Askıya Alındı

Askıya Alındı

Son dakika askıya alındı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askıya alındı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askıya alındı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askıya Alındı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askıya alındı gelişmeleri de dahil olmak üzere 906 askıya alındı haberi bulunmuştur. Tüm askıya alındı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı İstanbul Boğazı'nda elverişsiz hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alınırken, ikinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
5 askerin ölümü Polonya'yı şok etti! Tüm askeri tatbikatlar askıya alındı
5 askerin ölümü Polonya'yı şok etti! Tüm askeri tatbikatlar askıya alındı Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, mart ayının başından bu yana gerçekleştirilen tatbikatlarda 5 askerin hayatını kaybetmesi üzerine tüm askeri tatbikatların askıya alınması talimatını verdi.
27.03.2024 Dünya
Vatandaşları isyan ettirmişti! Fahri trafik müfettişleri ile ilgili yeni karar
Vatandaşları isyan ettirmişti! Fahri trafik müfettişleri ile ilgili yeni karar Fahri trafik müfettişlerinin park cezası verme yetkisi kaldırıldı. Karar üzerine yetki, fahri trafik müfettişlerinin kullandığı uygulamadan da çıkarıldı.
20.03.2024 Ekonomi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı Çanakkale Boğazı'nda, gemi trafiği, sis kaynaklı olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü, geçici olarak askıya alındı.
29.12.2023 Gündem
Nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında!
Nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında! Konya‘nın Beyşehir ilçesinde 13 yaşında nişanlandırılan C.S. ile 28 yaşındaki Ali G.’nin aileleri tepki çeken olayı skandal ifadelerle savunarak, durumun normal olduğunu söyledi... C.S.’nin babası Osman S. “Bu olay ilk kez yaşanıyormuş gibi abartıldı” derken, yengesi, “Kızımız 13 değil 14 yaşında. İri duruyor diye okula göndermek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.
13.12.2023 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği, olumsuz hava koşulları (sis) nedeniyle çift yönlü geçici olarak askıya alındı. Çanakkale Boğazı'nda etkisini artıran yoğun sis, deniz ulaşımında aksamalara neden oldu. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle, boğaz trafiği saat 09.00 sıralarında çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.
13.12.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Ev sahiplerinin aklında tek bir soru var: 'Kiracımı nasıl çıkartırım?'
Ev sahiplerinin aklında tek bir soru var: 'Kiracımı nasıl çıkartırım?' Bursa’da emlakçıların son günlerde telefonları susmuyor. Arayanların çoğu satılık veya kiralık ev sormak yerine 'Kiracımı nasıl çıkartırım?' diye soruyor.
1.10.2023 Gündem
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başladı! Konut yatırımı askıya alındı, fiyatlar düşüşe geçti
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başladı! Konut yatırımı askıya alındı, fiyatlar düşüşe geçti Artan faizler, BDDK’nın kredi kısıtlaması ve mevduatın cazibesi yatırım için ev alacaklara fren yaptırdı. İhtiyaç amaçlı alım yapıldığını ancak yatırımcıların piyasadan çekildiğini belirten sektör temsilcileri, “Konuta yatırım yapayım düşüncesi artık yok. Talep düşünce ikinci elde ev sahipleri indirim yapmaya başladı” dedi.
1.10.2023 Ekonomi
Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası!  Römorkörler sevk edildi
Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası! Römorkörler sevk edildi Çanakkale Boğazı'nda 'Liberya' bayraklı akaryakıt tankeri, makine arızası yaptı. Bölgeye römorkörler sevk edildi.
22.09.2023 Yaşam
Çanakkale'de tanker arızası: Gemi trafiğine kapatıldı
Çanakkale'de tanker arızası: Gemi trafiğine kapatıldı İstanbul’dan Yunanistan’a seyir halindeyken Çanakkale Boğazı’nda makine arızası yaşayan 183 metre boyundaki tanker nedeniyle gemi trafiği güney kuzey yönlü geçici olarak askıya alındı.
22.09.2023 Gündem
Gabon'da darbe girişimi
Gabon'da darbe girişimi Nijer'in ardından bir başka Batı Afrika ülkesinde daha ordu yönetime el koydu, televizyona çıkan askerler sivil idareye nokta koyduklarını duyurdu. AFP, başkent Libreville'de silah seslerinin duyulduğunu bildiriyor.
30.08.2023 Dünya
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Nene Hatun Gemisi nerede? Nene Hatun Gemisi özellikleri neler, Çanakkale orman yangınına müdahale etti mi? Nene Hatun yangın gemisi yola çıktı…
Nene Hatun Gemisi nerede? Nene Hatun Gemisi özellikleri neler, Çanakkale orman yangınına müdahale etti mi? Nene Hatun yangın gemisi yola çıktı… Nene Hatun Gemisi nerede, Nene Hatun yangın gemisi özellikleri nelerdir? Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Nene Hatun Acil Durum Müdahale Gemisi"nin Çanakkale Kepez bölgesindeki yangına müdahale için bölgeye hareket ettiğini duyurdu. Peki, Nene Hatun Gemisi nerede, Nene Hatun Gemisi özellikleri nelerdir?
23.08.2023 Gündem
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı Rumeli feneri açıklarında, Rusya'dan Çin'e giden petrol tankeri makine arızası yapınca boğaz trafiğe kapatıldı. Bölgeye kurtarma ekipleri yönlendirildi. Kıyı Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada " Rusya'dan Çin'e seyir halindeyken Türkeli Feneri açıklarında makine arızası yaşayan GUANYIN isimli 244m boyundaki petrol tankeri için Kılavuz Kaptanımız, KURTARMA 7 ve 11 Römorkörlerimiz ivedilikle bölgeye yönlendirildi. Gemi trafiği, çift yön geçici olarak askıya alındı" ifadeleri yer aldı. Makine arızası yapan petrol tankeri nedeniyle İstanbul Boğazı bir süre çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.Tankerin arızasının giderilmesinin ardından yaklaşık 2 saat gemi trafiğine kapalı olan İstanbul Boğazı yeniden açıldı.
23.08.2023 Gündem
Fiyatlar düşüyor, ev sahipleri geri adım atıyor!  Konut fiyatlarında  köpük eriyor, yeni dönem başlıyor
Fiyatlar düşüyor, ev sahipleri geri adım atıyor! Konut fiyatlarında köpük eriyor, yeni dönem başlıyor Kiracılara güzel haber geldi. Ev sahiplerinin kira fiyatlarına fahiş zam yapması pek çok kiracının ev sahibi olma istediği tetikledi. Ancak satılık konut fiyatları da kira ile doğru orantılı olan arttı ve ev alma planları askıya alındı. Ev satılarında satıcının üstünlüğü sona erdi, mülk sahipleri pazarlık masasına oturdu. Evde köpük fiyat erirken, indirim yapılmaya başladı. İşte ev sahibi - kiracı herkesi yakından ilgilendiren konunun ayrıntıları...
14.08.2023 Ekonomi
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir İsrail merkezli Haaretz gazetesi yayınladığı analiz haberinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu karşılaştırarak “Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir” ifadelerine yer verdi.
25.07.2023 Dünya
İstanbul’da taksici dehşeti! Fazla para alamayınca öldüresiye dövdü
İstanbul’da taksici dehşeti! Fazla para alamayınca öldüresiye dövdü İstanbul Beyoğlu'nda bir taksi sürücüsü, para bozdurma meselesi nedeniyle tartıştığı yabancı kadın yolcuyu darbetti. İBB, kadını darbeden taksi şoförünün çalışma iznini iptal etti. Dehşet anları ise anbean görüntülendi.
22.07.2023 Yaşam
Galatasaray'a 60 milyon euro'luk orta saha! Paredes askıya alındı
Galatasaray'a 60 milyon euro'luk orta saha! Paredes askıya alındı Şampiyonlar Ligi kadrosu oluşturmak için özellikle İngiliz kulüplerin kapısını çalan Galatasaray 60 milyon euro'luk orta sahayı gündemine aldı. Paredes'i askıya alan Sarı Kırmızılıların Brezilyalı yıldızı çok istediği öğrenilirken, Premier Lig devinin bu transfer için 20 milyon euro bonservis beklentisinde olduğu bildirildi.
18.07.2023 Galatasaray
Yanardağdan çıkan küller toz fırtınasına neden oldu
Yanardağdan çıkan küller toz fırtınasına neden oldu Meksika’daki Popocatepetl Yanardağı’nın yoğun faaliyeti sonucu meydana gelen kül yağışı, şiddetli rüzgarın etkisiyle toz fırtınasına neden oldu.
25.05.2023 Dünya
Tatil planları askıya alındı! Yerli ve yabancı turist beklemede
Tatil planları askıya alındı! Yerli ve yabancı turist beklemede Turizm sektörü ikinci tura kalan seçimlerin belirsizliğini yaşıyor. Tur operatörleri ve seyahat acentaları uçak ve operasyon planlaması yapamazken; rezervasyonların durağan olduğu belirtiliyor. Turizmcilerin, yabancı tur operatörleriyle yaptıkları görüşmelerden aldıkları izlenim ise “Sonuçların netlik kazanmasıyla birlikte tur programları hızla başlayabilir” şeklinde.
18.05.2023 Ekonomi
Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü açıldı:! Erdoğan: Ülkemize yılda 286 milyon lira tasarruf ettirecek
Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü açıldı:! Erdoğan: Ülkemize yılda 286 milyon lira tasarruf ettirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yaklaşık 2,3 milyar liralık yatırım olan proje Adana ve ülkemize yakıt ve vakitten yılda 286 milyon lira tasarruf ettirecek karbon salınımını da 4 bin tondan fazla azaltacaktır" dedi.
28.04.2023 Gündem
Juventus - Napoli maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Juventus - Napoli maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Napoli için işler hiç iyi gitmiyor. Spaletti’nin öğrencileri Şampiyonlar Ligi’nde Milan’a karşı elendi. Mutlak favori olduğu eşleşmede Napoli cephesinin hiçbir varlık göstermediğinin altını çizmek gerekiyor. Ligde oynadığı son 3 karşılaşmada 1 galibiyet alan maviler puan avantajı olmasa ipi göğüslemekte ciddi zorluk yaşayabilirdi. Napoli’nin maçlardaki üretkenlik probleminin Osimhen’in olmayışına bağlı olduğu düşünülüyordu ancak Osimhen’le birlikte de durum pek farklı görünmüyor.
23.04.2023 İddaa
Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak, nerede? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güzergahı…
Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak, nerede? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güzergahı… Türkiye'nin en büyük 4'üncü köprüsü olacak Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde sona gelindi. 1669 metre uzunluğundaki 6 şeritlik köprünün açılacağı tarih belli oldu. Peki, Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak, nerede? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü güzergahı...
22.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Askıya Alındı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askıya alındı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.