Marmaris’te turist sayısındaki artış ve sezonun uzaması turizmi olumlu etkiledi
Marmaris’te turist sayısındaki artış ve sezonun uzaması turizmi olumlu etkiledi Dünyanın ve Türkiye'nin en gözde turizm kentlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesinde esnaf ve turizmciler, turist sayısındaki yüzde 15 artışın olumlu bir gelişme olduğunu belirtirken sezonun Kasım ayına kadar uzamasının da etkisini hissettiklerini belirtti. Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, "Ülkemize ziyarete gelen turist sayısını ve ülke yelpazesini genişletmemiz gerekir" dedi.
23.09.2023 Yaşam
''Pompeo, Arap NATO'sunu kuramayacak''
''Pompeo, Arap NATO'sunu kuramayacak'' Orta Doğu Uzmanı Prof. Dr. Samir Salha, ABD'nin bölgede yeni bir yapılanma, yeni projeler üretme peşinde olduğunu belirterek, "ABD'nin, bölgedeki istikrarsız politikalar sonucu ortaya koyduğu güvensiz tablo ile iddia edildiği gibi bir Arap NATO'su kurması mümkün değil. Müttefikleri dahil hiçbir Arap ülkesi bu projeye destek vermeyecektir. Pompeo'nun Orta Doğu turu boşa çıkacak." dedi.
8.01.2019 Dünya
ABD ile Taliban BAE'de görüştü
ABD ile Taliban BAE'de görüştü Afganistan'da 17 yıldır süren savaşı sona erdirmek amacıyla Taliban örgütü temsilcileriyle Amerikalı yetkililer Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) görüştü.
18.12.2018 Dünya
'Türkiye’yi Arap ülkesi sanıyordum'
'Türkiye’yi Arap ülkesi sanıyordum' Beşiktaşlı yıldızdan ilginç itiraf
4.07.2014 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri