Arsa Fiyatları

Arsa Fiyatları

Son dakika arsa fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arsa fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arsa fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arsa Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arsa fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 820 arsa fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm arsa fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
50 ilde ucuz arsa için büyük fırsat! İşte Kentsel Dönüşüm Başkanlığından ucuz arsa fiyatları ve yerleri
50 ilde ucuz arsa için büyük fırsat! İşte Kentsel Dönüşüm Başkanlığından ucuz arsa fiyatları ve yerleri Arsa almak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat doğdu. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı İstanbul, Ankara, İzmir dahil olmak üzere 50 ilde arsa satışı yapacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yürütülecek olan süreçte vatandaşlar kolay ödeme imkanları ile arsa sahibi olabilecek. Bu kapsamda Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 50 ilde 1.573 arsa satışı yapılacak. İşte arsa fiyatları, yerleri ve kolay ödeme imkanları..
17.04.2024 Ekonomi
Uygun fiyatlı arsa satışı başladı! 48 ilde 1.140 uygun fiyatlı arsa
Uygun fiyatlı arsa satışı başladı! 48 ilde 1.140 uygun fiyatlı arsa Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı yapacak. 48 ilde 1.140 arsayı ödeme kolaylıklarıyla satışa sunan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, başvuruların başladığını duyurdu. Peki Kentsel Dönüşüm Başkanlığı hangi illerde arsa satışı yapacak? Gerekli şartlar neler? Arsa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...
6.04.2024 Ekonomi
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var...
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var... Yoğun talep üzerine fiyatları 10 ila 20 kat artan arsalar yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Yoğun ilgiden dolayı fiyatlarda 10 kata varan artışlar var. İstanbul'un civar illeri tercih edilirken arsa almak için Balıkesir'e hatta Eskişehir'e gidenler bile var.
26.12.2023 Ekonomi
Apartmanda oturanlar dikkat! Para cezası ve yasak kararı verildi
Apartmanda oturanlar dikkat! Para cezası ve yasak kararı verildi Apartmanda oturan herkesi yakından ilgilendiriyor. Cam balkon son dönemlerde trend haline gelmiş, tozdan, yağıştan etkilenmek istemeyenlerin tercihi olmuştu. Ancak Yargıtay cam balkonla ilgili emsal bir karara imza attı. "Kat maliklerinin izni olmadan binada değişiklik yapılamaz" denildi.
19.07.2023 Ekonomi
Arsa fiyatları uçuşa geçti, en fazla kazanç getiren yatırım aracı oldu! Kritik uyarı: Tapu Kadastro'dan hemen sorgulayın
Arsa fiyatları uçuşa geçti, en fazla kazanç getiren yatırım aracı oldu! Kritik uyarı: Tapu Kadastro'dan hemen sorgulayın Arsaya talep patladı. Arsa almak isteyen vatandaşlara uyarılar peş peşe geldi. Altın, döviz ve arabayı geçerek en fazla getirisi olan yatırım aracına dönüştü. Son bir yılda arsa fiyatları yüzde 200’lerin üzerinde arttı. Sektör temsilcisi Efe Gül, konut almak için yeterli birikimi olmayanların arsaya yöneldiğine dikkat çekti. Bu artış ise dolandırıcıları ve fırsatçıları harekete geçirdi. Peki arsa fiyatları ne kadar arttı, arsaya yatırım yapmak ne kadar karlı, arsa alırken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...
19.07.2023 Ekonomi
Arsa yatırımına talep patladı! Arsa fiyatları 10'a katladı, uzmandan kritik uyarı geldi
Arsa yatırımına talep patladı! Arsa fiyatları 10'a katladı, uzmandan kritik uyarı geldi Arsaya talep patladı. Arsa almak isteyen vatandaşlara uyarılar peş peşe geldi. Ancak arsa her ne kadar ‘iyi bir yatırım’ olarak görülse de dolandırıcıların veya iş bilmeden satış yapanların problem çıkarmasına oldukça açık bir alan olarak öne çıkıyor. Öte yandan Türkiye’nin hemen her şehrinde arsa talebi ve buna bağlı olarak fiyatları da artıyor. Trakya’nın Kırklareli, Tekirdağ, Edirne gibi illeriyle öne çıktığı talep artışında; kıyılarda Muğla’nın ilçelerinden İzmir’in ilçelerine kadar arayışlar sürüyor. İstanbul yakınında ise Sakarya ve Kocaeli’nin yükselişi var. Ankara’da ise Temelli, Polatlı, Hisarlıkaya gibi bölgeler bu dönemde çok fazla talep görüyor. İşte arsa alımı yaparken dikkat edilmesi gereken hayati uyarılar.
15.07.2023 Ekonomi
Altın, döviz, ev ve araba fiyatlarını katladı, yüzde 200'ün üzerinde arttı! İşte en fazla kazandıran yatırım aracı
Altın, döviz, ev ve araba fiyatlarını katladı, yüzde 200'ün üzerinde arttı! İşte en fazla kazandıran yatırım aracı Ev, araba, altın ve dövizden sonra en fazla kazandıran bir yatırım aracı daha ortaya çıktı. Bir yılda yatırımcısına yüzde 200’lerin üzerinde kazandırdı. ‘Taşı toprağı altın’ denilen İstanbul’da ortalama yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazandırarak, kısa dönemli yatırımlar portföyüne eklendi. Artık uzun vadeli değil, kısa vadede de değerlendirilmeye başlandı.
10.07.2023 Ekonomi
EYT’de ilk emekli maaşı için geri sayım! Büyük göç başladı, kiralar, ev ile arsa fiyatları fırladı
EYT’de ilk emekli maaşı için geri sayım! Büyük göç başladı, kiralar, ev ile arsa fiyatları fırladı EYT ile ilgili gelişmeler devam ederken, emekli olmak için gün sayanlar yeni bir hayat kurmak için harekete geçti. Emeklilikte yaşa takılanlar kapsamında emekli olacak milyonlar, gayrimenkulde yeni bir hareket yarattı. Tazminatını alan EYT’li emekli İstanbul’daki fiyatları karşılamayınca, yönünü farklı illere çevirdi. Olası büyük Marmara depremindeki risk etkisi de eklenince hızlı emekli göçü başladı. Bazı illerde arsa ve ev fiyatları ile kiraları 2-3 kata kadar arttı.
11.04.2023 Ekonomi
Fahiş fiyat artışı yaptığı öne sürülen ev sahibi adliyeye sevk edildi
Fahiş fiyat artışı yaptığı öne sürülen ev sahibi adliyeye sevk edildi Adana’da aylık 833 lira olan kirayı 5 bin liraya çıkardığı öne sürülen ev sahibi gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.
18.03.2023 Gündem
Tarihi değiştiren zafer: Çanakkale! Zafere giden o yolda neler yaşandı?
Tarihi değiştiren zafer: Çanakkale! Zafere giden o yolda neler yaşandı? Bundan tam 108 yıl önce, Çanakkale'de tarihin gördüğü en büyük destanlardan biri yazıldı. Tarihin akışını değiştiren bu savaşta zafere giden yolda neler yaşandı? Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk, askeri dehasını ortaya koyduğu zaferde nasıl bir yol izledi? Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Tarih Profesörü Dr. Kemal Arı, CNN TÜRK canlı yayınında anlattı.
18.03.2023 Gündem
Trakya'ya deprem ve EYT göçü! Arsa fiyatları yüzde 175 arttı
Trakya'ya deprem ve EYT göçü! Arsa fiyatları yüzde 175 arttı Son yıllarda kamu yatırımlarıyla yıldızı parlayan ve pandemi döneminin yatırım merkezlerinden olan Trakya, şimdi de deprem göçü ve EYT’lilerin talebiyle büyük yoğunluk yaşıyor. Özellikle Kırklareli, Edirne ve Çanakkale’de henüz birkaç ay önce satılan arsalar şu anda iki katı fiyata bile alınamıyor.
18.03.2023 Gündem
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Trakya bölgesinde arsalara ilgi yüzde 200'e varan oranlarda artarken, uzmanlar yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Peki arsa talebi en çok hangi bölgelerde yoğunlukta? İşte detaylar...
16.03.2023 Ekonomi
Çalışan milyonları ilgilendiren karar! Sık sık rapor alan işçiye kötü haber
Çalışan milyonları ilgilendiren karar! Sık sık rapor alan işçiye kötü haber İşçi ve işveren milyonları ilgilendiren son dakika kararı! Çalıştığı fabrikadan, sık sık rapor alarak işi aksattığı gerekçesiyle kovulan işçiye mahkemeden kötü haber geldi. İş Mahkemesi'nin işe iade ettiği işçi ile ilgili Bölge Adliye Mahkemesi’nden flaş bir karar geldi.
5.03.2023 Gündem
Meral Akşener, Altılı Masa'daki gerilimi ilk kez anlattı: Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı
Meral Akşener, Altılı Masa'daki gerilimi ilk kez anlattı: Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener ise yaşanan süreç ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.
5.03.2023 Gündem
Antakya nereye ve nasıl taşınacak? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman anlattı
Antakya nereye ve nasıl taşınacak? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman anlattı Deprem sonrası Antakya'daki yeni yapılaşmaya ilişkin bilgiler veren AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, "Antakya’yı iki dağın eteğine taşıyacağız" dedi. Yayman sürecin detaylarını anlattı.
5.03.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu'ndan iddialara yanıt: İçme suyu stoklarımızda eksik yok
Bakan Karaismailoğlu'ndan iddialara yanıt: İçme suyu stoklarımızda eksik yok Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu afet bölgesi Adıyaman'da son durumu aktardı.
5.03.2023 Gündem
'Risksiz' görülen kente akın başladı! Ev-arsa fiyatları üç kat arttı, kiralık daire yok
'Risksiz' görülen kente akın başladı! Ev-arsa fiyatları üç kat arttı, kiralık daire yok Türkiye'de 'deprem riski' bulunmayan iller arasında gösterilen Kırklareli'de, ev ve arsalara yoğun talep oluştu. Lüleburgaz, Babaeski ve Vize ilçelerinde ev ile arsa fiyatları 3'e katlanırken, kentte kiralık daire sıkıntısı başladı. Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ise çarpıcı uyarılarda bulundu.
5.03.2023 Gündem
Arsa fiyatları artacak mı, takvim nasıl işleyecek? Bakan Kurum kafa karışıklığını giderdi
Arsa fiyatları artacak mı, takvim nasıl işleyecek? Bakan Kurum kafa karışıklığını giderdi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, arsa fiyatlarının artıp artmayacağı konusunda vatandaşları bilgilendirerek, "Konut projesine başvuranlar arsaya da başvurabilirler. İkisi de çıkarsa birini tercih etmek durumundalar. Arsalarda taksitlerde fiyat artışı olmayacak. Taksitler sabit olacak. Aynı anda başvuran çiftlerden biri müracaat ettikleri bankaya gidip başvurusunu çekmek durumunda. Başvuru ücreti de tarafına iade edilecek." dedi. Takvimle ilgili de Kurum, "Mart 2023’e kadar kuralar çekilecek. Noter huzurunda, adaletli bir şekilde yapılacak. Dileyenler yerinde görecek, dileyenler de canlı yayından takip edebilecek. İlk gün ya da son gün başvuran arasında bir fark olmayacak. Kura sonrasında da gerekli işlemler gerçekleştirilecek." diye konuştu.
17.10.2022 Ekonomi
Arsa fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Yüzde 2 geriledi
Arsa fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Yüzde 2 geriledi Uzun süredir yükseliş trendinde olan arsa fiyatlarının artış hızı yavaşladı. Kamunun 1 milyon arsayı satışa sunması gayrimenkul piyasasını etkiledi. Kimi tüketiciler kurada şansını denemek istedi ve beklemeye geçti. Arsa fiyatlarında artış sürse de fiyat artış hızında gerileme olduğunu belirten sektör temsilcileri, yeni sosyal konut ve ucuz arsa hamlesi ile arz talep dengesinin sağlanacağını dile getirdi.
17.10.2022 Ekonomi
2 yeni grup için konut kampanyası! Bakan Kurum, "Müjde" diyerek duyurdu
2 yeni grup için konut kampanyası! Bakan Kurum, "Müjde" diyerek duyurdu Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İlk Evim Arsa' projesine başvuruların 67 bin, 'İlk İş Yerim' projesine 20 bine ulaştığını, aralık ayı itibarıyla arsa tapularını vermeye başlayacaklarını söyledi. Kurum, orta ve üstü gelir grubu için hazırlıklarını sürdürdükleri yeni konut kampanyasını da kasım ayında duyuracaklarını belirtti.
12.10.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları TOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtımını yaparak, 81 il ve tüm ilçelerde 2023-2028'i kapsayan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa ile 50 bin iş yeri yapmayı hedeflediklerini söyledi. Erdoğan, "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vade ile sahip olabilecektir. Aynı şekilde toplamda 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vade ile yapılabilecektir" dedi.
13.09.2022 Siyaset
Talep patladı, yüzde 180 arttı! Ne altın ne dolar, işte yatırımcının yeni gözdesi
Talep patladı, yüzde 180 arttı! Ne altın ne dolar, işte yatırımcının yeni gözdesi Talep gittikçe artıyor. Yüksek konut fiyatları sonrası yatırımcılar ona yöneldi. Birçok şehirde fiyatlar hızla artıyor. Yükselen konut fiyatları arsa yatırımına olan talebi arttırmasıyla birlikte, arsa fiyatları da değişkenlik gösteriyor. Yükselişe geçen arsa fiyatları bazı kentlerde yüzde 180'i buldu. İşte bazı illerdeki arsa fiyatları ve son dakika haberinin gelişmeleri...
24.08.2022 Ekonomi
Ne altın ne dolar! Talep resmen patladı, işte yatırımcının yeni gözdesi
Ne altın ne dolar! Talep resmen patladı, işte yatırımcının yeni gözdesi Yüksek konut fiyatları sonrası yatırımcı ona yöneldi. Yükselen konut fiyatları arsa yatırımına olan talebi arttırmasıyla birlikte, arsa fiyatları da hızlı yükseliyor. Yükselişe geçen arsa fiyatları bazı kentlerde yüzde 180'i buldu.
22.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arsa Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arsa fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.