Arnavutköy

Arnavutköy

Son dakika arnavutköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arnavutköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arnavutköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arnavutköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arnavutköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.619 arnavutköy haberi bulunmuştur. Tüm arnavutköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Gündem
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti!
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.04.2024 Gündem
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti!
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.04.2024 Vatan TV
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Gündem
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsünün ücretsiz olup olmadığı, bayrama günler kala sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti. Peki, bayramda köprüler kaç gün ücretsiz, köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, ücretli mi?
6.04.2024 Yaşam
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayram için kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak." açıklamasında bulundu.
4.04.2024 Ekonomi
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü
Demet Özdemir güzellik merkezi çıkışı göründü Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Demet Özdemir, önceki gün Arnavutköy’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Saçlarınızda kırıklar var” diyerek espri yapan muhabirlere verdiği yanıtla dikkat çekti.
4.04.2024 Magazin
AK Parti itiraz etmişti Gaziosmanpaşa'da yeniden oy sayımı başladı
AK Parti itiraz etmişti Gaziosmanpaşa'da yeniden oy sayımı başladı AK Parti'nin itiraz başvurusu sonrası, Gaziosmanpaşa İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda oyların yeniden sayımı saat 11.00 itibarıyla başladı.
3.04.2024 Gündem
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma Arnavutköy'de seçim sonrası eski ve yeni muhtar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çatışma anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
İstanbul'un ilçelerinde hangi aday önde? 39 ilçe seçim sonuçlarına göre 31 Mart'ta İstanbul'da hangi adaylar önde bitirdi?
İstanbul'un ilçelerinde hangi aday önde? 39 ilçe seçim sonuçlarına göre 31 Mart'ta İstanbul'da hangi adaylar önde bitirdi? 31 Mart 2024 Pazar Mahalli İdareler Seçim sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gitti. Oy sayımına geçildikten ve seçim yasağı kalktıktan sonra ilk sonuçlar gelmeye başladı. İstanbul'un 39 ilçe seçim sonuçları da belli olmaya başladı. Peki İstanbul'un hangi ilçelerinde kim kazandı?
31.03.2024 Gündem
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları İstanbul seçim sonuçları son dakika gelen oy oranları ile anbean güncelleniyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimler için Türkiye sandığa gitti. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından 17:00'da sandıklar kapandı ve YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla İstanbul'daki seçim yarışı başladı. İstanbul'da seçim sandıklarının yüzde 99'u açıldı. İşte İstanbul ve ilçelerindeki son durum...
1.04.2024 Gündem
Seçim sonuçları canlı yayın (blog) Oy sayımı canlı takip burada! Gazetevatan.com 31 Mart seçim sonuçları canlı takip linki ve canlı seçim sonuçları 2024
Seçim sonuçları canlı yayın (blog) Oy sayımı canlı takip burada! Gazetevatan.com 31 Mart seçim sonuçları canlı takip linki ve canlı seçim sonuçları 2024 SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANIYOR… 31 Mart 2024 Türkiye yerel seçim sonuçları, il il seçim sonuçları, ilçe ilçe oy sonuçları, canlı seçim sonuçları ve son dakika seçim sonuçları gazetevatan.com’un seçim sayfası üzerinden takip edilecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun yayın yasağının ve seçim yasaklarını kaldırması ile anlık seçim sonuçları araştırılmaya başlandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana ve tüm Türkiye il genel seçim sonuçları YSK verileri gelmeye başladıkça sandık sonuçları blog üzerinden anbean görülebiliyor. İşte Seçim sonuçları canlı yayın linki…
31.03.2024 Gündem
Canlı seçim blogu: İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB'de kim önde?
Canlı seçim blogu: İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oy verme işlemi bitti. Sandıklar kapandı ve oy sayımına geçildi. Yüksek Seçim Kurulu'nun verilerine göre İstanbul'un hangi ilçesinde kim önde merak edilmeye başlandı. 39 ilçeye sahip İstanbul'da büyükşehirde Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Peki İstanbul'da hangi ilçelerde kim önde? İlk sonuçlara göre İBB seçiminde kim önde götürüyor?
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar
İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar Arnavutköy'de vatandaşlara hitap eden AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, mevcut İBB yönetimine tepki gösterdi. Kurum, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi.
30.03.2024 Gündem
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu
15 aylık oğlunu döverek öldüren babanın cezası belli oldu Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
Berrak Tüzünataç: Her söylediğim yanlış anlaşılıyor
Berrak Tüzünataç: Her söylediğim yanlış anlaşılıyor Berrak Tüzünataç, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere takıldı. Tempolu adımlarla yürüyen güzel oyuncu, spor giyim tarzıyla dikkat çekti.
28.03.2024 Magazin
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Küçükçekmece’de muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu. Bakan Uraloğlu programda yaptığı konuşmada, "Bakın en son sadece bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık. En son Havalimanı - Arnavutköy arasındaki metroyu biz hizmete açtık 14 kilometre. Geri kalanı oradan başlayıp Halkalı'ya kadar inecek olan 17.5 kilometrelik metro inşaatımızda da çalışmalar devam ediyor. " dedi.
28.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de Yİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arnavutköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arnavutköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.