Arıza

Arıza

Son dakika arıza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arıza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arıza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arıza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arıza gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.137 arıza haberi bulunmuştur. Tüm arıza haberleri aşağıda listelenmiştir.
16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti! "Bir kez daha yıkıldık"
16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti! "Bir kez daha yıkıldık" Adana’da klima tamiri nedeniyle kocası öldürülen kendisi de yatalak bırakılan kadın, katile iyi hal uygulanarak 16 yıl hapis cezasın verilmesine tepki gösterip, “Biz ömür boyu hapis beklerken bu karar ile bir kez daha yıkıldık” dedi.
28.04.2024 Adana
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum Üsküdar – Samandıra metro arızasında son durum hattı kullanacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. M5 Üsküdar-Samandıra hattında geçtiğimiz günlerde bir kaza meydana gelmişti. Eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki metronun çarpışması sonucunda metro hattında aksamalar oldu. Üsküdar-Samandıra metro hattındaki arızanın 2 günü geçmesine rağmen giderilememesi sonrası Üsküdar-Samandıra Metrosu çalışıyor mu, kapalı mı? M5 Üsküdar-Samandıra hattı arızası düzeldi mi?
25.04.2024 Yaşam
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama Üsküdar Samandıra metro hattındaki arıza 2 gün geçmesine rağmen çözülemedi. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, işe geç kalma endişesi yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kabaktepe "CHP’li İBB Belediyesi gerçekleri açıklamak yerine İstanbulluları kandırmanın derdine düşmüş, tuhaf, tutarsız ve sahte açıklamalar yaparak kamuoyunu yanıltıyor. Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama." dedi.
24.04.2024 Gündem
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek?
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? AYEDAŞ ve BEDAŞ arıza sorgulama ekranına ilişkin araştırmalar BEDAŞ'ın yaptığı duyuru ardından hız kazandı. 24 Nisan Çarşamba günü planlı elektrik kesintileri yaşanacak. İşte elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...
24.04.2024 Gündem
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım'
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım' Son olarak 'Eyvah Tatil' adlı yapımda yer alan Sermiyan Midyat, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarptı. Korkutan kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
21.04.2024 Magazin
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada anne ile oğlu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışanın tahliyesine karar verildi.
18.04.2024 Gündem
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Çankırı’da tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.
6.04.2024 Gündem
Sağ seritte duran TIR'a tanker çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Sağ seritte duran TIR'a tanker çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Sakarya’nın Karasu ilçesinde arıza nedeniyle sağ şeritte duran TIR’a çarpan akaryakıt tankerinin yedek şoförü İsmail Acar (50) hayatını kaybetti, sürücü E.G. ağır yaralandı.
3.04.2024 Gündem
Arıza çıkarır, kavgaya hazır: Astrolog Dinçer Güner 2 burçla ters gitmeyin dedi ve uyardı: 4 burç için ihanet kapısı aralanıyor
Arıza çıkarır, kavgaya hazır: Astrolog Dinçer Güner 2 burçla ters gitmeyin dedi ve uyardı: 4 burç için ihanet kapısı aralanıyor Bugün Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek diyen Astrolog Dinçer Güner, duygusal yoğunluğun ve derinliğin artacağını ifade etti. Duygularımızı ifade ederken biraz sert olabiliriz. arıza çıkartmaya, kavga etmeye eğilimliyiz diyen Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
28.03.2024 Astroloji
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an Yazar Eylem Tok'un, Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olan oğlu T.C.'nin kaza haberini aldığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Göktürk'te bir kafede otururken gelen telefonla paniğe kapılan Eylem Tok'un oradan kalkarak uzaklaştığı görülüyor.
22.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
Sıfır minibüs aldıktan 4 gün sonra arızalandı! 5 kez servise gitti
Sıfır minibüs aldıktan 4 gün sonra arızalandı! 5 kez servise gitti Sıfır araçtaki arızayı yetkili servislerin düzeltemediğini söyleyen Gazi Doğan, 3 aydır yaşadığı mağduriyetin sürdüğünü vurguladı. Doğan,"Ne arızasını yapıyorlar ne de aracı değiştiriyorlar. Beni 3 aydır mağdur ediyorlar” dedi.
20.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ile ilgili kritik detay!  İfade sonrası mahkemeden flaş karar
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ile ilgili kritik detay! İfade sonrası mahkemeden flaş karar İstanbul Eyüpsultan'da arıza yaptığı için emniyet şeridine çekilen ATV'lere çarparak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un ve arkadaşlarının kaza sonrasında telefonla olay yerini görüntüledikleri ortaya çıktı. Öte yandan Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa çağrıldı. Adliyede ifade veren baba Bülent Cihantimur hakkında yurt dışı çıkış yasağına ek olarak imza yükümlülüğüne ilişkin adli kontrol talep edildi.
15.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlunu ABD'de görüntüleyen kişi anlattı: Rahatlıklarını görünce şok oldum
Eylem Tok ve oğlunu ABD'de görüntüleyen kişi anlattı: Rahatlıklarını görünce şok oldum Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum" dedi.
14.03.2024 Gündem
Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışan tutuklandı
Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışan tutuklandı Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, baba Bülent Cihantimur'un şirket çalışanı olan ve olay günü anne ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı.
12.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra ABD'ye kaçtı! Haklarında tutuklama kararı çıktı
Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra ABD'ye kaçtı! Haklarında tutuklama kararı çıktı Eyüpsultan'da arıza yaptığı için emniyet şeridine çekilen ATV’lere çarparak Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ve onu Mısır'a kaçıran annesi yazar Eylem Tok hakkında tutuklama kararı verildi. Kararı duyuran Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "T.C. ve annesinin Türkiye'ye iadesi için Mısır adli makamlarıyla temasa geçilmiş ve iade süreci başlatılarak şüpheliler hakkında kırmızı bülten talep edilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
Metro hattında teknik arıza! Seferler aksadı
Metro hattında teknik arıza! Seferler aksadı Üsküdar-Çekmeköy metro hattında teknik arıza nedeniyle seferler yarım saat boyunca yapılamadı. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
7.03.2024 Gündem
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım'
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım' Sultangazi’de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel, 6 ay önce 700 bin liraya satın aldığı otomobili, arızalanınca tamirciye götürdü. Aracın ağır hasarlı olduğu ve yapılan ikinci ekspertizinde ise torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı, köpükle kapatıldığı ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, yüksek kesimlere kar yağdı
Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, yüksek kesimlere kar yağdı Adana’da etkili olan sağanak yağış ile yollar suyla dolarken, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Adana'nın yüksek kesimlerdeki kuzey ilçelerinde ise kar yağdı.
7.03.2024 Adana
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı, 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından kalkan bir adet helikopterin teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.
5.03.2024 Vatan TV
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı
Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter araziye zorunlu iniş yaptı Milli Savunma Bakanlığı, 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından kalkan bir adet helikopterin teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.
5.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağız
Murat Kurum: Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistem hattı açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Gündem
Arızalanan otomobilini tamirciye bıraktı, gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı! 'Anahtarı alıp gitti. Arabayı zorla savcılık talimatıyla aldık'
Arızalanan otomobilini tamirciye bıraktı, gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı! 'Anahtarı alıp gitti. Arabayı zorla savcılık talimatıyla aldık' Arıza nedeniyle tamirciye bıraktığı otomobilini, motor ustası Şaban Özdemiroğlu’nun şahsi işlerinde kendi aracıymış gibi kullandığını iddia eden Gürkan Hepkaya şikayetçi oldu. Usta Şaban Özdemiroğlu da kendisine iftira atıldığını öne sürerek Hepkaya hakkında şikayette bulundu.
26.02.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar...
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar... Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin işçi alımı yapacak. Bakan Koca'dan da alımlarla ilgili bir açıklama geldi.
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun!  Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun! Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın Avukatı Salim Baki, “İnişi 2’nci pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır. Müvekkilim Ender Bayraktar 168 kişinin hayatını kurtaran bir kaptandır” dedi. Yardımcı pilot İrfan Yavuz’un Avukatı Hasan Özköse de iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun 'Kontrol bende’ demeden uçağın kontrolünü aldığını söyledi.
8.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arıza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arıza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.