28.12.2022 Ekonomi
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu!
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu! ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. ŞOK markette her hafta yine birbirinden farklı ürünler cazip fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Buharlı Kırışık Giderici, Elektrikli Scooter, Fiber Destekli Modem, Mekanik Dikiş Makinesi gibi ürünler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 12 Ekim ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte ŞOK aktüel 12 Ekim 2022…
12.10.2022 Ekonomi
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu... Ukrayna, Rus ordusuna direnmeye devam ederken bölgede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD, Rusya'nın büyük kayıplar verdikten sonra Ukrayna'yı işgalinde Çin'den silah ve yardım istediğini iddia etti. Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 4'üncü turu çevrim içi başladı. Moskova'nın askeri üsse gerçekleştirdiği füze saldırısı Polonya'da paniğe sebep oldu.
14.03.2022 Dünya
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve  Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar!
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar! Android 12 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu. Google, I/O 2021 etkinliğinde tanıtılan Android 12 için akıllı telefon üreticilerinin hazırlıkları sürüyor. Akıllı telefon devi Samsung'un bazı modellerine Android 12 için onay verdi. Xiaomi Android 12 güncellemesini c, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. Peki, Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 güncellemesi alacak modeller...
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve...
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve... Milyonlarca kişiyi sevindiren haber. Bankalar tek tek duyurdu. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı bulunuyor. ING Türkiye, Yapı Kredi, DenizBank, Garanti BBVA, ING Bank harekete geçti. Uzaktan eğitime geçilmesi ile özellikle öğrenci ve öğretmenlerin bilgisayar ve tablet ihtiyacı arttı. Teknoloji ürünlerinde görülen artış nedeni ile pek çok kişi bilgisayar ihtiyacını öteledi. Bu noktada banklar ile teknoloji perakendecileri ortak karar, vatandaşlara alarak düşük faizli kredi imkanı sunmaya başladı. 30 bin liraya kadar kullanılabilen kredilerde 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı da söz konusu.
20.01.2021 Ekonomi
Android 10 güncellemesini alacak olan telefonlar
Android 10 güncellemesini alacak olan telefonlar Android 10 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu. Cihazların güncelleme alacağı kesin gibi görünüyor ancak üreticilerin ilerleyen dönemlerde fikir değişikliğine gitme ihtimali de bulunuyor...
5.04.2020 Bilim ve Teknoloji
ASUS yeni modelinde hız ve pil ömrü vurgusu yaptı
ASUS yeni modelinde hız ve pil ömrü vurgusu yaptı ABD’nin Las Vegas kentinde devam eden ve dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından biri olan CES 2020 fuarında yeni dizüstü bilgisayarlar görücüye çıktı. ASUS, fiyat-performans odaklı olduğunu duyurduğu TUF Gaming serisinin yeni modellerini CES 2020 fuarında tanıttı.
8.01.2020 Bilim ve Teknoloji
ASUS, GX502 modelini tanıttı
ASUS, GX502 modelini tanıttı Teknoloji markası ASUS, oyuncu dizüstü bilgisayarı olarak çıkardığı Zephyrus ailesinin yeni üyesi GX502’yi tanıttı.
4.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android Q, çok yakında pek çok telefonda boy göstermeye başlayacak. Yeni güncellemeyi alacak telefonlar da belli oldu.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte son nesil işlemci: Snapdragon 855 Plus
İşte son nesil işlemci: Snapdragon 855 Plus İşlemci üreticisi Qualcomm, Snapdragon 855 işlemcisini yenileyerek 'Plus' modelini kullanıma sundu. Daha çok oyun odaklı geliştirilen yeni işlemcide bir önceki modele göre performans iyileştirmeleri bulunuyor.
16.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar!
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar! Google'ın ilerleyen haftalarda yayınlayacağı Android Q güncellemesi öncesi hangi telefonların bu güncellemeyi alacağı belli oldu.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
ASUS, Strix G modelini duyurdu
ASUS, Strix G modelini duyurdu Teknoloji firması ASUS, oyuncular için özel olarak geliştirdiği yenilenen Strix ailesinin en son üyesi Strix G’yi (G531 / G731) kullanıcıların beğenisine sundu.
25.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Katlanan kamerasıyla Asus 6Z geliyor
Katlanan kamerasıyla Asus 6Z geliyor Snapdragon 855’e ve motorlu döner kameraya sahip Asus 6Z, 19 Haziran’da satışa çıkacak.
8.06.2019 Bilim ve Teknoloji
ASUS Zenfone 5 sahiplerine Android Pie müjdesi
ASUS Zenfone 5 sahiplerine Android Pie müjdesi Tayvan merkezli teknoloji devi ASUS'un amiral telefonlarından Zenfone 5 için önemli bir gelişme yaşandı. Google'ın en yeni mobil işletim sistemi Android Pie bu telefon modellerine de sunulmaya başladı.
4.01.2019 Bilim ve Teknoloji
3 kameralı ZenFone'dan ilk resmi görsel!
3 kameralı ZenFone'dan ilk resmi görsel! Daha önce hakkında birçok kehanet ortaya atılan telefonla ilgili ilk resmi görsel, Asus'un resmi Hindistan hesabından geldi.
22.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Asus'tan üç arka kameralı telefon!
Asus'tan üç arka kameralı telefon! Orta segmentte fazlasıyla sevilen bir marka olan Asus, üç arka kameralı ilk modeli olacak Zenfone Max Pro M2 üzerinde çalışıyor.
16.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung da oyuncu telefonu geliştiriyor
Samsung da oyuncu telefonu geliştiriyor Ortaya atılan iddialara göre Samsung da oyuncu telefonu geliştirmek üzere kolları sıvadı.
22.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung’dan oyunculara özel telefon geliyor!
Samsung’dan oyunculara özel telefon geliyor! Oyuncu telefonları ilginç tasarımları dışında normal cihazlara kıyasla büyük bir fark sunmuyor olsa da, Razer Phone‘un tanıtılması ile birlikte Asus ROG Phone, Honor Play ve Huawei Mate 20 X gibi birçok farklı model daha piyasaya çıktı.
20.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Fortnite Android Beta herkese açıldı
Fortnite Android Beta herkese açıldı Popüler Battle Royale oyunu Fortnite, Android Beta sürümünü herkesin kullanımına sundu.
12.10.2018 Bilim ve Teknoloji
ASUS, yeni ZenBook Pro'yu tanıttı
ASUS, yeni ZenBook Pro'yu tanıttı ASUS profesyoneller için tasarladığı ve ScreenPad özelliği bulunan ZenBook Pro'yu tanıttı.
27.09.2018 Bilim ve Teknoloji
ASUS ZenFone Max Pro Türkiye'de
ASUS ZenFone Max Pro Türkiye'de YÜKSEK pil kapasitesine sahip çift SIM kart destekli ZenFone Max serisinin yeni modeli ZenFone Max Pro, Türkiye'de 2 bin 399 lira ön sipariş fiyatıyla teknoloji severlerle buluştu.
20.09.2018 Bilim ve Teknoloji
ASUS'tan yenilikçi bir tasarım: ZenBook S
ASUS'tan yenilikçi bir tasarım: ZenBook S Teknoloji dünyasının öncülerinden ASUS, Computex 2018 Fuarı'nda Yılın En İyi Seçimi, Altın Ödül ve Computex d&i ödüllerini kazanan ultra portatif yeni ZenBook Si tanıttı.
31.07.2018 Bilim ve Teknoloji
CNNTürk Özel Dosya: Kandil neden önemli? İşte Irak'taki terör kampları
CNNTürk Özel Dosya: Kandil neden önemli? İşte Irak'taki terör kampları Kandil Dağı yaklaşık 3500 metre yükseklikte, İran'la Irak sınırları içerisinde yer alan sarp kayalara, derin vadilere sahip bir bölge. Üstelik Türkiye'deki terörün kaynağı PKK'nın ana karargahı. PKK açısından hem temsil hem de psikolojik açıdan bir sembol, aynı zamanda ana askeri karargah. Artık Mehmetçik yamaçlarında, Türk askeri adım adım Kandil'e doğru ilerliyor. PKK'nın ulaşılamaz dediği Kandil'e yönelik operasyon sürüyor.
19.06.2018 Gündem
PC’de pahalı ‘oyun’
PC’de pahalı ‘oyun’ Son dönemde PC pazarında satışlar adet bazında düşerken sektörün cirosu artış gösteriyor. Bunun nedeni de daha önce satışların büyük kısmını kapsayan giriş seviyesi PC’lerin yerini fiyatı 20 bin liralara kadar çıkan pahalı oyun bilgisayarlarının alması.
16.06.2018 Ekonomi
Kandil neden önemli? CNN TÜRK'ten özel dosya
Kandil neden önemli? CNN TÜRK'ten özel dosya Irak’ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan operasyonlar devam ediyor. Operasyonların hedefinde Kandil Dağı’nda yer alan terör örgütü PKK’nın kampları bulunuyor. Terör örgütünün yöneticilerinin barındığı bilinen bu kamplarda PKK tarafından düzenlenen saldırıların talimatlarının verildiği biliniyor.
15.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.