Ashley Graham

Ashley Graham

Son dakika ashley graham haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ashley graham ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ashley graham haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ashley Graham

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ashley graham gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 ashley graham haberi bulunmuştur. Tüm ashley graham haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ashley Graham mayokinili pozuyla nefes kesti!
Ashley Graham mayokinili pozuyla nefes kesti! Büyük beden model Ashley Graham cesur paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Ünlü isim mayokinili pozuyla nefes kesti. Graham, takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.
14.07.2023 Magazin
Ashley Graham, şeffaf elbisesiyle Cannes'a damga vurdu!
Ashley Graham, şeffaf elbisesiyle Cannes'a damga vurdu! Kıvrımlı model akımının öncülerinden olan Ashley Graham, Cannes Film Festivali'ne katıldı. Ünlü model şeffaf elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.
22.05.2023 Magazin
Ashley Graham açıkladı: Çocuk yapmaya son!
Ashley Graham açıkladı: Çocuk yapmaya son! Büyük beden modellerden Ashley Graham moda dünyasında kalıpları yıkan bir isim. Ünlü model özel hayatını sergilemekten de kaçınmıyor. Üç tane çocuğu olan Graham aile sırrını açıkladı. İşte detaylar...
19.03.2023 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Ashley Graham ölümden döndü! 'Evde doğum yaparken neredeyse ölüyordum'
Ashley Graham ölümden döndü! 'Evde doğum yaparken neredeyse ölüyordum' Ocak ayında ikiz çocuklarını kucağına alan büyük beden model Ashley Graham, zorlu doğum süreciyle ilgili açıklamada bulundu. Evde doğum yapan Graham, kan kaybından neredeyse öleceğini paylaştı.
23.05.2022 Magazin
Büyük beden model, çıplak fotoğrafını paylaştı!
Büyük beden model, çıplak fotoğrafını paylaştı! Cinsellik itiraflarıyla sık sık yabancı basında gündem olan manken Ashley Graham, son paylaşımıyla yine konuşulmayı başardı.
28.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ashley Graham ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ashley graham haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.