Askeri Araç

Askeri Araç

Son dakika askeri araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askeri araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askeri araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askeri Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askeri araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.363 askeri araç haberi bulunmuştur. Tüm askeri araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB acı haberi duyurdu: Araç kazası sonucu bir asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: Araç kazası sonucu bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde araç kazası sonucu yaralanan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın şehit olduğunu açıkladı.
23.03.2024 Gündem
Zırhlı araç tarlaya devrildi; 3 asker yaralandı
Zırhlı araç tarlaya devrildi; 3 asker yaralandı Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde lastiği patlayan zırhlı askeri aracın tarlaya devrildiği kazada, 3 asker yaralandı.
29.10.2023 Yaşam
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Edirne'de askeri aracın kaza yapması sonucu Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Özler'in şehit olduğunu duyurdu.
25.07.2023 Gündem
Hakkari- Van yolunda askeri araç devrildi: 3 yaralı
Hakkari- Van yolunda askeri araç devrildi: 3 yaralı Hakkari'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda zırhlı aracın aracın devrilmesiyle meydana gelen kazada, 3 asker yaralandı.
12.05.2023 Gündem
Uydu görüntülerinde ortaya çıktı! Rusya'nın Kiev'e gönderdiği 56 km’lik zırhlı konvoyun hikayesi
Uydu görüntülerinde ortaya çıktı! Rusya'nın Kiev'e gönderdiği 56 km’lik zırhlı konvoyun hikayesi Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişiminde birinci yılın dolmasına saatler kaldı. Rusya’nın Ukrayna’yı işgale başlamasının üçüncü gününde, 26 Aralık 2022'de 15,5 kilometrelik devasa bir zırhlı askeri araç konvoyu uydu görüntülerine yansıdı. İşte Rusya'nın Kiev'in işgali için gönderdiği 56 km’lik zırhlı konvoyun hikayesi ve son dakika haberinin detayları...
22.02.2023 Dünya
MSB: Araç kazasında yaralanan asker şehit oldu
MSB: Araç kazasında yaralanan asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 29 Aralık 2022'de Iğdır'da araç kazasında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mesut Taşar'ın, tedavi gördüğü hastanede bugün şehit olduğunu açıkladı.
21.02.2023 Gündem
Ağrı'da askeri araç şarampole devrildi: 2 asker şehit
Ağrı'da askeri araç şarampole devrildi: 2 asker şehit Ağrı’da askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu.
24.01.2023 Gündem
Hayvanlarda çiçek hastalığı görüldü, 50 köy karantinaya alındı
Hayvanlarda çiçek hastalığı görüldü, 50 köy karantinaya alındı Zonguldak'ta 2 ağılda küçükbaş hayvanlarda çiçek hastalığı görülünce, kentin 4 ilçesinde 50 köy karantinaya alındı.
4.01.2023 Yaşam
Konya'da askeri araç TIR'a çarptı: 2 şehit, 2 yaralı
Konya'da askeri araç TIR'a çarptı: 2 şehit, 2 yaralı Konya'da askeri aracın yoğun sisin etkili olduğu yolda TIR'a çarpması sonucu Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur ile Piyade Er Halil Seltan şehit oldu, 2 asker de yaralandı.
4.01.2023 Yaşam
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram Manisa’nınn Saruhanlı ilçesinde, Necati Akpınar, 1 ay önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı Mutlu Menekşe'yi başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınıp, tutuklandı. Olay sonrası Akpınar’ın adeta bir seri katil olduğu ortaya çıkarken, kızı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.01.2023 Yaşam
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu
Rusya, Ukrayna'ya ait İHA üretim tesislerini vurdu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'ya ait insansız hava aracı (İHA) üretim tesislerini vurduklarını duyurdu.
1.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Al-Sheikh'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Al-Sheikh'i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Abdullah Muhammed İbrahim Al-Sheikh'i kabul etti
26.12.2022 Gündem
Diyarbakır’da zırhlı askeri araç devrildi: 6 yaralı
Diyarbakır’da zırhlı askeri araç devrildi: 6 yaralı Diyarbakır- Silvan kara yolunda zırhlı aracın devrilmesi sonucu 6 asker yaralandı. Hastanede tedaviye alınan askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
26.12.2022 Gündem
Askeri araç devrilerek alev aldı: 3 asker yaralı
Askeri araç devrilerek alev aldı: 3 asker yaralı Karaman'da, devriye görevinden dönen askerlerin bulunduğu araç, sol ön lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkıp, bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Kazada yaralanan 3 asker, alev alan araçtan son anda çıkarak kurtuldu.
8.12.2022 Gündem
Kahramanmaraş'ta askeri araç devrildi: 7 yaralı
Kahramanmaraş'ta askeri araç devrildi: 7 yaralı Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu 7 asker yaralandı.
18.10.2022 Gündem
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı”
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı” Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus ordusunun bugün Ukrayna'ya yaptığı geniş çaplı füze saldırılarında belirlenen tüm hedeflerin vurulduğunu açıkladı.
10.10.2022 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den EYT açıklaması: Yıl sonuna kadar bu yara kapanacak
MHP lideri Bahçeli'den EYT açıklaması: Yıl sonuna kadar bu yara kapanacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili “Ümit ediyorum ki yıl sonuna kadar bu yara kapanacak, bu adaletsizlik köklü bir değişime uğrayacaktır” açıklamasında bulundu. Yunanistan’a sert tepki gösteren Bahçeli, “Dünyaya ilan ediyorum, hakkımızı yedirmeyiz, hakkımızı çiğnetmeyiz, hakkımıza ve hukukumuza göz koyanların gözünü oyarız" dedi.
4.10.2022 Siyaset
Edirne Valiliği, Yunan medyasının 'göçmen geçişi' iddialarını yalanladı
Edirne Valiliği, Yunan medyasının 'göçmen geçişi' iddialarını yalanladı Edirne Valiliği, Yunan medyasında Türkiye- Yunanistan hudut hattında çekildiği iddia edilen göçmenlerin geçişine ilişkin görüntü ve haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.
13.09.2022 Gündem
Azerbaycan’dan Ermeni silahlı gruplarına karşı TB2'lerle “intikam” operasyonu! Şehidin kanı yerde kalmadı
Azerbaycan’dan Ermeni silahlı gruplarına karşı TB2'lerle “intikam” operasyonu! Şehidin kanı yerde kalmadı Azerbaycan, Rus barış güçlerinin geçici olarak konuşlandığı Azerbaycan topraklarında bulunan yasadışı Ermeni silahlı gruplarına karşı “intikam” operasyonu düzenledi. Azerbaycan ordusuna ait Bayraktar TB2 SİHA'larla Ermenistan hedeflerinin vurulduğu anlar paylaşıldı.
3.08.2022 Dünya
Şırnak'ta askeri araç devrildi: 10 yaralı
Şırnak'ta askeri araç devrildi: 10 yaralı Şırnak'ın Uludere ilçesinde, askeri aracın devrilmesi sonucu 10 asker hafif yaralandı.
3.08.2022 Gündem
Selanik'te hareketlilik! Türkiye sınırına doğru yola çıktılar
Selanik'te hareketlilik! Türkiye sınırına doğru yola çıktılar Son dakika gelişmesi. Yunanistan, ABD'den silah ve askeri araç tedarik etmeye devam ediyor. Son olarak Yunanistan'ın ABD'den 90 yeni M117 zırhlı güvenlik aracı tedarik ettiği bildirildi. 90 adet zırhlı güvenlik aracı Yunanistan Kara Kuvvetlerince Selanik'te teslim alındı.
26.07.2022 Dünya
Fatih Özkaya kimdir, nereli, evli mi? Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya nasıl şehit oldu, çocuğu var mı?
Fatih Özkaya kimdir, nereli, evli mi? Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya nasıl şehit oldu, çocuğu var mı? Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Topçu Uzm. Çvş. Fatih Özkaya meydana gelen askeri araç kazası sonucunda şehit oldu. Peki, Fatih Özkaya kimdir, nereli, evli mi? Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya nasıl şehit oldu, çocuğu var mı?
22.06.2022 Gündem
Kırklareli'de askeri araçla otomobil çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı
Kırklareli'de askeri araçla otomobil çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde askeri araçla otomobilin çarpıştığı kazada, bir ilkokulun müdürü İbrahim Dalkılıç hayatını kaybetti, aralarında askeri personelin de bulunduğu 9 kişi yaralandı.
5.06.2022 Yaşam
Rus ordusunun öldüremediği adam! Ukrayna'da kardeşlerinin cesetleri ile diri diri gömüldü ama...
Rus ordusunun öldüremediği adam! Ukrayna'da kardeşlerinin cesetleri ile diri diri gömüldü ama... Ukrayna topraklarını işgal eden Rus ordusu binlerce sivilin ölümüne neden oldu. Rusya'nın harabeye çevirdiği ülkeden dehşete düşüren haberler gelmeye devam ediyor. Dizlerinin üzerine çökmüş gözleri bağlı üç Ukraynalı kardeş... Arkalarında bir Rus askeri... Susturucu takılmış bir silah... O kardeşlerin ikisi kafalarına sıkılan kurşunlarla infaz edildi, üçüncüsü ise ister şans deyin ister kader, küçücük bir detay sayesinde kurtuldu ve bugün yaşadıklarını dünyaya duyurmak istiyor. İşte savaşın korkunçluğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren bir hayatta kalma hikayesi...
18.05.2022 Dünya
Adana'da kazada yaralanan asker şehit düştü
Adana'da kazada yaralanan asker şehit düştü Adana'nın Kozan ilçesinde 9 Nisan tarihinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar, kurtarılamayarak şehit oldu.
7.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Askeri Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askeri araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.